|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXV
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez sandrasandia Czas edycji: 2016-08-02 o 21:27 |
|
|
|
#2673 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
|
|
#2674 |
|
Raczkowanie
|
xxsven - mogę odtrąbić mój mały sukces - nie zadzwoniłam wczoraj!!!
Dzisiaj również nie! Mało tego - nie czułam dziś nawet specjalnej potrzeby, nie myślałam o nim prawie w ogóle. Nie wiem, czy to już stały stan, czy też tylko chwilowa poprawa, niezależnie od wszystkiego - cieszyć się należy, serducho i dusza odpoczywa ![]() consenso - gratulacje! Tak trzymaj! ![]() alex1231 - Kochana, spokojnie. Nie musisz od razu wykonywać wielkich susów na drodze ku poprawie. Na tę chwilę nie masz jeszcze na to wystarczającej siły. Skup się na małych kroczkach - przeżyciu w miarę pozytywnie każdego dnia. Pamiętaj, żeby się rozpieszczać, sprawiać sobie drobne przyjemności. Może spróbuj też na zakończenie dnia wypisać listę 5 pozytywnych rzeczy, które się Tobie danego dnia przytrafiły. To naprawdę pomaga spojrzeć na świat z innej perspektywy. Tej bardziej słonecznej ![]() Malla - dziękuję Cieszę się, że jestem już na takim etapie. Nie brnę dalej w relację, która nie daje mi satysfakcji. Mimo, że taka decyzja bardzo boli i nie jest łatwa. Teraz chciałabym jeszcze nauczyć się rozpoznawania facetów z problemami, bo do tej pory głównie takich przyciągam :/ Zdecydowałam się wrócić na terapię, bo najwidoczniej jeszcze nie wszystko przepracowałam. Łatwo pewnie nie będzie, ale jestem bardzo podekscytowana - ta decyzja może mi tylko pomóc.Ściskam Was, Kochane!
|
|
|
|
#2675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#2677 |
|
Dzik
|
Dokładnie. Też bym zakomunikowala wprost. Z własnego, aktualnego doświadczenia widzę, że zdrowiej.
Choć jedno Wam wyznam: zainstalowalam z powrotem Messengera i dużo korzystam (odświeżam kontakty) i wczoraj przyuwazylam, że biedulek jest dostępny i widoczny a wcześniej ciągle mu coś szwankowalo i głupi myślał chyba, że ja nie wpadłam na to, że się ukrywa. Mnie chyba najbardziej boli to, że on myślał że mi jednak tej piątej klepki brakuje. I że nie widzę i nie łącze pewnych faktów 😔 Sent fra min D2403 via Tapatalk |
|
|
|
#2678 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gadalam z Tata i poradzil mi to samo. Jak napisze po raz kolejny to mu to powiem.Cytat:
Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2679 |
|
TU i TAM
|
a co powiecie na jakis wypad kobiet porzuconych? ja jestem od miesiaca sama, narzeczony mnie zostawil po 5latach w tym 4 wspolnego mieszkania, porzucialam prace wyjechalam z krakowa, potrzebuje odpoczac, nabrac sil do nowego startu. Napisal do mnie w tamtym tygodniu ze on chcial ratowa nas zwiazek tylko nieudolnie mu to szlo. Ja sie pytam co ratowac skoro on kazal mi sie wyprowadzic i nie chcial slyszec o sprobowaniu ponowynym, Zostawil mnie bo chcial innego zycia, zazdrosil innym ze maja wiecej niz my, chcial zyc innym zyciem ktorego ja mu nie daje. Ja bylam szczesliwa ale on powiedzial ze nie jest, po jednym weselu na ktorym bylismy razem powiedzial ze on mnie juz nie kocha. Tak nagle z dnia na dzien. Nie bylam zla, nie moge sobie zarzucic niczego zlego. Oswiadczyl mi sie bo chial abym byla pewna po czym sam odszedl, a ja myslalam ze to bedzie na zawsze. Napisal mi na koncu zebym byla szczesliwa i ze mnie zegna
|
|
|
|
#2680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie wierze ze taki facet bedzie kiedys z jedna dziewczyną do konca.mam takie pytanie dziewczyny moze wiecie da sie zablokowac czyjs numer tak ze nie dochodza smsy od kogos? Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-08-17 o 22:39 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
|
|
|
#2681 | |
|
TU i TAM
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- mam nadzieje ze nie piszesz do bylego.. |
|
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W samsungu jest możliwość dodania do skrzynki spam, czyli jak przyjdzie sms to nie będzie go w skrzynce odebranych, tylko w skrzynce spam (nie zobaczysz wiadomości, dopóki sama w tę skrzynkę nie wejdziesz). Jakby co: wiadomości -> lewy klawisz funkcyjny -> ustawienia -> filtr spamu (włącz) -> dodaj numer spamu (zapisz). Jeśli chodzi o aplikacje do pobrania to bezpłatnych, blokujących wiadomości raczej nie znajdziesz.
|
|
#2683 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Kochane
![]() Jak się dziś macie? Ja mam chwilowy zjazd :/ O ile w ciągu dnia się trzymam, poranki i wieczory mnie przerastają :/ Myślę o nim, serducho boli :/ Bardzo boję się powrotu do mojego miasta. Tu, u rodziców jest przytulnie i bezpiecznie. Tam wszystko będzie mi o nim przypominać - moje mieszkanie, w pracy wszyscy wiedzą, że byliśmy razem, zaczną się pytania, nie zawsze szczere współczucie, dobre rady,... Nie wiem, jak to zniosę ![]() matumaini - wypad? Bardzo chętnie, tylko w moim przypadku w grę wchodzi jedynie weekend. Może spa? przypominajka - w moim telefonie można to zrobić w kontaktach. Klikasz na opcję kontaktu i tam jest polecenie "blokuj". Wtedy nie dostajesz SMSów i połączeń od tego numeru. |
|
|
|
#2684 | |
|
TU i TAM
|
Cytat:
Spa jak najbardziej, ja sie pisze na wszystko ![]() ja tez jestem u rodzicow jeszcze do konca tygodnia. Dasz rade, musimy byc silne, wszystko co najlepsze dopiero przed nami
|
|
|
|
|
#2685 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2686 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Facet ma kogos na boku i chce z tym kims spróbować, za tydzien-dwa jak juz przestaniecie sie odzywac raptem uslyszysz od kogos znajomego ze widzial go z inną, klasyka. Zaden normalny facet nie zostawia kobiety przy ktorej sie dobrze czuje i ktora jest dla niego atrakcyjna, no chyba ze wlasnie zmienia na nowszy model. Cytat:
Tez tak kiedys robilem i moja byla tez pisala przyjaciolce ze w to nie uwierzy, teksty typu "on jest inny", tak naprawde kazdy facet jest podobny.
Edytowane przez Hank_Moody Czas edycji: 2016-08-02 o 11:27 |
||
|
|
|
#2687 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, ze masz rację, ze powinnam myśleć tak jak mówisz, a jednak tak mi z tym ciężko. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#2688 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2690 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie.
Ja tez pomyślałam o naiwności tej dziewczyny, że skoro był w stanie po 7 latach tak zrobić ze mną to i z nią będzie tak samo... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2691 |
|
Raczkowanie
|
Przekonałam się boleśnie, że najlepszy jest brak kontaktu
Rozpadłam się kompletnie i nie umiem się pozbierać... Mój były stwierdził, że boi się samotności, dlatego ciągle musi być związku, że ciągle mnie kocha, że wystarczy tylko jedno słowo a rzuci obecnego partnera dla mnie... Jak można tęsknić za człowiekiem, który tak skrzywdził? Nie potrafię sobie uświadomić, że on woli facetów a przecież powinno być prościej, bo nie przyczyniłam się do rozpadu związku, on po prostu jest gejem ![]()
|
|
|
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Kochana, codziennie zadaje sobie to pytanie. I odpowiedzia jest jeszcze wieksza tęsknota...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2693 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-08-17 o 22:36 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
|
|
|
#2694 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Uważacie że można przyjaźnić się z facetem po rozstaniu? I czy faktycznie oni potrafią nas tak szybko przeistoczyć w tylko koleżankę?
Mam tu na myśli krótki kilku miesięczny "związek":pWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
po takim krótkim związku ja mysle ze tak ;P
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-08-17 o 22:36 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
|
|
|
#2696 | |
|
Dzik
|
Cytat:
Sent fra min D2403 via Tapatalk |
|
|
|
|
#2697 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli potrafią nas zdradzać i szybko zamienić nas na inną albo tak jak w moim przypadku na innego to bez problemu będziemy tylko koleżanką.
|
|
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
Trochę przesadzacie dziewczyny.
Owszem faceci mają czasem odpały nie z tej ziemi, ale to tylko ludzie. Popełniają błędy. Najlepiej się odciąć na czas żałoby po rozstaniu i tyle. Owszem, to trudne. Wiem z doświadczenia JAK jest to trudne. W każdym razie wina stoi zawsze po obu stronach. To że facet się odzywa po rozstaniu- odczuwa żal, tęsknotę,bo miał jakieś przemyślenia. Tak samo jak kobiety które od razu po rozstaniu piszą do facetów. Tylko u mężczyzn proces żałoby po związku pojawia się po jakimś czasie od zerwania a nie od razu. Owszem, niektórzy mężczyźni to zakłamane tępe dzidy, przypadki beznadziejne. |
|
|
|
#2699 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie się zastanawiam nad tym dość intensywnie... Z własnych doświadczeń i koleżanek wiem że w większości my kobiety nie potrafimy po rozstaniu się tylko przyjaźnić. Jeśli było uczucie to zawsze coś zostaje. Ja właśnie jestem pierwszy raz w takiej sytuacji że się" koleszkujemy" z bylym i nie zbyt mi to wychodzi, a skoro sama to zaproponowałam po tym jak z nim zerwalam głupio mi powiedzieć że jednak nie dam rady
![]() Mam jedną znajoma która naprawdę przyjaźni się ze swoim byłym iii to chyba na tyle z obserwowanych przykładów. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
A może po pewnym czasie, gdy obie strony będą miały ułożone życie, rodziny i emocje już dawną opadną.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.

ale nie pamietam dokładnie co pisała. Ja sie zastanawiałam za to co u Ciebie Mandy, jak sie czujesz?

Dzisiaj również nie! Mało tego - nie czułam dziś nawet specjalnej potrzeby, nie myślałam o nim prawie w ogóle. Nie wiem, czy to już stały stan, czy też tylko chwilowa poprawa, niezależnie od wszystkiego - cieszyć się należy, serducho i dusza odpoczywa