|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Sierpień - duża wish lista :)
-Spożywczo-chemicznie - > czyli zawsze chętnie przyjmę i w każdych ilościach
-MIÓD prawdziwy - może któraś dobra dusza ma dostęp do pasieki -Kawa rozpuszczalna-każda ilość,bo idzie jak woda -ŁUSKANE migdały,orzechy różne -Pasta waniliowa -Wanilia w laskach -Brązowy cukier -zdrowa żywność - likiery - nowe -rękawy i papiery do pieczenia! -suszone owoce chemia: -Kapsułki do prania -Kapsułki do zmywarki -Płyny do prania,płyny do płukania -Środki czystości -Ręczniki papierowe kosmetycznie: -tampony,waciki,maszynki do golenia, ostrza do gilette mach 3
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
GITARA AKUSTYCZNA
Śpiewniki ![]() Coś do poczytania: dla męża Trylogia: Metro 2033, Metro 2034 i Metro 2035 dla mnie: Gra o Tron R.R.Martin - wszystkie części KSIĄŻKI,które zasilą naszą wakacyjną biblioteczkę w domku w górach - coś lekkiego ale i mocne thillery, tu będę myśleć jak zaproponujecie co macie ![]() Świece Yankee Candle,. Kringle Candle - ale mogę być wybredna bo mam sporo -złota biżuteria-moze być uszkodzona, na przetopienie -Koc/koce najlepiej nowe, trzeba mi na działkę -śpiwór jw -prześcieradło ok 140/160 na 200cm - jw -pościel 200/220 i 200/200 - jw -posciel nowa 160/200 -narzuta na łóżko szara , czerwona, brązowa, beżowa a także koce w tych kolorach,muszę zasłonić meble przed kocimi pazurkami ![]() -komplety szklanek,kubków,talerzykó w,sztućców -kubki "sweterkowe" -mikser z misą - nowy na prezent -zwykły mikser "do ręki" najlepiej zelmera, nie musi byc nowy -różne przydasie do domu i kuchni / idea,homeyou etc- Wyposażam mieszkanie,domek w górach i działkę wiec różne Rzeczy mogą mi się przydać -leżak ogrodowy -krzesła ogrodowe -basen rozporowy -Smartfon xperia Z lub Z1/Z2 -> oddam bardzo dużo w zamian! lub ewentualnie LENOVO P780 -Lampki cotton ball w kolorach - czarny,czerwo ny,beżowy,brązowy -różne gry na impreze -Karma dla kotów- obojętne jaka, namnożyły się futrzaki na działkach i pasuje dokarmiać Szafki łazienkowej najlepiej białej,kremowej Półek łazienkowych Wieszaków na ręczniki Półki pod.lustro Dodatków do łazienki w kolorach biały,szary,beżowy,niebie ski,srebrny Dodatki do pokoju w kolorach beż,biały,brąz: -koce "włochate" lub mikrofibra -świece walce -taca drewniana lub biała ** Torba duża, mieszcząca a4 skórzana plecaki turystyczne, różne wielkości namiot ciuszki w rozm xxl -> od 44 wzwyż obuwie rozm 41 ![]()
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2016-08-09 o 17:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
u mnie kostki dove poza wątkiem, miód, kawa rozpuszczalna (mozliwa odsypka)
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.