|
|
#4171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤
Cytat:
jakiego dużego masz już maluszka, super jak ja wam zazdroszczę tych machających rączek i nóżek - ja ostatnie usg miałam w 9 tygodniu i teraz dopiero genetyczne w 13 ale obiecałam sobie, że nie zeświruję i nie pobiegnę na boku na kolejne Cytat:
normalnie spodnie niby normalnie wchodziły i się dopinały ale jednak jakoś tak w mało komfortowym miejscu uciskałyCytat:
a ja w ogóle dziewczyny was cały czas nadrabiam ale rzadko piszę bo narazie tryb wiecznego snu wciąż działa @sQuaara u mnie w pracy na pewno by się coś takiego wydało z bardzo prostego powodu - budżet działowy - czy hr powiedzą czy nie to raczej by się przełożony zorientował czy płaci za pracownika na zwolnieniu 100% czy 80% z jeszcze innej strony pracodawca ma możliwość sprawdzić czy pracownik przebywa zasadnie na zwolnieniu więc trudno żeby miał sprawdzać gdyby nie wiedział co ma sprawdzić ale poczytaj sobie np. tutaj http://www.zdrowie.abc.com.pl/aktual...ika,22387.html Cytat:
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
|
|
#4174 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Strasznie podoba mi się to łóżeczko ale cena jak dla mnie zaporowa. Ze stokke mam krzesełko trip trapp. Cytat:
Cytat:
Będę różowa będę różowa będę różowa. .. Oby się spełniły te modły. MartaMagda gratuluję wielkoluda i córeczki w jednym ☺ cudownie ze wszystko ok. Alla trzymaj się i nie poddawaj. Wpadaj do nas. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4175 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tutaj mieszka się dużo spokojniej. Ale Poznań też lubiłam pomimo korków i natlokow Do lekarza chodzę w Mosinie do Medikomplexu. Przyjmuje tu dr Robert Stanek. Świetny lekarz naprawde.. nie chce mu robić tu żadnej reklamy Ale trafiłam do niego przypadkiem bo chciałam potwierdzić ciążę. Wcześniej jeździłam do medicovera w Poznaniu. I po tej wizycie postanowialam, ze zostaje u niego. Pierwszy raz spotkałam takiego lekarza który podchodzi z pasją i zamilowaniem do tego co robi. Zawsze z uśmiechem wszystko wyjaśnia i tłumaczy. Pracuje też na polnej więc pewnie tam będę rodziła Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale w 13 tygodniu się napatrzę
|
|
|
#4177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4178 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego mamy genialne muzea jeśli się lubi historię i sztukę. Rozrywka też niczego sobie, mamy różne festiwale i jarmarki. Do tego ciekawe miejsca jak Kontener Art i Malta. Tereny wokół sprzyjają rekreacji. Jest sporo lasów, jeziora, nad Wartą też można fajnie spędzić czas i pogrillowac Poznań jest warty poznania!Cytat:
ale rodzić chce w szpitalu Raszei ![]() Ja bym chciała, żeby te ciuchy ciążowe same do mnie przyszły Nie chcę mi się ich szukać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4180 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.gdzierodzic.infoDziewczyny znacie jakieś sklepy on-line z odzieżą ciążowa? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja rodzilam 6 lat temu synka na polnej.. warunków super nie było muszę przyznać. Opieki rewelacyjnej też nie. Ale ja sugerowalam się tym, ze w razie gdyby małemu coś było to zabrali by go i tak na polną a ja zostalabym tam gdzie rodzilam. A tego sobie nie mogłam wyobrazić. Tylko ja miałam powody żeby tego się bać. W ciąży toksoplazmoza nabyta w ciąży, cukrzyca i nadciśnienie...Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jakoś nigdy się Poznaniem nie interesowałam. Bywam jedynie w Warszawie i Krakowie. I raz w życiu odwiedziłam Wrocław A Poznań bardzo chętnie bym odwiedziła, tylko taki do Ciebie kawał drogi Ale jak nie jedziemy na zagraniczne wakacje, to może zrobimy sobie Polish Trip http://pieknamama.pl http://www.smyk.com/dziecko-mama/mama/moda-ciazowa.html http://www.mamaija.com.pl http://www.limone.pl https://maternity24.pl Słyszałam jeszcze o Happymum, ale bardzo drogi. Warto jeszcze na Zalando zajrzeć. |
||
|
|
|
#4184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Miałam wczoraj wieczorem wizytę, moje bąki są już takie duże, że dostałam juz chyba jedno z ostatnich zdjęć na którym widać je razem
teraz juz raczej będą osobno pozować ![]() Wszystko dobrze, za 2 tyg znowu wizyta i usg genetyczne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4187 | ||
|
Zakorzenienie
|
co do mnie to nie chce sie przyznac jeszcze... raz ze 1 trymestr sie nie skonczył, dwa ze chcialam jak najdluzej nie mowic... ludzie juz mnie cisna 'to byl slub, byla delegacja za granice to teraz dziecko' kurde wiadomo bardzo chcialam, jaram sie, bylam w pracy 1 w kolejce
