|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla porzuconych - część II
Cytat:
Ale powoli juz mam dosyc. Zdjecie oczywiscie wkleje Powoli mnie dopada konkretny stres, wybieranie fryzury makijazu, i sie zdecydowac nie moge Az sie zaczynam czuć jak pustak... ![]() A co do n-k. Ja znalazłam mojego J. po szkole, znałam szkołe i szukałam po klasach, miałam szczescie bo byl pierwszy na liscie w pierwszej klasie na jaka kliknełam
|
|
|
|
|
#4232 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaa ja tez sie tak cieszyłam na studniówkę. Nie moją tylko TŻta... a ten dzisiaj mnie wykiwał i zakończył nasz związek.
Super.
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawde mi przykro z powodu twojej sytuacji... Niedojrzały dzieciak z niego i tyle.
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Wtajemniczenie
|
Jsecze poprosil mnie zebym oddala, mu to zaproszenie bo jesli bedzie szedl sam to chyba musi oddać ...
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Musi oddac??
Bez sensu... u nas czegos takiego nie ma, nawet jak on by nie poszedl to by nie musiał oddawac. Zaproszenie jest imienne??
|
|
|
|
#4236 |
|
Wtajemniczenie
|
Camilla jestem bardzo zadowolona
buty sa cudowne, w rzeczywistosci sa bardziej bialo-czarne(choc ta biel nie jest snieznobiala wiec sie tak latwo nie brudzi)No i mialam je przed dodą ![]() Megi, ja na lato mialam kilka bluzek upatrzonych na all ale jakos sie nie zdecydowalam bo byly za drogie ;/ Kura, mnie tez facet wystawil przed studniowka. Jakos miesiac czy dwa tygodnie przed.... a przedtem mi gadal jaki to nie jest szczesliwy ze moze byc ze mna w takiej chwili jassssne poszlam z kolega i bylo fajnie nie takie straszne rzeczy sie zdarzaja. Dobrze, ze Cie wystawil teraz, a nie przed oltarzem np. Uwierz.
|
|
|
|
#4237 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
strzelilabym go z obcasa w ktorym mialabym isc na ta studniowke ![]() Moja kolezanka to jest agentka... zaprosila slownie jakiegos chlopaka na studniowke...w poprzedni piatek poznala super chlopaka...z ktorym swietnie sie bawila (nie ukrywajac, ten ktorego zaprosila...jest kompletna klapa do tanczenia i zabawy - picie tylko w glowie (cos dla nas ) ) ... i w sobote wreczyla zaproszenie.Dwa dni pozniej miala wielki PROBLEM...bo jednak wolalaby sie bawic z chlopakiem ktorego poznala w piatek (ale jaka gwarancja ze z nim bedzie sie super bawic?) tak czy siak...wychodzi TYDZIEN PRZED STUDNIOWKA...poprosila tamtego zeby oddal jej zaproszenie... szczerze? wkurzylabym sie...nie wolno byc niezdecydowanym ![]() za to, moja druga kolezanka zerwala 2 tyg. przed studniowka z chlopakiem z ktorym byla 2lata (chlopak z tej samej klasy co ona). wiec on pyta...czy moglaby - zalatwic mu (bo ona organizuje pieniezne sprawy na studniowke) by doplacil za osobe towarzyszaca...bo w koncu nie sa razem. Na co ona "no co ty! ale ja nie nie znajde nikogo na tydzien przed studniowka" i on...zgodzil sie ze jednak pojdzie z nia coz za wyrozumialy chlopak...wobec zachowan kobiet ![]() a co do moich przygotowan studniowkowych...z edziewczynami stwierdzilam - ze pojde na solarium ze 3x. Po 2 razie okazalo sie - ze mam nadwrazliwosc na promienie i dziwne plamki mi wyskakiwaly ... to sie nazywa pech
|
|
|
|
|
#4238 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Sweet co tam u Ciebie?
