![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bierzecie? brałyscie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Raczkowanie
|
Nemezis po pierwsze należy rozgraniczyć środki naturalne i syntetyczne. czysty, naturalny skun nie wywołuje opisanych przez Ciebie zwidów czy też amamów. Wielu hodowców próbuje jednak poprawić jakość marihuany. nawożą ziemię witaminą B, azotem czy też zwykłymi odżywkami. gotowy produkt jest często traktowany różnymi specyfikami, np. LSD aby użytkującu uzależnili sie, bądź innym świństwem takim jak (o zgrozo) wszystkim znanym Muchozolem. Po drugie proponuję najpierw nabyć troche wiedzy i wtedy się wypowiadać a nie pleść zasłyszane, często wyolbrzymiane opowieści. podejrzewam, że zażywałaś środki psychotropowe, których działanie można porównać co najwyżej do LSD czy środków wziewnych takich jak gaz tudzież rozpuszczalnik. Zapewniam Cię, że nie każdy narkotyk ma takie działanie. Nie rozumiem również Twojego stwierdzenia jakoby każda osoba zażywająca narkotyki zatruwała swój organizm. Według mnie od Marihuany znacznie gorszy jest alkochol, po którym ludzie nie panują nas sobą. Cannabis działa natomiast wyciszająco, mozna by nawet rzec, że "zamulająco" i na pewno nikomu nie przyjdą po niej do głowy pomysły takie jak po alkocholu. Vendetta, tak przy okazji, większość amfetaminy jest produkowana w Polsce, Rosji i Jugosławii. w Holandii nie ma na nią dużego popytu więc tamtejsze zasoby są importowane z wcześniej opisanych miejsc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
BAN stały
|
Nigdy nie brałem i nie zamierzam tego robić. Nie jestem idiotą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Zadomowienie
|
Śmieszy mnie bardzo takie podejscie. Nie bierzesz, ok, twoja sprawa. Ja akurat tez nie, ale nie uwazam sie z tego powodu za lepsza, ani tez nie uwazam ludzi, którzy to robią za idiotow. Jak zauwazyl kiedys Titus z Acid drinkers gdyby naroktyki wymysliły małpy albo delfiny, to one by je zażywaly lub nie, ale narkotyki wymyślili ludzie, wiec są one dla ludzi. Tylko nie dla wszystkich.
![]() |
#695 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Swiete slowa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I prosze nie mowcie dziewczyny ze po "sportowym" zapaleniu trawki od czasu do czasu nie odczuwa sie zadnych skutków ubocznych bo tak nie jest. Z czasem pojawia sie niechęc do wszystkiego...psychiczne wyczerpanie. To tylko jeden ze skutków...a jest ich cała lista. Edit: Hahahahhahahahahaha...dzi ewczyno czy wiesz co piszesz??? Po ciągach amfetaminowych występują psychozy!! Oznacza to mniej wiecej tyle ze nawet jak nie jestes pod wpływem to nie mozesz spac w nocy ze strachu, widzisz poruszające sie cienie, masz wrazenie ze ktos jest w domu i np. zaraz Cie zabije.... boisz sie wyjsc na ulice bo masz wrażenie ze ktos za tobą chodzi. Wszędzie widzisz "spiski" i "zasadzki" i boisz sie kazdego dzwięku. Nie wspominam o wielkiej chęci przejscia na tamten swiat i ciągłych myslach samobojczych.
![]() |
![]() |
#698 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Po "sportowym" jak to nazwales zapaleniu trawki skutkami ubocznymi sa dla mnie np. suchosc w ustach, wzmozony glod, czasem sennosc. NIechec do wszystkiego czy tymbardziej psychiczne wyczerpanie moze byc skutkiem naduzywania, palenia codziennie. Mysle, ze strasznie wyolbrzymiasz. Troche wiecej luzu... Wszystko ma swoje skutki uboczne wiadomo. Ale rozgraniczmy to troche i nie siejmy paranoi...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Rozeznanie
|
Być moze wyolbrzymiam...ale nie chce tez zeby ktos był wprowadzony w błąd. Nie chce zeby ktos kto tu zajrzy pomyslal..."a zapale sobie raz na tydzien bedzie pięknie i kolorowo". Nie będzie! Bo trawa to nie jest zabawka tylko silnie uzalezniający narkotyk..wbrew temu jaka panuje opinia. I na pewno w temacie brania narkotyków nie widze miejsca na "luz".
![]() |
#700 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam na celu propagowania narkotyków, jednak wiele osób żyje w błędnym przekonaniu na ich temat. Ja palę kilka lat i niechęć do wszystkiego jeszcze mnie nie spotkała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#702 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Piszac tu bronie tylko swojego zdania. Lubie sobie sporadyczne zapalic i nie uwazam zebym przez to byla idiotka, debilka itp jak niektorzy tu twierdza. Jestem normalnym czlowiekiem jak wszyscy inni! Tyle w tym temacie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Konto usunięte
|
o wow, widzę, że niektórzy koniecznie muszę się pochwalić doświadczeniem. palicie? palcie. ale po co się z tym obnosić? warto uważać na słowa, bo niektóre teksty już podchodzą pod propagowanie tych świństw. imo (
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
bo to takie "crazy, sexy, cool!!" ![]() ![]() ja nie pale...
