|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Cytat:
Lamia ja z wszystkimi bylam po jeden raz. Lekarz mowil ze nie widzi potrzeby chyba ze mam taki kaprys 😉 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4352 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016 c
Lamia super że wyniki dobre
![]() Dzięki za odpowiedzi co do bioderek! Pewnie zadzwonię i umówię wizytę na październik ![]() ![]() U nas wczoraj był dzień marudzenia i płaczu level hard, dziś tak samo. Nawet podczas jedzenia porannej kaszki mały kwękał. Wzięłam więc łyżeczkę metalową i zaczęłam stukać w buzi i co? Dzwoni ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Hmmm a trzeba mieć skierowanie do ortopedy jak się chce na nfz?
![]() |
#4353 |
Zakorzenienie
|
Aagaciorek
To powinno być już lzej teraz ![]() U mnie nocka lepiej i na szczęście mi gardło mniej juz boli ![]()
![]() |
#4354 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
U nas nieprzerwanie noce do d. Jak ha marze o śnie 4 godzinnym 👏 najgorzej ze ona tez sie nie wysypia. Budzi sie i 30 min jest fajnie a po tym czasie jęki i placze a uspac tez taki problem ze masakra. Właśnie ja ululalam z przysiadami. Albo skok albo zeby ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- A co do szczepionek to nam zostala zoltaczka a nigdzie w miescie nie ma engerixa!!! Jeszcze musze podzwonic ale jakas masakra.... Jakis problem jest znowu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
Marciar i szybko taki elektryk ściąga? Ja mam zwykły, używam go często, aż mi się odcisk na palcu zrobił
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4356 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4358 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez miałam elektryka ![]() Wygoda ze hej ![]() U mnie 15 stopni i pochmurno ![]()
![]() |
![]() |
#4359 |
Raczkowanie
|
U mnie 20 stopni ale też zimno, słońca brak. Już chyba 2 tydzień taka pogoda :/
![]() |
#4360 |
Raczkowanie
|
Marcia ja daję kleik ryżowy bobovity kosztuje coś ok 4 zł i później przystawiam do piersi - chłopak musi popić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4361 | |||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Karinek1973;6398117 1]
Cytat:
![]() ![]() Do tego CM trafilismy z nasza Karinką i od razu małego zapisaliśmy. Trzeba mieć skierowanie od lek. rodzinnego, zadzwonić tam, umówić sie na wizytę( kiedyś czekał się tydzień- dwa, teraz czasem dłuzej, bo coraz więcej ludzi tam jeździ) i dosłac poczta lub dowieźć skierowanie. I wsio. Wizyta trwa różnie, jak jest dobrze, to szybko, jak są problemy, to nie. Ale ten lekarz odpowiada na wszystkie pytania, pogada, pozartuje. Ale nie ma tak taśmowo, jak piszesz, o nie. W poczekalni siedza ludzi z dziećmi a dzieci w fotalikach, na rękach, różnie, sa pogaduszki, dopiero jak sie wchodzi do gabinetu, to sie rozbiera dziecko. W poczekalni są pielegniarki, ale u nich my bierzemy swój numerek( jest na godzine, wiec to chyba dla formalnosci, choc zdarzaja się rozbieżnosci miedzy godzina a nr) albo zapisujemy na kolejna wizytę. A tak w ogóle dzień dobry ![]() u nas dzis chłodno, wietrznie, wiec pewnie spacerek odpuścimy. Narobiłam 2 gary gołabków, poprasowałam wczorajsze pranie, Milek śpi, K. u babci została. Jeszcze zmienie pościel i zrobie porządek w szafkach u k. bo strasznie wyrosła w te wakcje, nie tylko wzdłuz ale i wszerz ![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() nie wiem, czemu,ale to mi nie przeszkadza, jak chcą to niech badają ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
![]() No własnie, moze spróbuj z kaszką na noc, moze Zosia jak podje konkretnie, to pospicie obie. Co ie dzieje z tymi szczepionkami? toż to jakieś jaja, że takie braki są ![]() ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Lamia, to super, ze wyniki dobre ![]() Aagcaiorek, gratki zabków, i to 2 na raz! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4362 |
Raczkowanie
|
Lato nadchodzi, słońce świeci, coraz większe rosną nam dzieci. Mamy luty 2016...
Hej. U nas tez pogoda do bani. Chlodno i brzydko.. Nina obudzila sie o 6, pobawila sie 1,5 godziny i drzemka. Juz mialam leciec pod prysznic a tu placz. Wzielam ja do lozka na cyca i obie zasnelysmy
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4363 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ja dzis pozalatwialam milion spraw. A tak leje... I wybralam dekoracje. Taki bukiet mi sie spodobal i oby sie dalo taki zrobic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4364 |
Raczkowanie
|
Piękny bukiecik marcia. Oby wszystkie kwiaty były dostępne
Jak będziesz brała slub Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#4365 |
Raczkowanie
|
Marcia sliczny bukiecik
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4366 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja robiłam bukiet na 2 maja, w dodatku wymyśliłam sobie niebieski - to było wyzwanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z otchłani przy użyciu Tapatalk. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4368 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4369 |
Zadomowienie
|
Marcia bukiecik śliczny
![]() ![]() Jestinna no to super pospałyście! my ostatnio przed 7 wstajemy ![]() My byliśmy dziś u pediatry. Artuś waży 9,100 kg przy wzroście 74 cm ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4370 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super musiał wyglądać niebieski, moja koleżanka miala ślub w lipcu a chciała mieć chabry, i miała, ale to były juz ostatnie kwiaty, w bukiecie w połączeniu z białymi rózami wygladały pieknie . Marcia, Twój bukiet prezentuje sie pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4371 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nas dzisiaj większość dnia to był hardkor, ale nadal nic nie widać, an szczeście popołudniu wrócił mój szczesliwy niuniek, ale w czesniej prawdziwy dramat ![]() Cytat:
![]() Przyłączam się do Ciebie w bólu na brak snu powyżej 3h ![]() ![]() Edytowane przez wykalacka Czas edycji: 2016-08-10 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4372 | |
Wtajemniczenie
|
Jestinna, poranek miałaś fajny
![]() A o spaniu nic nie mówcie, Milek spał dziś prawie tyle co nic. I co- po 17ej jak zasnął, tak spi, chyba na noc juz ![]() Pobudki dziś pewnie bedą ze 2-3, bo dziś też mało co jadł. Ostatnie 2 dni zaczął ulewać, wczoraj to tak mocno, ze sie krztusił, oczka miał aż zaczerwienione jak od płaczu i kaszlał. Musiałam go kłaść na rogala, zeby sie nie zachłysnął. Ciekawe czemu tak się mu zrobiło? ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja miałam nieładny, same storczyki, różne kolory i odmiany, róże i kalie i do tego duzy i ciężki. Nie wybierałam go, to był prezent od znajomej kwiaciarki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4373 |
Raczkowanie
|
Marcia A ja zapisuję twój bukiet w inspiracjach dla siostry jest śliczny .!
Ja miałam z białych goździków i takie zielone kuleczki między i taka kaskada z tych zielonych A babki mi wsadzila tak jeszcze zielony szparagi Ale byłam zła... cały powyciagalam. A na zdjęciach na plenerze powymienialam które były brzydkie na białe róże które nam zostały ze stołów i też ładnie się na zdjęciach prezentował. I nas dziś małą ładnie w nocy spała pierwsza pobutka o 1:40 A zwykle jest przed 24. Teraz też juz prawie śpi. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4374 |
Zakorzenienie
|
O 3h snu to by było juz cos dla mnie :-P
![]() |
#4375 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Kurcze uciekło mi posta a inny s8e skopiował ;-p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Ogólnie to.chcialam.napisac że piękny ten bukiet Marta cudo 😍 Ja miałam bardzo prosty z różowych roz tak jak chciałam ale w kościele pani się postarali i zrobiła na biało różowo tak jak prosiłam ale nie użyłam toż a innych kwiatów nawet nie wiem już jakich ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4376 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4378 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
![]() A co do kwiatow, to ta kwiaciarka nie konsultowala z Toba bukietu? Troche kicha, ze Ci sie nie podobal.
![]() |
![]() |
#4379 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4380 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() My się suszymy od ponad godziny. Krzyś zaczął o 22 piszczeć jak pawian a potem prężyć się bo chyba z brzuszkiem miał jakiś probelm. My byliśmy 4 dni u teściów bo miały być żniwa ale że pogoda do d...to zostało to odroczone do przyszłego weekendu. Ale chyba nie chcę tam jechać. Krzyś ma dni kiedy ulewa i też nie wiem czy to od nadmiaru jedzenia czy od tłustego/słodkiego? agaciorek- woooow, ale duży chłopczyk !!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.