![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Byłam u lekarza. Ilość wód w porządku. Z resztą wszystko mówi ze w porządku. Gbs nie pobrał - mówi ze za wcześnie ??? Mam się zjawić za 2tyg hmm. Wy już chyba wszystkie macie pobrane ?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Aaa i mały ma 2700 wg usg ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jesli nic do 5 sierpnia sie nie rozkreci to mam sie stawic do szpitala ![]()
![]() |
#724 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woho brawo za 39 ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
natalia_23 Swietne zdjecie! jaki on przystojny ![]() --- U mnie dzisiaj juz 38+1. ![]() Maksowi nadal sie nie śpieszy. Wreszcie mój TZ uznał, ze bedziemy wypędzać malucha w ten weekend w wiadomy sposób ![]() ![]() Po tym jak go nastraszyłam, ze wywoływanie porodu bedzie dla mnie bardzo bolesne wiec lepiej sie postarac wczesniej ![]() Nadal apetytu nie mam, jak cos juz zjem to kreci mnie w brzuchu. Mam martwice mózgową , strasznie ciezko mi sie mysli. Nie moge sie na niczym skupic ![]() Jestem w szoku, ze moja szyjka nadal trzyma. Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2016-07-22 o 08:39 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||
Raczkowanie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Brawa za skończone 36 i 37 tydzien ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Zaczynam byc wiecznie głodna, tak jak na początku ciąży. Budzę się w nocy na siku i wracam do łóżka z plastrem żółtego sera.
Moje 2 sąsiadki ze szpitala tak zaczynały poród- jedna wyjadla wszystkie zapasy jakie zgromadziła w szafce i była wiecznie głodna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja też nie miałam jeszcze pobranego GBS, w środę mam wizytę i może wtedy mi pobierze, bo następną wizytę mam umówioną 3 dni przed TP, to wydaje się trochę późno... ![]() Cytat:
![]() A szyjka naprawdę mocna! Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() się wydało noooo ![]() ![]() Nie, nie, chciałabym ale nie mogę. Jestem po 2 operacjach kręgosłupa i mało tego, że muszę cc, to nawet znieczulenia miejscowego mieć nie mogę, tylko narkozę ![]() Cytat:
Niedługo będziesz miała ![]() ![]() Cudny!!!!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak byłam w szpitalu to było bardzo dużo dziewczyn po terminie, więcej nawet niż tych które rodziły o czasie.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a który to tydzień u Ciebie? Mi pobierała w 36tc.
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Mi pobrali gbs w środę. Wynik mam być pon-wt. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm ja mialam pobierany w skończonym 35 Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem dwa dni za Tobą i jeszcze biorę luteinie, wstępnie mój lekarz mówił,że odstawiamy właśnie od 34t,ale na ostatniej wizycie stwierdził,że mam wybrać do końca i wtedy odstawić..ale u mnie szyjka pewnie mizerna była, poza długością 2cm to nie wiem jak jej inne parametry,pewnie nie chciał mnie straszyć i mówić ,że miękka i może dlatego mam ją przyjmowac jeszcze chwilę.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ciekawe co Jasiek na to jak się wczyta w teczkę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() moja tyle miała ok 18tc (szyjka ![]() Cytat:
spory ten Twój Maly ![]() Cytat:
![]() no to chyba pora indukować ![]() Cytat:
wczoraj widziałam się z koleżanką- w ciąży leżała 3 miesiące w szpitalu na podtrzymaniu, przewożona karetką do szpitala o wyższym stopniu referencyjnosci, bo tak było źle - ok 28tc miała już spore rozwarcie.. a poród wywoływali (!) Jej w 39tc |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ja dziś w nocy standardowo punkt 2:00 wstałam. Aż na wymioty szło ![]() musiałam wypić Gaviscon. Od rana to samo ![]() Cytat:
![]() ![]() Fanta, js zdjelam pierścionki już mc temu. W nocy też czasami dretwieje mi ręka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Rozeznanie
|
