![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Czuje sie wredna małpa
Rany, do czego do w życiu dochodzi...
Sama byłam jakiś rok temu w podobnej sytuacji, tyle że po drugiej stronie. A o takich panienkach jak ty mam już swoje wyrobione zdanie. Rób sobie w życiu co chcesz ale daj spokój, chyba nie myslisz że jakis normlany facet zostawiłby swoja dziewyczne dla jakiejś chętnej niuni która mu na kolana właziła na imprezie... Jestes taaaaaka żałosna... Żal mi cie.
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Czujesz sie wredna malpa ???
I dokladnie tak sie czuc powinnas ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak byłaś w takiej sytuacji, to teraz nie wyżywaj się na autorce wątku, bo to bardziej facet zachował się jak debil. Bo "normalny facet" kochający swoją dziewczynę na takie sytuacje sobie nie pozwala, jeśli o tym nie wiesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
calkiem spoko
gdzie ja sie wyżywam...? Napisałam co mysle o autorce i jej zachowaniu chyba tego właśnie oczekiwała zakładając wątek tutaj - szczerych opinii? I nie ma co zrzucać całej winy na "normalnego faceta" - wina nigdy nie lezy tylko po jednej stronie. Dużo jest takich facetów którzy tak włąśnie sie zachowują, nawet jesli sa w związkach i to jest przerazające, ale czy to znaczy że każda dziewczyna ma rzucać sie na zajętego chłopa? Nie znam go i nie wiem jak wyglada jego związek, po prostu śmiesza mnie dziewczyny które próbuja podrywac zajętych facetów.
![]() |
#65 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo umówmy się, jakby facet był fair to nie trzymałby żadnej laseczki na kolankach poza swoją dziewczyną ![]() racja-dziewczyna powinna żałować bo zachowała się nie fair flirtując z zajętym facetem, ale facet jest kawałem chama wiec zwalanie całej winy na jedną stronę chyba nie ma sensu.
![]() |
![]() |
#67 |
BAN stały
|
Zgadzam się z Tobą Chii moim zdaniem,oby dwoje są winni,ale gdyby to ja zauważyła że do mojego tż-ta (tfu,tfu odpukać) kleiła się panna to ten dostałby chyba w pysk,a panience chyba piwo wylalabym na jej buziuchne.
![]() ![]() A co do autorki wątku,zajętych facetów się nie tyka.Naucz się to raz,a na zawsze. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() To by było zniżanie się do ich poziomu. Wylewanie komuś piwa na twarz, bicie w twarz (ktokolwiek by to był) jest poniżej wszelkiej krytyki. Kojarzy mi się z agresywnymi pannami z dyskoteki...które najczęściej poprzez takie zachowania wystawiają się na pośmiewisko. Trzeba zachować godność, a nie takie publiczne sceny odwalać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No,ale wątek o tej drugiej rzekomo wykorzystanej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
bez przesady z ta wyniosłością
![]() wiele zależy też od charakteru (skali impulsywności ![]() ja np. jestem baaaaardzo impulsywna. I szczerze mówiąc też nie wiem, jakbym sie zachowała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
Też jestem impulsywna, ale nie rzucałabym się na obcą mi osobę (nie mam tego w zwyczaju, a wylewaniem piwa narobiłabym gospodarzowi imprezy problemu ze sprzątaniem). Tylko bym jeszcze niepotrzebnie zarobiła kilka zdrapań i ośmieszyła się przy znajomych. Raczej powiedziałabym facetowi na osobności: "wypier***" (jeśli już zupełnie nie pohamowałabym złości) i poszłabym sobie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Raczej też się skłaniam przy kilku dosadnych tekstach
![]() ![]() Ale też nie chciałabym mieć takiej sytuacji i gdybać jak musiałabym się w niej zachować |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
BAN stały
|
Oj ja tylko tak napisałam,a gdybanie swoje a życie swoje.Choć ja jestem z tych bardziej impulsywnych więc nie wiem,ale gdybać nie ma co.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Raczkowanie
|
Myśle że dziewczyna pisząc taki post na forum powinna się spodziewac takiej jak np moja reakcji. Może powinnam była napisac to inaczej troche, ale sytuacja jest mi niestety nieobca i jak czytam co ta dziewczyna pisze, to aż sie we mnie wszystko gotuje. ona wcale nie żałuje że to zrobiła, umartwia sie zamiast zastanaowiać się jaką przykrość zrobiła tej drugiej. Ja tam jej nie żałuje i nie mam zamiaru jej pocieszać, mówiąc że to była bardziej wina tego faceta niz jej, bo to nie prawda. Wina jest po obu stronach, ona wiedziała że on ma dziewcyzne i zachowała sie tak z premedytacją.
Rena nie, nie jestem z nim chociaż próbował ratować wtedy ten związek.
![]() |
#77 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwię się troche dziewczynie tego faceta, z wszystkich kobiet które w życiu poznałem, chyba żadna nie pusciłą by mi tego płazem ze bedac w jej towarzystwie wsród innych znajomych sadzam sobie jakąś inną dziewczyne na kolanach. No ale może teraz to norma, ja juz w sumie starym prykiem jestem ![]() A co do tego jak się teraz czujesz to Ci się nie dziwię, pocieszę Cię ze ta jego dziewczyna czuje się podobnie bądź znacznie gorzej. A ten kolega co mu siedziałaś na kolanach (wnioskuję ze to bardzo młody chłopak) jest uwazany wśród swoich kolegów za bohatera i wzór do naśladowania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Konto usunięte
|
Wiecie co?
A mnie dziwi ... to, że większość osób jedzie autorkę, a niewiele faceta, który zachował się tutaj najgorzej. Jest takie brutalne powiedzenie, ze "pies sam nie weźmie jak mu suka nie da" Odwracając płcie - pasuje idealnie. Jakos tak śmiem zakładać, ze gdyby autorką była ta dziewczyna, owego pana, to wpisy byłyby "on jest świnia, nigdy nie powinien cię tak potraktować, nie jest nic wart" itp. Nie znam kontekstu, sytuacji, ale winna nigdy nie jest jedna strona, tutaj mogą być winne wszystkie trzy. Znam sytuację, gdzie para zdradzała się na imprezie nawzajem, znam taką gdzie on miał dziewczynę w ciąży, a latał za każdą spódniczką i sypiał z kim się dało, widziałam dziewczyny, głównie młodziutkie(naiwność?), które chcą faceta za wszelką cenę i zrobią wszystko. Sama byłam na imprezie z moim jeszcze obecnym TŻ, który traktował mnie parę miesięcy jak gówno na patyku, a cztery dni po imprezie rzucił. Wtedy kogoś poznałam i dziś powiedział mi "Gdybym wiedział, jak między wami było, to bym cię mu odbił." Łatwo, bardzo łatwo oceniać. Tylko jakim prawem jeśli nie mamy pojęcia o tym, co oceniamy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się. Fakt, może to nieeleganckie dostawiać się do faceta, który ma laskę, ale z drugiej strony, czemu autorkę miałoby to obchodzić? To ten facet jest z kimś i ma zobowiązania, nie autorka. Nie chciałby, to by nie skorzystał, proste.
i ask for silence i ask for sex give me a ray gun tell me how to dress call my mother call the priest tell them my lover has turned a beast i ask for strength a clear head maybe a razor to paint you red i want radar i want a light i want division i want to fight |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
ciesz sie,ze ta dziewczyna sobie pochlipała w kąciku,bo mogla wziac na strone i ostrzej potraktowac.(dziewczyny tez sie bija o chłopaków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Tak jak już kilka osób powiedziało uważam , że to nie była wyłacznie moja wina. Nie będę oceniac tej dziewczyny, bo sama jestem nielepsza , ale ona go zdradziła kilka miesiecy temu i to nie siedząc komuś na kolanach , przespała sie z jego najlepszym kolegą , a on jej to wybaczył bo twierdził ze bardzo ją kocha. Teraz wie ze nie jest tak jak było wczesniej , moze byłam osoba dzieki ktorej chcial sie na niej odegrac , zaznacze tylko ze sie z nim nie calowalam ani nic z tych rzeczy poprostu bawiłam sie z nim przez prawie caly wieczór . A wydaje mi sie ze nie bez znaczenia jest to ze byla to impreza sylwestrowa czyli % tez mialy w tym swoj udział
![]() |
#86 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to tym bardziej Ci sie dziwię, że się w to pakowałaś... Cytat:
On też jest winien ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałabym więcej ale mam już karniaka ...
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
pewnie to co napisze bedzie kontrowersyjne...ale coooz
![]() angelika03 jestem w stanie wyobrazic sobie ze zrobilabym tak jak Ty, i to bez alkoholu xD bawilabym sie z nim swietnie, moglabym mu nawet na glowie siedziec, oczywiscie nie pozwolilabym mu sie calowac, ani nic ze soba robic, bo to ja mam wladze ![]() nie wiazalabym z nim zadnych planow ![]() to bylby tylko krotki okres czasu... po prostu... przy tym nie moglabym miec zadnych wiezow emocjonalnych z jego dziewczyna ![]() a tak to coz... choc zalezy jaki akurat bym miala humor... na nic wiecej bym mu nie pozwolila, bo jdnak nie ebdzie mnie wykorzystywal jako obiekt zdrad, o nie ![]() mimo szystko jesli ja dobrze znasz, to racja, to bylo nie fair... ale jesli by mnie kompletnie nie obchodzila, to by mnie kompletnie nie obchodzila... on - on to w tym wypadku zwykle zero... meska dziwka, szmata... w towarzystwie powinien byc traktowany jako ten, z ktorym nie warto byc... nie radze wiazac z nim zadnych powaznych nadziei.. i nie przejmuj sie... wizazanki Cie zjechaly, ale to Ty masz byc szczesliwa, to Twoje zycie, kazdy walczy o swoje szczescie... mimo wszystko, z nim szczesliwa nie bedziesz ![]() chyba ze ot, godziny xD p.s. wiem co to damska solidarnosc ;] mimo wszystko... ale i tak czesto bywam pieprzona egoistka ;]
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ViLLeMkO cieszę sie, że Cię osobiście nie znam
![]() edit: a jak TY powinnaś byc traktowana w towarzystwie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
egoisci zapominaja,ze zyja wsrod ludzi .A przewaznie złe uczynki okrazaja ziemie i kopia czlowieka w
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:07.