|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. II
Cytat:
Cytat:
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. II
Cytat:
Cytat:
![]() Kto co woli, wiadomo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2016-08-13 o 07:51 |
||
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to było już 6 lat temu ale nadal tesknimy. Mieliśmy ją ze schroniska i była tak wdzięczna że zabraliśmy ją stamtąd A co do ruchów ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1806 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to tak właśnie odkąd mam pieska
|
|
#1807 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam dzis na czczo torsje, ale nie mialam czym tzygac. szybko cos zjadlam i jest ok---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
ja od dziecinstwa mam w domu i psy i koty. uwielbiam wszystko co ma futro jak umieral nasz owczarek niemiecki, to wszzyscy dlugo bylismy w zalobie, mial 15 lat. teraz rodzice maja takiego psa wariata szalonego, ze na spacerze z nim od razu ma sie jogging, a jak mieszkalam jeszcze z rodzicami, to probowal mojej kocicy biednej zawsze futerko wyszarpac hehe.jak bylam mala zawsze jakos koty przyciagalam, rodzice mi opowiadaja, ze wyciagali mi w nocy te koty spod glowy, spod stóp. nagrzana byłam jak piec kaflowy haha. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
![]() choc tydzien temu czułam w podbrzuszu jakby koraliki na nitkę ktoś nawlekal. teraz nic nie czuję
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1810 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam badania 19 sierpnia, i obawiam się że u mnie będzie problem przez wiek. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale się wściekłam, byłam wczoraj u lekarza, zwykłego nie gina, bo mi się urlop kończył a nie czuję się dobrze, nie dam rady wrócić do pracy w poniedziałek. Z łachą mi wypisała zwolnienie na tydzień, i jeszcze franca nie dała ciążowego! Powiedziała że kręgosłup i bóle głowy to nie dolegliwości ciążowe i nie da Myślałam, że jak ciąża to nie ma to znaczenia na co, zawsze jest 1oo procent, mylę się? Jestem zła.
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kocham wszystkie zwierzęta. W dzieciństwie uwielbiałam koty. One mnie nie, więc zawsze chodziłam podrapana To byly kotki mieszkajace na dworze, wiec nie wiem jakim cudem nie złapalam toxo. Teraz glaszcze wszystko, co się nawinie. Dokarmiam tez na wakacjach koty, wiec czasem pod domek, gdzie jezdzimy co roku zbiega sie ich okolo 8. Od czasu jak jestem w ciąży, unikam kotów glaszcze tylko psiaki za pozwoleniem wlasciciela. 2 lata temu musiałam uspic moja 16letnia psinke i tesknie za nia okrutnie. Nie mamy teraz warunków na zwierzątko, więc muszę gdzieś przelac ta miłość. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1812 |
|
Raczkowanie
|
Też mam łożysko z przodu i właśnie mnie uświadomiłyście co to oznacza. Smuteczek
![]() Ja zostałam wychowana w niechęci to kotów ale to jest kot idealny, nie łazi po stołach, blatach, nie szkodzi za to śpi, je i jest potwornym pieszczochem, włazi nam do łóżka i się tula Już na swoim mieszkaniu adoptowałam drugą bide, karłowatą ,niedożywioną z chorobą sierocą dziś jest pięknym, puchatym śnieżnobiałym tajfunem szaleju obżarta wariatka, ale też niesamowicie towarzyska, cierpliwa dla dzieci i kolejny pieszczoch ![]() i szlag mnie trafia gdy ludzie mi mówią, że w ciąży mam się pozbyć kotów w ciąży albo jak się bąbel urodzi bo wejdą do kołyski i uduszą z zazdrości Toxo ani ja, ani moje koty nie mają
|
|
|
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny dzisiaj nie piszcie za duzo bo ide na wesele nie chce Was potem cała niedziele nadrabiać
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1816 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyne złe umiejscowienie łożyska to łożysko przodujące, które jest nisko. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
niestety byl jak sie potem okazalo bardzo chory i trzeba go bylo uspac teraz od kilku lat mamy przygarnieta kotke, co jest chodzącą 7-kilogramową miłością, ciągle brzuch do gory wywala żeby ją drapać i uwielbia tulonko, nic nie niszczy... tyle, ze futro trzeba odkurzać ciagle, bo futra to ma prawdziwą fabrykę
|
|
#1817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
|||
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
Ja liczyłam, że poczuję ruchy już zaraz bo w drugiej ciąży niby szybciej, ale nic nie czuję
I smutno mi i się martwię, bo ostatnio miałam koszmarne bóle brzucha przez jelita, dalej waga stoi, a czasem spada trochę i ciągle myślę czy wszystko ok. Czy maluszek rośnie, czy wszystko z nim ok. W czwartek wizyta i to mnie jakoś podtrzymuje na duchu ale samopoczucie mam kiepskie. Szukam sobie tylko zajęć żeby nie myśleć..
|
#1819 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To źle? Bo lekarka nic mi w tym temacie nie powiedziała, wręcz stwierdziła że wyniki bardzo dobre.
|
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie Twój lekarz liczy na to,że łożysko pójdzie do gór, co jeszcze jest możliwe, ale dziwne, ze nic nie powiedzial. przy łożysku przodujacym na ogół lekarz daje obostrzenia takie jak zakaz seksu, nie przemeczanie się ( sporo leżenia) i chyba jeszcze jakieś inne
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
źle się wyraziłam Dzieki dziewczyny, planuje sie dzisiaj wybawić, ale zobaczymy ile dam rade bo ślub o 15
|
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja nie jestem zbytnio weselna tak czy inaczej![]() u mnie niestety dziś od rana powrót okropnego samopoczucia,silne mdłosci i wymiot podczas próby polkniecia wapnia
❤ Maksymilian ❤ Edytowane przez mariea Czas edycji: 2016-08-13 o 10:53 |
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Ale namnożyłyście tych postów, a jeden wieczór mnie nie było
![]() W ogóle miałam powiedzieć jak rodzice zareagują na podrzucone kartki z usg Teściowie zastali kopertę po powrocie z wakacji, był tel, radość itp ale tak normalnie. Za to z moimi rodzicami było śmiesznie. Mama dostała kopertę, pomyślała że to pomyłka/żart i olała nic nie mówiąc. Musiałam ją trochę ponaprowadzać żeby o tym wspomniała w rozmowie. Zaczęła mi opisywać co dostała i zdziwiona że ja wiem jak wyglądał nawet znaczek (przykleiłam różowy znaczek z bocianem niosącym dziecko)... Kompletnie jednak do niej nie docierało ![]()
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra magtki są najlepsze
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane, przepraszam za nieobecność ale wydarzyło się wiele przykrych sytuacji przez ostatnie dwa tygodnie i najzwyczajniej nie miałam siły pisać
postaram się Was nadrobić (bagatelka 50stron Wczoraj natomiast miałam prywatne usg 13+3 i lekarz mnie nastraszył, że mimo ,że mieszczę się w normie to on zalecałby dalsze badanie genetyczne...u niego prywatnie za 1200zl testy z krwi..... crl 73mm NT 2,3 w 13tyg.+3 Pytanie do Was, czy któraś z Was miała NT powyżej 2 ???
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Lutówki 2017 ❤ cz. II
Cytat:
Przykro mi z powodu Twojej straty ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez justkonev Czas edycji: 2016-08-13 o 13:40 |
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedymne co to lekarz zasugerowal echo serca w 24tc powiedzial ze martwic bysmy sie mogli jakby bylo pwyzej 2,5 a nie jest (mierzone kilka razy wychodzilo 2,2-2,4) wiec jest dobrze ![]() daj wyniki innemu lekarzowi do konsulatacji, na pewno taniej niz 1,2k... pytalas dlaczego go to niepokoi? ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- przykro mi z powodu straty...duzo sily zycze...
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

a jak czuje mruczanke, to po najgorszym dniu czuję jak mnie ogarnia spokój i blogostan i to miękkie futerko do tego
rzyganko minelo bezpowrotnie? u mnie wielka poprawa, aż się zastanawiam czy wszystko ok i czy to możliwe. tylko pobekuje jak koza

to było już 6 lat temu ale nadal tesknimy. Mieliśmy ją ze schroniska i była tak wdzięczna że zabraliśmy ją stamtąd 

albo jak się bąbel urodzi bo wejdą do kołyski i uduszą z zazdrości