ale denerwuje mnie takie podejscie ze 8 osob na tydzien mi mowi ze powiennam miec dziecko![]() pojde na L4 na 80% nie zbiednieje tydzien. a i tak mysle ze te plecy to nic im nie pomoze bo raz mnie ciagnie w 1 noge, raz w druga, dwa dni pozniej nic...milego dnia!! ---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:15 ---------- Cytat:
))ciazowego ubrania chyba bym przez neta nie zamowila..tzn koszulka czy cos to tak, ale spodni na pewno nie...normalnych bym nie zamowila: D ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Cytat:
![]() za to mnie ciagnie do chemicznych rzeczy...w calym sklepie nic mi sie nie podobało tylko zupka w proszku :O
|
|
#4188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje ![]() Cytat:
Na pewno do końca wakacji starczą.Co do chrupek, to ja wolę nie zaczynać, bo na 5 się nie skończy ![]() Do chemicznych mnie na szczęście nie ciągnie, bo to już by była masakra ![]() Aha i oczywiście obudziłam się o 6, bo chyba Fasola się głodna zrobiła⌠Zanim się zwlekłam z łóżka, to dopiero teraz jem jajecznicę⌠Ja się wykończę z tym wstawaniem⌠Edytowane przez Escorpio Czas edycji: 2016-07-26 o 07:27 |
||
|
|
|
#4189 |
|
Zakorzenienie
|
O to są właśnie bąki
Wstawie na chwilę a potem usunę ![]() Jeden ma 4,05 cm, a drugi 4,03cm
ŻONA MAMA LENKI Edytowane przez lolita25 Czas edycji: 2016-07-28 o 19:13 |
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Lolita piękne
Znalazłam stronkę z fajnymi pomysłami Może kiedyś z nich skorzystamy http://mamy-mamom.pl/sprytne-rozwiaz...la-mam-zobacz/
|
|
|
|
#4192 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Minął już szok ze to dwójka a nie jedno? Nie chce nic mówić ale ja już chyba 4 /5 kg przywalilam ostatnio ważyłam się dwa tyg temu i boję się stanąć ponownie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#4193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
Ja zamawiam sporo ale tylko tam gdzie mogę bezproblemowo zwrócić albo kurierem za darmo albo stacjonarnie Jak wszystko na genetycznym 8.08 bedzie ok to zacznę zmieniać zawartość szafy powoli
Edytowane przez axn22 Czas edycji: 2016-07-26 o 08:06 |
||
|
|
|
#4195 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny!
mam do was małe pytanko, bo wy już doświadczone z mdłościami. Od kilku dni miałam mdłości, nie wymiotowałam, ale ze 2 razy mnie "szarpało", ciągle mi było niedobrze, odbijało mi się. Apogeum było w niedzielę. A wczoraj i dzisiaj super, wszystko minęło ![]() Miałyście tak? trochę się niepokoje, bo ustanie objawów na takim etapie to chyba nic dobrego? Jestem w 7t3d... |
|
|
|
#4196 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy ja się jej u siebie doczekam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4197 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w temacie łóżeczek ja biorę pod uwagę Hensvik lub Sundvik z Ikei. Dziecko chyba tak szybko z niego nie wyrośnie, ponieważ córka kuzyna śpi już w Sundviku 3 rok.
![]() Ale chciałabym poruszyć trochę szalony temat - SZCZEPIENIA. Nie jestem ani zwolenniczką, ani przeciwniczką, ale jak zaczęłam o tym wszystkim czytać to po każdej stronie znajduje się pełno dobrych argumentów. Chciałam zapytać o szczepienia w pierwszej dobie? Planujecie, a może jesteście całkiem przeciwne? Jestem też bardzo ciekawa jak to w praktyce wygląda "na zachodzie". Mam nadzieję, że te szczepienia nie zrobią tutaj burzy, ale temat na czasie to może warto to razem pokonsultować. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Ps. Nie umiem nic krótko i zwięźle napisać. Z góry przepraszam za te "krótkie" posty. ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#4198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
|
|
#4199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja miałam na Twoim etapie tylko mdłości, które mi mijały...aż do wczoraj (a jestem na początku 12 tc )Wczoraj po pracy w aucie zaliczyłam pierwsze ciązowe wymioty na szczęście od 1,5 roku woziliśmy w schowku taki szpitalny woreczek (teściowa jest pielęgniarką i dała nam kiedyś na wszelki wypadek). Wreszcie się przydał doceniłam geniusz projektanta - woreczek jest rozpięty na takim mini stelażu w kształcie trójkąta. Idealny do szybkiego użycia bez stresu zabrudzenia okolicy
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaczęły mi strasznie śmierdzieć tłuszczem, co wcześniej nie miało miejsca ![]() a huśtawka dla niemowlęcia ta mi się podoba, już wcześniej oglądałam: http://allegro.pl/hustawka-elektroni...250246687.html
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

normalnie spodnie niby normalnie wchodziły i się dopinały ale jednak jakoś tak w mało komfortowym miejscu uciskały

Jakoś nigdy się Poznaniem nie interesowałam. Bywam jedynie w Warszawie i Krakowie. I raz w życiu odwiedziłam Wrocław 

na szczęście od 1,5 roku woziliśmy w schowku taki szpitalny woreczek (teściowa jest pielęgniarką i dała nam kiedyś na wszelki wypadek). Wreszcie się przydał