Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-20, 16:01   #2191
kulbit
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi o wygląd pierścionka ani o cenę. Uważam, że jest tylko jeden pierścionek który mogę dostać, gdzieś tam sobie leży i czeka aż TŻ go zobaczy, a może TŻ już go widział... I chcę ten pierścionek bo to mój pierścionek, a nie "jeśli coś tam to dostaniesz pierścionek A, a jeśli coś to dam Ci pierścionek B". Chcę pierścionek A chociażbym miała czekać na niego 10 lat.

Ja chyba nie kumam o co chodzi tobie z tym pierscionkiem..
Ale ja mam dziś dzień nie-kumania

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 16:08   #2192
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Bo chyba Poemi chce jeden konkretny pierscionek. Jego TZ narazie na niego nie stac i chce kupic "tańszą wersje", ale Poemi nie chce tej tańszej, chce tamten "chocby miała na niego czekac 10 lat"

czyli to nie jest tak jak u nas: ze wygląd pierscionka, jego cena schodzi na plan dalszy, a najwazniejsze jesgo jego znaczenie, swiadomośc bycia narzeczona itp

Edit:
za 30 minut miną 3 tygodnie od kiedy jestem narzeczona

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 16:12   #2193
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Kulbit czyżbyś od wczoraj sączyła mojito ?
Stary 2008-01-20, 16:15   #2194
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bo chyba Poemi chce jeden konkretny pierscionek. Jego TZ narazie na niego nie stac i chce kupic "tańszą wersje", ale Poemi nie chce tej tańszej, chce tamten "chocby miała na niego czekac 10 lat"

czyli to nie jest tak jak u nas: ze wygląd pierscionka, jego cena schodzi na plan dalszy, a najwazniejsze jesgo jego znaczenie, swiadomośc bycia narzeczona itp
No nie do końca tak. Chcę żeby TŻ wybrał jeden pierścionek, może nawet kosztować 2 zł, to nieistotne dla mnie. Najważniejsze, że to będzie ten mój pierścionek wybrany przez TŻ-a. TŻ często mówił, że da mi pierścionek, opisywał go nawet, ale tak bez szczegółów, był to raczej zarys moich upodobań . Teraz wynika, że TŻ miał na myśli jakiś konkretny pierścionek i właśnie chcę ten konkretny pierścionek który wybrał TŻ (może być to ten tańszy). Po prostu nie dopuszczam opcji, że są np. 2 do wyboru i to któy kupi TŻ będzie zależało od sytuacji (ale może zależeć od decyzji TŻ-a, przy czym ta decyzja nie jest zależna od sytuacji).

W skrócie: chcę żeby TŻ dał mi ten sam pierścioenk niezależnie od tego czy pojedziemy do Anglii, czy będzie pracował na miejscu, czy też będzie odkładać ze stypendium.

Mam nadzieję, że w końcu rozumiecie
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 16:16   #2195
natj
Rozeznanie

Poemi, ja kumam o co Ci chodzi. TŻ oglądał pierścionki i znalzł taki który jego zdaniem idealnie do Ciebie pasuje, który ma być od niego dla Ciebie, taki powiedzmy ideał w jego mniemaniu.
Ale że jest jakoś tam trochę droższy to jest możliwość że Ci kupi coś podobnego ale nei taki fajny jak tamten. Ja bym wolała poczekać i dostać taki jaki TŻ chce abym miała - nie wazna cena ale to jak on widzi ten pierścionek dla mnie

Coś takiego jak na mój gust ;p
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 16:31   #2196
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Kulbit czyżbyś od wczoraj sączyła mojito ?
hahhahahhah to ci się teraz udało Już nie Ale widocznie ten cukier mi zaszkodziła

Cytat:
No nie do końca tak. Chcę żeby TŻ wybrał jeden pierścionek, może nawet kosztować 2 zł, to nieistotne dla mnie. Najważniejsze, że to będzie ten mój pierścionek wybrany przez TŻ-a. TŻ często mówił, że da mi pierścionek, opisywał go nawet, ale tak bez szczegółów, był to raczej zarys moich upodobań . Teraz wynika, że TŻ miał na myśli jakiś konkretny pierścionek i właśnie chcę ten konkretny pierścionek który wybrał TŻ (może być to ten tańszy). Po prostu nie dopuszczam opcji, że są np. 2 do wyboru i to któy kupi TŻ będzie zależało od sytuacji (ale może zależeć od decyzji TŻ-a, przy czym ta decyzja nie jest zależna od sytuacji).

W skrócie: chcę żeby TŻ dał mi ten sam pierścioenk niezależnie od tego czy pojedziemy do Anglii, czy będzie pracował na miejscu, czy też będzie odkładać ze stypendium.

Mam nadzieję, że w końcu rozumiecie
Ok rozumiem.. tylko że dla mnie to i tak bez znaczenia..
Ale rozumiem, że ty możesz mieć takie oto zapatrywanie na tą sprawę i tyle. Tylko teraz tak, jeśli tenpierwszy pierscionek jest droższy i tż-et na niego nie uzbiera to co? To nie będzie zaręczyn.. hmmm

Stary 2008-01-20, 16:32   #2197
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Poemi, ja kumam o co Ci chodzi. TŻ oglądał pierścionki i znalzł taki który jego zdaniem idealnie do Ciebie pasuje, który ma być od niego dla Ciebie, taki powiedzmy ideał w jego mniemaniu.
Ale że jest jakoś tam trochę droższy to jest możliwość że Ci kupi coś podobnego ale nei taki fajny jak tamten. Ja bym wolała poczekać i dostać taki jaki TŻ chce abym miała - nie wazna cena ale to jak on widzi ten pierścionek dla mnie

Coś takiego jak na mój gust ;p
No wreszcie . Już nawet nie chodzi jaki jest ten tańszy i czy jest mniej fajny czy nie i nie obrażę się jeśli go dostanę, ale pod warunkiem, że to będzie niezależna decyzja TŻ-a.

Właśnie sobie uświadomiłam, że ten upór TŻ-a co do tego, że nie da mi taniego pierścionka może się wiązać z tym, że moja rodzina ma w zwyczaju kupowanie drogiej biżuterii. Traktujemy to jako inwestycję. TŻ wie, że ten pierścionek który nosi moja mama jest wart tyle ile... (przemilczę to, ale to droga rzecz), wie też, że ten pierścionek na moją osiemnastkę i ten na gwiazdkę są droższe niż niejeden pierścionek zaręczynowy i może nie chce żeby ten który mi da był dla mnie mniej ważny albo coś . Będę musiała z nim pogadać, chociaż nie raz o tym rozmawialiśmy...

Cytat:
Ok rozumiem.. tylko że dla mnie to i tak bez znaczenia..

Ale rozumiem, że ty możesz mieć takie oto zapatrywanie na tą sprawę i tyle. Tylko teraz tak, jeśli tenpierwszy pierscionek jest droższy i tż-et na niego nie uzbiera to co? To nie będzie zaręczyn.. hmmm
TŻ może się zdecydować na pierścionek z kiosku ruchu jak dla mnie, ale to ma być zależne tylko od jego, a nie od tego co będziemy robić w wakacje. Ja nawet bym wolała tańszy, a resztę kasy dołożyć do wyjazdu nad jakieś ciepłe morze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 16:41   #2198
sanetka
Zakorzenienie

wynajelismy mieszkanie, juz oplacone, mamy klucze.
a we mnie wiecej watpliwosci i zmartwein czy damy rade. i dzis zamiast sie cieszyc to wylam TZowi

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 16:43   #2199
Madlen__18
Zakorzenienie

Wątpliwości finansowych czy uczuciowych Sanetko?

Tak w ogóle to właśnie zauważyłam, że (wątek "powiedzą TAK")

29 marzec
monik1984

5 kwiecień
Cykada, Madlen__18

Czyli jeszcze tylko monik1984 i moja kolej!
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 16:46   #2200
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
a we mnie wiecej watpliwosci i zmartwein czy damy rade. i dzis zamiast sie cieszyc to wylam TZowi
Skąd ja to znam . To chyba często u kobiet .
"zaręczymy się? a ślub weźmiemy? ale bez wesela... z weselem? a skąd kasę na to? aha... ale potem gdzie zamieszkamy? aha... a meble? a praca? jak to? będziesz pracować w weekendy? "

TŻ mówi, że to syndrom foczki . Działa wszelako . Martwię się o coś co będzie za 10 lat chociaż zdaniem TŻ-a nie powinnam o tym jeszcze myśleć, albo chcę coś co mogę mieć dopiero za jakiś czas, ale to mi już spać po nocach nie pozwala. Jest też foczka ogrodnika, ale to przemilczę
Stary 2008-01-20, 16:59   #2201
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

To ja już nic nie rozumiem

Cytat:
Chcę pierścionek A chociażbym miała czekać na niego 10 lat.
Cytat:
. I jeszcze TŻ napisał, że jeśli nie pojedziemy to dostanę pierścionek, ale ten tańszy . Jaki **** "ten tańszy"? Ja nie chcę tego tańszego, ja chcę "ten mój"! I tu nie chodzi o cenę, ja po prostu chcę ten o którym myślał TŻ, a nie coś innego zamiast
Cytat:
TŻ może się zdecydować na pierścionek z kiosku ruchu jak dla mnie, wakacje. Ja nawet bym wolała tańszy, a resztę kasy dołożyć do wyjazdu nad jakieś ciepłe morze
Raz piszesz ze nie chcesz tego tańszego, a potem, ze wolisz ten tańszy
Przeciez nawet nie widziałąs tych pierscionków, wiec nie wiesz który jest fajniejszy. Wiesz tylko ze jeden jest tanszy a inny droższy. oczym napisal TZ
Cytat:
a tu mi nagle mówi, że jak coś to dostanę "ten tańszy" i że mam się nie martwić bo różnica w cenie jest minimalna. Jeśli miał jakiś upatrzony to ja właśnie go chcę a nie jakiś inny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 17:03   #2202
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:

Sanetko to super, ze w końcu udało Wam się wynająć mieszkanie
Kobiety lubią się chyba martwić za zapas.
Stary 2008-01-20, 17:10   #2203
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Sanetko to super, ze w końcu udało Wam się wynająć mieszkanie
Kobiety lubią się chyba martwić za zapas.
Ja tez gratuluje
I zgadzam się - kobiety lubią martwic się na zapas jestem tego przykładem

Stary 2008-01-20, 17:17   #2204
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
To ja już nic nie rozumiem

Raz piszesz ze nie chcesz tego tańszego, a potem, ze wolisz ten tańszy
Przeciez nawet nie widziałąs tych pierscionków, wiec nie wiesz który jest fajniejszy. Wiesz tylko ze jeden jest tanszy a inny droższy. oczym napisal TZ
Pisząc "tan tańszy" miałam na myśli drugi pierścionek. Ten mój to jest pierścionek domyślny, a drugi to jest zły pierścionek . "Ten tańszy" mógłby być równie dobrze "tym droższym". Napisałam "ten tańszy" to jest cytat z rozmowy z TŻ-em, ale jakby napisał, że "ten drugi" to ja i tak bym chciała "ten pierwszy". Chcę pierścionek który wybrał TŻ według swojego uznania, a nie z powodu zaistniałej sytuacji.

Doszłam do wniosku, że ideałem byłoby żeby TŻ wybrał pierścionek dopiero po odłożeniu pieniędzy, ewentualnie żeby zbierał na konkretny, ale nie wyznaczał jakiegoś konkretnego terminu
Stary 2008-01-20, 17:21   #2205
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez gratuluje
I zgadzam się - kobiety lubią martwic się na zapas jestem tego przykładem
Ja również się cieszę, że już macie mieszkanie
I też potwierdzam - kobiety lubią martwić się na zapas. Ja sama tak mam Mój mąz zwasze mówi do mnie "ja się będę martwił jak już będzie czym". I tyle

Stary 2008-01-20, 17:23   #2206
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mąz zwasze mówi do mnie "ja się będę martwił jak już będzie czym". I tyle
Mój TŻ mówi identycznie
Stary 2008-01-20, 17:30   #2207
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Mój TŻ mówi identycznie
hhehehe i to nam właśnie daje obraz jak do tego podchodzą kobiety a jak faceci Bo ja siedzę i roztrzasam co bedzie jak to, a jak tamto? itp. itd.

Stary 2008-01-20, 17:30   #2208
sanetka
Zakorzenienie

absolutnie nie o uczucia

bardziej kwestia wizualno-finansowa.
znaczy bez umowy, na dobre slowo. na dole nie za fajna sasiadka (ostrzezono nas a mamy wspolne wejscie), brzydki blok,malutka klatka schodowa i brzydka. ale za to mieszkanie-miodzio. dwa duze pokoje, duza kuchnia,lazienka. wszystko odnowione, kuchnia umeblowana,okna wymienione.

a finansowo to 800zl plus oplaty. facet do konca nie umial powiedziec ile wyjdzie za wode i prad. i gazem samemu trzeba ogrzewac..ale z drugiej strony zima sie konczy. a np. od kilku dni nie bylo grzane i dzis bylo tak cieplutko ze nie trzeba bylo pieca wlaczac.
po prostu boje sie ze rachunki nas drugie tyle wyjda.

ale wlasnie TZ mowi ze nie ma co sie martwic, pomieszkamy to zobaczymy. w kazdej chwili mozemy czegos nowego poszukac.

no nic zaplacilismy juz za luty,do knca stycznia mamy za darmo. jutro ide sprzatac (bo jest brudno po remoncie) i powoli urzadzamy. mam nadzieje ze za 2-3 dni sie wprowadzimy

Stary 2008-01-20, 17:37   #2209
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
absolutnie nie o uczucia

bardziej kwestia wizualno-finansowa.
znaczy bez umowy, na dobre slowo. na dole nie za fajna sasiadka (ostrzezono nas a mamy wspolne wejscie), brzydki blok,malutka klatka schodowa i brzydka. ale za to mieszkanie-miodzio. dwa duze pokoje, duza kuchnia,lazienka. wszystko odnowione, kuchnia umeblowana,okna wymienione.

a finansowo to 800zl plus oplaty. facet do konca nie umial powiedziec ile wyjdzie za wode i prad. i gazem samemu trzeba ogrzewac..ale z drugiej strony zima sie konczy. a np. od kilku dni nie bylo grzane i dzis bylo tak cieplutko ze nie trzeba bylo pieca wlaczac.
po prostu boje sie ze rachunki nas drugie tyle wyjda.

ale wlasnie TZ mowi ze nie ma co sie martwic, pomieszkamy to zobaczymy. w kazdej chwili mozemy czegos nowego poszukac.

no nic zaplacilismy juz za luty,do knca stycznia mamy za darmo. jutro ide sprzatac (bo jest brudno po remoncie) i powoli urzadzamy. mam nadzieje ze za 2-3 dni sie wprowadzimy
No i czym Ty się martwisz? Z opisu bajka . Moja koleżanka mieszkała z 2 kolegami i opłaty (woda i prąd) ich wynosiły ok. 48 zł na głowę na 2 miesiące więc bądź dobrej myśli . Przy naszym globalnym ociepleniu ogrzewaniem też się nie martw na razie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-20, 17:38   #2210
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

sanetko bedzie dobrze. a to nikt tam wczesniej nie mieszkal ,z e ten facet nie mógl wam podac choc przyblizonej kwoty za te opłaty??

Stary 2008-01-20, 17:42   #2211
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
sanetko bedzie dobrze. a to nikt tam wczesniej nie mieszkal ,z e ten facet nie mógl wam podac choc przyblizonej kwoty za te opłaty??
nie. on ma bo ma ale mieszka w wawce. a odnowil do wynajecia bo kasa mu potrzebna tak szczerze mowiac.
gaz moze w zimie sporo wyjsc 200-300zl . a reszta jak zuzyjemy podobno nie wiecej jak 100zl.
jak bedziemy sie w tysiacu wyrabiac to bedzie spoko.

