![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Dzień dobry
![]() Zakładanie majtek najłatwiejsze nie jest. Łatwiej mi sie nacbylic czy ukucnac niż schylic i podnieść nogę jednocześnie. Mi się śnił jakis szpital, jakies dzieci. Właściwie odkąd wyszłam ze szpitala to mam takie sny. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Co do kąpieli to tz będzie na początku kąpać bo sam chce więc nie widzę potrzeby wołania żadnej z mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#994 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przez tę niską wagę urodzeniową i żółtaczkę musi jeść często... badaliśmy jej poziom bilirubiny kilka dni temu i jeszcze utrzymuje się na poziomie 10,8 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A TŻ jaki pomocny! ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny proszę o kciuki ![]() ![]() PS. Nieskromnie się pochwalę, że od kilku dni wchodzę już w szorty w rozm. S, które nosiłam jeszcze rok temu ![]() ![]() ![]() Aaa i pierwsze przewijanie na tylnej kanapie w samochodzie za nami ![]()
![]() |
#995 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ja tam z majtkami nie mam problemu :P ale ubieram na siedzaco ![]() Chyba czas wstac bo glodna jestem ![]() Ok 4 nad ranem zlapal mnie taki bol podbrzusza, ze zaczynslam sie zastanawiac czy cos sie nie dzieje, ale byl ciagly i w koncu usnelam. Stresujacy ten koniec ciazy :P Dzis w planach jakis spacer, obiad i tyle :P
#996 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem niepełnosprawna jak noca wstaję siku. Taka rozespana i "rolzezana". Do tego Bobo jak wstaję to spada na dół i boli. Czlapie jak sierota do tej łazienki, stopa za stopą a jednocześnie szybko przebieram żeby zdarzyć.
Jak się rozchodze jesf lepiej. DobraDusza kciuki za wizytę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zadomowienie
|
Właśnie w TV usłyszałam " w Niemczech wczoraj nastąpił atak 21 letniego Syryjczyka na Polkę .... na domiar złego kobieta była w ciazy" mam nadzieje ze to tylko niesprawność językowa prowadzącego...
Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
Kciuki za wizytę aby wszystko było Ok Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zakorzenienie
|
Jak zakładam (albo próbuje) nogę na nogę to mi zjeżdża
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zakorzenienie
|
Z dobrych informacji na poniedziałek to taka, że jest szansa, że mnie jutro wypuszczą ze szpitala. Na razie za bardzo się nie nastawiam, bo mój lekarz tu pracuje a z tego, co zrozumiałam leżę tu, bo on tak chciał. Jutro inny lekarz ma mi zrobić USG i przepływy i sprawdzić wszystko dokładnie i wtedy się okaże
![]() ![]() Miłego dnia☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
joasia trzymam kciuki by się udało wyjść
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pierwsza kąpiel w sikach za Wami (za mężem) ![]() ![]() A Ty jesteś niesamowita? W jeansy, rozmiar S, już? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Natalka dziś 1szy dzień w żłobku po bostonce. A ja idę chyba popolegiwać bo brzuch mnie boli a a propo's tego, co pisałyście - ja czuję się jak kolubryna i zaliczam po kolei, książkowo wszystkie ciążowe dolegliwości ale ranki są dla mnie najgorsze. Gorąco mi wtedy zawsze jakoś, słabo, pić się chce, strasznie szybko się męczę.... No i przeraża mnie wizja upałów. Podobno już jest nie do wytrzymania (TŻet dzwonił mówił). O 14 mam korki, potem jadę po Natalkę i po babcię. W międzyczasie chyba pranie. Obiadu nie robię. TŻet zrobi jak wróci z pracy (żeberka z grzybami ![]() A tak w ogóle to wczoraj zaczęłam 38 tc ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2016-07-25 o 07:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zakorzenienie
|
Upały mnie też przerażają.
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpoczywaj ![]() ![]() Gratulacje 38tc ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
Wole nie myślec o upałach bo mam lęki... Wysłane za pomocą magii |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1006 |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1007 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 | ||||
Zadomowienie
|
Hej.
![]() Byłam na badaniach, miałam zrobić tylko mocz, czyli bardzo ekonomicznie, ale zdecydowanie wolałabym zamiast tego zrobić coś z krwi, bo przy obecnym nacisku dziecięcia na pęcherz pozyskanie materiału do badań w odpowiednim momencie nie jest prostym zadaniem. ![]() Za to udało mi się również męża wysłać na długo odkładane przez niego badania, bo strasznie chudnie odkąd zaczął w tym roku nową pracę, pewnie można by zrzucić winę na stres, ale warto się też zbadać. Cytat:
Miło, że Esik się przestawia na trochę późniejsze pobudki. ![]() Cytat:
![]() Super z tymi szortami! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Brawa za 38 tc. ![]() Ja też się słabo czuję, dzisiaj u nas trochę chłodniej przynajmniej, ale duszno nadal, znowu ból głowy atakuje. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję 38 tc ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Myśle ze cos jest nie tak z prowadzącym... Albo ze mną, że dziś sie czepiam.. Polonistka nie jestem ale chciałabym aby w telewizji bardziej dbali o język jakim sie wyrażają ...
Właśnie pan stwierdził ... Oferta skierowana jest do rodzicow, którzy maja własne dzieci. Pomijając wyrażenie "własne" znacie rodzicow bez dzieci? Czy sie czepiam??? A jak uwzględnić wyraz własne rozumiem że adoptowane lub przysposobione to nie są własne dzieci tylko cudze??? Oferta o jakiej Pan mówił odnosi sie do zdrowego żywienia, czy to oznacza ze zdrowo można żywić tylko "własne" dzieci a nie-wlasne fastfoodem karmić?? Czepiam sie chyba.. Lepiej bedzie jak wyłącze TV Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-25 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |||||||
Zakorzenienie
|
ale się rozgadałaś
![]() Cytat:
ojj tak szybko te dzieciaczki dorastają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
trzymam mocno kciuki za wizytę..daj znac co lekarze powiedzą.. nie wiem jak jest w innych miastach,ale każdemu dziecku u nas przysługuje wizyta w Ośrodku Wczesnej Interwencji, gdzie lekarz pediatra, rehabilitant, logopeda itp ocenia rozwój/funkcjonowanie dziecka-jest to takie spotkanie konsultacyjne, gdzie każdy specjalista doradzi/podpowie coś nt pielęgnacji/opieki itp..u nas jest to bezpłatne, trzeba mieć skierowanie od pediatry i tyle..Może coś nt problemów brzuszkowych też byś się dowiedziała w trakcie takiej wizyty.. woow..już w rozmiar "s"? niesamowita jesteś.. jak tak dalej pójdzie to za parę miesięcy znikniesz ![]() czyli chrzest bojowy zaliczony.. Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję ulewania ... to coś co mnie mega stresuje bo mam straszny odruch wymiotny. Wolałabym sprzątać kupy na okrągło niż takie ulane ciuszki nie wspominając o możliwości zakrztuszenia się dziedzia ![]() Cytat:
![]() dosłownie jak wyjście na jakiś szczyt ... to samo przeżywam jak muszę pozamiatać coś małą szufelką albo kotu dać jeść .... Cytat:
![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Podaj jakis tytul, ja jeszcze zadnej madrej na temat poczatkow dziecka nie znalazlam :/
![]() |
#1015 | ||||
Zadomowienie
|
Współczuję zgagi..
![]() Mi na szczęście rzadko się zdarza, a jak już jest to ból też jest nieznośny.. promieniuje mi wszystko od żoładka do kręgosłupa ![]() Cytat:
![]() ![]() Biedna malutka.. ;( Wyobrażam sobie, jak ciężko jest patrzeć na cierpienie takiego Maluszka.. w dodatku kiedy nie można mu pomóc.. Mam nadzieję, że będzie tak jak dziewczyny piszą.. że z czasem to samo minie.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Teraz to dopiero będziemy miały sny ![]() Mi się śniło, że szykowali mnie do cc i chcięli ciąć bez znieczulenia w okolicy klatki piersiowej ![]() Cytat:
![]() ![]() Oddanie 'właściwego' moczu do badania to teraz wyczyn ![]() ![]() Też od czasu do czasu wysyłam Tżta profilaktycznie na badania.
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-07-25 o 09:29 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zakładałam dzisiaj jak rozmawiałam z mamą przez tel - pytała co się dzieje, że tak ciężko stękam... ![]() Jak zamiatam mieszkanie, to wszystko wmiatam w jeden kąt i jak TŻ wraca z pracy to wtedy to na szufelkę i do śmieci, nie ma szans, że się schylę. Znaczy się szanse są, ale automatycznie kręci mi się w głowie, więc staram się unikać takiej zbędnej gimnastyki. Psu żarcie też TŻ daje ![]() Dzień bez drzemki - dniem straconym. Ponoć zaczęłam chrapać jak stary żul ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | ||||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja kilka dni temu miałam taki sen że jak wstałam to nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no i gratulacje wejścia w szorty!!! ja mam na razie w drugą stronę - jakiś czas temu kupiłam sobie szorty ciążowe w hm na wyprzedaży no i... chciałam je założyć teraz i NIBY wejdę, ale tak się opinają na udach że masakra ![]() ![]() mam ten sam patent ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() jeszcze się Wam pochwalę że odebrałam wynik GBS i jest ujemny ![]()
![]() |
#1018 |
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
![]() Tija Esik jest prze slodki hihi ;-) DobraDuszo oby Malej szybko przeszlo u nas tez byly problemy brzuszkowe ale jakos trzeba wytrwac te 3 miesiace uklad pokarmowy sie jeszcze rozwija. Bedzie dobrze ![]() Bylam w sklepie uff ale duchota :/ na szczescie juz po zakupach i lezakuje. Z synkiem pospalismy dzis do 8 ![]() Kochany moj. No i nie planuje wychodzic juz w tym tygodniu hihi dopiero 1 sierpnia wizyta caky tydzien maja byc upaly :-(:-( Od Wczoraj mi brzuszek co jakis czas twardnieje tez czesto wam twardnieje?? Nie wiem czy to Filip czy nie ale prsktycznie cale wczorajsze popoludnie co jakiś czas twardnial ehh az sie wystraszylam. Filip podczas tego jeszcze tskie cyrki wyprawial bolesne że auuuuc 😑😑😯 Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
#1019 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do ciężarnej, która zginęła i użyli słowa ' na niedomiar zlego' odebrałam, jako żal, ze ucierpialo też dzieciątko w łonie..
![]() |
#1020 | ||
Zakorzenienie
|
Hej poniedzialkowo.
U nas już 30c ![]() U sąsiadów grypa zoladkowa od kilku dni, dziś rano ja miałam akcję pt"wc" ![]() ![]() ![]() ![]() Tija, faktycznie Esik wam dorasta ![]() Ja właśnie wróciłam z pobrania krwi. W czwartek endokrynolog. Dziś chyba poprzeglądam w necie otulacze... mam 1 rożek ale może jakiś otulacz kupię... Polecacie jakiś ??? ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Cytat:
Jakie mleko podajesz małej czy odciągasz?? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Potem ledwo idę do wc... Potem powrót i ułożenie się w łóżku ![]() Oby jeszcze ze 2 tygodnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.