Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-21, 12:49   #4621
schism_
Zadomowienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Witam )
Dzięki pomysłowym sąsiadom,którym o 8 rano zachciało się włączyć żałosne pojękiwania pseudo-zespoliku spałam zaledwie 6 godzin
Do tego doszła informacja,że za 3 tygodnie w całym bloku wymieniać będą kanalizację i rozwalą 3 lata temu odremontowaną kuchnię i łazienkę ;/ Bossko. Żeby nie było poczytałam sobie notatki z wosu i słówka z anglika (tych ostatnich jest z 500 do nauczenia,więc nonsensem byłoby ich wkuwanie )
Do końca dnia poddaję się zasłużonemu relaksowi (jak zwykle )....
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 13:42   #4622
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Jabłuszko-ale ja włosy miałam tak już wcześniej wycieniowane i było ich więcej,a teraz to tylko końcówki podcięła,grzywę i trochę boki
wiem wiem, ale to chyba właśnie końcówki o "boki" odjęły trochę z objętności

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Dzięki pomysłowym sąsiadom,którym o 8 rano zachciało się włączyć żałosne pojękiwania pseudo-zespoliku spałam zaledwie 6 godzin
hah jakiego pseudozespoliku?
btw. "zaledwie" 6 godzin to ja bym chciała spać codziennie, byłabym wtedy wyspana i szczęśliwa

Cytat:
Do tego doszła informacja,że za 3 tygodnie w całym bloku wymieniać będą kanalizację i rozwalą 3 lata temu odremontowaną kuchnię i łazienkę ;/ Bossko
ojj współczuję... też przez to przechodziłam. no,ale coz - jak mus to mus

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 13:46   #4623
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
Dzis ponoc najardziej depresyjny dzien w roku.Mam nadzieje,ze nikogo z nas to dzis nie dotknie
u mnie jak narazie w sumie nie jest tak najgorzej... Jak na najbardziej depresyjny dzien w roku

Cytat:
Napisane przez śnieżka_ Pokaż wiadomość
Tamo dasz rade (przecież ma szkole świat się nie kończy .. )
Masz racje

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
hello
co za obłęd - musiałam wstać o 5, żeby pójść na JEDNE zajęcia... w efekcie same zajęcia trwały 1,5h, a dojazd w obie strony - 2h paranoja jakaś...
Przegięcie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Tamonitka,powiedz że nie chcesz żeby Cię w szkole ważyli ja tego nie rozumiem w ogóle,mnie nigdy higienistka nie ważyła! raz zapytała się mnie pani pedagog,czemu tak schudłam i czy dobrze się odżywiam,to było na tyle tematu
Ale oni wiedzą, ze nie chce ! I co ja na to moge ? jak powiem jej, że nie to ona, do mnie mówi: "a co Ci szkodzi?" i co kłócić się mam ?
Jednak dziś się ważyłam. Nie schudłam, najwazniejsze, narazie mam troche spokoju.

Kupiłam mamie na imieniny różyczke i Rafaello, skromnie, bo skromnie, ale liczy się pamięć prawda ?

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 13:52   #4624
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Moniczko - uwielbiam dostawac rafaello i inne takie, więc uważam, ze świetny prezencik

A ja własnie wróciłam z siłowni i.. umieram ;( Zapomniało mi się, że mam ores i zbyt intensywnie ćwiczyłam i mam teraz za swoje. Brzuch boli niemiłosiernie ;( Chciałabym, aby przestał raz dwa, bo jestem dzisiaj ugadana do kumpla na film Ostatnio tak jakos się skumaliśmy i spędzamy sobie czas razem hyhy

A za chwilkę biorę się za naukę, bo wyrzuty sumienia zaczną mnie męczyć..

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 13:53   #4625
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Witam
Tak się rozleniwiłam, że aż nie chce mi się na internet wchodzić...
A z tego okresu to jednak nie wiem co będzie... chyba pstro. Mimo tego, że obżeram się niemiłosiernie późnyi wieczorami [np. wczoraj - paczka "pryncypałek", pół paczki płatków, michałki i śliwki w czekoladzie] brzuch mam jak deskę i nie wskazuje to na miesiączkę
Dalej mam ciężki oddech, po lekach antydepresyjnych śpię jak suseł w ciągu dnia [dzisiaj zasnęłam ponownie o 9, a wstałam o 12:30], a po przebudzeniu objawy wracają. Na chwilę obecną pomogła mi trochę melisa

