|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Flowerbomb Extreme EDP V&R
Cytat:
Proponuj co tam masz?
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tego co dobre prawie dla kazdych włosków to mogę zaproponować odzywke Absoluta , ale duża butle więc odlewka lub jesli masz cienkie włosy pianka odbijająca włosy od nasady L'oreala tecni.art.
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
może wybrałabyś coś u mnie za te meteoryty?
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Ale gdybyś się jednak zastanowiła to dołożę pigmenty MAC
Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2008-01-17 o 21:36 |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;6322731]Ale gdybyś się jednak zastanowiła to dołożę pigmenty MAC[/QUOTE]
Bede miala na uwadze Twoja oferte bo 1. kusisz, diablico! 2. wymiany z Toba to przyjemnosc...
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
hej hej Dorota
Może coś za bombkę wypatrzysz, może tym razem się dogadamy
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
Dorotko
Po za wątkiem mam jeszcze Heure Exquise Annick Goutal w wersji odlewkowej ''Its notes include iris, rose, and sandalwood, and its scent is meant to evoke the darkening sky of a summer twilight. This is an intense fragrance, best for evening wear or cooler weather, and it's a rich but subtle combination of woody notes, muted florals, and a warm powder...'' Link w podpisie
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Gdybyś sie zdecydowała to czekam na wiadomość do jutra , do godziny powiedzmy 10 rano, wtedy zdążę zapakować i wysłać do godz.14. Potem znikam na tydzień , co oczywiście nie przekreśla wymiany w późniejszym terminie
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz tyyle wspanialosci, ze az w oczach wiruje Poki co nic jednak nie znajde.Pzdr. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;6325544]Z Tobą również
![]() Gdybyś sie zdecydowała to czekam na wiadomość do jutra , do godziny powiedzmy 10 rano, wtedy zdążę zapakować i wysłać do godz.14. Potem znikam na tydzień , co oczywiście nie przekreśla wymiany w późniejszym terminie [/quote]Ok
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie, ze mozna. Ba! nawet Cie uprzedzilam i zajrzalam do Twojego watku wczesniej coby odpowiedziec na apel
Nic jednak nie znalazlam![]() poki co wstepnie meteo. rezerwuje dla Malgosi, ale jutro bede wiedziala napewno. Jakby co-najchetniej Diacneal przygarnelabym, jesli nowy- to moge cos dodac. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szybkosc pisania sie zemscila - mialo byc "czym" . Diacnealu niestety nie mam, ale moge poszperac poza watkiem rowniez (tam raczej resztki sa).
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj Dorotko! Zajrzyj do mnie w sprawie meteorków....
Pozdrawiam!
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kulki z watku wymienie jednak z Malgosia.
Moge jeszcze odsypac 10 kulek kulasow beige chic (te 10 kulek starczy na dlugie miesiace uzywania), niestety nie mam juz tak ladnego pudeleczka ![]() Madziaku - u Ciebie zainteresowaly mnie probki active c pod slepia i kepki rzes. |
|
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm... tylko jak to się ma do meteorków?.... Zaproponuj coś... LRP Mam sporo, bo zaopatruję się w nie na zapas
|
|
#51 |
|
czyli Endżi
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Dorotko, to ja jeszcze coś zaproponuję
Poza tym co zaoferowałam poprzednio: - sypańce Givenchy w kolorze Sweet Caramel - Gloria Cacharel 45/50ml - OI 30ml - CdG 2 25ml w limitowanym flakonie Love Hurts zapropnuję jeszcze... - róż Prisme Again! Givenchy z limitowanej edycji z tego sezonu jesień/zima w kolorze 10 Secret Rose, użyty kilkakrotnie (foto katalogowe w załączniku) - flachę szamponu Bain Mirror Kerastase, formuła 2 - nabłyszczająca dla włosów farbowanych i uwrażliwionych, 250ml użyte 3 krotnie - samoopalacz do buzi i dekoltu Clarinsa Eau Lactee Auto-Bronzante, 125ml z ubytekiem 20% - część Meteorytów Pucci - też powala mnie ich wydajność i mogę się podzielić ![]() Może teraz coś z tych skarbów ?
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziaku, nie potrafie ocenic wartosci 10 meteorytow. Ja jestem zainteresowana napewno kilkoma probkami lrp (10?)(nie przekonuje mnie uzywanie niesystematyczne pielegnacji, wiec 2, 3 probki nie ma sensu brac), mysle jednak, ze 10 kulek mwtworytow za probki i kepki i jeszcze oliwka w zelu mnie interesuje, to zdecydowanie za malo za to co bym chciala... musialabym cos dodac, ale pojecia nie mam czego szukac?... |
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanowie sie i dam znac, bo kusisz i kusisz
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Przyczajenie
|
Dorotko! Próbki mają po 5ml, to całkiem spore tubki, zwłaszcza, że pełnowymiarowy produkt ma 15ml. I tyle jestem w stanie oddać (coś mi jeszcze musi zostać na własny użytek
) Wystarczą Ci na długi czas systematycznego stosowania. Poza tym chętnie dodam i oliwkę i kępki. Jeżeli chciałabyś czegoś dla mnie poszukać to kieruj się w stronę korektorów (mogą być końcóweczki na próbę), błyszczyków (jw)... Wszystko co jasne i chłodne ![]() Czekam na wieści
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, wiem z wlasnego doswiadczenia, ze te plastikowe 5 ml probki nie sa napelniane do konca. Raczej nie oddam meteorytow za 3 probki kremu. Nie gniewaj sie, ale chyba zrezygnuje z wymiany. Nie chcialabym oddawac siekierke za kijek. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Przyczajenie
|
Trudno! Polecam się na przyszłość! Pozdrawiam
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Coś u mnie za bombke i ew. meteoryty
?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.

Z pielegnacji twarzy stosuje jedynie La Roche więc chyba nic nie moge Ci zaproponowac jesli chodzi o to. Moze cos do włosków? no nie mam pomysłu, nie chce Ci nic na siłe "wciskac " więc chyba nic z tego