|
|
#91 | |
|
Dzik
|
Dot.: kobiety ładniejsze ode mnie...
Cytat:
Miewał takie rozkminy, za którymi było ciężko hmmm nadążyć ![]() Ja też nie wiem jak można by taką skalę ugryźć globalnie i co byłoby wtedy punktem odniesienia. Bo dla siebie jestem 11tką i basta ![]() |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W odpowiedzi na wątek - nie, nie mam kompleksów, nie zajmuję się w ogóle innymi kobietami. Czasami tylko zwrócę uwagę na jakiś fajny ciuch albo włosy, ale traktuję to jako ewentualną inspirację. Kiedyś miałam kompleksy, ale wyleczyłam się przy obecnym partnerze, który od początku sam mówił, że jestem najładniejszą dziewczyną jaką widział Jakbym inaczej wyglądała to tak by nie było, więc teraz już nie chciałabym niczego u siebie zmienić. A tak to jestem świadoma, że pewnie znajdzie się pełno ładniejszych/zgrabniejszych dziewczyn - ale to już wg osób, których zdanie nie jest dla mnie jakoś szczególnie istotne.
|
|
|
|
|
|
#93 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to chyba właśnie to, jak to określiłaś, porozumienie dusz sprawiło, że jesteśmy razem. Jest obiektywnie przystojny, ale gdy się poznaliśmy, zupełnie nie wpasowywał się w mój typ. Z kolei patrząc na aktorki, które mu się podobały, ja raczej też nie jestem w jego typie. Mimo wszystko coś sprawiło, że byliśmy sobą zainteresowani ]
"Każdy popełnia głupstwa, kiedy jest nieszczęśliwy.." Edytowane przez Jamajka007 Czas edycji: 2016-07-29 o 09:38 |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A prawda jest taka, że jeśli mam słabość do kobiet z krótkimi włosami i wysokich, a spotkam niską z długimi włosami, to może zaiskrzyć tak samo, jak w wypadku tej pierwszej. I wcale nie będzie gorsza, ani mniej pociągająca - bo te "ideały" to po prostu urojenia, których nosiciele nie zdają sobie sprawy z natury ludzkiej i biologicznego pędu do usidlenia partnera. |
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiesz, mało który facet powiedziałby wprost swojej kobiecie, że jakaś inna jest od niej dużo ładniejsza( zakładając, że tak myśli). Po prostu w związku ludzie raczej nie chcą się ranić. Jakoś ciężko mi uwierzyć, że jakiś facet nie chciałby Krupy, gdyby mógł. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Catessi matka kotów
|
Ja się w ogóle nie przejmuję. Często jak widzę jakąś ładną i dobrze ubraną dziewczynę to w myślach daję jej "lubię to", że ma takie wyczucie smaku i umie podkreślić urodę. Czego tu zazdrościć albo czym tu się martwić? Ja lubię siebie i nie chciałabym się zamienić z nikim innym. Zresztą bycie piękną to czasami też nie jest bajka. Wiecie, jak taka piękność coś osiągnie to każdy powie, że wszystko przez łóżko, urodę, a nie dlatego, że po prostu zakasała rękawy i ruszyła głową.
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Mi się wydaje, że każdy jest inny a kobieta, którą ja uważam za "ładniejszą" może tak samo pomyśleć o mnie. Jednak to nie uroda jest czynnikiem decydującym w poważnym związku.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to ja się nie przejmuje żadnymi aktorkami, modelkami i tym co pokazuje nam internet czy gazety. Mam świadomość, że istnieje photoshop i że za wszystkimi gwiazdami stoi sztab stylistów, fryzjerów i makijażystek. Po drugie ja innych ładnych kobiet nie traktuje jako rywalki tylko jako motywację do tego żeby jeszcze bardziej dbać o sobie i nad sobą pracować. Poza tym uważam, że jest coś w powiedzeniu, że nie ma brzydkich kobiet tylko są zaniedbane. Często obserwuje to zjawisko w pracy. Mam laski, które widać, że mają potencjał, ale kompletnie o siebie nie dbają. Ciuchy nie pasujące do figury, fryzura szpeci zamiast dodawać uroku. Dbanie o siebie jest czasochłonne, ale ja uważam, że dla dobrego samopoczucia i pewności siebie warto.
Co do facetów to jak będzie miał zdradzić czy zostawić to i tak to zrobi. Często się tak zdarza, że nawet jest o wiele brzydsza od aktualnej. Na to niestety nie ma rady. |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTEJakoś ciężko mi uwierzyć, że jakiś facet nie chciałby Krupy, gdyby mógł[/QUOTE]
Dzięki Bogu mój nie chce
|
|
#102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
[/QUOTE]Pewnie Ci wkręca, wiesz taki lajf ![]() Mój były kiedyś stwierdził , że nie powie że jestem najpiękniejsza bo to byłoby kłamstwo Całe szczęście to już były Sent from my XT1068 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Niech spróbuje powiedzieć, że Krupa jest ładna, że chce ją w łóżku. To będzie koniec! Nie mogłabym być kto nie ma gustu
|
|
#105 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#106 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;64065731]A każdej kobiecie Ronaldo, co nie.
![]() Tak czytałam na Wizażu.[/QUOTE] Fuj fuj fuuuuj. Dla mnie on wygląda jak chomik po solarium Sent from my XT1068 using Tapatalk |
|
|
|
|
#108 |
|
Konto usunięte
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;64065796]Fuj fuj fuuuuj.
Dla mnie on wygląda jak chomik po solarium Sent from my XT1068 using Tapatalk[/QUOTE] Kłamiesz. ![]() Tak też czytałam na Wizażu. |
|
|
|
|
#109 |
|
Konto usunięte
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;64065731]A każdej kobiecie Ronaldo, co nie.
![]() Tak czytałam na Wizażu.[/QUOTE] "Każdy/każda" zawsze najlepszym źródłem wiedzy o świecie i ludziach |
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz... Jestem FACETEM?!
|
|
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Konto usunięte
|
[1=3d23842983a6357ec11121c 0b2dc0194ed81d40b_604ff51 fe6891;64065831]Kłamiesz.
![]() Tak też czytałam na Wizażu.[/QUOTE] No dobra, masz rację. Tak na prawdę podkochuję się w nim i zdradzam z nim emocjonalnie mojego faceta, ale chciałam być taka... inna. ALTERNATYWNA. A Ty mi to popsułaś
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Amounted Princess
|
Cytat:
a joanna krupa jest bardzo ladna mi sie podoba wszyscy sie zachwycaja angelina jolie a moj tż twierdzi ze jest brzydka. kazdy ma swoj gust. |
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powinnam lubić ją za te wszystkie filmy akcji. Ale te usta są tak WIELKIE... To ja już się pogubiłam w swojej tożsamości płciowej i orientacji... ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Całe życie myślałam, że bi. Dobrze, że jest Wizaż, żeby mnie uświadomić.
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
A mnie się jakoś Ronaldo nie podoba serio,jakis taki za bardzo wypieszczony zniewieściały mi się wydaje .Natomiast podoba mi się np.,Jet Lee albo Paul Walker
Podoba mi sie jako mężczyzna ogolnie .Zresztą jest takie powiedzenie ,,Meżczyzna dopóty jest mężczyzną ,dopóki ogląda się za kobietami ,to samo w druga strone ,kobieta jest dopóty kobietą, dopóki ogląda się za facetami .![]() Kobiety ładniejsze ode mnie ,kiedyś tak jako młoda dziewczyna przejmowałam się tym ,teraz już nie.Owszem widząc ładną kobietę, mysle sobie ale ona piękna ,chciałbym mieć np. takie długie włosy .Ale nie do tego stopnia ,żeby stało się to moją obsesją.Mogę co najwyżej podpatrzyć u innej laski fajny makijaż czy uczesanie i wypróbować na sobie
Edytowane przez EdytkaEdytka71 Czas edycji: 2016-08-12 o 08:59 |
|
|
|
|
#118 |
|
BAN stały
|
A dla mnie Angelina jest ładniejsza od Krupy, a zamiast Ronaldo chciałabym Krychowiaka.
Uważam, że bycie zazdrosnym o jakąś gwiazdę, że mój facet wolałby ją jest szukaniem problemu na siłę, bo praktycznie nie ma szans żeby byli razem. Trochę nie rozumiem tej klasyfikacji par 10 z 10 i 10 z 4, dla mnie facet koleżanki może być 4 a dla niej 10. Wiele razy natomiast spotkałam się z sytuacją, że zajęty facet mówił innej, że mu się podoba, ciekawe co nimi kieruje. |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Już nawet nie chodzi o wielkie sławy, a nawet te ładniejsze co jakoś zaistniały w Polsce. Może nawet nie o nie, a o piękne kobiety, które widzimy codziennie na ulicach. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:53.

Miewał takie rozkminy, za którymi było ciężko hmmm nadążyć 

Jakbym inaczej wyglądała to tak by nie było, więc teraz już nie chciałabym niczego u siebie zmienić. A tak to jestem świadoma, że pewnie znajdzie się pełno ładniejszych/zgrabniejszych dziewczyn - ale to już wg osób, których zdanie nie jest dla mnie jakoś szczególnie istotne.
]