![]() |
#1561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 - część pierwsza jako mamy!
Cytat:
![]() |
#1562 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Zakorzenienie
|
Wawer, takie "pośrodku niczego" - parku ni ma a w lesie dziki
![]() lokalizacja patrz wyżej - jak proponuję coś względnie niedaleko (w zasięgu nawet spaceru z wózkiem) to jest "łolaboga, jaki tam przecież dojazd ciężki! nie może być w centrum???" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1564 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
??? Jakie ma dzialanie? Ja podklady uzywam od wielkiego dzwonu ale mozliwe ze i tak szkodzi bo cera bardzo kaprysna. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1565 |
Moderatorka z pazurem
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1566 |
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił że spotkania w kościele przed chrztem i jutro jest uwaga 9!!!! Chrztow
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1567 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanych imprez dziewczyny! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1569 |
Wtajemniczenie
|
iwonia łączę się z Tobą w bólu jeśli chodzi o teściową...utożsamia wszystkie cechy i styl bycia, jakich ja bym nie chciała mieć i jaką teściową nie będę...
Wasze pociechy już atakują gryzaki? jakie macie? ja bym chciała jakieś fajne kupić... Chciałabym kupić jakąś fajną książeczkę do czytania...wiem, że nic nie rozumie, ale chciałabym jej czytać ![]() Jaki zabawy praktykujecie? Moja uwielbia "koci - koci - łapsi" tak przy tym super guga, że szok ![]() Dzisiaj mnie strasznie Miśka nastraszyła, bo obudziła się ze strasznym płaczem... 10 minut ją uspokajałam...aż łezki leciały ![]() Życzę jutro powodzenia na chrztach ![]()
#1570 |
Zakorzenienie
|
moja tez się ostatnio potrafi wybudzić z takim krzykiem...musimy być silne w tym skoku
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- nasz tatko juz jutro wraca!!! juupi!!!
#1571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj boję się tej mszy jutrzejszej z taką liczba chrztow. Nie dość że jesteśmy akurat w skoku rozwojowym plus choroba to jeszcze 9 masakra Chciałam nakarmić moje dziecko po kąpieli ale powiedział NIE centralnie uslyszalam nie... woli smoczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1572 | |||
Zakorzenienie
|
Mamy dziś babski wieczór z Alą, tatulek wybył na spotkanie w męskim gronie.
Cytat:
![]() Póki co najlepiej się u mnie sprawdzała seria Dermedic Normacne, zauważyłam znaczną poprawę. Naturalnych kosmetyków nie próbowałam więc tu nie pomogę Ja też teraz rzadko kiedy nakładam makijaż, nie pamiętam kiedy ostatnio kupowałam jakiekolwiek kosmetyki kolorowe. Tego co mam w ogóle nie zużywam więc zapasy się nie kończą. Parę razy nałożyłam w domu korektor albo jakiś lekki podkład to kończyło się tak, że brudziłam bodziaki Ali jak się do niej przytulałam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale oczywiście życzę aby obyło się bez płaczu i żeby Tymonek trzymał fason. Powodzenia wszystkim chrzczącym jutro ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1573 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nasz tatulek za tydzień wyjeżdża na 2,5 miesiąca.... Cytat:
![]() Ja też dam rękę uciąć, że moja podczas kwilenia mówi nie.... już widzę jak idzie do szkoły ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1574 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() Wszelkie łaskotki, zwłaszcza w szyję. I uwielbia, żeby mu dać dłoń do łapania. Serio na wiele minut go to zajmuje. Hm.. no słabo u nas z zabawami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1575 | |
Zadomowienie
|
Ja polecam na twarz olej kokosowy, długo stosowałam krem La Roche Effaclar na niedoskonałości ale olej lepiej sobie z nimi radzi
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
Polecam bronzer Lavertu, miałam ziemie egipska i ten jest równie dobry a kosztuje na Allegro ok 80-90 zł ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1577 |
Zadomowienie
|
U nas Majcia zaczęła płakać pod koniec kazania a jak podeszliśmy pod ołtarz na chrzest to sie zaczęło ... Ale był wrzask, aż bordowa była. Uspokoiła sie jak usiedliśmy w ławce
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Ksiądz w dodatku nie usłyszał imienia przy tym ryku i ochrzcił jako Maria, tak ma na imię teściowa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1578 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kurcze to nieźle ![]() Cytat:
Charakterne maleństwa ![]() Cytat:
![]() ![]() Wcale nie słabo u Was z zabawami ![]()
![]() |
#1579 |
Z deszczem w butach
|
Jakoś nie mam ambicji silić się na nie wiadomo, jakie zabawy, jak to było ze starszą, którą cały czas, gdy nie spała zabawiałam. Wręcz Ola często zostawiam, gdy nie śpi. Na chwilę, na kilka minut. Myślę, że jeśli się przyzwyczai, że mama nie musi być cały czas tuż obok, to za jakiś czas będzie bardziej samodzielny w zabawach itp.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1580 |
Zakorzenienie
|
6 stron do nadrobienia jutro,popisałyście:P
