![]() |
#1951 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część VII.
Cytat:
![]() Nas o dobę dłużej trzymali przez to łożysko, ale jak rozumiem to nie miałyśmy do końca tego samego. Moje łożysko wyszło ładnie, tylko po prostu fragment został, stąd łyżeczkowanie. U żony problem był już z wydobyciem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuję kiepskiego samopoczucia ![]() Gratulacje!!! ![]() Brawa za zaawansowany tydzień. ![]() Cytat:
Gratuluję 37 tc. ![]() Cytat:
To bardzo dobrze, że wizyta już jutro. Trzymam kciuki, może każe tylko powtarzać badanie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a po co chcesz jechać do szpitala? i kiedy wypada Twoja kolej? potwierdzam ![]() jak wczoraj plener czytelniczy? śmierdziało? heh.. już rozpakowałaś wszystko czy na razie przewieźliście? Cytat:
Cytat:
![]() jeszcze jakby teście wyjechali to rzeczywiście mogłabym rodzić,ale oni to nie drgną poza posesję ![]() ja wyglądam strasznie..trzęse się jak galareta w każdym możliwym miejscu..i jutro się dowiem ile kg na plusie ![]() ![]() też miałam takie okresy,że bywał dłużej napięty. A masz jeszcze tejpy? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
Jeeezuuu, do wczorajszego samopoczucia i dolegliwosci (czyli bolalo juz prawie wszystko) doszedl jeszcze bol nog. Ja pitole. A Tz dzisiaj corki przywozi, musimy je na wstepie ostrzec, ze dzisiaj ode mnie z daleka bo gryze :/ ooo, glowa tez boli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zadomowienie
|
O matko dziewczyny gratuluje wszystkich skarbów które sa juz na świecie!!!! Ale sie rozpakowujecie normalnie szok!
![]() Podczytywałam was trochę i z grubsza nadrobiłam ale nie udzielałam sie bo w czwartek TZ odbierałam ze szpitala a w piątek przyjechali rodzice. Z grubsza tylko mogę powiedzieć, ze TZ niestety musi dalej sie sprawdzić bo wyszło na ekg powiększona lewa komora serca i słaba przepustowość i to jest teraz kluczowe aby zrobic echo serca a rezonans wykrył jakieś zmiany w głowie aczkolwiek lekarka powiedziała, ze nie jest to nic strasznego i najpierw zeby zbadać serce a pózniej glowe i dostał znowu skierowanie do szpitala... Bleh. Ale zdecydowaliśmy, ze te badania zrobi juz prywatnie bo do kardiologia sa terminy takie, ze lepiej nie pytać a do szpitala teraz juz sie nie położy bo niej chce mnie zostawiać wszystko sie w koncu moze zdarzyć... No i jutro chyba idzie normalnie do pracy ciekawe bo nawet nikt do niego nie zadzwonił :-/ Rodzice wczoraj wyjechali do wloch. Strasznie im zazdroszczę. Moje samopoczucie ok, o dziwo. Czasem tylko troszkę podpuchną mi stopy lub dłonie i wczoraj po ogórkach swoich które robiłam z chili miałam delikatna zgagę ale ogolnie jest ok. Julka kopie, mam wrażenie, ze brzuch sie obniżył i czuje bóle jak na okres i brzuch tez twardnieje. Środa wieczór wizyta - zobaczymy co sie okaże. Tez sie na mnie patrzą ludzie i tez mam cellulit na dupie bleh. Na udach jak ścisne ale to podejrzewam, ze mamy od wody i upałów... Bo raz go mniej raz wiecej... SzcEpionki tez odpuszczam skojarzone i najprawdopodobniej podstawy na NFZ. Musze sie skonsultować z ta ciotka TZ bo on sam zapomina wiecznie zadzwonić wiec zabiorę sie za to sama. Książki kupuje przeważnie stacjonarnie czesto w matrasie bo maja wiecznie jakieś promocje. I gratuluje donoszenia Pierniku ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam już tejpów, ostatnie mi zeszły po 5 dniach i się wkurzylam. Myślę, ze to przyciaganie ziemskie tak działa na mój brzuch. Od wczoraj po lewej stronie powstał mi las rozstępów idących od boku do pępka, więc nie dziwne, ze mięśnie się stawiają, kiedy brzuch w takim tempie się powiększa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1958 | |||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() Zapraszamy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Już jest milion stopni, ale póki wszyscy pielgrzymi są w Brzegach, to jedziemy z Tż do rynku na szybką kawę mrożoną - gdzieś tak do 13:00 powinno być w miarę pusto i spokojnie, trzymajcie kciuki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1959 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dość często rodzi się niekompletne łożysko i trzeba łyżeczkować. Zdecydowanie rzadziej jest problem z wydobyciem, jest to bezpośrednie zagrożenie dla życia i jest to mega niebezpieczne. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zobaczymy jutro, ja się nie nakręcam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1960 |
Zakorzenienie
|
Hej niedzielnie
![]() Ja standardowo od 2 do 5 nie spałam... Piernik, Krefetka, Gratulacje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||||||||
Zadomowienie
|
Witajcie niedzielnie
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Możesz! ![]() Cytat:
![]() Współczuję bólu.. jedno jest pewne, przejdzie ![]() Cytat:
![]() Zaczynam odczuwać straszną frustrację, gdy mam iśc spać.. Na żadnym boku niewygodnie.. ryczeć się chce ![]() Cytat:
Superhuman dobrze, że Tż jest pod obserwacją.. Trzymam kciuki, by nie było to nic poważnego.. duzo zdrówka dla Niego! Ostatnio ogarnęłam całe prasowanie Małej ciuszków.. z jęzorem na wierzchu ![]() ![]() ![]() ![]()
.. i ślubuję Ci.. ![]() ![]() Zuzanka ![]() II kreski ![]() Edytowane przez Afrodita Czas edycji: 2016-07-31 o 09:29 |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1962 |
Zadomowienie
|
.
#1963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamieyam przeprowadzke rok temu w kwietniu, kartony w piwnicy pochowane i czekajace na koniec remontu, a my sie uparlismy, ze juz sie wnosimy, bo nasze, wiwc u rodzicow siedziec nie bedziemy (na czas remontu miesiac sie u nich przechowalismy, zeby czynszu nie placic za wynajem plus raty kredytu za kupno). Siedzielismy do polowy maja na zeobionej sypialni i kuchni, lazienka byla konczona w trakcie mieszkania jeszcze z tydzien, a w maju dopiero malowalam sciany w salonie i kladlismy z ojcem panele ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, dużo tego naraz. :/ Mnie głowa też boli już drugi dzień i jakaś taka nieprzytomna jestem. Cytat:
Haha. ![]() Cytat:
Ojej, to oby prawidłowo wyszły kolejne badania u TŻ. ![]() Cytat:
To korzystajcie rzeczywiście ze spokoju, już mi mówił mąż, że o 13 się stamtąd zwijają. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1966 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() witam się w 36t0d ![]() ![]() ![]() ![]() a huśtawki nastrojów mi też się zaczynają udzielać... urządziłam normalnie przepiękny niedzielny poranek z krzykiem i płaczem.. ehhh... trzeba to jakoś odczarować. Idziemy chyba zaraz na spacer, zanim żar się zacznie lać z nieba.. dobrego dnia kobietki i niech Wam minie lepie niż mój poranek ![]()
#1967 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze biegunka od rana a nic nawet nie zjadlam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja póki co poprałam ubranka, zostały mi pieluchy tetrowe, rożek, kocyki. I prasowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
Chcieli nas wypuścić dziś.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 |
Zakorzenienie
|
Witam
Dzis ostatni dzień lipca - ciekawe ile lipcowych dzieciaczków nam przybędzie ![]() A os jutra nasz miesiąc |
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawa za 36+0! ![]() Niefajnie jest z tymi huśtającymi się nastrojami, mam to i ja... Miłego spaceru, oby dalsza część dnia była lepsza. ![]() Cytat:
Oj, a może jednak oczyszczanie? Współczuję Ci, że się tak męczysz. ![]() Cytat:
No to ładnie idzie, jeszcze trochę i będzie gotowa garderoba. ![]() Ja zrobiłam sobie listę co trzeba by jeszcze zrobić przed porodem, niby wszystko ogarnięte, ale jest parę spraw, np. ubranie łóżeczka i kosza Mojżesza (za to tutaj u rodziców mały ma rozstawione i w pełni przygotowane łóżeczko turystyczne ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1972 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Też mam huśtawki nastroju |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
Florencee, mysle, ze jakby to bylo oczyszczanie, to nie skonczyloby sie na jednorazowej wycieczce do lazienki
![]() A wczoraj jak poszlismy spac z Tzem, to on zasnal jak dziecko, taki byl zmeczony, a ja zanim zasnelam pomimo zmeczenia pol godziny ryczalam, tak mnie bolaly pachwiny cale, brzuch i biodra. Dzisiaj bede caly dzien zrzedzic, od razu ostrzegam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedna ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dzis ostatni dzien 37 tc.Jutro 38 i zaczynam seksy ![]() Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Znowuzapomnialamhasla, seksy od tygodnia praktykujemy, czasem nawet po dwa razy dziennie, poza bolem brzucha efektow brak
![]() ![]() Corki Tza mi troszke chociaz humor poprawily, Tz ma urodziny dzisiaj i dostal rysunek, mlodsza narysowala serducho i pokolorowala, ale starsza wymiotla system, zaskoczyla nas strasznie jednym szczegolem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ech, to szkoda że to nie tak z tym chodzeniem do łazienki. ;/ I masakra z tym samopoczuciem przed snem. ![]() Cytat:
No to fajnie, że już jutro 38 i weźmiecie się za porządne wyganianie. ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Fajnie z tym rysunkiem <3 Z tego, co tu nam piszesz wynika, ze sa to bardzo fajne dziewczynki. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() my wróciliśmy ze spacerku, już żar jest, aż ciężko się oddycha... w domu gdyby nie wiatrak to też by było ciężko ![]() ![]()
![]() |
#1980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- My dzisiaj zaczynamy seksy bo jestem dwa dni po ostatnim antybiotyku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.