ale jakie to super uczucie gadac jak urzadzimy nasze katy, gdzie co stanie

Stary 2008-01-20, 17:46   #2212
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
ale jakie to super uczucie gadac jak urzadzimy nasze katy, gdzie co stanie
Hehe, ja mam w plan naszego przyszłego domu i męczę nim TŻ-a od czasu do czasu . Biedactwo nie wie gdzie uciakać . A jakie ja mam problemy: ciemnia, siłownia, sypialnia dla gości, atelier, sypialnia w pokoju z garderobą czy w tym większym? . Własny dom to coś bardzo dla nas odległego, ale szczerze mówiąc TŻ się dobrowolnie angażuje w te rozważania
Stary 2008-01-20, 17:49   #2213
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
a ja wmawiałam młodszej siostrze, ze jej sie rusza skóra na głowie (spróbujcie, połóżcie rękę na włosach i poruszajcie, rusza się)
ciekawe ile z nas "ruszało włosami". Ja ruszałam .

Cytat:
I chcę ten pierścionek bo to mój pierścionek, a nie "jeśli coś tam to dostaniesz pierścionek A, a jeśli coś to dam Ci pierścionek B". Chcę pierścionek A chociażbym miała czekać na niego 10 lat.
Poemi - ja tu widzę typową jedynaczkę tupiącą nogą "bo ona chce A a nie B". Kurcze, może twoj facet i tak odkłada na niego każdy grosz, i stara się ile może, a chce ci go dać jak najszybciej, bo w końcu obiecał. Skoro chcesz tamten inny (droższy), na który on będzie musiał składać dłużej, to mu powiedz. Wydaje mi się jednak, że wolałabym nie być wtedy w jego skórze - i słuchać twoich zachcianek.

Bo na samym końcu, gdyby nie powiedział ci o tym, że kupił pierścionek B a nie A, to co ty byś o tym wiedziała. Chyba NIC. Byłby to i tak dla ciebie najpiękniejszy pierścionek na świecie.

A co jeśli mimo wszystko on kupi ci ten droższy? Do końca życia będziesz myślała że to ten drugi? Poemi - szukasz dziury w całym. Jak wiele jedynaków, których znam (tak naprawdę znam tylko jednego jedynaka, któremu nic nie mogę zarzucić, i nie jest to mój Tż). Sorry że tak jadę po jedynakach, ale oni mają pewną cechę, która u ciebie się tu mocno uwidacznia.

Cytat:
ale szybciutko! Super. Wszystko się uda. Mój Tż też zawsze mówi - "pieniążków nam nigdy nie zabraknie" i mimo że sie zawsze martwię, to nigdy ich nie brakło.
Stary 2008-01-20, 18:00   #2214
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
Poemi - ja tu widzę typową jedynaczkę tupiącą nogą "bo ona chce A a nie B". Kurcze, może twoj facet i tak odkłada na niego każdy grosz, i stara się ile może, a chce ci go dać jak najszybciej, bo w końcu obiecał. Skoro chcesz tamten inny (droższy), na który on będzie musiał składać dłużej, to mu powiedz. Wydaje mi się jednak, że wolałabym nie być wtedy w jego skórze - i słuchać twoich zachcianek.

Bo na samym końcu, gdyby nie powiedział ci o tym, że kupił pierścionek B a nie A, to co ty byś o tym wiedziała. Chyba NIC. Byłby to i tak dla ciebie najpiękniejszy pierścionek na świecie.

A co jeśli mimo wszystko on kupi ci ten droższy? Do końca życia będziesz myślała że to ten drugi? Poemi - szukasz dziury w całym. Jak wiele jedynaków, których znam (tak naprawdę znam tylko jednego jedynaka, któremu nic nie mogę zarzucić, i nie jest to mój Tż). Sorry że tak jadę po jedynakach, ale oni mają pewną cechę, która u ciebie się tu mocno uwidacznia.
Ja chcę żeby na wybór pierścionka wpłynęło tylko jego uznanie, a nie przypadek (bo to czy pojedziemy, czy nie, zależy właściwie od przypadku). Wszystko mi jedno jaki ten pierścionek będzie, najważniejsze żeby TŻ stwierdził, że mi da ten pierścionek, a nie żaden inny . Straszna romantyczka się ze mnie stała ostanio (z naciskiem na "straszna") . Jakby TŻ to przeczytał to pewnie odłączyłby mi telewizor .
Stary 2008-01-20, 18:02   #2215
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość
ciekawe ile z nas "ruszało włosami". Ja ruszałam .

