Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-12, 16:55   #3811
PaniMigdalek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Cytat:
Napisane przez itstoolatex3 Pokaż wiadomość
Moje TSH i FT4 w końcu w normie endokrynolog zadowolona, że się unormowało, teraz tylko muszę powalczyć z anemią.
Wspaniale Jeden problem z głowy

Cytat:
Napisane przez LuckySparkle Pokaż wiadomość
No wlasnie moglo mnie przewiac, bo ostatnio tak w pracy mi bylo gorąco, ze chwile wlaczalam sobie wiatrak na biurku i faktycznie wialo w ta strone i w lewa pache.
Dziewczyny uważajcie z tymi wiatrakami!! Czytałyście niedawno co przewianie zrobiło ze mną...

Cytat:
Napisane przez kociulek Pokaż wiadomość
Migdałek, oby ta wizyta mamy + siostry okazała się jednak przyjemna
Nawet dobrze... Chodzenie po sklepach w sumie, ale ja tyle chodzić nie mogę i już praktycznie o 15 padałam na pysk.
No i dziś uderzyłam się wchodząc do auta w bok brzucha i kant drzwi :/ Ale nic nie boli, więc chyba jest ok.

Ale za to upolowałam kolejne body i prześliczny biały kocyk z kapturkiem z uszami i pyszczkiem misia polarnego
Polecam zajrzeć do pepco, jest nowa dostawa i są cudowne miętowe body i śpioszki w groszki z jelonkiem i napisami zimowymi
Niestety nie było już mniejszego rozmiaru śpioszków... Ale mam body
Stary 2016-08-12, 17:21   #3812
kamisha
Zakorzenienie

bylam w Pepco ale bez plci na razie nie kupuje bo moje dziecko bedzie w samych bezach chodzic

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 17:24   #3813
iza251
Zakorzenienie

Thumbs up Dot.: Mamusie grudniowe na II trymestr gotowe :) 2016

Cytat:
Napisane przez Emosz Pokaż wiadomość
U mnie tak się objawiają węzły chłonne, może rzeczywiście Cię zawiało

Ale mam radochę, patrzcie co mi kurier przywiózł nie mogłam wytrzymać i sama skręciłam

Ależ piękny ten bujaczek Pomału robię sobie listę zakupów: od wózka po podgrzewacz i nożyczki do paznokietek-ile tego jest ,już zapomniałam od czasu starszej córkiOd przyszłego miesiąca zaczynam po trochu zakupy,żeby koło końca listopada mieć już wszystko i spokojnie czekać na poród

http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek...525138980.html

Edytowane przez iza251
Czas edycji: 2016-08-12 o 17:26
iza251 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 17:34   #3814
monika0185
Zakorzenienie

My dzisiaj kupiliśmy parę rzeczy dla Jagody Dwa rożki usztywniane z możliwością wyciągnięcia wkładu. 3 kolorowe pieluszki tetrowe i jedną kremową, dużą pieluchę bambusową. I czapeczkę z uszkami. Ta pielucha bambusowa jest taaaka mięciutka! Wprawdzie 49 zł ale warto było
Ależ jestem zadowolona z zakupów! Wcześniej już kupiłam: też: dwa smoczki, (jeden z chicco, drugi z Avent), szczotkę z chicco z naturalnego włosia, obcinaczki do paznokci, patyczki do uszu, waciki, wkładki laktacyjne, majtki jednorazowe, z Avent woreczki do mrożenia pokarmu, butelkę, szczotkę do czyszczenia. Oł jeeeee idziemy do przodu!
Kolejny zakup to będzie w jednym sklepie (juz zrobiliśmy rozeznanie) wózek Taco moonlight carbon, fotelik cybex gold (przekonały nas 5 gwiazdek adac), łóżeczko, materac, przewijak.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez iza251 Pokaż wiadomość
Ależ piękny ten bujaczek Pomału robię sobie listę zakupów: od wózka po podgrzewacz i nożyczki do paznokietek-ile tego jest ,już zapomniałam od czasu starszej córkiOd przyszłego miesiąca zaczynam po trochu zakupy,żeby koło końca listopada mieć już wszystko i spokojnie czekać na poród