![]() |
#705 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie sadze zeby to bylo "obnoszenie sie" czy "chwalenie". Jak juz pisalam wczesniej to tylko obrona. Paweleczek czy ktos cos takiego napisal gdziekolwiek???Jesli tak to prosze o cytat. Nie wkladaj nikomu w usta slow ktorych nie wypowiedzial (w tym przypadku napisal).
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
2. może wydawać się to nieopłacalne jednak wystarczy troszkę przeanalizować sytuacje. Marihuana nie uzaleznia szybko, LSD natomiast tak. wniosek z tego taki, że zielsko nasączone kwasem szybciej uzależnia a co za tym idzie klienci będą kupować częściej i więcej. czy to na prawde jest tak trudne do zrozumienia? 3. O mnie nie musisz się martwić, bo gdybyś faktycznie miał racje to skończyłabym w rynsztoku po kilku "sportowych zapaleniach". Umbra- nie jestem hipokrytką i dlatego się przyznałam. nie chodzi mi o to aby sie pochwalic, bo nie ma czym. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
LSD: Uzależnienie psychiczne Występuje raczej rzadko - tylko wyjątkowo prowadzi do nieodpartej chęci ponownego przyjęcia. Uzależnienie fizyczne Brak możliwości fizycznego uzależnienia - niezależnie od częstotliwości przyjmowania, organizm nie włącza LSD do metabolizmu. Nie zaobserwowano, oprócz uczucia ospałości i czasem przygnębienia, żadnych objawów abstynencji po odstawieniu LSD. Marihuana Uzależnienie psychiczne Może występować po pewnym czasie używania. Uzależnienie fizyczne Nie występuje. żrodło: www.narkotyki.esculap.pl
![]() |
![]() |
#708 |
Rozeznanie
|
Rany, dyskusja robi sie bezsensowna...
A watek jakby troszke nie o tym...
![]() |
![]() |
#709 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#710 |
Rozeznanie
|
Cannabis84 wątek jest o braniu narkotyków...wiadomo ze z czasem dyskusja rozszerza sie o nowe wątki...jednak nadal dotyczą one narkotykow. Takze nie widze offtopu
![]() Edit: LSD nie uzaleznia a to dlatego ze jak napisalem wczesniej organizm nie włącza LSD do metabolizmu. A "zawieszanie sie" po LSD do jeden ze skutkow ubocznych brania tego syfu. Znam osobe która przestała mowic przez LSD i grzyby...wiesz...taka roślinka. Ale to sa skutki uboczne a nie skutki uzaleznienia.
![]() |
#711 |
Rozeznanie
|
Bierzecie? Bralyscie? Temat watku... O narkotykach, fakt. Ale to juz zaczyna byc lekka przesada. Moze zaloz nowy- jak duzo wiem o dragach???
![]() |
![]() |
#712 |
Rozeznanie
|
Czyzbys przestraszyla sie ze nie znajdzesz odpowiednich argumentów? Nie chodzi o to ze duzo wiem o dragach...bo wiem mało, chodzi o to ze gdyby sie przyjrzec to wiekszosc słow jakie zostały tu napisane są bzdurą. Wystarczyło ze luknąłem na 2 ostatnie strony i juz dowiedzialem sie ze marycha i amfetamina to takie niewinne zabawki po ktorych nic złego sie nie dzieje. SIELANKA.
![]() |
#713 |
Raczkowanie
|
nie boje sie, że zabraknie mi argumentów, ale o to, że zostana one wykorzystane przeciwko mnie (i nie chodzi mi tu o Ciebie). Zacytuj mój post, w którym rzekomo stwierdziłam, że narkotyki nie wywołuja żadnych skutków ubocznych, post w którym zachęcam kogokolwiek do zażywania ich czy twierdze, że to niewinne zabawki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 |
Rozeznanie
|
No nie powiesz chyba ze ten fragment nie ma na celu lekkiego rozpropagowania. Ja tu widze wyrazny przekaz "nie pij piwa...spal blanta".
![]() |
#715 |
Raczkowanie
|
jeżeli jesteś taki dokładny to zauważ, że na samym początku napisałam "według mnie" (czy cos takiego) co oznacza, że jest to MOJA SUBIEKTYWNA ocena na ten temat. do niemal każdemu zdaniu przypisać ukryte znaczenie jednak po co to robic?? to są tylko twoje podważalne przypuszczenia które ja wszem i obec dementuję. a jeżeli tak bardzo Cię to razi, to zgłoś zły post
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#717 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#718 |
Wtajemniczenie
|
Tak, masz rację Pawełeczek. Palenie trawki nawet od czasu do czasu powoduje u człowieka psychiczne wyczerpanie. W moim otoczeniu jest osoba (męźczyzna), która czasem zapali trawkę. Skutki: depresja, nic tej osobie się nie chce, rozdrażnienie, w efekcie zamknął się w sobie, odciął się od świata, odsunął się od rodziny. Nie wiem jak mu pomóc...
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 |
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to,że w wątku osoby które biorą na wszelką cene próbują przekonać innych,że trawka jest wspaniała,zupełnie nieszkodliwa,a kto myśli inaczej,bo wie jaka jest prawda to całe g**** się zna.
![]() Aha,i nie mam mowy o innej reakcji różnych osób na te same dragi."Bo po tym nie ma się takich objawów i koniec!!!".Ślepo i głucho na wszelkie argumenty.
![]() |
#720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.