|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - ZAPRASZAMY - część druga ::..
Cytat:
![]() W każdym razie czekamy i będziemy wspierać |
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje bardzo
własciwie te przygotowania wyszły dlatego ze chciałam zaczac w poniedziałekk potem we wtorek potem w srode ale zawsze cos nie wychodziło :| ale juz jutro ostatecznie zaczynam koniec kropka na rano mam sałatke z kapustki pekinskiej z papryką etc.. ew jajko na twardo a potem na zakupy boo musze cos kupic na obiadki bo znów sie zacznie ryz makaron ... hehetooo trzymam kciuki za siebie i za wass wszystkie
|
|
|
|
#2223 | |
|
Rozeznanie
|
Cuidada witaj razem będzie raźniej ja np. zaczęłam od tego wtorku
![]() Cytat:
![]() ja studiuje dziennie i pracuje i muszę Ci powiedzieć, że bywa ciężko praca za bardzo mnie absorbowała, a po pracy byłam bez siły ... dlatego od lutego ide na bezpłatny urlop Ja uważam, że powinnaś spróbować, bo inaczej będziesz żałować. Jak dasz radę, to super, a jak nie to się zwolnisz lub na urlop bezpłatny ![]() elianko ja mam dokładnie jak Ty wrażenia, też wydaje mi się, że nie chudnę poza tym mam tyle samo co Ty do zrzucenia (nawet do tej samej wagi dążymy i mamy te same powody (chyba... albo mi się coś pomyliło )(ps. jak Ci się udało wkleić suwaczek, bo ja jestem jakaś ułomna i mi się nie udało )pozdrawiam |
|
|
|
|
#2224 | |
|
Raczkowanie
|
Cuidada-witam i od jutra trzymam kciuki,,bedzie dobrze!!!! Makarony tym razem przegraja!!!
Bylam na zakupach,,kupilam sobie serki,slodzik w plynie i mrozonki,od jutra musze cos zmienic w jadlospisie bo na grecka juz patrzec nie moge Musze sie pochwalic, po zakupach poszlysmy z mama do knajpki ,mama zamowila sobie pieczone skrzydelka z pepsi a ja wode i salatke woow jestem dumna z siebieCytat:
aaaaa i rozwniez gratuluje oferty pracy
,,...zbyt otwarta i zbyt skryta,za delikatna, a czasem za silna... po prostu kobieta...,, I faza - 05.01.2010 164/58kg 58....57,5...57....56....55....cel!!! 54 Edytowane przez Ather Czas edycji: 2008-01-18 o 22:36 Powód: - Proszę, używaj opcji multicytowania oraz edycji postów. |
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Cuidada ja też trzymam kciuki!!
|
|
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny
juz widze ze dam rade nioo mussze własnie wymyslilismy ze znajomumi ze w wakacje jedziemy nad jezioro jak ja sie tam pokazee?? :| dlategoo juz musze zyc zgodnie z dietka Fajnie ze jestescie
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam połowe za soba, bez grzeszenia ŻADNEGO
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie mala wpadka... zjadlam filet pangi w panierce
![]() Na szczęście nie wpadłam w jakiś wir pożerania niedozwolonych rzeczy, tylko na tej panierce się skończyło ![]() We wtorek kończy mi się pierwsza faza, ale mam zamiar ją przedłużyć do piątku.