http://allegro.pl/tiny-love-lezaczek...525138980.html
Ten bujaczek jest super, też mi się bardzo podoba tylko martwi mnie to, że skoro materacyk ma długość 70 cm to wystarczy tylko na kilka miesięcy hmmm
monika0185 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 17:44   #3815
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość
Czy poza tabletkami wprowadziłaś do diety produkty bogate w żelazo?
Ja już jestem specjalistką od tego Z miesiąca na miesiąc mam coraz lepsze wyniki. Napisać Ci trochę o żelazie w pożywieniu?
Buraki mają bardzo mało żelaza.
Staram się jeść mięso, ale średnio mi to wychodzi bo w ciąży jakoś mam obrzydzenie
Byłabym Ci ogromnie wdzięczna za każdą radę i informację co jeść

Cytat:
Napisane przez PaniMigdalek Pokaż wiadomość

Ale za to upolowałam kolejne body i prześliczny biały kocyk z kapturkiem z uszami i pyszczkiem misia polarnego
Polecam zajrzeć do pepco, jest nowa dostawa i są cudowne miętowe body i śpioszki w groszki z jelonkiem i napisami zimowymi
Super, że dałaś znać W poniedziałek lece do Pepco

15.01.2021 - Aniołkowa Mama 🤍

itstoolatex3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 17:52   #3816
ewelinuus
Zadomowienie

A ja właśnie w 5-10-15 złożyłam zamówienie za stówkę mój mężuś siedział koło mnie i ja tak wrzuciłam coś do koszyka i patrzę na jego reakcje a on jeszcze to wrzuć i w końcu dobra stówkę możemy wydać i tak kupiłam za tą stówkę aż 6 rzeczy jak moja mama zobaczy to mnie zruga bo ona cały czas że za szybko kupuje...masakra...a potem weź to wszystko kup naraz.
.... Moja koleżanka ma termin na 31 sierpnia wczoraj miała wizytę i na ktg miała już jakieś skurcze ale rozwarcia żadnego, dziś mi pisze że chyba się oczyszcza więc to chyba już nie długo
Jestem w strachu bo jak jej chłopaka nie będzie to będę musiała ją zawieźć do szpitala <szok>

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Od tych zakupów to o chorobie trochę zapomniałam Jeszcze rozrysowaliśmy szafę jaką mężuś ma zrobić, bo ten brak miejsca na wszystko dobijał..jeszcze ciaśniej będziemy mieli w pokoju ale rzeczy gdzieś trzeba trzymać
ewelinuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 18:01   #3817
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelinuus Pokaż wiadomość
A ja właśnie w 5-10-15 złożyłam zamówienie za stówkę mój mężuś siedział koło mnie i ja tak wrzuciłam coś do koszyka i patrzę na jego reakcje a on jeszcze to wrzuć i w końcu dobra stówkę możemy wydać i tak kupiłam za tą stówkę aż 6 rzeczy jak moja mama zobaczy to mnie zruga bo ona cały czas że za szybko kupuje...masakra...a potem weź to wszystko kup naraz.
.... Moja koleżanka ma termin na 31 sierpnia wczoraj miała wizytę i na ktg miała już jakieś skurcze ale rozwarcia żadnego, dziś mi pisze że chyba się oczyszcza więc to chyba już nie długo
Jestem w strachu bo jak jej chłopaka nie będzie to będę musiała ją zawieźć do szpitala <szok>

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Od tych zakupów to o chorobie trochę zapomniałam Jeszcze rozrysowaliśmy szafę jaką mężuś ma zrobić, bo ten brak miejsca na wszystko dobijał..jeszcze ciaśniej będziemy mieli w pokoju ale rzeczy gdzieś trzeba trzymać
Super! Rzeczy do kupienia jest masa więc nic nie stoi na przeszkodzie aby już kupować. Zresztą mnie to bardzo cieszy i co będę sobie tej przyjemności odmawiać

A Mąż robi sam meble?
Stary 2016-08-12, 18:01   #3818
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DoDoo Pokaż wiadomość
Kociulek, mi nic nie pomaga bo wez sie nie schylaj w ciagu dnia... Glupie wyjecie naczyn ze zmywarki i schylac sie trzeba
Fakt! Ja się dziećmi wyręczam, ale gdyby nie oni też wszystko sama musiałabym zrobić

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
my juz w Kołobrzegu
odpoczywajcie

Monika, ulala, ale zakupy już zrobiłaś

Cytat:
Wspaniale Jeden problem z głowy

Dziewczyny uważajcie z tymi wiatrakami!! Czytałyście niedawno co przewianie zrobiło ze mną...

Nawet dobrze... Chodzenie po sklepach w sumie, ale ja tyle chodzić nie mogę i już praktycznie o 15 padałam na pysk.
No i dziś uderzyłam się wchodząc do auta w bok brzucha i kant drzwi :/ Ale nic nie boli, więc chyba jest ok.

Migdałku, ja byłam wczoraj w pepco i kupiłam takie cuś
Pajacyk nawet w rozm 56 udało mi się znaleźć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20160812_174619.jpg (97,9 KB, 26 załadowań)

My + A + K +
kociulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 18:12   #3819
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:

też mam ten kocyk z pepco, jest milusi w dotyku

Stary 2016-08-12, 18:26   #3820
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
też mam ten kocyk z pepco, jest milusi w dotyku
Moja mała stwierdziła, że to szlafrok i będzie nim owijać Kubusia po kąpieli
A będąc w Pepco miałam ochotę na więcej ale przy kasie okazało się, że zapomniałam karty, a w portfelu tylko 50zł.
Kto to mówił o kalafiorze ciążowym? mewkaa?
Nie będę opisywać ciągu dalszego, bo do jednego sklepu jeździłam 2 razy po jedną rzecz aż kasjerka już się ze mnie śmiała

My + A + K +
Stary 2016-08-12, 18:30   #3821
PaniMigdalek
Zadomowienie

Kociulek mam też kocyk z tej serii, tylko, że biały Są śliczne
Stary 2016-08-12, 18:33   #3822
kociulek
Zakorzenienie

Cytat:
Kociulek mam też kocyk z tej serii, tylko, że biały Są śliczne
Zgadzam się Ja właśnie trzymałam w ręku i ten i biały i nie mogłam się zdecydować który?

My + A + K +
Stary 2016-08-12, 18:39   #3823
mmgi
Zadomowienie

Emosz mamy taki sam bujaczek i też czerwony.

Monia gdzie kupiłaś bambusowa, jaki to rozmiar?

Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

W ogóle pokaż zdjęcia zakupów

mmgi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 18:42   #3824
Emosz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
My dzisiaj kupiliśmy parę rzeczy dla Jagody Dwa rożki usztywniane z możliwością wyciągnięcia wkładu. 3 kolorowe pieluszki tetrowe i jedną kremową, dużą pieluchę bambusową. I czapeczkę z uszkami. Ta pielucha bambusowa jest taaaka mięciutka! Wprawdzie 49 zł ale warto było
Ależ jestem zadowolona z zakupów! Wcześniej już kupiłam: też: dwa smoczki, (jeden z chicco, drugi z Avent), szczotkę z chicco z naturalnego włosia, obcinaczki do paznokci, patyczki do uszu, waciki, wkładki laktacyjne, majtki jednorazowe, z Avent woreczki do mrożenia pokarmu, butelkę, szczotkę do czyszczenia. Oł jeeeee idziemy do przodu!
Kolejny zakup to będzie w jednym sklepie (juz zrobiliśmy rozeznanie) wózek Taco moonlight carbon, fotelik cybex gold (przekonały nas 5 gwiazdek adac), łóżeczko, materac, przewijak.

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Ten bujaczek jest super, też mi się bardzo podoba tylko martwi mnie to, że skoro materacyk ma długość 70 cm to wystarczy tylko na kilka miesięcy hmmm
W pozycji
leżącej i pół leżącej jest do chyba 8 kg a w siedzącej (chyba do 18 kg) nóżki spokojnie mogą dyndać poza leżaczkiem, więc myślę że dłużej niż kilka miesięcy, oby

Cytat:
Jestem w strachu bo jak jej chłopaka nie będzie to będę musiała ją zawieźć do szpitala <szok> [COLOR="Silver"]
Pochwal się jak Ci przyjdzie co zamówiłaś

Cytat:
Ja już tam ostatnio byłam ale kupiłam tylko pieluszki flanelowe, które potem znalazłam jeszcze tańsze na allegro

http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5784971480
Emosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 18:53   #3825
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmgi Pokaż wiadomość
Emosz mamy taki sam bujaczek i też czerwony.

Monia gdzie kupiłaś bambusowa, jaki to rozmiar?

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

W ogóle pokaż zdjęcia zakupów

W sklepie stacjonarnym Blanca.

Są też różne wzory, np w kotki
120x120

Edytowane przez monika0185
Czas edycji: 2016-08-12 o 18:54
Stary 2016-08-12, 18:53   #3826
ewelinuus
Zadomowienie

Mąż pracuje u kogos i razem robią meble ale sam też potrafi więc coś podziała
Pochwalę sie jak przyjdzie
Wieczorem spójrze na kompie co tam kupilyscie
ewelinuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 18:58   #3827
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Mąż pracuje u kogos i razem robią meble ale sam też potrafi więc coś podziała
Pochwalę sie jak przyjdzie
Wieczorem spójrze na kompie co tam kupilyscie
Świetnie!
Stary 2016-08-12, 19:03   #3828
aniaamelia
Zadomowienie

Cytat:
Staram się jeść mięso, ale średnio mi to wychodzi bo w ciąży jakoś mam obrzydzenie
Byłabym Ci ogromnie wdzięczna za każdą radę i informację co jeść
Ja też jem mało mięsa (jem tylko fileta z kurczaka jeden lub dwa razy w tygodniu).
Codziennie na śniadanie jem płatki owsiane, ale gotowane w wodzie a nie na mleku, bo mleko utrudnia wchłanianie żelaza. Do tego rodzynki, migdały, śliwki suszone. Możesz dodać też brzoskwinie suszone.

Codziennie na kanapki daję szpinak świeży baby zamiast sałaty. Chleb tylko ciemny żytni.
Raz w tygodniu robię zupę brokułową albo sałatkę z brokułami.
Zamiast ziemniaków gotuję kaszę jaglaną. Do zupy też ją daję. Możesz jeść też sardynki, makrelę wędzoną i szprotki.
Codziennie piję herbatę pokrzywową z pokrzywy sypanej a nie w torebkach.

W załączniku przesyłam ulotkę od mojej ginekolog.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20160812_18_44_47_Pro.jpg (808,7 KB, 7 załadowań)
aniaamelia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 19:08   #3829
kociulek
Zakorzenienie

Ewelinus, ale masz super
Jak mi kogoś takiego trzeba
Mam wprawdzie dwóch szwagrów stolarzy, ale szybciej ktoś obcy mi zrobi co potrzebuję niż oni choć elektrykę w domu położyli mi doskonale

My + A + K +
Stary 2016-08-12, 19:10   #3830
LuckySparkle
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monika0185 Pokaż wiadomość
Może goliłaś i sobie podrażniłaś? A Lady s. mógł zmienić skład.
Gole regularnie ale chyba jednak nie od golenia. A lady spick stick gel kupilam zapas w maju bedac w Polsce i korzystam z drugiego opakowania wiec tez nie do końca mi to pasuje. Stawiam na wezly chlonne. Chodze w bluzie na zewnatrz mimo, ze jest 20 stopni. Oby tylko ten wezel chlonny wrocil do normy. A jutro u w niedziele postaram soe zrezygnowac z uzywania lady spick stick gel.

