|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Ja nie mogę przestać myśleć o frytkach,obsesja jakaś
A sprawdzałyście sobie płeć w chińskim kalendarzu? Podobno się sprawdza, aż ciekawa jestem.
|
#182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sprawdziłam i wychodzi dziewczynka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Lilotka Czas edycji: 2016-08-01 o 19:28 |
|
|
|
|
#184 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No dobra doliczyłam się, też wychodziła mi dziewczynka i dziewczynka niedługo 5lat będzie miała
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3vfxm9jst8o15.png Edytowane przez kiciulec Czas edycji: 2016-08-01 o 19:32 |
||
|
|
|
#185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi wychodzi dziewczynka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję za kciuki mamusie
tak odwrócił monitor abym nic nie widziała... patrzyła m w sufit...Idziemy z TŻ prywatnie w tym tygodniu jeszcze pierwsze dziecko ma pamiątkę w postaci dokładnego badania u specjalisty z usg 3d/4d więc i drugie nie może być gorsze![]() aaa leżę sobie a lekarz gmera mi sonda po podbrzuszu,uciska, gapi się w monitor, brwi marszczy i tekst :czy już poroniłam jakąś ciąże...myślałam, że na zawał zejdę bo dzwięku nie było...a po chwili : płód żywy....
|
|
#187 |
|
Zakorzenienie
|
Weź datę ostatniej miesiączki dolicz 14 dni. Wtedy wyjdzie rawdopodobny dzień poczęcia.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kierowniczka stwierdziła że chłopak bo za ładnie wyglądam, koleżanka że chłopak bo mam wzdęcia, mąż że syn, na podstawie zdjęcia usg i nie muszę chyba pisać że to co wziął za penisa to nóżka była no i najlepsza moja mama bo tak, i bo kwaśne po czym stwierdza że za mną w ciąży cytryny jak jabłka pożerała Chiński się za mną zgadza, że dziewczynka
|
|
|
|
|
#189 |
|
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. II
Anolta gratulacje!!
Ja jem mięso, ryby tez, na razie tylko myśl o smażonej rybie mnie odrzuca. Ja sprawdzałam płeć w chińskim kalendarzu w dwóch rożnych i wyszły dwie rożne płcie. Takze ten
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dziewczyny
cieszę się z Wami i odliczam do czwartku 😍Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Chiński kalendarz u paru znajomych się sprawdził, podobnie jak mi w 1. ciąży ;-) teraz niby wychodzi dziewczyna, ale czuję, że to znowu synek Właśnie, zamierzam się wybrać prywatnie na USG żeby poznać płeć. Nie wiem czy 17-19 tc jest ok w sensie czy jest duża szansa, że maluszek ustawi się prawidłowo? może głupie pytanie, ale co tam :-P
|
|
#192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym u mnie owulacja wypadała między 17-20 dniem cyklu, a sam cykl średnio 35 dni
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
były z nowych ziemniaków i wyszły na prawdę dobre, te sklepowe już nie są takie bardzo nowe
|
|
|
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w rodzinie mówią,że pewnie będzie druga dziewczynka i ja też tak czuję
|
|
#197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie z tego kalendarza wyszła dziewczynka, zobaczymy ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
![]() czytalam na jakimś forum, babka się chwaliła, że się dowiedziała o płci dopiero 20 godzin przed porodem. więc gwarancji nikt Ci nie da
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez jem mięso juz 😉
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, nie radzę sobie. nie lykam nic przeciwbólowego, niczym nie smaruje. póki co wytrzymuje, ale czasem mnie irytuje ta dolegliwość. na szczęście nie boli non stop, ale jak złapie to potrafi nieznośnie trzymać
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie biore nic przeciwbólowego, jak dopada mnie ból to siadam (jeśli mam taką możliwość) albo chociaż kucam i jest troche lepiej. Wiesz może z czego ten ból wynika?
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem czemu bolą, bo nie mam przecież wielkiego brzucha żebym nadwyrężona byłam. w necie tylko, że typowa dolegliwość i jak nie ma bólu przy oddawaniu moczu i jakieś inne wymienione dolegliwości towarzyszące, to żeby się nie przejmować i dużo leżeć. spytam lekarza jutro.. w ogóle trzymajcie za mnie kciuki, bo jutro dam Wam odpocząc od siebie, nie będę pisać dopiero wieczorem może wpadnę dam znać jak usg. w ogóle sobie uświadomiłam, że w pon mam endokrynologa i muszę zbadać ft4 i tsh, a muszę to zrobić na czczo teraz ja i bycie na czczo, jeszcze jazda na czczo samochodem to masakra. boję się jak to zniosę, więc trzymajcie też kciuki żebym dała radę opanować te mdłości i wymioty i pobrać tę krew
|
|
#202 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
na bank będzie dobrze!!! ) Cytat:
a mam kuzynke co ma dziecko pół roku i pisze co jakiś czas co u nich a ja relacjonuje jak moje się rozwija i tak oto etap "umiem połknąć co nasiusialem" uważam na otwarty Cytat:
empatia zupa z Azji... Poniekąd sobie wyobrażam to tak jak ja na kontrolnej wizycie Usłysząlam kiedyś "planuje pani ciążę?" brzmiało jak zapowiedź nowiny. Prawie zjechałam wtedy z tego fotela... ![]() Mnie boli najbardziej jak siedzę, leżę...A pomaga ruch... Dzień na l4 zamiast siedzenia 8-10h i czuje ogromną różnice... Ale to ja mam chyba coś innego...mnie na samym dole praktycznie już pupa boli..
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Mariea, mogę przybic piątkę z Twoją mamą 😊 kupiłam 2 kg tort na urodziny męża i nie doczekał w lodowce, pozarlam w całości 😅😆 teraz jak o tym myślę to mi niedobrze 😀 ale dziewczynkę mam 😀
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na słodycze patrzeć nie mogę, wszystkie są fe 😄 Za to mięso, jakiś makaron i pooomidoki 😄 i owoce! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#205 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Az sobie ten kalendarz sprawdziłam. Wychodzi mi dziewczynka, ja tez tak czuje. Ale cała rodzina mowi ze chłopiec Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny jutro prosze trzymać za mnie kciuki na 9 ide na wizytę i mam byc na czczo
|
|||||
|
|
|
#206 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do książki, bo ktoś się pytał: czytałam królów przeklętych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
||||
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mną też chodzą frytki wczoraj jadłamWysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
Kto ma linka do tego księżycowego chińskiego kalendarza?
|
|
|
|
#209 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i mamy toyote w kombi ale szukamy wlasnie wiekszego hahaCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moze sprzet jakis kiepski ma ja czesto sie smarowalam przed sama wizyta bo po prysznicu bylam Cytat:
![]() Cytat:
A teraz na wszystko mnie mdli :/ Cytat:
Cytat:
Obojetnie mi co bedzie , chcialam chlopca dla zasady ale dziewczynki sa tak kochane i takie mamusiowe teraz sobie nie wyobrazam chlopca ;D Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Az sprawdzilam ile ma moj bagaznik 520l jest wielki.Na wakacje jechalismy to wszystko sie zmiescilo i jeszcze bylo miejsce a z dwojka dzieci troche trzeba zabrac ![]() Ale szukamy nowego bo za malo miejsca jest na trzeci fotelik chyba chcemy mitsubishi outlander ale troche za drogi jest i nawet po sprzedazy obecnego bysmy musieli z 10tys dolozyc :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Haha a w chinskim kalendarzu wychodzi ze jak zaszlam w dzien sexu to dziewczynka a dzien po juz chlopiec Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:27 ---------- Aaaaa wedlug chinczykow miesiac ma 28dni czyli jak sex byl po 28 to i tak juz zaszlam w czerwcu to chlopiec. Moze zapiszemy sobie to i na koniec sprawdzimy ile sie potwierdzilo? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o Outlandera, to dodam, że koleżanka właśnie sprzedała to auto przez mały bagażnik. Narzekali, że w nowej osobówce, którą teraz kupili mają większy. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

a ostatnie dni byłam na etapie żurku z masakryczną ilością kiełbasy
Genetyczne za 2 dni 

tak odwrócił monitor abym nic nie widziała...
patrzyła m w sufit...
be cool

teraz ja i bycie na czczo, jeszcze jazda na czczo samochodem to masakra. boję się jak to zniosę, więc trzymajcie też kciuki żebym dała radę opanować te mdłości i wymioty i pobrać tę krew

do domu dowiozła 1 pączka, a 11 zjadła po drodze