|
|
#1681 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
cześć
Ja oczywiście jak zawsze z doskoku ![]() Widze już mamusie niektóre rozpakowane super ![]() Ja już 1.08 mam cc ,w niedziele ide juz na oddział,strach jest ogromny ,ale juz nie moge doczekać sie maleństwa. Teraz to po kolei będziemy sie sypały ,fajnie kazdej życze szybkiego i bezbolesnego porodu i szybkiego spotkania sie z maleństwem .
|
|
#1682 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie znam niestety żadnych takich firm piorąco-myjących. W Smyku też jest przecena na produkty Tiny Love do 1.08, nie wiem na ile to dobre deale, bo się wcześniej mało interesowałam, ale na fejsie mi właśnie wyskoczyło.
|
||
|
|
|
#1683 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
będziemy trzymać mocno kciuki daj koniecznie znać jak już będziesz po ![]() ...... ile macie czapek dla dzieciaków i jakie? bo ja się próbuję przekonać że wcale nie potrzebuję skorzystać z tej promocji w smyku i potrzebuję wsparcia ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
ale te perfumy też nie lepsze.... przynajmniej nie trują aż tak )
|
|
#1684 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też zawsze mówię,żeby gospodarz nie patrzył na mnie przygotowując jakiś posiłek..nie chciałabym zasugerować,że zjem jakąś potrawę a po jej zobaczeniu jednak zrezygnuję.. teściowa to chyba do końca życia będzie miała taką niewypowiedzianą pretensje,że się nie zajadam u Niej.. kiedyś mi z resztą wyrzuciła,że się brzydzę u niej nawet wody napić..ups ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() a potem zdalnie możesz męzowi przekazać informacje,żeby wyjął i rozwiesił.. ![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
Flirencee, moja mama sie psika perfumami zazwyczaj tam, gdzie mozna jak najwieksza ilosc osob poddusic. Uwielbia to robic w wielkim upal w aucie
Z tata ją kiedys prawie z auta wyrzucilismy Winda to na pewno nie bylby problem Czapki ostatnio kupilam w textilu za zawrotna cene 1,49 az dwie mieli, ktore nie byly rozowe ogolnie to takich nalutkich calkiem mam z 5-7, nie wiem dokladnie, ale na pewno nie wiecej. Wiekszisc normalnie wiazana pod broda.Tez jestem zbrzydliwa na jedzenie u innych. Mi wystarczy rzucic okiem na kuchnie, zeby stracic apetyt. U mojej bylej tesciowej nie jadlam nic - raz ze syf w kuchni taki, ze sie brzydzilo wejsc (i to non stop), to jeszcze nie raz widzialam, jak kilku mieszkancow ich dobytku wyzera z garnka lapami, najlepiej wczesniej oblizanymi. Bleee... Aha, dzieki dziewczyny za potwierdzenia tego, co zrobic z dodatnim gbsem niepotrzebnie bym doktorkowi dupe zawracala
Edytowane przez Świniaczek Czas edycji: 2016-07-29 o 13:30 |
|
|
|
#1686 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja czapek tez mam duzo, nie zlicze, bo wszystkie w spadku dostalam
|
|
#1687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj byłam w Smyku i nowa kolekcja dla większych dziewczynek Akurat córkę obkupię na jesień
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1688 | ||
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
Nie przekazać informacje tylko wysłać SMS mężowi zeby rozwiesił. I jeszcze pranie musi jakoś trafić do pralki... A z suszarki na deskę do prasowania ehhh... Cytat:
Fajnie ze napisałaś tak bezpośrednio bo ja nie wiedziałam jak to delikatnie opisać ![]() Akurat u teściowej nie boje sie jeść ale od czasu jak ja kilka razy "przyłapałam" na próbowaniu mnie patrzę jej na ręce Przecież to nie możliwe żebym jadła tak mało mięsa oraz teściowa robi zielona sałatę ze śmietana do której dodaje cukier wanilinowy - dla mnie to połączenie jest nie do przetrawienia ale ona przez 3 lata próbowała czy moze mi zasmakowało ![]() W końcu delikatnie jej powiedziałam zeby tego nie robiła bo ja jej nie zmuszam do zjedzenia/ spróbowania takich połączeń jakie mi smakują czyli np. Chałka z musztarda i od tej pory jak robi swoją sałatę to mi odkłada część na bok żebym nie musiała spędzać wieczoru nad Wc. Wysłane za pomocą magii Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-07-29 o 13:42 |
||
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zadomowienie
|
U mnie burza, deszcz.... W końcu jakaś normalna temperatura.
![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#1691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa i nie jem u Niej gulaszu, po takim daniu odrazu mam wieczór z głowy na WC ![]() Nie wiem, co ona tam dodaje
Edytowane przez iweczka Czas edycji: 2016-07-29 o 13:45 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1692 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ocet to cos co maz przede mną chowa ![]() Oblizuje ręce łyżeczki po occie... Kiedyś nawet spijalam z korniszonów zalewę ale teraz jestem juz stara i potrafię sie opanować i jestem tolerancyjna... Wiem ze komuś moze nie smakować ![]() Myje okna octem ... Maz potem mówi ze dlatego myje bo mogę potem z szyb go zlizywać ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
|
#1693 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję Dziewczyny za wsparcie
Jesteście nieocenione.Odnoszę wrażenie, że mój lekarz jest po prostu panikarzem. Według niego najlepiej dla Małego będzie kiedy jak najdłużej posiedzi w matczynym brzuchu. Poza tym w połowie sierpnia idzie na krótki urlop a sam chciałby dopilnować porodu. Myślę, że stąd ten terror leżeniowy. 08.08. mam wizytę i cichą nadzieję, że się będę rozwiązywać niebawem. w końcu to już będzie 38 tydzień. Czytam książki, fora, oglądam seriale, ale ile można? ![]() Wyprawka już dawno jest gotowa. Od maja.