![]() Jak tam miłość? ![]() No i jak ubierasz sie na studniówke?
|
|
|
|
#4239 | |
|
BAN stały
|
shewa dziekuje
Cytat:
kura25 przykro mi, ale niestety spodziewalam sie ze tak to sie skonczy ![]() Edytowane przez martinka_m Czas edycji: 2008-01-21 o 22:21 |
|
|
|
|
#4240 |
|
Rozeznanie
|
No własnie sweet, co się nic nie chwalisz
![]() Ja zaraz się idę kąpać i lulu. Jutro muszę iść z rańca na policję. Tak mi się nie chce . buuu
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mykam spać.
Branoc! |
|
|
|
#4242 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tez uciekam.
Dobranoc |
|
|
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam od MArco maila i fotki... O lol jaki imprezowicz
.Idę lulać ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4244 |
|
BAN stały
|
Magda a tak w ogole to kogo szukasz
??dziewczyny nie uciekajcie, bo ja znow bede musiala siedziec pol nocy i prace pisac niech ktos ze mna zostanie
|
|
|
|
#4245 |
|
BAN stały
|
Heh,ja szukam kumpla Kłamcy,z którym on się po imprezach szwęda
.Tak z ciekawości...No i on ciacho w sumie .Znam tylko imię .Nie sposób odnaleźć .
|
|
|
|
#4246 |
|
BAN stały
|
z ciekawosci
![]() ja jak szukalam P. na fotce to przegladalam wszytskich facetow w jego wieku w warszawie...
|
|
|
|
#4247 |
|
Zadomowienie
|
Ja zostałam
I tez pisze... pisze...., ale ups słabo mi idzie
|
#4248 |
|
Wtajemniczenie
|
branoc dziołszki ;*
hahaha baby to maja zadatki na szpiegów nie ma co, ale ja łyzwiarza tez tak szukałąm ale pozniej sam wysłał zaproszenie.Co wiecej,oni też tak szukają, bo nie wiem jak ten pierun znalazł mnie |
|
|
|
#4249 |
|
BAN stały
|
megi no to napijmy sie
|
|
|
|
#4250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak dobrze bez eksa, bez kolegow eksa, bez gg eksa, bez niczego.. ah ![]() Ogladam fotki powiekszonych ust na necie i powoli staje sie maniaczka.wiecie ze jolie tez ma troche dostrzykniete??nie duzo,ale odrobine w gorna warge ma ![]() no to ja tym bardziej moge miec![]() Dla milosniczek ZEBEREK: http://i2.pinger.pl/pgr414/43f0838a000c42cd479453ce (zrodlo: http://fotkapeel.pinger.pl) Ja jutro dzwonie do UM czy maja juz moje prawko (bo tak w ogole to w przedostatni piatek zdalam ), niby ma byc w nastepny poniedzialek, no i mam beznadziejna fotke tam,ale tak sie niecierpliwie i chce gdzies jechac ze juz jutro zadzwonie ![]()
|
|
|
|
|
#4251 |
|
Zadomowienie
|
O tak
![]() ![]() :ga duly:
|
#4252 | |
|
BAN stały
|
kasia to gratulacje
![]() a te usta... ja bym sie chyba bala. kiedys na onecie byly zdjecia gwiazd po nieudanych operacjach plastycznych... wygladali paskudnie ![]() tak .... natomiast z tym troszke gorzej..... Cytat:
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, jak ja bym sie nie bala to poszlabym tam jutro
![]() slyszalyscie ta piosenke co jest w wersji ang i niemieckiej "masz najladniejszy tylek na swiecie"??