Meldujemy się z domu. Gabrysia już smacznie spi od pół godzinym.Z wesela zmylismy sie o 20, bez problemu moglismy dalej siedzieć, ale bez tanców chulańców nie widziałam sensu. CHUSTA to jest najgenialniejszy wynalazek świata. A ja głupia odrazu Gabi w nią nie wpakowałam. Mielismy już jechaç, a stwierdziłam,ze sprobuje chusty i posiedzielismy jeszcze 3 godziny ![]()
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2016-08-13 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1581 |
Zakorzenienie
|
My z kociakiem głównie "rozmawiamy" albo pomagamy się bawić grzechotkami albo gryzakami na łóżku albo na macie, albo na macie bawi się sam a my "podkładamy głos" jak gada do jakiejś zabawki, a czasem potrzebuje "chwili samotności" - wtedy każe się odkładać do wózka, przykryć bambusowym kocykiem, przy buzi kotek na kocyku i pielucha tetrowa i sobie to wszystko po kolei miętosi łapkami a w końcu usypia
![]() Wczoraj wyszłam z psem i zostawiłam kociaka na macie i męża obok. Wróciłam za pół godziny - kociak dalej się bawił, chociaż już niemrawo bo był śpiący a tata spał w najlepsze tak go te grzechotki uśpiły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1582 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dopiero po powrocie sie uspokoil i jest troche lepiej / zauwazylam ze przez ten chaos za malo go tulalam i on tez niespokojny.. Teraz 1 raz od miesiaca zasnal przy karmieniu bo w koncu nie robimy tego na łapucapu.. Cytat:
![]() ![]() mam doła ze mi dziecko szybko rosnie, osatnio sie mezowi pobeczalam xD a dopiero co okladam 56 rozmiary.. matka wariatka ze mnie :P Edytowane przez 201701091517 Czas edycji: 2016-08-13 o 21:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1583 | ||
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1584 | ||
Zakorzenienie
|
Na przebarwienia dobry jest acne derm. Mi na wypryski pomaga kwas benzoesowy. Kiedyś to był brevoxyl, już nie produkują, obecnie można kupić benzacne. Jest dostępny w dwóch wersjach, słabsze i mocniejsze stężenie. U mnie lepiej działa to słabsze.
Z rzeczy, które stosowałam i dobrze działają na moją cerę to: - Bielenda, Skin Clinic Profesional, Super Power Mezo Serum (Aktywne serum korygujące Anti-Age do cery mieszanej i tłustej, z niedoskonałościami) (mam już drugie opakowanie) Z rzeczy, które u mnie się nie sprawdziły: - Pharmaceris T, Sebo - Almond Peel 5% (Krem peelingujący - I stopień złuszczania), ważny do marca 2017, mogę wysłać, sama nie będę używać, więc pewnie do kosza trafi ![]() - Glyco-A 12% AHA (Peeling kosmetyczny) - Effaclar K La Roche-Posay Czeka na półce TriAcneal Avene. Głównie ze względu na obecność słabszej wersji retinoidu -retinaldehydu i jego działania przeciwzmarszczkowego :P Teraz już po ciąży, więc można stosować ![]() Jak ktoś się wcześniej nie bawił kwasami, to lepiej wcześniej coś na ten temat poczytać, bo można sobie krzywdę zrobić. ---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:53 ---------- Poprzedni post napisano o 02:50 ---------- Dzięki dziewczyny za informacje dot. zachowania maluchów poza domem rodzinnym na dłużej. Trochę się boję. W sumie jechać nie muszę, ale bardzo chce, bo się stęskniłam za domem rodzinnym ![]() ---------- Dopisano o 02:58 ---------- Poprzedni post napisano o 02:53 ---------- Cytat:
![]()
Jak na razie skończyłem dwie paczki M&M’sów i czekoladowe ciasto. Od razu czuję się lepiej." Edytowane przez gingerbre Czas edycji: 2016-08-14 o 03:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
ginger, my pojechaliśmy na tydzień i nic się nie zmieniło
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 03:09 ---------- Poprzedni post napisano o 03:08 ---------- Cytat:
![]()
Jak na razie skończyłem dwie paczki M&M’sów i czekoladowe ciasto. Od razu czuję się lepiej." Edytowane przez gingerbre Czas edycji: 2016-08-14 o 04:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1587 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nocka o niebo lepsza. Były tylko 2 pobudki o 2 i 5.30. A matka z wrażenia już spać nie może.
Wczoraj zostawiłam Tymka na naszym łóżku jak to zawsze robię gdy go nakarmie po kąpieli. Słyszę że się coś wierci idę patrzę a on prawie na skraju łóżku... zamarlam z przerażenia. Juz go zostawiać samego nie mogę... Miłej niedzieli i udanych chrztow, oby nam dzieci ładnie przespaly mszę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1588 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1589 |
Wtajemniczenie
|
A moja mala dopiero wstala na jedzenie, od 20!
Chyba zadowolona ze w koncu jest w swoim lozeczku ![]() Co do chrztow u nas bylo 7, relacje moja znacie híhi ![]() My bawimy sie w 'gdzie jest dzidzius' - przykrywam ja tetra na chwilke Leci pszczolka i siada na... - fajnie wodzi wzrokiem za palcem Ogladamy ksiazeczki, masujemy sie- przy masowaniu noska tak sie chichra ![]() Puszczacie maluchom jakas muzyke? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:38 ---------- Poprzedni post napisano o 04:37 ---------- U nas jedzenie o 18:30, 24, 4 i teraz myślałam, że już będzie wstawać, ale pomarudzila przez sen i śpi dalej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.