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie przejście z fazy pierwszej do 2 uważam za najtrudniejsze. Jak wprowadzac produkty zabronione do tej pory zeby sie nie zagalopować??? To moze byc trudne
|
|
|
|
#2231 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Andziutek taka wpadka to nie wpadka ) bywały większe jak sie zje raz na 14 dni rybke w panierce to mysle ze to wiekszego wpływu na efekt koncowy miec nie powinno poza tym bardzo dobrze ze nie wpadłas w wir pozerania niedozwolonych rzeczy ) masz być z czego dumna serio mimo tego grzeszku ![]() A ja... jestem w połowie 1 dnia mama zrobiła na sniadanie grzankii które ubostwiam i jak sie smaza pachna w całym mieszkaniu a ja nic poszłam do kuchni zrobiłam sobie kawe i sałatke, powiedziałam mamie ze jest złosliwa i teraz sie trzymam jakoss chociaz mama nie daje za wygraną )Poza tym tez strasznie sie boje przejscia w 2 faze :| nioo ale postaram sie to zrobić w miare spokojnie zresztą co ja mowie jeszcze co najmniej 14 dni przedemną
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Rozeznanie
|
No macie rację z tym przejściem na II fazę, właśnie próbuję to zrobić, ale obiecuje sobie, że jutro jem jabłko, już na pewno, bo dziś już 18 dzień, jutro rano się zważę w 1 dniu II fazy i tak będzie co niedziela. A teraz spodziewam sie na dniach okresu, już organizm daje mi znaki, bo zawsze przed więcej bym jadła i brzuszek mam większy, no ale mam nadzieję, że dieta mi nie rozregulowała cyklu ahhh
Miłego weekendu i 3mać tak dalej jak do tej pory Kobiety
|
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
Mam nadzieje ze moge sie do Was dołączyć?? Ja zaczynam dietke od poniedzialku. Mamnadzieje ze uda mi ie pozbyc jakos te reszte kilo. Bo normalnie Zwariuje
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
PriVativ witamy kolejna wizażanke w szeregach SB
|
|
|
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
no wotam witam
widze ze ty juz 7 dzień I jak?? Efrkty sa??![]() Buziole.
|
#2236 |
|
Raczkowanie
|
PriVativ witamy witamy koleżanki są bardzo gościnne i przyjmują zbłąkane duszyczki na swoją plaże
Wiec damy rade w grupie raźniej ![]() Qrcze dziewczynyyy mama zrobiła dzisiaj po pierwsze grzanki nie złamałam sie potem makaron z tunczykiem i dziekiii wammm naprawde dzieki wam nawet nie sppróbowałam zrobiłam sobie biały chudy serek z cynamonem i słodzikiem ![]() moj pierwszy sukces ale to dopiero 1 dzien zobaczymy jak pójdzie dalej jako ze ferie mam i w domu sie nudze a jak sie nudze to jem nioo zobaczymy
|
|
|
|
#2237 |
|
Raczkowanie
|
kiedys stosowalam ta diete ale przez pierwszy tydzien jadlam tylko jajka i rybe, nic wiecej... wiec pod koniec tego tygodnia glodowki kiedy wstawalam z lozka to o malo nie mdlalam... dlatego teraz bardzo nie chetnie podchodze do tej diety... aale pamietam ze schudlam bardzo duzo i teraz zastanawiam sie czy nie zaczac SB od nowa tylko troche bardziej z glowa
help
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Moj jadlospis dzis w miare,tylko jestem przed i mi brakuje cukru,wiec podjadlam kilkoma drazami wanilowymi. .w poniedzialek konczy mi sie Ifaza wiec przedluzam o 7dni.Jakos mi nie brakuje chleba,ziemniakow i ryzu wiec wytrwam i jeszcze 3kg musze zjechac do upragnionych 54kg....
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że sa po pierwsze spodnie zdecydowanie luźniejsze
|
|
|
|
#2240 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
a ja mam problem bo moja praca jest na zmiany i np dzisiaj jadlam obiad o 18 a jak mam na 2 ga zmiane to nie jem obiadu tylko jakas salatke lub chudy jogurt naturalnyi jak tu sie racjonalnie odżywiać?? ![]() boje sie ze nie schudne a wazyc sie mam zamiar dopiero po I fazie dzis moj 5ty dzien i mam zamiar nie grzeszyc ![]() CarmelaSoprano moje gratulacje
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mozesz mi naposac co miejwiecej jesz?? tzn jakie posilki?? I do tego cos bierzesz?? jakis wspomagacz? czy cwiczysz?? Ja postatnowilam ze zaczynam nie od poniedzialku tylko od jutra![]() ![]() JUz chce by tez minrlo mi 7 dni i bylo mnij na wadze . Tylko kurde niwiem czemummam przeczucia ze nieschudne ja nie lubie jesc 5-6 posilkow u mnie to zazwyczaj 4 tak sie przyzwyczailam anwet jak sie nie odchudzlaam. zawsze tak bylo i teraz zwiekszac ilosc posilkow dla mnie jets trudne No niewiem polecacie cos? chyba ze np takie male 2 posilki to np jeden ogorek kiszony albo kawalek papryki albo cos![]() Poradzcie mi cos bo tez chce widziec efekty juz w tydzien![]()
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
... to nazywasz posiłkiem ? Kawałek papryki ? Powiedz, że źle zinterpretowałam twoją wypowiedź, proszę Cię... nie załamuj mnie.
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Czego unikać
Wołowina Mostek Wątroba Żeberka Inne tłuste części Drób Gęś Kaczka Przetworzone produkty z drobiu Skrzydła i nogi kurczaka Wieprzowina Szynka pieczona w miodzie Sery Brie Edamski Pełnotłuste Warzywa Buraki Jamsy Kukurydza Marchew Pomidory (max.1 normalny lub 6 winogronowych na posiłek) Ziemniaki Owoce W pierwszej fazie należy unikać wszystkich owoców i soków owocowych. Wyklucz między innymi: Brzoskwinie Grejpfruty Gruszki Jabłka Melony Morele Owoce jagodowe Skrobie i węglowodany W fazie 1 należy unikać wszystkich produktów skrobiowych takich jak: \ Maca Makarony (wszystkie rodzaje) Owsianka tu wątek z przepisami: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=196551 |
|
|
|
#2244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śniadanie Jajko sadzone na bekonie z dodatkiem czerwonej fasolki, 2/3 szklanki soku pomidorowego, Kawa lub herbata (takie same jak przy poprzednich śniadaniach) Przekąska Serek homogenizowany Figura 3% z ogórkiem Obiad Sałatka szefa kuchni: na liściu sałaty połóż plaster gotowanej szynki wieprzowej, plaster wędliny drobiowej i sera niskotłuszczowego. Skrop oliwą z oliwek i octem winnym, przypraw do smaku świeżymi ziołami. Przekąska Garść pistacji Kolacja Sola z fasolką i sałatką Ryba: filet z soli włóż na 30 minut do marynaty (wymieszane: sok z 1/2 cytryny, 2 łyżeczki sosu sojowego, łyżeczka imbiru, posiekany ząbek czosnku i łyżka posiekanej cebuli). Upiecz w piekarniku. Zjedz z ugotowaną fasolką szparagową (szklanka) i sałatką. Sałatka: kilka rzodkiewek pokrój w plasterki, dodaj pokruszoną fetę light, starty ogórek, łyżeczkę ziół prowansalskich. Skrop oliwą. Deser Krem ze skórką cytrynową: 1/3 opakowania (50 g) serka Rolmlecz wymieszaj z 1/4 łyżeczki olejku waniliowego, 1/4 startej skórki cytrynowej i słodziku. mi też jest trudno w ciągu dnia zaplanować więcej niz 5 posiłków ze względu na pracę (mam tylko 1 przerwę i to krótką) zazwczaj kończy się na 3 + przekąska desery sobie odpuszczam bo leniwa jestem |
|
|
|
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
nie nazywam tego posilkiem zle to nazwałam pasowało b y bardziej przekąska. Chodzi mi o to ze ja niepotrafie jesc 6 posilkow i czy moge poprostu przegryzac takie cos miedzy tymi czterema głownymi??
|
#2246 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od jutra zaczynam jak cos to bede pisać mam nadzieje ze poradzicie Jutro planuje zjesctak o:Sniadanie jajecznica z 2 jajek z pieczarkami przekąska pół czerwonej papryki obiad Piers z kurczaka pokrojona w kwałki ,przyprawiona i umoczona w jajku,do tego sałatka z Kapusty pekinskiej papryki czerwonej ogorka pomidora i soku z cytryny. przekaska jogurt naturalny bez cukru 1.5 % kolacja serek wiejski z piątnicy lekki w tym bede piła wode mineralna i herbate zielona. Niewiem czy dobrze skomponowałam jadlospis ale jesli cos zle to mnie poprawcie jestem poczatkujaca
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
PriVativ jadłospis OK, tylko pamietaj zero panierki i smazyc najlepiej na minimalnej ilości oliwy z oliwek.
Pri widze z twojego podpisu ze wzrpst i wage mamy podobna, mój ból to biodra+pupa+uda
|
|
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
a no to dobrze. W takim razie jutro spokojnie moge podejsc do tej diety wiec 3mac kciuki
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i nie mam pojecia jak mam sie tego tluszczu z ud pozbyc!!! masz jakies cwiczenia sprawdzoine??
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:17.

bo konczy sie zazwyczaj na wtorku. :|

aaaaa i rozwniez gratuluje oferty pracy