|
|
|
|
#4254 |
|
Zadomowienie
|
Jej ja jak coś pisze to sie boje, żeby pozniej tego za plagiat nie uznali
![]() Pijemyyyy szkoda , ze już tak pozno bo naprawde poszłam bym po redsa aj a jak bym pizze sobie zjadła:"D
|
#4255 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja sie odchudzam
po raz milionpięcsętczterdziesty czwarty .. w tym miesiącu zobaczymy jak to będzie ![]() Także nie gadać mi tu wieczorem o pizzach redsach czipsach prażynkach no, nie gadać ![]() A oto ta wspaniala piosenka, az sie chce niemieckiego uczyc!! (Dlatego tez posylam teledysk z tlumaczeniem A tu prosze po angielsku jesli ktos ma ochote: http://www.youtube.com/watch?v=QlLrN2Oue6M Ej przeciez jak okaze sie ze mam to prawko to jutro mnie caly dzien nie bedzie no nie ma mocnych
|
|
|
|
#4256 |
|
BAN stały
|
oj megi nie rob mi ochoty
ja mam pepsi, do tego wódeczka by sie przydala no i cos dobrego tez bym zjadla Kasia, taaa ja tez sie odchudzam od lat i nigdy nie wychodzi ![]() tzn. nie z tych miejsc gdzie bym chciala ![]() nie znam tej piosenki ale normalnie juz czuje ze to jakis hicior ![]() loooo matko co za refren... nie no jak jakis koles mi sie spodoba to mu to zadedykuje |
|
|
|
#4257 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
.Uważam,ze to wielki minus tego portalu .Chyba go nie znajde Bo nie wiem czy jest z Poznania czy może do szkoły średniej gdzieśs indziej chodził![]() Cytat:
Jolie ma powiększone ?Mi się wydaje,ze nie,bo jej brat ma identyko.
|
||
|
|
|
#4258 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja milosc jest dziwna bo nie ma takich obiecanek, założeń...udawań i słodzenia na każdym kroku - jak to było z "boskim exiem" Nawet w kinie bylam w piatek...na Zaczarowanej ... a co tam se bede zalowac ![]() Cytat:
![]() tak przezywalam sprawe mojej walizki...ze kolezance sie nawet snila ze jednak zostala mi ZWROCONA - SZKODA ZE TO SEN ![]() bo eks oczywiscie...obiecal mi ze dotrze do mnie do 12 stycznia...a juz mamy koniec miesiaca ...kij z nim. Cytat:
...bezpiecznej jazdy ![]() ja tez sie odchudzam
|
|||
|
|
|
#4259 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I nie grzesz kobieto bo doskonale widac ze jestes szczuplutka! Cytat:
jejku, jestem przerazona moim niemieckim. Kiedys mowilam tak samo dobrze jak po angielsku.a teraz co?? chyba sie normalnie na jakis kurs zapisze chociaz niee, bo przeciez musze sobie USTA zrobic ![]() ![]() Madziu wlasnie ja tez tak myslalam ale teraz wyczytalam na jakims forum chir.pl. i sa stare zdjecia jolie i jednak ta gorna warge ma odrobine mniejsza to ci numer dopiero,w nic juz nie mozna ufac skoro usta jolie sa sztuczne![]() Sweet dziekuje na ostatnich dwoch jazdach fuksem uniknelismy dwoch wypadkow (nie z mojej winy oczywiscie...) wiec mam nadzieje, odpukac, ze tyle juz mi wystarczy![]() Takie nocne podjadanie jest najgorsze...ja jestem typowy drapiezca....najwieksze smaki mam gdy zapada noc ![]() co do eksa to brak slow :/ jeszcze gdyby to byly jakies drobiazgi, a tak....eh ![]() zeby jutro to prawko bylo <prosi> |
||
|
|
|
#4260 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, ale jesteście
![]() Ja sie odchudzam całe życie, ale jakoś mi nie wychodzi:P Narobiłyście mi ochoty, a że musz enad ta pracą jeszce posiedziec , to ide chyba zjem Hmmmmmmm....... parówke taka odtłuszczona ... mniamiiiii![]() Kasiu ja prawie rok temu zdałam na prawko... oj jak ja sie cieszyłam ![]() Dobrze , ze TZ dał mi swój samochód , bo tak chyba bym nafal piechotką chodziła:P Gratuluje oczywiście
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.

Jak juz wszystko skompletujesz to licze na zdjęcie z efektem koncowym 
więc może jej zapytaj
Ale powoli juz mam dosyc.
Powoli mnie dopada konkretny stres, wybieranie fryzury makijazu, i sie zdecydowac nie moge 

Niedojrzały dzieciak z niego i tyle.
Bez sensu... u nas czegos takiego nie ma, nawet jak on by nie poszedl to by nie musiał oddawac. Zaproszenie jest imienne??
buty sa cudowne, w rzeczywistosci sa bardziej bialo-czarne(choc ta biel nie jest snieznobiala wiec sie tak latwo nie brudzi)

:ga duly: