|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016
He he nie martw sie. My też mamy konsole ps4. Od 1.5roku tz grał w nią 3 razy w tym raz ze mną.
Mamy też kino domowe, które stoi i nie jest dobrze podłączone- bass, dwa wielkie głośniki i odtwarzacz wielki z radiem i bajerami. Spoko. I to na pokoju 16m2 z aneksem. OSTATNIO mój tz stwierdził że sobie kupi laptop bo przecież mój wcale nie leży i nie jest do naszego wspólnego użytku. Juz nawet miał okazję odkupić od kolegi za 2 tysiące ale mu wcisnełam do tej głowy ze wiadomości może sobie czytać na smartfonie a filmy może oglądać na moim bo po co dk tych dwóch celów mu laptop za 2 tysiące . No masakra... mówię wam. Musze mi serio wybijać wszelkie tego typu pomysły z głowy bo niedługo to tak mi zagraci mieszkanie ze palcem nie rusze. Aha. Mamy też sokowirówkę wielka. Na tym naszym mini aneksie stoi. Sok robiony był 2 razy przeze mnie. Ani razu przez tż. Ja nie wiem po jakiego kiepa on to kupuje. Masakra Teraz wszelkie wydatki ustalamy razem bo nie mam zamiaru mieszkać w chaosie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzymaj sie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
justynia - ja nie przepadam za takimi grami, ale gdyby tż kupił te konsole w innym momencie, a nie teraz gdy liczy się każdy grosz nie miałabym nic przeciwko
![]() A co do paznokci to u mnie też rosną jak szalone i dzisiaj właśnie piłowałam, bo sie zrobiły szpony ![]() ![]() Piersi mnie dziś bolą strasznie i mam opuchnięte palce u nóg ![]()
#2674 |
Rozeznanie
|
My mamy PS4 i PS3
![]() ![]() ![]() ![]() Też mam filmik falującego brzucha ![]() ![]() PaniMigdalek Trzymaj się ciepło ![]() ![]() Wiecie co? Ja już się nie przeprowadzam nigdy ![]() ![]()
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#2676 |
Zadomowienie
|
U mnie tz gra dzień w dzien w fife na ps3.
Ale potrzebowalam takiego wieczoru poza domem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
![]() MalaDarunia - twoj TZ nie wykazuje sie pod wzgledem idealnego faceta. Raczej bym powiedziala ze nie dotarlo do niego to ze jestes w ciazy niz ze sie przyzwyczail. Moj TZ nie pozwala mi sie juz nawet schylac do zmywarki i robi mi wyrzuty jak sprzatam ![]() ![]() Moze pogadaj ze swoim? Bo z tego co opisujesz to kawal drania z niego ![]() Itstoolatex3 - ja bym sie niesamowicie wkurzyla na taki wydatek ![]() PaniMigdalek - jestem przerazona nasza sluzba zdrowia ![]() ![]() A moze to to zatrucie ciazowe? ![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- My z Julianem bylismy wczoraj nad jeziorem. Bylo cudownie! Pojadlam fast-foodow, poopalam sie... I tu jest problem. Bo ramiona i twarz wysmarowalam sobie filtrem, na brzuchu mialam bluzke lub mokra chuste a nogi chcialam sobie opalic bo wygladaly jak od corki mlynarza. Efekt? Cale czerwone i gorace do dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nawilżaj nogi! Ja moje spalilam na Majorce i nawizanie pomoglo. Pieklu 5 dni ale skóra byla tak nawilzona, ze nie zeszła. Przez caly tydzien tam zuzylam sloik oleju kokosowego. Polecam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale klade grubo balsam i panthenol na przemian. Niby taka dorosla jestem a w ogole nie wykazalam sie mysleniem ![]() Ale Julek sie obrocil i kopie mnie po pepku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() Wlosy sie nie zmienily - jak wypadaly tak wypadaja i cera tez mi sie wydaje ze sie nie zmienila ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Emosz - ja tez ominelam info o torbieli ![]() Ale najwazniejsze ze wszystko sie pieknie wchlonelo i nie ma sladu ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
![]() Ale na razie sie staram nie stresowac ta cala sytuacja bo przeciez dzieciatka w brzuchach juz czuja to samo co my ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieje ze milo spedzilas wieczor ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 |
Marzenia się spełniają :)
|
Witajcie dziewczynki
![]() Ja wczoraj byłam na wizycie no i ostatecznie poznałam płeć moich dzieciaków ![]() Będzie 2 chłopców (jednojajowych) i dziewczynka ![]() Córcia ma 393 g, a chłopcy po 355 g i 364 g ![]() Lekarz bardzo zadowolony i mówił, że lepiej być nie mogło, bo dzieciaki rosną na prawdę równo jak na taką ciążę, a ja przechodzę ją lepiej niż niejedna ciąża pojedyńcza ![]() Aha i wszystkie ułożone pośladkowo, jedno obok drugiego ![]()
#2682 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2685 | |||
Zakorzenienie
|
hej, jesli genetycznie sa rozstepy to ani moja mama ani siostra nie maja
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 |
Zakorzenienie
|
Ile kosztuje taki pierwszy przykladowy komplecik???
#2687 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Super, pewnie bedzie wiecej zamowien
![]()
#2689 |
Raczkowanie
|
Cześć mamusie, dziś mnie oświeciło, że istnieje coś takiego jak wątek dla mam grudniowych..do których de facto się zaliczam. Także jeśli byłaby taka możliwość - mogłabym się dołączyć ?
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Witam! Ale ja mam dzis lenia! Chyba nikt mnie nie przebije! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hejka! ja dziś wypoczywam. Byliśmy oglądać mieszkanie to nowe. jest za☠☠☠iaszcze! babka chce nam wynająć, jestem wniebowzięta. teraz trzeba załatwić wypowiedzenie umowy tutaj. mam nadzieję, że obecna wynajmująca będzie tak samo miła przy rozwiązaniu umowy, jak w trakcie jej trwania... bo inaczej ![]() mój tż się uspokoił. powiedział mi, że musi serio przyjąć do wiadomości, że jestem w ciąży. to że chodzę do pracy i się tak dobrze czuje sprawia, że mu się zapomina. moja też wina, bo ja zamiast od razu powiedzieć, że się nie tykam sprzątania, to sprzatam, bo lubię. dziwna jestem ![]() Nie chce też przesadzać i leżeć cały dzień odłogiem w domu, bo tylko się roztyje, a tu nie mam za bardzo z kim się spotkać, bo wszyscy znajomi są w miejscowości rodzinnej, poza tym, mają swoje życie, więc wiecie jak to jest. Dlatego chodze do tej pracy, bo inaczej bym sfiksowała ![]() Dziś wypiłam piwko bezalkoholowe. tak mi się bardzo chciało pić. To drugie w ciąży :P Ale mam ochotę napić się wina wieczorem ![]() ![]() eh... co ta ciąża robi z człowiekiem ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- może ja? siedziałam na ławce w parku i powiedziałam tżtowi, że chce jechać do domu, bo jestem zmęczona ![]()
![]() |
#2694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super, ze sie przeprowadzicie do większego mieszkanka. Powodzenia! Edytowane przez LuckySparkle Czas edycji: 2016-07-31 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez leżę. Mi się nie chce robić obiadu. Pizze kupiłam dwa dni temu i dziś to jest na obiad
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2696 | |||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Urządzenie mieszkania tak od zera to też kupa kasy i jeżeli mama ma jakieś wątpliwości co do wspólnego mieszkania to lepiej, że to teraz powiedziała niż później, jakbyście władowali w to mieszkanie mnóstwo kasy i czasu i wtedy to dopiero byłaby lipa, bo musielibyście tam żyć w nieciekawej atmosferze. Odkładajcie ile się da, a może za pół roku albo rok pojawi się możliwość kredytu. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba sobie zrobię dziś domowe spa, w ogóle to muszę coś ze sobą zrobić, żeby się nie zapuścić... Cytat:
Miałam kiedyś takiego TŻ który kupował bez zastanowienia i tłumaczył to tym, że w domu się nigdy nie przelewało i on jak możne to teraz sobie kupuje. Było to jakieś 10 lat temu, jak kino domowe było jeszcze mega luksusem, zwłaszcza dla 20latka. I wziął to kino domowe na raty (o czym ja nie wiedziałam), potem zamiast je spłacić to dobrał jeszcze coś do tego itd, itd i kredyt tak narósł że ja o wszystkim dowiedziałam się jak było do spłaty ok 30 000. Byłam w podwójnym szoku - raz, że to wszystko przede mną ukrywał, dwa że nic nie zauważyłam, bo oprócz tego kina domowego i bodajże laptopa nic większego nie kupił, po prostu kasa się rozeszła, napędzając dług w Chwilówkach i innych wysoko % instytucjach... Pewnie też na podstawie tych doświadczeń jak związek z moim mężem stawał się poważny to omówiliśmy dokładnie temat kasy, wspólnego budżetu i podejścia do wydatków. Bo uważam, że kasa (lub jej brak)i kwestia wychowania dziecka to próba dla każdego związku. Amen ![]() I nie piszę tu tego, żeby porównać Twojego Tż (czy też gwiazdę od konsoli) do mojego byłego, tylko to taka moja sugestia, żeby o kasie rozmawiać i to wprost, bo chłopy to czasem niedomyślne Cytat:
![]() ![]() Wy to macie luksusową sytuację, że Wam teściowie mieszkanie kupili, w tym momencie kwestią wesela bym się nie zamartwiała. A w ogóle to duże wesele planujecie? Kiedy mniej więcej? A i podziwiam, że się opalałaś, ja w ogóle nie wychodzę na dwór w te upały, a kiedyś byłam mega ciepłolubna i mogłam się smażyć plackiem cały dzień, a teraz to mi tak duszno..... Tż dzisiaj stwierdził, ze to w sumie dobrze ze końcówka ciąży przypadnie nam w miesiącach chłodniejszych Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Zakorzenienie
|
Super, gratulacje
![]() Ja moze nie przebije ale nie chcialo mi sie dzisiaj robic obiadu i pojechalam do rodzinki ![]() Cytat:
![]() Super ze mieszkanie ekstra. Trzymam kciuki zeby udalo wam sie tam jak najszybciej wprowadzic ![]() Widzialam zdjecia w klubie wczoraj na szybko - jest diametralna roznica w standardzie a w cenie prawie w ogole, wiec bierzta i sie nie zastanawiajta! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2699 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super! ![]() Cytat:
![]() ja pije bezalkoholowe np dzis do kielbasy z grilla bede pic ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:32.