|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
Nie, daty jeszcze nie ma. Nie wiem z kim mam ją ustalać - z lokalem czy z księdzem
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem lokal, z księdzem najmniejszy problem
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Natali: ano to właśnie tak było ze mną, tyle, że 6 dolna.
Najpierw samo dziąsło, potem bardziej puchło, aż wreszcie widać było na twarzy wyraźnie. Zęby "górne" są w stanie spowodować opuchliznę aż pod samo oko. Jak po aspirynie nic nie przechodzi to: marsz do jakiegokolwiek dentysty,. może być NFZtowski, dostaniesz receptę i poczekasz sobie spokojnie do środy. Ten antybiotyk na prawdę działa i mnie uratował od chodzenia po ścianach.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#2346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie dzisiajeszy dzień jest fatalny, mój dół pogłębiło jeszcze to, że próbuję coś powiedzieć, a wszyscy odczytują to zupełnie inaczej. Już mi się nawet nie chce dokańczać prac i pewnie tego nie zrobię, grunt, że kryzys chyba już minął, otarłam łezki i jestem w stanie iść na zaliczenie nieprzygotowana, ale z podniosionym czołem. |
|
|
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mnie nastraszyłąś ta opuchlizną pod same oko.... Najpierw to będe dawkować ta Aspiryne, żeby tylko przeszło.... i mam nadzieję ze na tym i na wizycie u dentysty się skończy! Madlen a pisałam Ci ze mi się sniłaś dzisiaj
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po kole poszedł do niej z tekstem "Pani Doktor, to nie lekcewarzenie, ale szacunek dla Pani czasu, aby nie musiała Pani tych bzdur moich sprawdzac" I dostał jako jedyny indywidualny termin i ma sie przygotować z tych samych zadań, bo Pani Doktor docenia, ze potrafi sie przyznać do niewiedzy ![]() Więc próbuj
|
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, no z jakiej racji po obcej kobicie mam nosić pierścionek, a duszę może ma, ale kwestia najważniejsza ważna od kogo/ po kim on by był ? Co innego pierścionek mojej mamy, ja jestem w tych kwestiach jakaś porąbana, ale brzydziłabym sie nosić po obcej kobiecie pierścionek ![]()
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chcicłabym tylko do końca ferii zaliczyć... Mogę prosić o trzymanie kciuków?
|
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie noszenie pierścionka po mojej teściowej byłoby swoistym "zaszczytem", bo cenię ja wyjątkowo, szanuję i uważam za niezwykła osobę!
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Mogę, moge, ale ja się przez Was tu odgniotków nabawię
![]() Cytat:
Teoretycznie
|
|
|
|
|
#2355 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To wcześnie mieliscie ślub... Cytat:
) Co na to poradzę... Dużą wagę przykłądam do 3 detali w ubiorze kobiety: bizuterii, butów i torebki. Ja akurat nie widzę niczego złego w noszeniu i kolekcjowaniu biżuterii. Cytat:
|
|||
|
|
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
11:30 to taka godzina akurta, żeby wziąć ślub, dojść do restauracji, zjeść obiad i miec dla siebie czas, aby świętować razem własne szczęscie
![]() Ale my wszysto robimy jakoś tak nie tak ![]() P.S. Co do podwyżek to trzymać kciuki, bo u mojego Męża się zapowiada Ale zobaczymny co z tego będzie?
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Dziewczyny pisały, że po co mieć skoro się nie nosi, albo nosi badzo rzadko... TŻ ma garnitur. Zakłada go tak często jak ja mój osiemnastkowy pierścionek, w sumie nawet w podobnych sytuacjach. Jak go zakładam to wiadomo, że dzisiaj jest coś ważnego . Nie uważam żeby posiadanie rzeczy, które się nosi tylko od święta było czymś karygodnym, ale pewnie się mylę, w końcu jestem egoistyczną materialistką
|
|
|
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam jak jakiś czas temu słyszałam, że na zaręczyny dostanę pierścionek po mamie TŻ. Największy
Nie uśmiechało mi się to i delikatnie zasugerowała mu że do mojej łapki duże nie pasują. I nie mogę zrozumieć dlaczego matki przekazują pierścionki zaręczynowe swoim synom. Co innego jeżeli to po babci która już nie żyje i pod warunkiem że przyniósł jej szczęście... |
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że dziewczyny nie to miały na myśli... Naprawdę... ale dzięki kilku komentarzom tutaj nauczyłam sie nie zaglądać do portfela i portfela nie otwierać, bo wychodziłam na próżniaczkę, która nie ma na co kasy wydawać
Dystansu Poemi ![]() A posiadanie odświętnych rzeczy to sprawa chyba normalna Myśle, że chodziło o wydawaniu kasy na jakieś wymyslne sprawy i chowanie ich do szuflady, coby się nie zgubiły, nie zużyły, itd Napewno nic złego
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczna suknia
A szukałaś takich opasek z cyrkoniami? Jak jest wąziutka opaska to tylko cyrkonie przebijają przez włosy. Nie myślę tu o tiarach. Najtańsze kosztują grosze (swoją kupiłam za 5 zł!) . Moja po kilku miesiącach zaczęła szarzeć, ale pierwszego dnia wyglądała ślicznie i założyłam ją na przyjęcie urodzinowe.
|
|
|
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
a my chyba zaszalejemy...ogladalismy cudne komplety filizanek i obiecalismy sobie ze jak wynajmiemy mieszkanie to kupimy-slowa trzeba dotrzymac.
az takie drogie nie bylychociaz bardziej by sie mop przydal na poczatek-ale co tam...mopa sie pozyczy, herbata wazniejsza. yle nas jeszcze wydatkow czeka. ale tak mysle ze nie bedziemy szalec, zobaczymy czy nie przyjdzie nam sie wyprowadzac za miesiac bo cos tam. niby juz tyle rzeczy mamy a tu jeszcze suszarka na ubrania by sie przydal, kosz na brudna bielizne i inne wydatki ktore wyjda w trakcie mieszkania nie wspominajac o wiekszych rzeczach. TZa brat nam obiecal pozyczyc kuchenke ale juz jest,trzeba sie o lodowke usmiechnac tylko na klatce jest tak ciasno ze nie wiem jak oni ja wniosaa w ogole to trzeba sie przejsc do sklepu wszystko po 5 zl TZ kupil wlasnie za tyle dzbanek, wazon i szklanki a nie sa gorsze od takich drozszych
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie odwołali dziś zajęcia, bo prowadząca chora. Mam więc więcej czasu na przygotowanie się na jutro
![]() Do Babć już dzwoniłam. Ucieszyły się, bo udało mi się jako pierwszej wnuczce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieram się na uczelnię, proszę o trzymanie kciuków
|
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
depresyjny dzień, zniżka formy..... patrz artykuł na onecie
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

) Co na to poradzę... Dużą wagę przykłądam do 3 detali w ubiorze kobiety: bizuterii, butów i torebki. Ja akurat nie widzę niczego złego w noszeniu i kolekcjowaniu biżuterii.
Nie uśmiechało mi się to i delikatnie zasugerowała mu że do mojej łapki duże nie pasują.