Przeżyłam dzisiaj HORROR! W celu pochrupania czegoś podążałam do szafki pare minut temu... Otwieram, a tam widzę... MOLA! Znowu! To chyba przez tę cholerną granolę... A mam cholerną owado-fobię Zdecydowałam się więc na coś bardziej bezpiecznego [zimnego] - lody i jogurt.
Czeka mnie późnym wieczorem akcja-likwidacja wszystkich przypraw. Dobrze, że ostatnimi czasy działam jak odkurzacz i płatki nie są otwarte dłużej niż 2 dni. Nie zmarnuje się więc żadna paczka płatków - zostały tylko fabrycznie zapakowane

Muszę nabrać odwagi i opróżnić swoją szafkę nocną... w jej szufladzie walają się rozsypane płatki migdałowe, daktyle i inne hasie... Pozostaje mi jedynie modlić się, żeby nie spotkała mnie tam niespodzianka typu ukrócone motyle...
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 14:32   #4626
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Moniczko - uwielbiam dostawac rafaello i inne takie, więc uważam, ze świetny prezencik

A ja własnie wróciłam z siłowni i.. umieram ;( Zapomniało mi się, że mam ores i zbyt intensywnie ćwiczyłam i mam teraz za swoje. Brzuch boli niemiłosiernie ;( Chciałabym, aby przestał raz dwa, bo jestem dzisiaj ugadana do kumpla na film Ostatnio tak jakos się skumaliśmy i spędzamy sobie czas razem hyhy

Ooo no to czyli ten mój prezencik, to nie taki aż beznadziejny Bo jednak ktoś chciałby taki dostać Ojj Kochana nie forsuj się tak, żebyś nie zemdlała (tfu, tfu !) Też się biore dziś troche za nauke bo tez mnie wyrzuty pobieraja, że się tak niemiłosiernie lenie ostatnio

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Witam
A z tego okresu to jednak nie wiem co będzie... chyba pstro. Mimo tego, że obżeram się niemiłosiernie późnyi wieczorami [np. wczoraj - paczka "pryncypałek", pół paczki płatków, michałki i śliwki w czekoladzie] brzuch mam jak deskę i nie wskazuje to na miesiączkę
Dalej mam ciężki oddech, po lekach antydepresyjnych śpię jak suseł w ciągu dnia [dzisiaj zasnęłam ponownie o 9, a wstałam o 12:30], a po przebudzeniu objawy wracają. Na chwilę obecną pomogła mi trochę melisa

Przeżyłam dzisiaj HORROR! W celu pochrupania czegoś podążałam do szafki pare minut temu... Otwieram, a tam widzę... MOLA! Znowu! To chyba przez tę cholerną granolę... A mam cholerną owado-fobię Zdecydowałam się więc na coś bardziej bezpiecznego [zimnego] - lody i jogurt.
Czeka mnie późnym wieczorem akcja-likwidacja wszystkich przypraw. Dobrze, że ostatnimi czasy działam jak odkurzacz i płatki nie są otwarte dłużej niż 2 dni. Nie zmarnuje się więc żadna paczka płatków - zostały tylko fabrycznie zapakowane

Muszę nabrać odwagi i opróżnić swoją szafkę nocną... w jej szufladzie walają się rozsypane płatki migdałowe, daktyle i inne hasie... Pozostaje mi jedynie modlić się, żeby nie spotkała mnie tam niespodzianka typu ukrócone motyle...
Jeśli są w niej "motylki", to chociaż będziesz miała wiosne w domu i to w zimie
Ja miałam wczoraj lepszy motyw... w moim nowym ( no w sumie w nowym, bo ma 3 lata) domu wczoraj złapała się mysz i co najgorsze taka przytrzaśnięta przez łapke jeszcze żyła i tzrepotała się skubana i chciała się uwolnić a rodzice sobie smacznie spali... no to ich obudziłam Troszke mało delikatnie Tata myslal, ze coś mi się stało i z takim imptetem wpadł do kuchni, że myslałam, że zamiast umierać ze starchu to padne, ale... ze śmiechu

Cytat:
btw. "zaledwie" 6 godzin to ja bym chciała spać codziennie, byłabym wtedy wyspana i szczęśliwa
Ja dokładnie tak samo zakładając, że dziś spałam 4 godziny i jeszcze pare razy się budzilam...:coo l:

Geografia, francuski, polski, matematyka i angielski wzywają I tak się pewnie z połowy nie naucze Wezme może nie przygotowanie...:rolleyes :

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-21, 15:00   #4627
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Jeśli są w niej "motylki", to chociaż będziesz miała wiosne w domu i to w zimie
Ja miałam wczoraj lepszy motyw... w moim nowym ( no w sumie w nowym, bo ma 3 lata) domu wczoraj złapała się mysz i co najgorsze taka przytrzaśnięta przez łapke jeszcze żyła i tzrepotała się skubana i chciała się uwolnić a rodzice sobie smacznie spali... no to ich obudziłam Troszke mało delikatnie Tata myslal, ze coś mi się stało i z takim imptetem wpadł do kuchni, że myslałam, że zamiast umierać ze starchu to padne, ale... ze śmiechu
Ufff, nie było motylków
Jeśli masz jakieś wątpliwości, czy Twój dom jest nowy to... ja płacę dodatkowo za przedwojenne budownictwo
Ooo, myszka Fajna akcja W sumie zwierząt to ja się nie boję Z wyjątkiem... martwych ryb
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 16:50   #4628
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff, nie było motylków
Jeśli masz jakieś wątpliwości, czy Twój dom jest nowy to... ja płacę dodatkowo za przedwojenne budownictwo
Ooo, myszka Fajna akcja W sumie zwierząt to ja się nie boję Z wyjątkiem... martwych ryb
Martwych ryb ?? ale przecież one są... martwe
Ja tam się niby zwierząt tez nie boje Ale mysz w kuchni, w niedziele, o 23, to lekkie przegięcie No i e zwierząt to jeszcze boję się pająków... mam zaawansowaną arachnofobięwysta rczy, że zobacze pająka na obrazku, a już mnie wszystko swędzi
No to dobrze, że "motylków" nie było

Taaaa... porobiłam notatki, nawet poytałam, ale... nic nie umiem chyba Ups...

Btw. Co tu taka cisza ??!!

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-21, 17:16   #4629
agness51
Zakorzenienie

Witam Słoneczka

Dopiero teraz do Was zajrzałam,bo najpierw rano byłam na łyżwach z koleżankami,świetnie było,dawno się nie widziałyśmy i trzeba było się nagadać A jedna z nich cały czas mi mówiła jaka to ja szczupła nie jestem,była pod wrażeniem,że tak wyglądam Chociaż myślę,że po prostu chciała być miła .
A potem pojechałam do babci,dałam prezenty,trochę posiedzieliśmy,no i jestem już wreszcie w domku.

Wiecie,ja dzisiaj mam taki właśnie dziwny,smutny dzień. Na podwórku szaro,beznadziejnie,a ja ciągle tylko myślę o tym co mnie dręczy ostatnio,ale mam nadzieję,że to minie,niech ten poniedziałek już się skończy!

LoLcia - Super fryzurka

Zaraz dokładniej poczytam co tam naskrobałyście

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 17:16   #4630
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
u mnie jak narazie w sumie nie jest tak najgorzej... Jak na najbardziej depresyjny dzien w roku

Kupiłam mamie na imieniny różyczke i Rafaello, skromnie, bo skromnie, ale liczy się pamięć prawda ?

Miłego dnia
liczy sie pamiec i to co w sercu a nie to co kupimy..

u mnie tez nie jest bardzo depresyjnie poki co. Tyle,ze mamy z TZ tyle na glwoei istrasznie sie boje jak to wszystko sie uda..
Mamy 3 rozne plany i ciezko wybrac co bedzie dla nas lepsze. A zdecydowwac sie trzeba niedlugo. Zeby sie nie okazalo,ze nie mamy gdzie mieszkac jak sprzedamy dom a ja bede bez pracy..

Z jednej strony chcemy sie przeniesc do Liverpoolu ale to by znaczylo,ze oboje rzucamy prace i zaczynamy od nowa (co przy wydatkach na slub i kredyt nie jest wskazane)..Druga opcja taka,ze wynosimy sie z Glasgow do Falkirk (40mil za Glasgow,TZ tam pracuje, a on ma bardzo dobra prace i szkoda jej rzucac..) Wiec moze na 6mcy do Falkirk a od nowego roku do Liverpoolu ,jak juz bedzie po slubie i wydatkach..
Nie wiem co robic sama. Sa jeszcze czynniki ktore musimy wziasc pod uwage.. wrrrrrnie cierpie takich powaznych spraw..

Lece zaraz do domu, obiad i poten TZ ma mnie zawiesc do Falkirk i pokazac jak wyglada,czy mi sie podoba.