|
#1694 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
strasznie nie lubię takiego przymuszania "no spróbuj..." - a ja widzę czy mam na coś ochotę czy nie a potem jeszcze pretensje "bo tak mało zjadłaś" .. ehh .. nie dogodzisz ... ciekawe jakimi my będziemy teściowymi ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
#1695 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Uwierz mi możesz więcej niż sie Tobie zdaje Nie myśl ile Cie czeka tylko koncentruj sie na bieżącym dniu ![]() Lekarz by panikował gdyby chciał wyciągnąć dziecko, a tak chciałby abyście wytrzymali jak najdłużej ![]() Bedzie dobrze ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1696 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też burza
![]() TŻ kończy powoli malowanie Jutro prawdopodobnie będzie gotowe, pochwalę się jak wyszło ![]() Byłam dziś na ktg Zapisał się tak jakby jeden skurcz, w chwili kiedy brzuch mi się stawiał. Ale położna oceniła że wszystko ok
|
#1697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
Jak to jakimi teściowymi???? Wymarzonymi ![]() Bo przecież zakładam ze chcemy dla swoich dzieci najlepiej, a tylko my wiemy co dla nich jest najlepsze ![]() I nikt nam nie wmówi ze tak nie jest ![]() Zanim zamienimy sie w teściowe będziemy najlepszymi matkami na świecie (co prawda z małymi upadkami ale nikomu sie nie przyznamy ze nie miałyśmy racji )Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Uwielbiam je Ale mam tez zasadę zeby cos smakowało przez cały czas nie można jeść tego za często. Uwielbiam tez angielskie frytki z octem ![]() - chociaż to chyba francuski sposób Wysłane za pomocą magii ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Kot chyba wysechł bo w końcu przestał marudzić ![]() Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#1699 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no raczej!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1700 |
|
Zakorzenienie
|
Przestalo padac, ale nie dam rady sie zmotywowacdo mycia okien. Dzisiaj chyba bym nie miala sily rodzic
Do normalnej wydzieliny z bozeny doszla mi jakas galaretka, ale przezroczysta, to mlze byc ten caly czop? Zmotywowalam sie do zrobienia prania i obiadu, no i siatki w moskitierach w oknach wymienilam (grad nam ostatnio podarl) i to juz chyba moje maksimum na dzis
|
|
|
|
#1701 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tinkerr o takiej pisała przed swoim porodem.. ![]() u mnie też burza przeszła.. pranie może wrócić na balkon
|
|
#1702 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie galaretka to może być czop. Mój już w trzech fragmentach się oddalił.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to jest jedyna rzecz która jadam w occie ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Przecież mamunia wie najlepiej co jest najlepsze dla jej dziecka
|
||
|
|
|
#1704 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() sałata z cukrem waniliowym? to tylko teściowa może wymyślić..moja robi mizerię na słodko-nigdy nie jadłam-mąż mnie ostrzegł...u mojej standardy higieny zachowane, ale jakoś to nie moje smaki.. są potrawy,które zjem,ale bez szału Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze gorszymi ![]() Cytat:
ja paznokcie u stóp pomalowałam..ożesz co to za wysiłek.. |
||||||
|
|
|
#1705 |
|
Zakorzenienie
|
My jutro idziemy na imprezę .
50 tka mojego wujka. Mam nadzieję ze nie zaczne rodzić
|
|
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
Ej po burzy powinno być chłodniej a nie cieplej!
co z tą pogodą pranie znowu na balkonie.. to prawie jak z tym podwójnym myciem okien
|
#1707 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Koniecznie pochwal się efektem malowania. ![]() U mnie też popadało i powietrze się fajne zrobiło. W tym czasie byłam w galerii na obiedzie (mąż mnie wysłał i zabronił mi gotować, bo ostatnio się źle czułam po staniu w kuchni ) i kupiłam sobie krótkie spodenki dresowe, bo może być gorąco w szpitalu, a w tym co mam i co się nadaje pod brzuch wstyd się ludziom pokazać.
|
||||
|
|
|
#1708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1709 |
|
Zadomowienie
|
Moje stopy domagają sie odmalowania ale nie mam siły. Moze sie zmuszę dzis do zmycia lakieru ale malować juz nie bede
Wysłane za pomocą magii |
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze marzyłam, zeby urodzić 1.08, taka piękna data ważna sla mojego miasta.
Wiecie co??? Chyba wiem już (rychło w czas- końcówka drugiej ciąży) co to jest zachcianka ciążowa! Zobaczyłam w tv reklamę laysów i tak mi się chce tych solonych, że chyba je zjem zanim mąż zdąży buty zdjąć po powrocie z pracy. O matko, ale mam ślinotok. Dobrze, że nie miałam tak częściej, bo by mnie mąż turlać musiał chyba ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Mi laska zrobiła tak za☠☠☠iście paznokcie, że w pon będą 4 tygodnie, a wyglądają jakby wczoraj były robione. Poza malutkim odrostem, który jest praktycznie niewidoczny, zero odprysków, otarć, nic. Więc ich nie tykam ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:27.

Z tata ją kiedys prawie z auta wyrzucilismy 
oraz teściowa robi zielona sałatę ze śmietana do której dodaje cukier wanilinowy - dla mnie to połączenie jest nie do przetrawienia ale ona przez 3 lata próbowała czy moze mi zasmakowało 
i od tej pory jak robi swoją sałatę to mi odkłada część na bok żebym nie musiała spędzać wieczoru nad Wc. 

)