Mi też drętwieją dłonie.. pierścionków już nie dam rady założyć od ok 2 tygodni. A najgorzej to bolą mnie stawy w dłoniach... no i stopy też puchną, chociaż nie jakoś spektakularnie
![]() ![]()
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam sloniowate nogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natalia, ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Noszę teraz tylko obrączkę, właśnie by uniknąć takich akcji ![]() Cytat:
![]() Ja mam taka 'koleżankę', która wręcz się szczyci i wykrzykuje w ramach udowodnienia czegoś.. : ,, ha!! a ja paliłam przy dwójce dzieci, jak bylam w ciąży i jakoś są zdrowe!" ![]() To k*rwa miala po prostu szczęście.. idiotka.. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratki za donoszoną ciąże ![]() Toż to sukces! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Za wcześnie? ![]() Cytat:
![]() W taki sposób można, jak najbardziej sobie dopomóc ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miałam pobierany w 34 tc i dziwna sprawa u mnie z tym GBS ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jeszcze nie mam pobranego, dzisiaj jade glownie w tym celu ![]() Ale pospalismy z Gabrysiem - wlasnie sie obudzilam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super że wszystko ok ![]() ![]()
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam pobrany 2 tyg temu a mamy ten sam termin. Twój mały ciut cięższy od mojego 😉 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi chciał odstawić (byłam dokładnie w 34t) ale nie odstawił i kazał brać dalej (tak jak Piernikowi) bo szyjka miękka i powiedział, ze jak teraz odstawimy to sie "rozjade" następna wizyta bedzie juz 37t Cytat:
Moja teściowa tez pamietam ze mowila ze paliła (ma 3 synów) przy każdym i chyba bratowa TZ tez paliła za przykładem teściowej. Dodam ze teściowa jest pielęgniarka.... Tez czuje sie jak słonica, wyjście z wanny to dla mnie juz jest kłopot, mamy wysoką i wąską - masakra zeby sie dźwignąć do gory... Dzisiaj w nocy wstawałam 5 razy na siku!! Rekord... I tez mam mega ssanie... Z tymi szpitalami to jest jakas masakra. TZ miał sie stawić o 8. Nie dość ze wkurzony bo musiał latać o szukać bo babki sobie spacerują i sekretariat od 8-12 a o 8:10 zamknięte to do tej pory nie miał jeszcze konsultacji z doktorem a piguła powiedziała mu ze badania dopiero w poniedziałek. Jestem mega zła bo w takim razie po kiego grzyba kazali mu w piątek przychodzić? I jeszcze pewnie do wtorku albo środy posiedzi :-/ no masakra on juz chciał wychodzić... Powiedziałam zeby poprosił lekarza czy moze w poniedziałek sie stawić nie wiem czy jest taka możliwość ale chore to wszystko. A druga sprawa na wędzidełku cos mu sie zrobiło i jak dotknie tego to drętwieją mu zeby i powiedział o tym tej pigule a ona do niego "pewnie gdzieś pan był na wakacjach" WTF?!?!!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja kolejna wizyte mam 6 dni przed TP. ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Virginia, rozumiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie dziwne coś ze stawami, że jak biorę coś do ręki i zaciskam, to przechodzi przez nie taki "prąd" jak przy uderzeniu w łokieć. Mało przyjemne :/
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#747 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Lekarz mi powiedział, że gbs ważny jest 3tyg a u mnie póki co się nie zapowiada na poród i żebym przyszła za 1,5-2tyg znów na wizytę to pobierze. Cytat:
![]() A co do teczki to Jaśka nic nie zdziwi :p mojego szaleństwa nie da się ukryć więc i tak wielu rzeczy się domyśli ![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() Edytowane przez Orange_tree1 Czas edycji: 2016-07-22 o 10:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() My chyba w weekend sobie pójdziemy na jakąś sesję samodzielną ![]() ![]() Tych z nad morza nie dostaliśmy i nie wiem czy dostaniemy. Pani się nie odzywa ![]() ![]() ![]() Napisałam jej że nie muszę mieć płyty, niech wyśle na maila chociaż i...cisza ![]()
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hahah.. Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.