Milego popoludnia dziewczynki
Stary 2008-01-21, 17:31   #4631
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość

Ewusia nie masz fotki plaszczyka? bo cala zime chorowalam na plaszczyk a nic fajnego nie upatrzylam
nie mam fotki, ale mogę zrobić i wrzucić

Cytat:

wlasnie sie zbieram do wyjscia. Dzis ponoc najardziej depresyjny dzien w roku.Mam nadzieje,ze nikogo z nas to dzis nie dotknie
u mnie jak najbardziej depresyjnie

Cytat:
Do tego doszła informacja,że za 3 tygodnie w całym bloku wymieniać będą kanalizację i rozwalą 3 lata temu odremontowaną kuchnię i łazienkę ;/ Bossko.
współczuję

Cytat:

no pewnie super prezent

Cytat:

mam nadzieję ze z brzuchem lepiej udanego filmu

Cytat:
Nie wiem co robic sama. Sa jeszcze czynniki ktore musimy wziasc pod uwage.. wrrrrrnie cierpie takich powaznych spraw..
mam nadzieję zę cokolwiek postanowicie będzie dobrze najważniejsze ze podejmujecie tą decyzję razem

u mnie dziś jakiś dziwny dzień.. to chyba ten depresyjny poniedziałek.. cały czas stwarzam problemy sobie i innym... najchętniej bym sie zakopała w ogóle na TŻ-cie się wyżywam, jakby było o co
sama nie wiem o co mi chodzi
ja chcę wiosnę !

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-21, 18:11   #4632
Baby14
Zakorzenienie

Ather: O widze ze jakas artystke tu mamy! Swoja droga to fajne to hobby masz. Tez bardzo lubie rysowac ale niestety z moim talentem to rysunki lepsze wykonuja dzieci z zerowki...A co do ksiazki to faktycznie pech...Ale nastepnym razem zobaczysz ze jeszcze lepszy skarb upolujeszKawe kup bo warto.Ale uprzedzam-same wegle

(: Iza : Mi tez sie teraz na dietetyce podoba o ksiazce nic mi nie wiadomo ,ale swoja droga zgadzam sie z tytulem. Jak juz poczytasz co nieco o niej to napisz cos

tamonita: czemu do drugiej babci nie chce jechac? Bo uwarzam ze to nie babcia. Wogole sie mna nie interesuje,nie oodzywa sie do mnie, stara zgrzeda z niej i tyle I ile razy probuje byc dobra tyle razy mi sie to nie udaje. Nie pamietam nawet kiedy ostatni raz ja widziałam...wogole nie odwiedza mojej rodziny... Co do dziadka to jednemu tez musze kupic znicza zmarl jak moja mama miala 7 lat... Szkoda ze nie mialam go okazji poznac nawet. A drugi dziadek to maz okropnej babki , ktory ostatnio odezwal sie pod pretekstem ze mam przytyc...cud ze zauwazyl ze schudlam cokolwiek... A dlaczego mieli by cie niby w szkole wazyc co?Waza tylko ciebie?

neffre: Podrzuc 1 wejsciowke co? Nigdy nie bylam na silowni a ciekawi mnie jak tam jest

LoLcIa123: sliczna fryzurka naprawde! Hehe cyrklem? Alez troskiliwy jest ten Twoj Tż-et

A u mnie wspanialy dzien byl dzis Wstalam godzine wczesniej niz zwykle zeby wlosy wyprostowac. Na geografie nie poszlam tylko siedzialam na hali bo zawody byly Na szczescie ogladali film i nauczycielka nie sprawdzala obecnosciPotem mialam dyzur na stolowce....Jakos zlecialo i fajnie było Po szkole pogadałam sobie z kumplami. Relacje coraz lepsze Nauki praktycznie 0 takze luz. Pogoda taka wiosenna ze tylko na spacer sie wybrac... Lece juz bo brat sie dobija Milego wieczorku
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 18:27   #4633
śnieżka_
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia
Jasne, ważne że pamiętasz ^^

Cytat:

hehe .. nie żebym podejrzewała że coś się tu kroi ..

Cytat:
Witam

ojej haha Ty wyjadaczu tylko szybko sie pozbadz tych moli zebys przypadkkiem jakiegos nie odkurzyła do żołądka a serio zazdroszcze plaskiego brzuszka przy takiej ilosci pochlanianych pyszności

Cytat:

Z jednej strony chcemy sie przeniesc do Liverpoolu ale to by znaczylo,ze oboje rzucamy prace i zaczynamy od nowa (co przy wydatkach na slub i kredyt nie jest wskazane)..Druga opcja taka,ze wynosimy sie z Glasgow do Falkirk (40mil za Glasgow,TZ tam pracuje, a on ma bardzo dobra prace i szkoda jej rzucac..) Wiec moze na 6mcy do Falkirk a od nowego roku do Liverpoolu ,jak juz bedzie po slubie i wydatkach..

Lece zaraz do domu, obiad i poten TZ ma mnie zawiesc do Falkirk i pokazac jak wyglada,czy mi sie podoba.

Milego popoludnia dziewczynki
eh no ważna decyzja i powinna być dobrze przemyślana.. chyba ze względu na spore wydatki wybrałabym opcję przy której pozostanie duży dochód jednak ;] ale zrobicie jak uważacie

a ja dziś byłam u obydwu babć dałam im bombonieerki (ambitny prezent) a w zamian za pamięć obydwie kaską sypnęły mi to graj
wyniki rezonansu jutro ..
śnieżka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 18:45   #4634
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość

tamonita: czemu do drugiej babci nie chce jechac? Bo uwarzam ze to nie babcia. Wogole sie mna nie interesuje,nie oodzywa sie do mnie, stara zgrzeda z niej i tyle I ile razy probuje byc dobra tyle razy mi sie to nie udaje. Nie pamietam nawet kiedy ostatni raz ja widziałam...wogole nie odwiedza mojej rodziny... Co do dziadka to jednemu tez musze kupic znicza zmarl jak moja mama miala 7 lat... Szkoda ze nie mialam go okazji poznac nawet. A drugi dziadek to maz okropnej babki , ktory ostatnio odezwal sie pod pretekstem ze mam przytyc...cud ze zauwazyl ze schudlam cokolwiek...
no cóż.. rodziny sie nie wybiera

Cytat:

ja nie mam babci żadnej, wiec tylko dziadkowi (którego nota bene nie trawię zbyt ) dałam prezent już w piątek, jak byłam u rodziny no i pojechałam Babci zaświecić znicze i postawić kwiatki
na grobie Dziadków od strony mamy nie byłam już od 1,5 roku muszę w końcu sie tam wybrać... ale to ponad 350 km przydałyby sie jakieś ferie, chociaż z 5 dni

idę sie uczyć bo od 3 dni nic nie ruszyłam
leń

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-01-21, 19:39   #4635
anniaa

Witam
własnie wróciłam z pracy padam dzisiaj cały dzien w biegu .
rano o 9.00 wstałam mialam 40 min n to by zjesc ubrac sie dojsc na przystanek i pojechałam do scc kupiłam sobie czarne rurki i bluze
potem szybko na tramwaj autobus zjesc obiad i do pracy
nie mam sił nawet czytac co napisałyscie jutro przeczytam
lolciu dziękuje

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 19:43   #4636
schism_
Zadomowienie

No właśnie dziś dzień babci Zadzwoniłam niedawno do swojej mieszkającej 140km stąd,pogadałam.
Mimo wietrznej pogody udałam się na godzinny spacer,tu i tam. Przemyślałam różne sprawy,wyciszyłam się Po nim pofolgowałam se odrobinkę ,dużym kawałkiem pizzy z mozzarellą i sosem ,na deser zaś miodownik
Btw dowiedziałam się,że również wyremontowany pokój będą rozkuwać I tak 10 dni zleci bez dostępu do wody,gazu i hałasem -_-' (acz zastanawiamy się ,czy aby na czas remontu nie przeprowadzić się częściowo do mieszkania brata mej matki,który obecnie jest w rejsie,więc może jakoś to będzie....)
Huh muszę 'przestawić' dziś zegar biologiczny, gdyż jutro z samego rańca pobudka i ekscytująca jazda do Akademii Medycznej w Gdańsku,aby sprawdzić jak miewa się ósemka,która za nic,nie chce się ze 'środka' wyrżnąć .
Eee tam Dam radę ;D
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 19:53   #4637
tamonita
Zakorzenienie

"Powiem" tylko tyle... NIC nie umiem !

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-21, 20:40   #4638
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

[quote=Ewusia_marchew;6354 847
mam nadzieję zę cokolwiek postanowicie będzie dobrze najważniejsze ze podejmujecie tą decyzję razem

u mnie dziś jakiś dziwny dzień.. to chyba ten depresyjny poniedziałek.. cały czas stwarzam problemy sobie i innym... najchętniej bym sie zakopała w ogóle na TŻ-cie się wyżywam, jakby było o co
sama nie wiem o co mi chodzi
ja chcę wiosnę ! [/quote]

ja tez mam dzis podobny dzien jesli to cie w jakis sposob pocieszy
Rozmowa z TZ zakonczyla sie jedna wielka wojna i teraz siedzimy i sie do sieie nie odzywamy. Wiem,ze to chwilowe ale nie zmienia to faktu,ze jestem zla jak osa

ja tez juz chce wiosne...