Ja też "ruszałam" włosami witaj w klubie Rav
Stary 2008-01-20, 18:03   #2216
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę żeby na wybór pierścionka wpłynęło tylko jego uznanie, a nie przypadek (bo to czy pojedziemy, czy nie, zależy właściwie od przypadku). Wszystko mi jedno jaki ten pierścionek będzie, najważniejsze żeby TŻ stwierdził, że mi da ten pierścionek, a nie żaden inny . Straszna romantyczka się ze mnie stała ostanio (z naciskiem na "straszna") . Jakby TŻ to przeczytał to pewnie odłączyłby mi telewizor .

Ale jak możesz mówić o przypadku, skoro oba te poierscionki są upatrzone przez Tż-eta.. Więc twoje dalsze tłumaczenie mnie nie przekonuje
Niestety powtórzę za Rav - szukasz dziury w całym..

Stary 2008-01-20, 18:13   #2217
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak możesz mówić o przypadku, skoro oba te poierscionki są upatrzone przez Tż-eta.. Więc twoje dalsze tłumaczenie mnie nie przekonuje
W moim założeniu upatrzony może być tylko jeden . Ale jakby nie było to przypuszczam, że będę szalenie szczęśliwa .
Z tym, że szukam dziury w całym to może i racja, ale co poradzić, taka już jestem . Znając TŻ-a prawdopodobnie i tak będzie tak jak ja chcę (żeby nie było, że TŻ taki zaszczuty i że zawsze wymuszam na nim swoje zdanie, po prostu idea jednego pierścionka jest mu bliska), a te 2 pierścionki to tylko jakieś chwilowe zaćmienie u niego. Bardzo się tym zdenerwowałam bo w sprawę jest wmieszana ta jego nieszczęsna szkoła .

Ps.
Wyobrażacie sobie, że na obóz ma jechać 20 osób i wszyscy będą spać razem? Nawet nie wiadomo czy będzie podział między chłopaków a dziewczyny
Stary 2008-01-20, 18:17   #2218
kaska87
Zakorzenienie

witam a co to za debata pierścionkowa
Sanetka fajnie, że w końcu razem zamieszkacie i nie martw sie na zapas
ja mam jutro zaliczenie ze statystyki i musze się uczyć ;(

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-20, 18:21   #2219
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Solidaryzuję się z Tobą. Ja mam jutro ze scenografii i cały dzień robę projekty, a nadal jest w lesie (chociaż od czasu do czasu widać jakieś prześwity). Wcześniej niż jutro do południa z tego nie wylezę Zaliczenia i tak pewnie nie dostanę
Stary 2008-01-20, 18:33   #2220
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam sie, o czym juz wczesniej pisałam tym bardziej, ze przeciez nie wiadomo, czy ten pierscionek "tańszy" nie jest ładniejszy od tego droższeg" - przeciez cena na świadczy o uroku pierscionka poza tym moze twojemu TZ podobaja sie oba tak samo a róznica jest tylko cena??
Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
witam a co to za debata pierścionkowa
Sanetka fajnie, że w końcu razem zamieszkacie i nie martw sie na zapas
ja w tym tygodniu bede miała 7 zaliczen i 8 - to ten mega egzamin

A do mnie dzwonił przed chwilką TZ pogadalismy 40 minut i jakos tak szybko ten czas zlecial. Kurcze, jego telefony, są w pewnym sensie takim oderwaniem dla mnie od calej rzeczywistoci, mysli o nauce, stresie itp. to cos na co cały dzien czekam kurcze... ja dzieki nim potrafie "trwac" w tym Olsztynie, bardzo mi pomagaja... wystarczy, ze usłysze jego ciepły glos, wsparcie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości