![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 1
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- I tez zawsze po rumianku strzela koope przy piersi hehe
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mąz przywiózł Nasivin dla Marceliny ale jest napisane, ze od 3miesiaca dopiero. Zglupialam bo rozmawialam z lekarką i kazala podawać
![]()
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak czy inaczej na noc jej podamy bo madakryczny ma ten katar... Mam nadzieję, ze nic w tym szpitalu nue zlapała...
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Soffinko jakiej firmy masz ten bujaczek? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
Aniu ja nie mam bujaczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Polecam brightstary
![]() Kupilam uzywke, cały Materiał można wyprać.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-26 o 17:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maja mi marudzi :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Madzia od wczoraj delicol i herbata z kopru i jakby troszkę lepiej. Prawdziwy obraz bede miała po paru dniach jak będzie rano i od 20stej
Nad rota to i ja się zastanawiam, starszak złapał jak byliśmy w szpitalu, wolałbym żeby ten się uchronił. Gdzie jakieś info znaleźć o tej szczepionce? |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
On jest elektryczny? I spisuje się?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
,my będziemy szczepić 5w1 bo 6w1 ma niepotrzebna dawkę na żółtaczkę no i neonatolog mówi że najlepszą myślę jeszcze nad pneumokokami ale się boje
Wysłane z mojego EM63 przy użyciu Tapatalka
#582 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy dwie białe plamy na dolnym dziąśle to juz pierwsze zabki? Zauważyłam dzis takie, mieszko ślini się bardziej...
#583 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam model inqenity ślimak. Cytat:
http://dziecisawazne.pl/pneumokoki-szczepic-czy-nie/ Albo ząbki albo afta.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-26 o 19:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://allegro.pl/bright-starts-leza...154494281.html 78 ten ? http://allegro.pl/bright-starts-hust...327391984.html ile dalas za uzywke? ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- śliweczko a Ty jakiej firmy masz bujaczek ![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Maja dała się wykapać w nowej wanience - relaksowała się ![]() Ale i tak sie ciesze ze nie było płaczu i krzyków. Zajdla i smacznie śpi. Jak sie przebudzi dostanie lekarstwa na noc.
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() Edytowane przez ania230 Czas edycji: 2016-07-26 o 19:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja małej mam zamiar na przemiennie dawać raZ koperek a raZ rumianek. Dziś był koperek i bącZki, mam nadzieję, ze jjutro po rumianku będzie kupa ![]() Ja cały czas myślę ze mala boli brzusZek, że ma kolki, dostaje espumisan a może ona ma zespół napięcia mięśniowego ![]() ![]()
![]() |
#586 | |||
Ania
|
Wszystkiego najlepszego wszystkim Aniom z okazji imienin
![]() ![]() Mam małego głodomorka.. moje dziecko potrafi zjeść 170ml mleka, po czym po np godzinie znowu jest głodna.. ![]() Rozmawiałam z siostrą i jej syn miał tak samo, a próbowała różnych mlek.. no cóż, taki to głodomor z mojego dziecka ![]() A co do herbatek, to podaje czasem Hani koperkową- bardzo lubi, wodę nie bardzo.. ![]() Hania usypia ![]() cudne ![]() Cytat:
Na pewno bedzie ok ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja bym podała, większość leków jest dla starszych dzieci, a podaje się maluchom.
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-07-26 o 20:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Cud nad wisłą. Syn przespal 3h po samej piersi. Ja obiad zrobiłam. Poświeciłam trochę czasu dla starszaka i jeszcze drzemkę 15min zaliczyłam. Jakby tak cały czas było to mogłabym góry przenosić
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 |
Konto usunięte
|
Aniu ja też mam bright Stars. Funkcje te same które zabcia opisała. Huśtawka jest na 4 duże baterie. Też mam uzywke. Zapłaciłam na allegro 150 zł z przesyłka. Wszystko zdejmowane do prania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Haneczko wzajemnie ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- oby takich dni było więcej!! życzę z całego serca!
|
![]() ![]() |
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
150 + 20 zł przesyłka. Znalazłam na olx Pajac lub body długi rekaw, bo raczki ma zawsze na wierzchu. A ogólnie mamy chłodno w salonie gdzie przeniosłyśmy sie spać i sama przykrywam sie kołdrą. Czy wasze dzieci chrapią? Gabi tak, ze mi ciezko usnąć. Czyszcze jej nosek co rano ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Co zazyc, zrobić domoweg aby nie zarazic sie od mega chorego męża przy kp? Moja broń CZOSNEK odpada ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A to chrapanie to nie bedzie ta sapka ? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do olx, to poprosiłam aby kobieta wystawiła ten leżaczek na allegro, jakoś wieksze zaufanie mam do tego portalu. Choć pózniej odważyłsm się i kupilam woombi na olx i było wszystko ok. Są rozne modele- hipopotam, ślimak,safari. I to bardzo polecana firma. To jest akurat biedronka: http://m.ceneo.pl/31078663 Ale one wszystkie chyba takie same. Tylko inne zwierzątka.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-07-26 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
dddd
Edytowane przez Asiek121 Czas edycji: 2016-07-27 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Konto usunięte
|
Nie mam powodu żeby nie polecić aczkolwiek się nie znam za bardzo. Może i są jakieś fajniejsze w podobnej cenie.
Popatrz sobie na allegro lub olx. Jesteś z dużego miasta więc może udałoby się coś znaleźć na miejscu. Fajnie jakby udałoby się wyhaczyć coś jeszcze na gwarancji, nie zaszkodzi zapytać sprzedającego czy ma paragon. __________ haneczko Ignaś śpi w body z krótkim rękawem ale u nas na poddaszu teraz nawet przy otwartym oknie mamy 28 stopni. Przykrywamy się samą poszewką. fiazo wreszcie jakiś fajny dzień u Was. Oby było takich więcej! Honcia, super że już w domku i że wszystko u Marcelinki w porządku. asiek współczuję kolek ![]() Radena jak tam po szczepieniu? A gdzie się podziewa Miqesi? ________ U nas dzisiaj w miarę spokojny dzień. Po marnej nocy Ignaś spał do 11. Ja oczywiście zamiast jakoś ten czas rano wykorzystać leżałam razem z nim. A potem ciężko było coś porobić bo nie spał do 15:30 tylko drzemał podczas kp. Dzisiaj tz go wykąpał, a ja w tym czasie miałam wychodne do biedronki ![]() Zauważyłam, że po kąpieli Ignaś już wie, że noc się zbliża i że pora na karmienie i spanko. Wtedy ma też najdłuższą przerwę w jedzeniu. I zasypia sam szybciutko. |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#596 | ||||||
Zakorzenienie
|
Piękne maluszki
![]() ![]() Cytat:
Na problemy z bączkami dają też czasem miętę. Mam suszoną od mamy z własnego ogródka ![]() Cytat:
![]() Ja nad rota nawet się nie zastanwialam ze względu na specyfike prace TŻ ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Haneczkab w gorące noce Hania śpi w bodziaku z krótim rękawem. Wrzucam ją na noc w cieniutki spiworek. Zapinam go nie do końca. Jak nie ma upału to śpi w bodziaku z długim rękawkiem też wrzucam ja w śpiworek ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#597 | |||||
Ania
|
Cytat:
![]() Moja Hania przy ubierabiu po kapielo prawie zawsze placze, nie ważne, czy głodna czy nie, nie lubi sie ubierac po i juz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, ze polezalas ![]() Ja też mam ciepło w pokoju.. Ale moje dziecko w nocy lubi spac z dlugim rekawem. Tzn nie lubi spiworka, z bamusowej pieluszki sie odkopuje, wiec mysle, ze ten dlugi rekaw jest ok. Moja Hania tez wie, ze kapiel rowna sie za chwile spanie ![]() Najczęściej dojada jeszcze przed spaniem i wtedy idzie spac. A co najlepsze, w dzien nie usnie w lozeczku. Ale po kapieli i w nocy jak ja odkladam to zasypia ![]() Cytat:
![]()
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani ![]() "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Haneczko Ty karmisz przed kąpielą i po kapieli w razie potrzeby dokarmiasz?
#599 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I też karmię przed kąpielą, żeby wrzasku nie było z głodu, a po kąpieli znowu idzie cyc w ruch na ukojenie po traumatycznym ubieraniu i na dobre spanko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.