|
|
#1591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Cytat:
|
|
|
|
|
#1592 |
|
Zadomowienie
|
Eee... Chyba nie
Kobiety mają zwykle proporcjonalnie dłuższe nogi w stosunku do długości tułowia niż faceci...
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
Czyli liczysz na corcie?
Ja bym tak bardzo chciała.. synka już mamy więc przydała by się dziewuszka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Moje dziecię na usg też miało bardzo długie nogi
![]() Moja mama zawsze wszystkim w rodzinie wróżyła z obrączki ile będą mieć dzieci i płeć.WSZYSTKIM SIĘ SPRAWDZIŁO. Mi za pierwszym razem wywróżyła dziewczynkę i mam córkę. Teraz mi też córka wyszła. Mojej siostrze wywróżyła dwóch synów i tak ma także coś w tym jest.A ja mam od początku przeczucie, że będzie u mnie druga córka. Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
#1596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale przyjmę też z radością synka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Wyszłam z laboratorium,wypiłam oczywiście ten ulepek,siedzę w aucie z uchylonymi drzwiami, ale mi się w pewnym momencie zebrało na
o 8:15 mam się tam zjawić ![]() ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Cytat:
|
|
#1598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1599 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam
![]() dzisiaj ba belly zobaczyłam załadowanie 25% pamiętam jak kiedyś czytałam, jak pisałyście o tych% i tak marzyłam, żeby mieć juz te 25 teraz marze żeby być już po bad. genetycznym ![]() Cytat:
[QUOTE=laurka23;64058411] Cytat:
![]() a pić to pije dużo, ale ja tak zawsze, gorzej z sikaniem - co godzine w nocy wstaję 1-2 razy Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze gdzieś czytałam, ze octu nalezy unikac, ale nie wiem czemu ktoś coś wie?Cytat:
Cytat:
ero już miałam 2 razy i to raz z ciekawym finałem ![]() dzisiaj dla odmiany wojna z USA, ale to juz było meczace, bo od 1 mi sie śniło, tzn. co się obudziłam to ten sen trwał dalej a jak ci smakował? zjadłabym, ale tak mi się nie chce nic gotowac od paru tygodni, że szok
Szymon Edytowane przez __malaMi__ Czas edycji: 2016-08-12 o 08:13 |
||||||
|
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
Skoro tak mowa o snach...Wiecie, ze mi sie ostatnio snilo, ze spotkalysmy sie wszystkie razem, chyba we Wroclawiu i mnie wyrzucilyscie z Forum
Nie chcialyscie mnie w grupie :P
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOTE=__malaMi__;64078731]Cześć Wam ![]() dzisiaj ba belly zobaczyłam załadowanie 25% pamiętam jak kiedyś czytałam, jak pisałyście o tych% i tak marzyłam, żeby mieć juz te 25 teraz marze żeby być już po bad. genetycznym ![]() mój ma może z 15 cm wiecej, ale drzwi wejściowe otwieraja się do srodka i nie ma szans na postawienie wózka z przedpokoju :/ Cytat:
|
|
#1603 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do wróżby z obraczki, to dobrze,ze napisalas, nie chcialam pierwsza o tym pisac, zeby mnie ktos za świruske nie wzial mi akurat wszystko sie z niej sprawdzilo: imię męża zanim jeszcze Tz poznalam, wiek wyjscia za maz, a teraz jestem ciekawa czy ilosc i plec dzieci sie sprawdzi... mi wyszlo 2 chłopaków i corka. niestety wrozba z obraczki pokazuje tez utracone ciąże, wiec sie zgadza, ze jednego synka stracilam, teraz sie spodziewam drugiego i bede miec jeszcze corke. ciekawe czy sie sprawdzi ale chinski kalendarz płci raczej jest do kosza. sprawdzalam mame i ja powinnam byc chlopcem
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-08-12 o 08:49 |
|
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Haha 😂 chcę być licealistką. 😁
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
W liceum byłam głupia... Nie cofajmy się tak mocno
Czekam na badania krwi.. Kartka jak byk że ciężarne poza kolejnością... Bez brzucha mi dziwnie..szczególnie że jedna kolejka do wszystkich drzwi i jak zapytałam czy jakaś pani do 502a to Usłysząlam od jakiegoś dziada że panowie też czekają i jestem ostatnia za tamtym Panem... Gdybym była przed pracą to bym założyła coś w czym wyglądam jak w ciąży (tzn podkreślające moja ciążę spożywczą..)
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
haha i tak jest
![]() mnie ostatni raz spytano o dowód ze 4 miesiące temu jak mamie papierosy kupowałam, akurat zapomniałam obrączki i baba mi sprzedać nie chciała, ale strasznie mnie to rozbawiło ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- Cytat:
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Mam kartę ale ja nie mam nic przeciwko siedzeniu tu...
Przyszła pani z dużym brzuszkiem i pyta czy do tego ciężarnego gabinetu ktoś czeka.. I ja mówię że ja na co ona czy jest pani też w ciąży? Mówię że tak ale ona z takim Brzuszkiem to niech idzie... I ten dziad mi wyjechał że jak będę miała taki brzuch to bez kolejki sobie mogę wchodzić... pmimo że wolę siedzieć tu niż w pracy to powiedziałam że idę po niej bo mam takie prawo!
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1612 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogóle widzę dziewczyny, że u nas na watku wszystkie niemal chcą córę tak nietypowo moj Tz chcial córę, teraz mowi, ze chlopiec super ja czułam na poczatku, ze chlopak, a potem to juz bardziej, ze dziewczyna bo dziwne rzeczy jadlam
|
|
#1614 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dlatego uwielbiam teraz moją klinikę gdzie na wstępie pokazuje jakie mam badania, a siostra od razu idzie je przekazać do pielęgniarki, która woła mnie poza kolejnością. Można? można |
||
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mało w życiu widziałam...
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez. Z pewnością..
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie już martwi perspektywa krzywej glukozy, mimo że jeszcze conajmniej miesiąc został do tych przyjemności.. Słodkie wogóle mi nie wchodzi.
Cały czas myślę co trzeba będzie kupić i oglądam różne strony z rzeczami dla dzieci. Wszystko co potrzebne niby wiem, szukam bardziej jakichś przydatnych bajerów Z takich mniej niezbędnych rzeczy to chcę specjalny kosz na pieluchy, już mam upatrzony.
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
Wychodzi na to że prawie nic
![]() W nagrodę odwiedziłam 108 hm i znalazłam dział mama...promek oczywiście brak ale już przynajmniej wiem jaki ich rozmiar na mnie pasuje a jakie było moje zdziwienie że guzika się nie rozpinana a zamka w ogóle nie ma
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniając temat, wyczułam, ze moi rodzice coś chyba nie do końca się trzymali ustaleń z wózkiem i czuję, że będę mieć mega surprise w przyszłym tygodniu, heheh ale spoko, kocham rodziców mocno!
nie jestem problemowa![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- no właśnie muszę się tam dstać żeby przymierzyć jaki rozmiar dobry... można zamówić przez net, ale chcę mieć pewność z rozmiarem. pojadę do tej Arkadii po powrocie, podobno tam jest dział ciążowy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

mi chyba na 80% powiedział. następne usg w 17 tygodniu, może wtedy będzie pewny

Ja bym tak bardzo chciała.. synka już mamy więc przydała by się dziewuszka
ale przyjmę też z radością synka 

pamiętam jak kiedyś czytałam, jak pisałyście o tych% i tak marzyłam, żeby mieć juz te 25 

pmimo że wolę siedzieć tu niż w pracy to powiedziałam że idę po niej bo mam takie prawo!