Cytat:
A będąc w Pepco miałam ochotę na więcej ale przy kasie okazało się, że zapomniałam karty, a w portfelu tylko 50zł.
Kto to mówił o kalafiorze ciążowym? mewkaa?
Nie będę opisywać ciągu dalszego, bo do jednego sklepu jeździłam 2 razy po jedną rzecz aż kasjerka już się ze mnie śmiała
To jeszcze nic z ta karta. Znajoma widząc, ze jej sie zacznis porod bo jakos brzuch zszedl nizej i zaczynaly sie skurcze co 10 minut wyslala meza zeby zatabkowal samochod w razie koniecznosci wyjazdu do szpitala w nocy.(Nie chciała juz wtedy jezdzic tankowac.) Ten pijechal tak oszolomiony, ze nie zabral karty i zatankowal do pelna. Zaproponowal, ze nawet zostawi i dowod i prawko, zeby ten kasjer tylko go puscil do domu po karte. Kasjer machnął reka i kazal jechac po kartke bo i tak ma wszystko na kamerach. Ja sie smialam do tz ze w grudniu ma miec ciagle pelen bak i trzeba komus zostawic klucze do domu jakby moj porod potrwal do 30 godzin, to zeby ktos mi kota nakarmil.

Mialam dzis ochote na fast fooda to zrobilam zdrowe zapiekanki na bagietkach z szynka, cukinia, pieczarkami i serem... zawsze to jakas alternatywa.

Ja caly czas sie bije z myslami czy kupowac bujak... bardziej chyba mi odpowiada taka play mata z jakims pałakiem i z pozawieszanymi zabawkami.
LuckySparkle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-12, 19:27   #3831
itstoolatex3
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam zamiar używać tego jako otulania Marcelka po kąpieli

Cytat:
Napisane przez aniaamelia Pokaż wiadomość
Ja też jem mało mięsa (jem tylko fileta z kurczaka jeden lub dwa razy w tygodniu).
Codziennie na śniadanie jem płatki owsiane, ale gotowane w wodzie a nie na mleku, bo mleko utrudnia wchłanianie żelaza. Do tego rodzynki, migdały, śliwki suszone. Możesz dodać też brzoskwinie suszone.

Codziennie na kanapki daję szpinak świeży baby zamiast sałaty. Chleb tylko ciemny żytni.
Raz w tygodniu robię zupę brokułową albo sałatkę z brokułami.
Zamiast ziemniaków gotuję kaszę jaglaną. Do zupy też ją daję. Możesz jeść też sardynki, makrelę wędzoną i szprotki.
Codziennie piję herbatę pokrzywową z pokrzywy sypanej a nie w torebkach.

W załączniku przesyłam ulotkę od mojej ginekolog.
Baaaaaaaaardzo Ci dziękuję teraz na pewno będę jadła tak, żeby anemia zniknęła

Stary 2016-08-12, 19:37   #3832
xjustyniaaax
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt! Ja się dziećmi wyręczam, ale gdyby nie oni też wszystko sama musiałabym zrobić

odpoczywajcie

Monika, ulala, ale zakupy już zrobiłaś

śliczości

Też dziś byłam w Pepco ale w takim lipnym gdzie nie ma połowy rzeczy... we wtorek byłam w innym i było dużo takich cieplejszych rzeczy np kombinezon misiowy a u tu nic... ale pojawiły się rajstopki w rozmiarach 62-68 i kupiłam bo nie miałam ani jednej pary. Polecam bo są takie 4.99 albo 5.99 nie są mega wąskie i ogólnie super wziełam białe, białe w kropki szare i różowe te były droższe bo 6.99 ale maja jakieś misie na stópkach.
Ogólnie to czekam aż ciocia mi wyślę tą paczkę bo nie wiem co mi kupiła a nie chce powtarzać...

W jakim rozmiarze kupujecie kombinezony?
Ja mam jeden taki z otworem do fotelika na 62cm ale wychodzi większy( jest po moim 4 letnim bracie granatowy ale naszyje jakąś naszywkę dla dziewczynki i będę zakładać )
Później mam również granatowy ale to chyba 56. I odkupiłam 62-68 fajny czerwony z facebooku za 12 zł styknie co nie ?
Stary 2016-08-12, 19:44   #3833
mmgi
Zadomowienie

Monia bujaczek nam spokojnie starczał, dopóki dziecko było w pozycji leżącej. Później jak zaczęła siadać to go podniosłam i zrobiło się dużo miejsca. Do samego końca wystarczal ale musiałam schować, bo się już za bardzo wychylala.

Stary 2016-08-12, 19:46   #3834
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Ewelinus, ale masz super
Jak mi kogoś takiego trzeba
Mam wprawdzie dwóch szwagrów stolarzy, ale szybciej ktoś obcy mi zrobi co potrzebuję niż oni choć elektrykę w domu położyli mi doskonale
Ty o elektryce a ja przeczytałam o eklerce i teraz mam na nią smaka
Stary 2016-08-12, 19:47   #3835
mmgi
Zadomowienie

Monia to dobra cena pieluchy

Stary 2016-08-12, 19:49   #3836
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Monia to dobra cena pieluchy

Zakochałam się w jej miękkości Na necie też są z tej firmy, skuszę się jeszcze chyba na jedną dużą i parę mniejszych
Stary 2016-08-12, 19:53   #3837
mmgi
Zadomowienie

O to poszukam na necie. Ja mam dwie po córce i też byłam zadowolona

Stary 2016-08-12, 19:53   #3838
monika0185
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xjustyniaaax Pokaż wiadomość
śliczości

Też dziś byłam w Pepco ale w takim lipnym gdzie nie ma połowy rzeczy... we wtorek byłam w innym i było dużo takich cieplejszych rzeczy np kombinezon misiowy a u tu nic... ale pojawiły się rajstopki w rozmiarach 62-68 i kupiłam bo nie miałam ani jednej pary. Polecam bo są takie 4.99 albo 5.99 nie są mega wąskie i ogólnie super wziełam białe, białe w kropki szare i różowe te były droższe bo 6.99 ale maja jakieś misie na stópkach.
Ogólnie to czekam aż ciocia mi wyślę tą paczkę bo nie wiem co mi kupiła a nie chce powtarzać...

W jakim rozmiarze kupujecie kombinezony?
Ja mam jeden taki z otworem do fotelika na 62cm ale wychodzi większy( jest po moim 4 letnim bracie granatowy ale naszyje jakąś naszywkę dla dziewczynki i będę zakładać )
Później mam również granatowy ale to chyba 56. I odkupiłam 62-68 fajny czerwony z facebooku za 12 zł styknie co nie ?
Ja mam jeden używany za 20 zł (z misia) na 56 z h&m. Wypada jeszcze jakiś na 62.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

Cytat:
Monia bujaczek nam spokojnie starczał, dopóki dziecko było w pozycji leżącej. Później jak zaczęła siadać to go podniosłam i zrobiło się dużo miejsca. Do samego końca wystarczal ale musiałam schować, bo się już za bardzo wychylala.

Czyli tak do roku można wykorzystać?
Stary 2016-08-12, 19:55   #3839
mmgi
Zadomowienie

My korzystalismy krócej, ale córka krzyczała w nim i się wychylala chciała się wyswobodzic. Myślę, że spokojniejsze dziecko do roku może spokojnie używać a nawet dłużej jako taki fotelik do bujania.

Stary 2016-08-12, 20:17   #3840
Velvet Wave
Rozeznanie

Dziewczyny (tu szczególnie pytanie dla mam już. praktykujących, chociaż jestem ciekawa opinii wszystkich ) co uważacie za zbędne w wyprawce? Cały czas modyfikuje swoją listę, wykreślam, dopisuje I tak na okrągło, nie chcę kupować niepotrzebnych rzeczy bo raz mam maleńkie mieszkanko a dwa po co bez sensu wydawać pieniądze... Co macie wykreślone z listy ?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Velvet Wave jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości