![]() |
#1681 |
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
cześć
![]() Ja oczywiście jak zawsze z doskoku ![]() Widze już mamusie niektóre rozpakowane super ![]() Ja już 1.08 mam cc ,w niedziele ide juz na oddział,strach jest ogromny ,ale juz nie moge doczekać sie maleństwa. Teraz to po kolei będziemy sie sypały ,fajnie kazdej życze szybkiego i bezbolesnego porodu i szybkiego spotkania sie z maleństwem . ![]()
![]() |
#1682 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie znam niestety żadnych takich firm piorąco-myjących. W Smyku też jest przecena na produkty Tiny Love do 1.08, nie wiem na ile to dobre deale, bo się wcześniej mało interesowałam, ale na fejsie mi właśnie wyskoczyło. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ...... ile macie czapek dla dzieciaków i jakie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() ale te perfumy też nie lepsze.... przynajmniej nie trują aż tak ![]() ![]()
![]() |
#1684 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też zawsze mówię,żeby gospodarz nie patrzył na mnie przygotowując jakiś posiłek..nie chciałabym zasugerować,że zjem jakąś potrawę a po jej zobaczeniu jednak zrezygnuję.. teściowa to chyba do końca życia będzie miała taką niewypowiedzianą pretensje,że się nie zajadam u Niej.. kiedyś mi z resztą wyrzuciła,że się brzydzę u niej nawet wody napić..ups ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() a potem zdalnie możesz męzowi przekazać informacje,żeby wyjął i rozwiesił.. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Flirencee, moja mama sie psika perfumami zazwyczaj tam, gdzie mozna jak najwieksza ilosc osob poddusic. Uwielbia to robic w wielkim upal w aucie
![]() ![]() ![]() Czapki ostatnio kupilam w textilu za zawrotna cene 1,49 ![]() ![]() Tez jestem zbrzydliwa na jedzenie u innych. Mi wystarczy rzucic okiem na kuchnie, zeby stracic apetyt. U mojej bylej tesciowej nie jadlam nic - raz ze syf w kuchni taki, ze sie brzydzilo wejsc (i to non stop), to jeszcze nie raz widzialam, jak kilku mieszkancow ich dobytku wyzera z garnka lapami, najlepiej wczesniej oblizanymi. Bleee... Aha, dzieki dziewczyny za potwierdzenia tego, co zrobic z dodatnim gbsem ![]() ![]() Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-29 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja czapek tez mam duzo, nie zlicze, bo wszystkie w spadku dostalam ![]()
![]() |
#1687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byłam w Smyku i nowa kolekcja dla większych dziewczynek ![]() ![]() Akurat córkę obkupię na jesień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Nie przekazać informacje tylko wysłać SMS mężowi zeby rozwiesił. I jeszcze pranie musi jakoś trafić do pralki... A z suszarki na deskę do prasowania ehhh... Cytat:
Fajnie ze napisałaś tak bezpośrednio ![]() ![]() Akurat u teściowej nie boje sie jeść ale od czasu jak ja kilka razy "przyłapałam" na próbowaniu mnie patrzę jej na ręce ![]() Przecież to nie możliwe żebym jadła tak mało mięsa ![]() ![]() W końcu delikatnie jej powiedziałam zeby tego nie robiła bo ja jej nie zmuszam do zjedzenia/ spróbowania takich połączeń jakie mi smakują czyli np. Chałka z musztarda ![]() Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-29 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zadomowienie
|
U mnie burza, deszcz.... W końcu jakaś normalna temperatura.
![]() Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaa i nie jem u Niej gulaszu, po takim daniu odrazu mam wieczór z głowy na WC ![]() ![]() Nie wiem, co ona tam dodaje ![]() Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2016-07-29 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ocet to cos co maz przede mną chowa ![]() Oblizuje ręce łyżeczki po occie... Kiedyś nawet spijalam z korniszonów zalewę ale teraz jestem juz stara i potrafię sie opanować i jestem tolerancyjna... Wiem ze komuś moze nie smakować ![]() Myje okna octem ... Maz potem mówi ze dlatego myje bo mogę potem z szyb go zlizywać ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie
![]() Odnoszę wrażenie, że mój lekarz jest po prostu panikarzem. Według niego najlepiej dla Małego będzie kiedy jak najdłużej posiedzi w matczynym brzuchu. Poza tym w połowie sierpnia idzie na krótki urlop a sam chciałby dopilnować porodu. Myślę, że stąd ten terror leżeniowy. 08.08. mam wizytę i cichą nadzieję, że się będę rozwiązywać niebawem. w końcu to już będzie 38 tydzień. Czytam książki, fora, oglądam seriale, ale ile można? ![]() Wyprawka już dawno jest gotowa. Od maja.
#1694 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() strasznie nie lubię takiego przymuszania "no spróbuj..." - a ja widzę czy mam na coś ochotę czy nie ![]() ![]() ![]() ... ciekawe jakimi my będziemy teściowymi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() |
#1695 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwierz mi możesz więcej niż sie Tobie zdaje ![]() Nie myśl ile Cie czeka tylko koncentruj sie na bieżącym dniu ![]() Lekarz by panikował gdyby chciał wyciągnąć dziecko, a tak chciałby abyście wytrzymali jak najdłużej ![]() Bedzie dobrze ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zakorzenienie
|
U mnie też burza
![]() TŻ kończy powoli malowanie ![]() ![]() Byłam dziś na ktg ![]() ![]()
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zadomowienie
|
Jak to jakimi teściowymi???? Wymarzonymi ![]() Bo przecież zakładam ze chcemy dla swoich dzieci najlepiej, a tylko my wiemy co dla nich jest najlepsze ![]() I nikt nam nie wmówi ze tak nie jest ![]() Zanim zamienimy sie w teściowe będziemy najlepszymi matkami na świecie (co prawda z małymi upadkami ale nikomu sie nie przyznamy ze nie miałyśmy racji ![]() Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Uwielbiam je ![]() Ale mam tez zasadę zeby cos smakowało przez cały czas nie można jeść tego za często. Uwielbiam tez angielskie frytki z octem ![]() - chociaż to chyba francuski sposób Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Kot chyba wysechł bo w końcu przestał marudzić ![]() Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Przestalo padac, ale nie dam rady sie zmotywowacdo mycia okien. Dzisiaj chyba bym nie miala sily rodzic
![]() Zmotywowalam sie do zrobienia prania i obiadu, no i siatki w moskitierach w oknach wymienilam (grad nam ostatnio podarl) i to juz chyba moje maksimum na dzis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() u mnie też burza przeszła.. pranie może wrócić na balkon ![]()
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie galaretka to może być czop. Mój już w trzech fragmentach się oddalił.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I to jest jedyna rzecz która jadam w occie ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Przecież mamunia wie najlepiej co jest najlepsze dla jej dziecka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() sałata z cukrem waniliowym? to tylko teściowa może wymyślić..moja robi mizerię na słodko-nigdy nie jadłam-mąż mnie ostrzegł...u mojej standardy higieny zachowane, ale jakoś to nie moje smaki.. są potrawy,które zjem,ale bez szału Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze gorszymi ![]() Cytat:
![]() ja paznokcie u stóp pomalowałam..ożesz co to za wysiłek.. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
My jutro idziemy na imprezę .
50 tka mojego wujka. Mam nadzieję ze nie zaczne rodzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Rozeznanie
|
Ej po burzy powinno być chłodniej a nie cieplej!
![]() ![]() pranie znowu na balkonie.. to prawie jak z tym podwójnym myciem okien ![]()
#1707 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Koniecznie pochwal się efektem malowania. ![]() U mnie też popadało i powietrze się fajne zrobiło. W tym czasie byłam w galerii na obiedzie (mąż mnie wysłał i zabronił mi gotować, bo ostatnio się źle czułam po staniu w kuchni ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zadomowienie
|
Moje stopy domagają sie odmalowania ale nie mam siły. Moze sie zmuszę dzis do zmycia lakieru ale malować juz nie bede
Wysłane za pomocą magii |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze marzyłam, zeby urodzić 1.08, taka piękna data ważna sla mojego miasta.
Wiecie co??? Chyba wiem już (rychło w czas- końcówka drugiej ciąży) co to jest zachcianka ciążowa! Zobaczyłam w tv reklamę laysów i tak mi się chce tych solonych, że chyba je zjem zanim mąż zdąży buty zdjąć po powrocie z pracy. O matko, ale mam ślinotok. Dobrze, że nie miałam tak częściej, bo by mnie mąż turlać musiał chyba ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Mi laska zrobiła tak za☠☠☠iście paznokcie, że w pon będą 4 tygodnie, a wyglądają jakby wczoraj były robione. Poza malutkim odrostem, który jest praktycznie niewidoczny, zero odprysków, otarć, nic. Więc ich nie tykam ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.