![]() |
#4141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
widzę, że tematycznie rozmawiacie o byłych i randkach w których tematem number 1 są eks... Ostatni z którym byłam - nasza 2 randka, rozmowa:
On: Opowiedzieć Ci co mi zrobiła? (jego eks, rozstali się około miesiąc przed naszym spotkaniem) Ja: Szczerze mówiąc nie za bardzo mnie to interesuje On: I tak Ci opowiem... ![]() ![]() ![]() U mnie całkiem dobrze. Nie narzekam ![]()
#4142 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 |
BAN stały
|
poziomko widze ze korzystasz z zycia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4144 |
Zadomowienie
|
martinko prawdę mówiąc, dopiero teraz czuję, co to znaczy singiel. Wcześniej śmiertelnie poważnie podchodziłam do spraw damsko-męskich, teraz jakaś nowa impreza i parkiet mój a z nim kolejni do kolekcji
![]() ![]()
#4145 | |
BAN stały
|
Cytat:
Mi się podoba takie podejście ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
BAN stały
|
poziomko no i bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() a u mnie tak w skrocie, eks chce sprobowac sie zejsc, ja powiedzialam ze potrzebuje czasu zeby to przemyslec, bo sama nie wiem co czuje. a innych facetow brak... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 |
Zadomowienie
|
Madziu mi też
![]() martinka uff jak to dobrze, że ktoś to popiera, nie jestem w tym samotna ![]() ![]()
#4148 |
Wtajemniczenie
|
Poziomko - tacy ludzie sa strasznymi nudziarzami, skoro potrafia rozmawiac tylko o osobach, ktore juz nie istnieja w ich zyciu
![]() Madzia ja tez chce! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ale mam dla Was newsa o tym jak można być bezczelnym (albo samokrytycznym?) Moja rozmowa z eksem (chodziło w skrócie o to,że moje auto którego współwłaścicielem był tata eksa w celu niższego OC fikcyjnie sprzedałam mojemu Ł. wykorzystując pieniądze z dotacji itd...) [oczywiście przez telefon] On: Nina, a Ty się w niczym nie pomyliłaś w tej umowie? Ja: Yyyy? On: No bo wiesz,że oficjalnie właścicielem auta staje się Łukasz i może zrobić z tym autem co chce... Ja: No wiem, ale to tylko oficjalnie, bo to nadal moje auto... On: Ale ten Twój Ł. mógłby teraz Cię wykiwać... Ja: Bez sensu, ja mu przecież ufam On: Mi też ufałaś.... Ja: ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Rozeznanie
|
Tia... choć ja usłyszałam w tym nutkę czarnego humoru
![]() (z przeszłości, z której żałuje raczej tylko tego, że się wydało ![]() Ale jeszcze jedna fajna rozmowa (jakieś 1,5 miesiąca temu) On: Ale powiedz szczerze, czy nie masz czasem odrobiny satysfakcji, że życie mi się popaprało? [ on król życia i biznesu praktycznie z dnia na dzień został bez niczego z sypiącym się zdrowiem ] Ja: Noooo, w sumie trzeba przyznać, że czasem kołata mi się myśl, że życie jest sprawiedliwe (choć szczerze mówiąć satysfakcję mam ogromną ![]() On: Zawiodłem się na Tobie.... Jednak nie jesteśmy bratnimi duszami Ja: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() na prawde ciesze sie widzac cie w tak dobrym humorze ![]() Cytat:
ja cie krece.... boskie.... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pierwsza mysl - Polak potrafi ![]() druga - takierozmowy sa niebezpieczne ![]() Wrzuc to na watek "Teksty facetow" ![]() Co do operacji, to kurcze mnie sie podoba sztuczny biust ![]() Nie, Madziu, chodzilo mi o usta, choc o korzystaniu z zycia to tez jest dobre ![]() Martinko mnie tez czasami lapie mega dol, jak chyba kazda z nas, ale od kiedy nie uzalezniam swojego szczescia od faceta, czuje sie znacznie, znacznie lepiej. Tak mi to skrzydel dodalo..."faceci pff" dokladnie tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() chodzi mi po prostu o male potwierdzenie mojej atrakcyjnosci ![]() ja wiem, oczywiscie tego tez nie powinnam tego uzalezniac od facetow, no ale jednak jakis wskaznik tej atrakcyjnosci musi byc...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4156 |
Rozeznanie
|
No ja zaraz zmykam spać.
Kamila - na imprezach jakoś tam dyga. Jak jest jakiś moment krytyczny to udaję, że ja nie z nim jestem. ![]() Co do spotykania się...my sobie ustaliliśmy, że spotykać się będziemy co 2 dni. Opcja jest niezła, bo przez ten jeden dzień tęsknimy ale jednocześnie robimy sobie rzeczy, których nie damy rady zrobić kiedy jesteśmy razem. Chociaż jestem zdania, że jeśli jest to ta odpowiednia osoba to nie trzeba wcale od niej odpoczywać, bo takie towarzystwo nie męczy. Codzienne spotykanie się uniemożliwiłoby mi jednak zrobienie typowych babskich rzeczy oraz tego co lubię. Jamaica - widzę, że łyżwiarz wziął się do dzieła ![]() ![]() Napisałabym więcej, ale spać mi się kce ![]() ![]() ![]() ![]()
#4157 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zeby znac swoja wartosc i cenic sie nie powinnas do tego potrzebowac zadnego meskiego spojrzenia - tak mnie sie wydaje. Ja juz doszlam do tego, ze nie jest mi potrzebny zaden man, zeby sie dobrze czuc. Mam rewelacyjny humor, choc nie flirtowalam z nikim juz dosc dlugo ![]() ![]() Nie chce zeby sobie ktos mogl powiedziec o mnie ze wyrwal taka fajna laske i wzial od niej nr tel. Nie chce czekac czekac na smsa z bijacym sercem, zastanawiac sie podobam mu sie? czemu mu sie nie podobam? czy pojde dzis na impreze i poznam kogos fajnego? Nie chce isc na impreze i patrzec na to, kto na mnie patrzy <lol> Nie chce. Niestety ostatnio mam bardzo slabe zdanie o wiekszosci facetow. I dlatego ich opinia jest dla mnie absolutnie niewazna i absolutnie nie potrzebuje ich maslanych spojrzen i komplementow ![]() ![]() ![]() Czy nie tak, Martinko, zyje sie latwiej i przyjemniej? ![]() ps. Nina dobrze, ze jestes szczesliwa z nowym TZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
ahhhh wiecie co? on tym mailem srawil ze mam happy day
![]()
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4160 |
BAN stały
|
Kasia, aj no masz pewnie i z tym racje, bo jak by nie patrzec wystepuje tu zaleznosc od faceta. ale ja sie nie umiem sama w sobie czuc atrakcyjna (ale to juz inna historia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zadomowienie
|
wlasnie wrociolam z 18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4163 |
BAN stały
|
niech ten dzien sie juz skonczy
![]() ![]() wlasnie zrobilam sobie bardzo niezdrowe sniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 |
Zakorzenienie
|
Dzień doberek !
Wczoraj mój facet - nie - facet porwał mnie do kina i na obiadzik do restauracji... Się chyba stara, ale jutro kupuję i tak gazetę z ogłoszeniami regionalnymi i dyskretnie rozejrze sie za mieszkaniem. Udanego dzionka Wam zycze!
#4165 |
Zakorzenienie
|
Berek!
No to zaczynamy kolejny tydzień ![]() Ale żeście się rozpisały ![]() Nino twój eks jest załosny, ale wiesz co mój jest bardzo podobnego pokroju, z tym że jak na razie spada ciągle na 4 łapy, jestem ciekawa kiedy mu sie w końcu ten fuks skończy. Tylko pytanie, czy on jest ze swoim "sukcesem" szczęsliwy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Zadomowienie
|
Bry
![]() Jej ale napisałyście.. czytałam Was 3 godz ![]() Chciałam sie Was o coś spytatać jak to jest możliwe?? Kiedys TZ dostał sms niby odemnie , ale ja go nie wysyłałam - ,, Jestem w ciąży":/ Byłma w szoku jak to sie stało, ale olałam to. Teraz TZ do mnie dzwoni , ze znowu dostał sms z mojego nr z takim tekstem- ,, Tomek nie możemy już być razem , mama innego chłopaka i on mi kupił nowe futro" ![]() Co za tekst...., ![]()
#4167 |
BAN stały
|
Bry
![]() Martinko śliczny av. Lubię takie. Gdzie go znalazłaś? ![]() Megi ostatnio był o tym wątek ''Fabrykowanie smsów''. Przeczytaj go i wszystko będziesz miała jasne ![]() Kamila Twoja metoda wydaje się być bardzo skuteczna ![]() Mags fajnie, że TŻ próbuje ratować to wszystko ![]() Kasia i Magda ja też myślałam o operacjach plastycznych. Na myśleniu się kończy, ale już teraz mam plany, by inwestować potem w botoks. Mam wysokie czoło, żywą mimikę i niestety zmarszczki w tym miejscu. Teraz takie delikatne, ale wiem, że potem to będą bruzdy niestety. Chcę temu zapobiec ![]() Miłego dnia ![]() Znikam robić śniadanie dziadkowi i potem nauka. A z moją babcią już lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 |
Zadomowienie
|
Bry ze szkoły
![]() Jestem na przerwie ![]() W domku was poczytam ![]() Jejku, ale kaccccccccccccccc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Zakorzenienie
|
Rany dziewczyny jesteście młode sliczne i o operacjach plastycznych myslicie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Zadomowienie
|
Już zadwzoniłam do orange
![]() Faktycznie byłam zalogowana na orange.pl ale ja tego nie zrobiłam. Ktoś robi sobie głupie żarty:/ Ale zmieniłam hasło i mam nadzieje, że wszytsko będzie dobrze ![]() Ide kupić sobie buty ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.