|
|
#31 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: BB Cream - hit kosmetykowy na azjatyckim rynku kosmetycznym!
Cytat:
![]() biorac pod uwage fakt, ze torche zmazenia na slncu przezylam, lacznie raz z niezlym poparzeniem na twarzy chyba masz racje w sumie zauwazylam cos tam pod oczami pstatnio, to chyba 'zasluga' ton makijazu ktore mialam zwyczaj jeszcze niedawno nakladac na oczy
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kontaktu mailowego - zgadzam sie, jest naprawde swietny. Nigdy nie czekalam na odpowiedz dluzej niz pare godzin, a mailowalam z nimi zawziecie, bo balam sie, czy paczka na pewno do mnie trafi...co przy roznicy strefy czasowej jest dosc niebywale - zalezy im na klientach Paczka szla troche dluzej, bo wyslali mi ja 24 grudnia, a w miedzyczasie byl jeszcze sylwester...Najgoretszy okres dla poczty polskiej Zaluje, ze nie moge rozmnozyc w jakis magiczny sposob swoich pieniedzy - co pare godzin zmieniam zdanie, czy biec zlozyc kolejne zamowienie, czy na razie skonczyc ten krem, a zaopatrzyc sie w puder. Kurcze. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo na poczatku myslalam ze ten czerowony z pompka, ale on ksztuje 40 ilestam dolarow a mowilas ze 39 wiec juz nie wiem
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
http://softpeachyshop.googlepages.com/missha42desc.jpg
dokladnie ten. 39$. |
|
|
|
#35 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
no wiem, ale jakos trudno mi w to uwierzyc
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
Nie zdecydowała się może żadna z Was na zakup?
Chciałabym kupić tego Skin Fooda z aloesem, ale nie mam karty i troche mi szkoda wydawać dodatkowe 30zł na przelew przez Western Union. Chciałam się do kogoś podczepić Może ktoś się skusi...
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kolorze Light
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Zaczynam myslec, ze to nieglupi pomysl, bo wlasnie wydalam stowe na preperat do wlosow
A tez zalezy mi na tym Skin Foodzie. Sek w tym, ze im wieksza kwota przelewu, tym wieksza oplata za przelew, wiec oplaciloby sie to pewnie dopiero przy naprawde duzym zamowieniu. Moze ktos jeszcze jest chetny? I w jaki sposob zebralybysmy pieniadze? Ja bez problemu przesle dane do przelewu dla sklepu, sek w tym ze do roli skarbnika kompletnie sie nie nadaje Mimo szczerych checi nie podjelabym sie, bo na pewno cos spieprze.
|
|
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym była chętna na Skin Fooda, ale zamin uzbieram kasę, to trochę minie
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Wysyła z Hongkongu, Singapuru, Szwarcarii (niestety, z każdej z tych każdej lokalizacji może się przydarzyć ta dopłata
)
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
A mój bb cream został wczoraj wysłany, więc jak dobrze pójdzie to może pod koniec przyszłego tygodnia już będzie u mnie...
![]() Mam nadzieję, że cła nie doliczą ![]() Tulipanno a jak wrażenia z kolejnych dni stosowania kremu?
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym bez zmian, wszystko swietnie. Zarobilam 2 niespodzianki, ale prosta sprawa: nieprzespana noc, nauka, kawa, stres...
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawi mnie, czy pojawiające się niespodzianki, będą się szybciej goić, to byłby też duży plus. Tulipanno a czy rano przed nałożenie bb creamu stosujesz też normalny krem nawilżający, czy już go sobie odpuszczasz?
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nikomu sie nie chwalilam. O zamowieniu wiedzial tylko TZ, ale ciagle slyszy o jakichs nowych mazidlach do twarzy, wiec nie wie co jest co. Od momentu, kiedy mam BB Cream za kazdym razem kiedy sie widzimy mowi mi z zachwytem, ze jestem promienna i mam sliczna cere Z tym nawilzaczem pod spod roznie bywa. Czasem stosuje na baze, czasem na krem nawilzajacy. Ogolnie na kremie nawilzajacym daje ladniejszy efekt - taki wlasnie niematowy. Ale buzia szybciej sie swieci. Ty tego problemu miec nie bedziesz, bo Skin Food daje satynowe wykonczenie, ktore mi sie marzy Stosuje jednak nawilzacze na noc.
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z moim TŻ mieszkam, więc nie wiem czy coś zauważy widząc mnie codziennie. Bardziej liczę na opinię koleżanek, które żadziej widzę i rodzinki. Zresztą też nie mam wielkich problemów z cerą, chcę ją raczej dopieścić, wygładzić i pozbyć się resztek przebarwień i blizn po trądziku, który kiedyś miałam non stop i który uparcie zwalczałam przez wyciskanie.![]() Więc i ja popróbuję z nawilżaczem i bez, na noc oczywiście krem nawilżający. P.S. Wczoraj prawie do drugiej w nocy czytałam forum i opinie azjatek o bb creamie. Jestem na maksa na niego napalona i już przebieram nogami, kiedy przyjdzie paczka.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanna-dzieki za cynk dot. watku
![]() Twoja cera wyglada slicznie-tak naturalnie i jest fajnie rozswietlona. Ale dziewczyny kusicie Tym BB ![]() Ciekawa jestem czy mozna zdobyc gdzies probki tego cuda-albo mniejsze opakowania za mniejsza cene? Przejrzalam sklady- wiekszosc ma w skladzie bees wax(ja nie jestem pewna ale moja skora chyba nie lubi tego skladnika-takze wolalabym probki) Aha wlasnie bees wax moze byc odpowiedzialny za splycenie zmarszczek mimicznych(tak mi sie wydaje) Tulipanna-czy Twoj BB ma w skladzie beeswax? Ja poczekam chyba na wiecej opinii o tym BB
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2008-01-26 o 01:30 |
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Frantic mysle, ze i tak zauwazy
Ja tez nie moge sie doczekac Twojego BBCzarny Elfie nie ma za co Co do tego skladnika...nie mam zielonego pojecia co zawiera moj krem, bo sklad zostal zapisany w formie azjatyckich, rodzimych 'krzaczkow'
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
Oj też się napaliłam...
Tylko nie mam jak zamówić bo tej karty magicznej nie mam czy czegoś tam A może gdyby któraś z was zamawiała to ja bardzo chętnie się podłączę Oczywiście zwracam wszystkie koszty... I najbardziej mam ochotę na taki który pomógłby mi przy trądziku skoro już tak zachwalacie bo ja się kompletnie nie znam który to![]() ![]() Także gdyby któraś zamawiała - dajcie znak
|
|
|
|
#56 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na razie napalilam sie na ten co Ty masz bo: chce zeby wybielal wygladzal i mial ochrone spf Kurcze kusi mnie tez ten z jakimis grzybami w skladzie(chyba) Ale na razie sie wstrzymuje bo metlik w glowie mam Ide czytac to azjatyckie forum
|
||
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
łał
brzmi naprawde zachęcająco, chciałabym ten kremik nabyć ale niestety z kaską narazie krucho, ale jak tylko uzbieram....
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam mętlik, jeszcze mój pierwszy bb cream nie przyszedł, a już mam wielką ochotę wypróbować całą markę BRTC, która jest często wymieniana jako jedna z najlepszych no i Missha - też ma dobre opinie.
Na pewno będę testować, bo cenowo nie wychodzą aż tak drogo, jak można by przypuszczać.Cytat:
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2008-01-26 o 20:08 Powód: post pod postem, istnieje edycja |
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wlasnie przeszkuje internet) wosk pszczeli zawiera skladniki odzywcze ktore wygladzaja,odzywiaja,natl uszczaja i uelastyczniaja skore.Niektorzy jednak moga byc uczuleni na ten skladnik(wydaje mi sie ze ja jestem)Pod tym linkiem gdzie ta dziewczyna prezentuje te 17 kremow jest opis wiekszosci tych kremow-wlasnie po jej opisie sobie odpuscilam ten z grzybami(bo podobno niezbyt przyjemnie pachnie) Nadal jestem napalona na ten co ma Tulipanna
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem tylko pewna czy mój bb ma wosk pszczeli.
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Ja sie nie zastanawialam, bo jako 16tka smazylam sie na sloncu i okolo 3 lat trwala moja sloneczna mania. Uzywalam juz odpowiednich specyfikow na pierwsze oznaki starzenia sie skory i doszlam do wniosku, ze jedna tubka kremu antyzmarszczkowego nie zrobi mi wiekszej krzywdy. Nie narzekam
Liftingujacego dzialania to to na pewno nie ma
czyli 
przesylka jest darmowa...

A tez zalezy mi na tym Skin Foodzie. Sek w tym, ze im wieksza kwota przelewu, tym wieksza oplata za przelew, wiec oplaciloby sie to pewnie dopiero przy naprawde duzym zamowieniu. Moze ktos jeszcze jest chetny? I w jaki sposob zebralybysmy pieniadze? Ja bez problemu przesle dane do przelewu dla sklepu, sek w tym ze do roli skarbnika kompletnie sie nie nadaje

)

-> 68 -> 67
-> 64 -> 63
-> 58