|  2008-01-12, 13:21 | #2 | 
| Zadomowienie | 

Dot.: Rózności

Może cos u mnie za podkład-mam nowe podkłady Niny Ricci i arden.

| 
|     |   | 
|  2008-01-12, 13:27 | #3 | 
| Przyczajenie | 

cos u mnie za szampon klorane i ewentualnie Antka?   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 15:57 | #5 | 
| Rozeznanie | 

- filtr La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme - zostalo ok. 40% http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=143551 | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 20:18 | #6 | |
| Zadomowienie | 

Mamomichalka, dziekuje za oferte, ale niestety tych podkladów nie mam jak przetestowac, a w ciemno się nie zdecyduję. Za dużo mam już niepasujących...   Sasetko, u Ciebie podoba mi się 'maczek' ale to się ma nijak to kosmetyków, ktore wymienilas u mnie Tu bedę mocno konsekwentna, bo zmienila mi się cera i potrzebuję innego podkladu więc wymienię go wylacznie na podklad. Te, ktore masz u siebie w watku dla mnie niestety bylyby za ciemne. Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2008-01-12, 20:32 | #7 | 
| Zadomowienie | 

Witaj, znajdziesz coś u mnie za: - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre - balsam Pupa Miss Milkie waniliowy 500 ml - zostalo ok. 50% - krem Oceanic, AA Young, Krem antybakteryjny 'Intensywna pielęgnacja' 50 ml. - uzyty 1 raz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230251   | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 21:57 | #8 | 
| Rozeznanie | 

Coś u mnie za: - filtr La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme - zostalo ok. 40% - filtr Klorane, Enfant Spray Solaire Haute Protection SPF 40 - ubytek to jakieś 5% - krem nawilżający Humektan 100 g - ubytek ok. 30% - suchy szampon Klorane - ubytek ok. 10% - krem Lavera, Faces Dzika Róża 30 ml., ubytek ok. 40% - lakier do paznokci Sally Hansen Diamond Strength Baguette Beige (polprzejrzysty beż) - ubytek ok. 5% 
				__________________ wątek książkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1224116 | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 22:02 | #9 | 
| Raczkowanie | 

Hej Może coś u mnie za płyn do demakijażu oczu Lancome Bifacil 30 ml? Pozdrawiam   | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 22:21 | #11 | |||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ) Cytat: 
  Contax, milo mi Cie znowu 'widziec'  . W zasadzie najszybciej potrzebowalabym innego pudru w kamieniu ew. podkladu, ale nie zamykam sie na zadne propozycje | |||
|     |   | 
|  2008-01-12, 22:23 | #12 | 
| Wtajemniczenie | 

cos u mnie?

__________________  65-64-63-62-61-60-59-58-57-56-55  171cm | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 22:23 | #13 | 
| Zakorzenienie | 

Bardzo mi zależy na tych rzeczach: krem Ruboril - zostalo ok. 40% balsam Pupa Miss Milkie waniliowy 500 ml - zostalo ok. 50% W wątku mam same resztki, ale poza wątkiem mam trochę rzeczy np. czarny cień Pupa, fioletowy Bourjois, maseczkę oliwkową, krem do ciała... Co Cię interesuje? | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 22:35 | #14 | 
| Rozeznanie | 

ew. to: SVR Clairial krem wybielający (użyty dwa razy), ale musze zapytac osoby, dla ktorej bylby przeznaczony, czy chce (nie dla mnie, wiec nie zdecyduje od razu  ) ok to poczekam na decyzje   
				__________________ wątek książkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1224116 | 
|     |   | 
|  2008-01-12, 23:16 | #15 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-03 Lokalizacja: przemyśl to ;) 
				Przekupka: 7 pkt  / 100% pozyt. | 

Witaj. Interesują mnie: - Biotherm, Biopur, Instant Touch Pore Refiner (preparat zwężający pory), 20 ml. - uzyty 2 razy - Sally Hansen krem morelowy do skórek - ubytek ok. 5% - blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre(niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) Zajrzyj do mojego wątku moze coś ci sie przyda chocby za jedna z tych rzeczy. 
				__________________ CG 20.02.2012 - 2c Spełnić marzenia . . . | 
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2008-01-12, 23:45 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 Lokalizacja: takie tam wsiomiasto 
				Przekupka: 130 pkt  / 100% pozyt. | 

- blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre(niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor) znajdziesz coś? 
				__________________ ...Im bardziej Puchatek zaglądał do środka, tym bardziej Prosiaczka tam nie było... | 
|     |   | 
|  2008-01-13, 08:32 | #17 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Maggie, Armani to puder prasowany  myslalm, ze sypki  Szkoda, bo szukam wlasnie sypkiego, prasowanych nie uzywam. Za sypki ewentualnie moglabym oddac kompakt pudrowy MAC lub Biotherm (nowy). 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2008-01-13, 11:14 | #18 | ||
| Zadomowienie | 

Cytat: 
 Cytat: 
  . Sypkich nie zamierzam sie pozbywac  a i kompaktow szczegolnie nie lubie niestety, nic mi sie nie przyda | ||
|     |   | 
|  2008-01-13, 11:28 | #20 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  . Generalnie jestem otwarta na propozycje, przy czym chetniej zwykle przygarniam kolorowke, bo pielegnacje mam ustalona (chyba, ze cos z aptecznej) wlasnie patrze  , ale niestety również nic... | |
|     |   | 
|  2008-01-13, 11:42 | #21 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2008-01-13, 13:13 | #22 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 - czarny cień marki Pupa ze srebrnymi drobinkami - "zimno" fioletowy cień Bourjois - resztka podkładu Astor Natural Fit nr 200, na wypróbowanie - sławny na KWC płyn do demakijażu Bielenda róża & jedwab - Diroseal (do oddania tylko 1 próbka) - znakomite maseczki do cery naczynkowej z czerwoną glinką (najlepsze jakie znam do tego typu skóry) - peeling enzymatyczny Mincer Anti Allergique - nawilżająca maseczka oliwkowa do twarzy Planet Spa Avon - rewelacyjna regenerująca profesjonalna maska do włosów z wyciągiem z łożysk Kallos - profesjonalny szampon regenerujący o zapachu ajerkoniaku Kallos - znakomity, wychwalany na wizażu oliwkowy krem do ciała Planet Spa Czy wybrałabyś coś z tych rzeczy za interesujący mnie krem i balsam? Mogę zamieścić foto kolorówki, jeśli trzeba   | |
|     |   | 
|  2008-01-13, 14:23 | #23 | 
| Zadomowienie | 

wedlug mnie jest czysto beżowy (ani różowy, ani żólty), mnie nie pobiela, ale to pewnie zalezy od karnacji, ja mam jasna. Wstepnie zerknelam i na pewno interesowalby mnie podklad GA, ale jego chcesz wymienic na inny kolor, a i cenowo tez by sie to nie rownowazylo pewnie. Ew. gdybys chciala go wymienic na cos innego niz podklad poszperam poza watkiem?

| 
|     |   | 
|  2008-01-13, 17:38 | #24 | 
| Wtajemniczenie | 

pytałaś u mnie o odsypki pigmentów, u Ciebie widzę dla siebie tylko blyszczyk juicy tubes, ale nie wiem czy zechcialabys go oddac za odsypki

|  2008-01-14, 12:23 | #26 | 
| Zakorzenienie | 

Znajdziesz cos za: puder Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 zostalo ok. 40% filtr La Roche Posay Anthelios Fluide Extreme - zostalo ok. 40% plyn do demakijazu oczu Lancome Bifacil 30 ml. - nieuzywany zapraszam do siebie   | 
|     |   | 
|  2008-01-18, 14:42 | #28 | 
| Zakorzenienie | 

tak poza watkiem mam 3 kredki lancome do oczu - czarna,brazowa i granatowa ...

| 
|     |   | 
|  2008-01-18, 14:46 | #29 | |
| Wtajemniczenie | 

Cytat: 
 Znajdziesz coś u mnie za te rzeczy? Pozdrawiam   
				__________________ Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.

interesuje mnie
 interesuje mnie