![]() |
#1291 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
bardzo fajne wskazowki. Wielu rzeczy nie wiedzialam
![]() Polecam, jesli macie czas obejrzec ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1292 | ||
Wtajemniczenie
|
Nie wymacalam na ile palcow, ale widze ze szyjka itwarta wiec rozwarcie jakies jest :P
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wszystkiego naj!!
![]() |
#1293 |
Rozeznanie
|
zjadłabym nektarynkę ale nie chce mi się po nią iść do kuchni
![]() ![]()
#1294 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No to też nieźle.....My się już chyba przygotowujemy do nowego rytmu nocy... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1296 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Lunalov, Świniaczek wszystkiego naj ![]() Edytowane przez ziuta. Czas edycji: 2016-07-26 o 14:28 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1297 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Oj tak, w ciąży mózg pracuje na zdecydowanie niższych obrotach. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
A szczerze to już mnie przeraża wizja powrotu do formy. U mnie tych kg nie jest 5 do zrzucenia a dużo więcej i obawiam się, że tak łatwo i szybko to nie pójdzie....a czuję się już jak słonica ![]() Jadę po córę do żłobka. W ten skwar aż się boję wychodzić z domu... ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Swiniaczek Ty też dziś świętujesz? Bo nie doczytałam.... Samych cudowności dla Ciebie! ![]() Jutro moja Natalka ma imieniny a 30.07 ja ![]()
![]() |
#1298 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też uwielbiam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() Virginia, razem z LunaLov imieninowo dzisiaj świętujemy ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-26 o 14:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1300 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dzięki za odpowiedź w sprawie aplikacji.. Cytat:
![]() Cytat:
omomom..zjadłabym taki kubełek.. Cytat:
![]() ![]() wysłac Ci? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zakorzenienie
|
Ziuta, co do klimy, to mam mieszkanie niecałe 50 m, urządzenie jest jedno w domu takie
![]() I drugie zewnętrzne na balkonie takie ![]() Jak widać na zdjęciu firma to galanz. Koszt montażu to 2500, chociaż dostałam dwie stówki zniżki potem jeszcze. Wiercenia było tyle co nic, połączenie tego zewnętrznego z wewnętrznym tylko, one wiszą na tej samej ścianie. Ogólnie rzecz biorąc jestem zachwycona. Umarłabym bez tego sprzętu w to lato. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1303 |
Zakorzenienie
|
Co do chłodzenia całego mieszkania, to my mamy ekspzycję wschodnio- zachodnią i sprzęt mamy w tym pokoju od wschodu. Siłą rzeczy te zachodnie są cieplejsze, bo jednak słońce tam operuje od jakiejś 15 do wieczora, ale mimo wszystko dochodzi tam chłodne powietrze.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- I jeszcze dodam, bo to ważne, że dostalam wyrównanie za prąd i tylko o 9 zł nam podnieśli zaliczkę, a wlicza się w to też suszarka do ubrań, więc nie zjada dużo prądu. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | ||||||
Rozeznanie
|
Lunalov, Świniaczek wszystkiego najlepszego imieninowego
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja z kolei na każdym jest ok. tygodnia mniejsza, ale też mi gin terminu nie przesuwa z tego powodu - trzyma się tego co było na pierwszym USG i OM. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja po KTG, podobno zapis ok, jutro lekarka będzie interpretować. Chciałam w sklepie zapłacić kartą...brak połączenia...no dobra, poszłam do bankomatu, w każdym sklepie może się zdarzyć. A pod bankomatem spotkałam...własnego męża ![]() Będzie burza, bo pogrzmiewa za oknem... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Po mieszkaniu chodził mi wielki włochaty pająk. Złapałam go w szklankę, by byłam ciekawa co to za drań. Zaczęłam szukać informacji i okazało się, że to jest bardzo niegroźny kątnik. Często polecany jako pierwszy pająk do hodowania, bo tka przepiękne pajęczyny ![]() Po drugiej stronie ulicy miałam sklep terrarystyczny, kupiłam terrarium, trochę żarcia dla niego. I tak sobie siedział w tym terrarium. Ale niezbyt długo. Później upolowałam kolejnego. Problemem było, że te świerszcze były za duże i niestety prawo natury wystąpiło - zjedz albo będziesz zjedzonym;/ A później już w domu pojawiły się koty i od tamtej pory nie mam pająków. Ale jak byłam u znajomego, który hodował tarantule, bez problemu trzymałam na dłoni - choć z sercem na ramieniu ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty byś była w 42, a ja w dwóch różnych tc jednocześnie, bo moje dziewczyny wg pomiarów różnią się o tydzień. To dla mnie strasznie dziwne, że lekarze tego nie wyjaśniają. Na tym etapie każde dziecko ma przecież już swoje indywidualne rozmiary... Ja się pająków nie boję, kiedyś nawet bawiłam się z ptasznikiem. Ale na sam dźwięk słowa mysz/ szczur mam wzrost ciśnienia. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1307 | ||
Raczkowanie
|
Hej! Witam się imieninowo! Stawia brownie z bitą śmietaną i czereśniami!
Świniaczek, Luna - wszystkiego najlepszego! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mi też w ostatnich 2 tygodniach wychodził inny TP, ale kazali się trzymać tego z OM i pierwszych usg (ten sam termin, 19 sierpnia ![]() Ech, widzę, że nie tylko ja cierpię z powodu upałów. ![]() ![]() Spakowałam torbę, a raczej dopchałam. Ledwo wszystko zmieściłam! ![]()
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdro burzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9295 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1310 |
Zadomowienie
|
Hmmmm albo sobie wymyślam, albo u mnie jest podobna sytuacja do Świniaczka. Cały dzień brzuch mi twardnieje, nigdy tak nie miałam.
Cały czas czuję coś dziwnego w dole brzucha, ale to inne jest niż skurcz. Skurcze się pojawiają i znikają. Pomyłam już dziś okna:P Zostałi mi podłogi:P Może je umyję na czworaka:P
![]() |
#1311 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wszystkiego wymarzonego, po stokroć uśmiechu i powodów do radości ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1469542877.854537.jpg jedna ze znajomych kupiła hamak dla córeczki- 3 tygodnie ma jej mała .fajne toto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1314 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
To super, że jesteś w domu! Cytat:
Dobrze, że ktg ok. ![]() Pewnie, lepiej wziąć więcej gotówki przed tym eventem, będę musiała dopilnować męża, żeby się odpowiednio przygotował, bo wyrusza na ŚDM w sobotę. ![]() U nas idzie na burzę, grzmi, ale na razie nic z tego. :P Cytat:
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!! ![]() I brawa za spakowanie torby. ![]() Cytat:
Hmm chyba coś tu się szykuje, poza porządkiem. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
Aneks17, wszystkiego najlepszego!
![]() TinkerrBell, myj, moze Ci tylko na zdrowie wyjsc ![]() U mnie ten bol to taki poprzedzony twardnieniem dosc dlugim i w pewnym momencie takie bardzo nasilajace sie klucie calego brzucha, wszystko szlo raczej w dol niz w gore. A z tego co wyczytalam to skurcze sa roznie opisywane, moze sie dorobilas nowych dodatkowo do takich jak zwykle? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Zakorzenienie
|
A u mnie cisza. Próbuję zasnac ale to nie takie łatwe.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A teraz właśnie najpierw mocno twardnieje brzuch i tak trzyma a później właśnie schodzi w dół. Ale skoro wiem, że jeszcze nie rodzisz to jestem ciekawa czy to u mnie się może zamienić w coś więcej. Nie pogardziłabym ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
Ja nie mam szans na drzemki w ciągu dnia. Nie dam rady zasnąć;/
![]() ![]() |
![]() |
#1318 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym zaczela sprzatac/lazic/itd to najprawdopodobniej bym zaczela rodzic, wiec szalej ile wlezie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1320 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() u nas popadało trochę, powietrze się oczyściło i... dalej zaduch przyszedł ![]() Tinkerr - bioderkami ruszaj, przysiady rób ![]() ![]() ![]() poszłam w końcu po nektarynkę, warto było, pyszna ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:22.