Cytat:
nie martw sie kochana.Nie tacy zdawali ja natomiast NIC NIE WIEM w sensie co dalej robic,,tak ogolnie...z zyciem...

dopiero wrocilismy, zdazylismy sie w samochodzie niezle poklocic, ale to dobrze bo wkoncu powiedzialm co mnie gryzie. Teraz udaje,ze mam focha ale tak naprawde nie mam,tylko TZ tak mysli i co chwila na mnie zerka a ja udaje,ze nie widze i pomyslec,ze mam 28 lat.. hihihi.

no to zajme sie szukaniem ofert pracy dla TZ w razie jakbysmy sie przeprowadzali jednak..

dobranoc aniolki
Stary 2008-01-21, 20:59   #4639
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Ufff, nie było motylków
O mangosia Jak miło Cię widzieć Naprawdę tyle jesz ? I nie tyjesz?
A ja też ostatnio rzadko zaglądam bo musze się uczyć. I najgrosze, że średnio mi to wychodzi... Niby oceny dobre, ale coś mi nie gra.
Brakuje mi przyjaciółki Niestety, tak bywa...

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-21, 21:02   #4640
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
łaczę się z Tobą w bólu kochana :P tez NIC nie umiem... Trzymajcie za mnie jutro kciuki bo bedzie rzeźnicki dzień

Cytat:
ech...i ja, i ja!

Cytat:
dopiero wrocilismy, zdazylismy sie w samochodzie niezle poklocic, ale to dobrze bo wkoncu powiedzialm co mnie gryzie. Teraz udaje,ze mam focha ale tak naprawde nie mam,tylko TZ tak mysli i co chwila na mnie zerka a ja udaje,ze nie widze i pomyslec,ze mam 28 lat.. hihihi.

no to zajme sie szukaniem ofert pracy dla TZ w razie jakbysmy sie przeprowadzali jednak..
heh w sumie to dobrze, że wyrzuciłaś z siebie to co Cię gryzie...teraz trochę posiedzicie w milczeniu, ale później atmosfera będzie oczyszczona
owocnych poszukiwań!

schism - powodzenia jutro u denstysty
ewuś wrzuc zdjecia płaszczyka
aniaa, wypocznij sobie po pracy jutro masz wolne?
hypnotic brakuje Ci przyjaciolki w sensie,ze jej nie masz czy masz,ale wyjechala albo teraz nie ma dla Ciebie czasu?

echhh mam dość. czuje, ze nic nie umiem mimo,ze sie uczylam. teraz juz nie rozumiem co czytam. strasznie chce mi sie spac bo wstalam dzis o 5 i jutro znowu musze. chyba sie poloze wczesniej spac - wole mniej sie pouczyc, ale wstac wypoczeta zeby kontaktowac chociaz mniej wiecej jutro^^

Buuuuuzi dla Was i niech jutro bedzie dla odmiany biały wtorek - optymistyczny i pelen dobrych zdarzen!

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 21:12   #4641
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Brakuje mi, bo nie mam. Znaczy kiedyś miałam, ale ona się przeprowadziła daleko od Warszawy Kiedyś miałam mnóstwo znajomych, a teraz... szkoda gadać.
Dobranoc

Photoblog

Edytowane przez Hypnotic Eyes
Czas edycji: 2008-01-21 o 21:22 Powód: .
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-21, 21:59   #4642
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
liczy sie pamiec i to co w sercu a nie to co kupimy..

u mnie tez nie jest bardzo depresyjnie poki co. Tyle,ze mamy z TZ tyle na glwoei istrasznie sie boje jak to wszystko sie uda..
Mamy 3 rozne plany i ciezko wybrac co bedzie dla nas lepsze. A zdecydowwac sie trzeba niedlugo. Zeby sie nie okazalo,ze nie mamy gdzie mieszkac jak sprzedamy dom a ja bede bez pracy..

Nie da się ukryć, że troszke pokomplikowana sytuacja i sam w sobie niezbyt ciekawa, ale rozumiem Twoje rozterki wkońcu tu chodzi o poważne sprawy... dom, praca, mieszkanie, ślub, a to jednak bardzo istotne wszystko, mam jednak nadzieję, ze uda Wam się podjąć tę właściwa i poprawną decyzję, będe trzymała za to szczerze kciuki

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
tamonita: czemu do drugiej babci nie chce jechac? Bo uwarzam ze to nie babcia. Wogole sie mna nie interesuje,nie oodzywa sie do mnie, stara zgrzeda z niej i tyle I ile razy probuje byc dobra tyle razy mi sie to nie udaje. Nie pamietam nawet kiedy ostatni raz ja widziałam...wogole nie odwiedza mojej rodziny... Co do dziadka to jednemu tez musze kupic znicza zmarl jak moja mama miala 7 lat... Szkoda ze nie mialam go okazji poznac nawet. A drugi dziadek to maz okropnej babki , ktory ostatnio odezwal sie pod pretekstem ze mam przytyc...cud ze zauwazyl ze schudlam cokolwiek... A dlaczego mieli by cie niby w szkole wazyc co?Waza tylko ciebie
Współczuje Ci takiej babci... i zgadzam się z Ewuśką, że rodziny niestety się nie wybiera... Mój dziadek jeden żyje, zaś drugi (ten "bardziej kochany") niestety od 6 ( Matko, ale ten czas leci ) już nie...
Wiesz, Twoi dziadkowie, mimo, ze są tacy jacy sa, to napewno się martwią o Ciebie, wkońcu to jednak dziadkowie...

Cytat:
Jasne, ważne że pamiętasz ^^
a ja dziś byłam u obydwu babć dałam im bombonieerki (ambitny prezent) a w zamian za pamięć obydwie kaską sypnęły mi to graj
Mi też wczoraj Babcie sypnęły kaską Z tym rezonansem to zobaczysz, że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
leń
Nie martw się, nie tylko Ty

Cytat:
Rozmowa z TZ zakonczyla sie jedna wielka wojna i teraz siedzimy i sie do sieie nie odzywamy. Wiem,ze to chwilowe ale nie zmienia to faktu,ze jestem zla jak osa

nie martw sie kochana.Nie tacy zdawali ja natomiast NIC NIE WIEM w sensie co dalej robic,,tak ogolnie...z zyciem...

dobranoc aniolk
Wiesz Agolku moja sytuacja w porównaniu do Twojej to pikuś... Ja moge dostać jutro tylko 5 jedynek ( ), ale u Ciebie to chodzi o takie prawdziwe życie, więc nie ma nawet co porównywać... jak pisłam wcześniej wierze, że uda Ci sie to dobrze rozegrać... Napewno tak będzie, a odnosnie kłótni z TŻtem to pamiętaj godzenie zawsze jest przyjemne, więc nie smuć się

Cytat:
łaczę się z Tobą w bólu kochana :P tez NIC nie umiem... Trzymajcie za mnie jutro kciuki bo bedzie rzeźnicki dzień

echhh mam dość. czuje, ze nic nie umiem mimo,ze sie uczylam. teraz juz nie rozumiem co czytam. strasznie chce mi sie spac bo wstalam dzis o 5 i jutro znowu musze. chyba sie poloze wczesniej spac - wole mniej sie pouczyc, ale wstac wypoczeta zeby kontaktowac chociaz mniej wiecej jutro^^

Buuuuuzi dla Was i niech jutro bedzie dla odmiany biały wtorek - optymistyczny i pelen dobrych zdarzen!
Ehhh Kochana to chociaż nie jestem sama...Podpinam się pod prośbe Jabluszka o 3manie kciuków, też bym prosiła, aby za mnie trzymać... Ja za Ciebie Jabłuszko trzymać będe I dokładnie, masz racje lepiej się połóż i wypocznij, co ma być to i tak będzie...

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Brakuje mi, bo nie mam. Znaczy kiedyś miałam, ale ona się przeprowadziła daleko od Warszawy Kiedyś miałam mnóstwo znajomych, a teraz... szkoda gadać.
Dobranoc
Dokładnie tak jak ja...

No troche się pouczyłam, ale i tak wiem, że nic z tego nie wiem... jak przezyje jutrzehjszy dzien to bedzie juz dobrze, bo środa w domu Tylko najpierw trzeba przezyć...
Ehhh w międzyczasie pokłócilam się z mama, tzn. nakrzyczała na mnie i wogóle (temat: nie odłącznie moje ED, jedzenie itd.) mimo tego, że wkurza mnie jak tak się drze, ale rozumiem ją i jest mi jej szkoda... I niby był to zwykły dzień, a jednak kończy się smutno i beznadziejnie ...

Ehhh... idę sobie jeszcze poczytać te lekcje...
Wpadne jutro rano.

Słodkich snów Robaczki

Emotki pooooszłyyy....

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-21, 22:29   #4643
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

pocieszyć nie pociesza, ale przynajmniej czuje że mam miłe towarzystwo

mam nadzieję że kłótnie i fochy już przeszły

Cytat:

ewuś wrzuc zdjecia płaszczyka
trzymam

zdjęcie jest, troszkę niewyraźne, i w ogóle, bo w lustrze robiłam, ale coś tam widać

Cytat:

No troche się pouczyłam, ale i tak wiem, że nic z tego nie wiem... jak przezyje jutrzehjszy dzien to bedzie juz dobrze, bo środa w domu Tylko najpierw trzeba przezyć...
Ehhh w międzyczasie pokłócilam się z mama, tzn. nakrzyczała na mnie i wogóle (temat: nie odłącznie moje ED, jedzenie itd.) mimo tego, że wkurza mnie jak tak się drze, ale rozumiem ją i jest mi jej szkoda... I niby był to zwykły dzień, a jednak kończy się smutno i beznadziejnie ...

Przytulam
i trzymam kciuki jutro

prawie nic naukowego nie zrobiłam.. pocieszam sie ze jutro też ma wolne więc trochę nadrobię (tiaaa, już to widzę )

jeszcze zajrzę na chwilę do tłumaczenie a później już tylko do łazienki i do łóżeczka ... i niech ten dzień już sie kończy, o tak

słodkich snów
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg płaszcz.jpg (47,9 KB, 15 załadowań)

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-21, 23:37   #4644
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dobranoc kochane ;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 05:35   #4645
tamonita
Zakorzenienie

Dzień Dobry
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Przytulam
i trzymam kciuki jutro
Dziękuje Kochana btw. bardzo ładny płaszczyk, podoba mi się ten motyw kraty ostatnio

Boje się dzisiejszego dnia Naprawde... 2,3,5,6 godzina lekcyjna i po części 4 będą tragiczne.. serio, jak nie zalicze dziś żadnej 'wpadki' to będe w szoku (ale oczywiście pozytywnym...)

Miłego Dnia Kobietki

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-22, 05:47   #4646
asiek14
Zakorzenienie

jestem tak niewyspana że szok
aż sie zastanawiam, czy iść do szkoły ale chyba dzisiaj musze
chyba dzisiaj kawe zalicze

miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 05:57   #4647
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
jestem tak niewyspana że szok
aż sie zastanawiam, czy iść do szkoły ale chyba dzisiaj musze
chyba dzisiaj kawe zalicze

miłego dnia
A ja nawet wyspana A kawe własnie wypiłam
Miłego

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-22, 06:36   #4648
asiek14
Zakorzenienie

ja jednak wybrałam zieloną herbatę
ide do szkoły

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 08:15   #4649
anniaa

Cytat:
aniaa, wypocznij sobie po pracy jutro masz wolne?
oj napewno pójdzie dobrze ja tez tak mam ucze sie czegos potem mam wrazenie ze nic nie umiem przejmuje sie a potem okazuje sie ze jednak wszystko umiem
e wolno wolne dopiero w sobote dzisiaj znowu powtórka pełno ludzi mało pracowników wszystko pamietac jeszcze klienci zapłacą po czym stwierdza ze jednak chca coś innego
Asiu napewno umiesz
tamonita bedzie dobrze , bede trzymac kciuki aby wszystko sie udało
Ewuś super ten płaszcz

Co do dzien dziadka i babci ja prezenty dałam w niedziele
a w niedziele na grób babci i dziadka pojade

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-22, 08:25   #4650
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

[quote=tamonita;6358079]Nie da się ukryć, że troszke pokomplikowana sytuacja i sam w sobie niezbyt ciekawa, ale rozumiem Twoje rozterki wkońcu tu chodzi o poważne sprawy... dom, praca, mieszkanie, ślub, a to jednak bardzo istotne wszystko, mam jednak nadzieję, ze uda Wam się podjąć tę właściwa i poprawną decyzję, będe trzymała za to szczerze kciuki

Wiesz Agolku moja sytuacja w porównaniu do Twojej to pikuś... Ja moge dostać jutro tylko 5 jedynek ( ), ale u Ciebie to chodzi o takie prawdziwe życie, więc nie ma nawet co porównywać... jak pisłam wcześniej wierze, że uda Ci sie to dobrze rozegrać... Napewno tak będzie, a odnosnie kłótni z TŻtem to pamiętaj godzenie zawsze jest przyjemne, więc nie smuć się
quote]

dzieki za trzymanie kciukow a co do tych 5 jedynek to nie martw sie,nie znam takiego pechowca co by zaliczyl 5 w jeden dzien bede trzymala za ciebie kciuki.

ja juz po sniadaniu i zaraz wychodze. Zasnelam o 22 chyba i wstalam przed 8 wiec odespalam troche nerwow i juz mi lepiej dzis. A TZ wlasnie napisal sms,ze przeprasza za wczoraj i ze on juz wszystko sobie poukladal w glowie i wogole. Nie wime co wymyslil jeszcze ale przynajmniej atmosfera sie poprawila.

zimno dzis strasznie.Strzele sobie w pracy kawke bo juznie ma czasu teraz.

milego dnia dziewczyny

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości