![]() |
#181 |
Konto usunięte
|
Dot.: kobiety ładniejsze ode mnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
![]() owszem, sa tez kobiety ktore wygladaja jeszcze lepiej niz ja, ale nie mysle o nich w kategoriach zazdrosci, bardziej patrze na nie z podziwem i sa dla mnie inspiracja zeby np tez tak sobie uczesac wlosy itp. a o mojego tż sie nie martwie bo wiem ze dla niego tylko ja sie licze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#183 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja przy wielu kobietach też wypadam lepiej( oczywiście w moim odczuciu), ale są też takie koleżanki, które są ode mnie dużo ładniejsze. Inspirowanie się to dobry pomysł, z tym, że np. długie włosy, które wyglądają pięknie u kogoś, niekoniecznie też pasują każdemu. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Czyli w sumie jak dobrze by nie było to i ta są lepsi. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Konto usunięte
|
Ariana Grande to naprawdę Twój ideał? Przecież ona nawet nie wygląda jak kobieta, jest to raczej taka przesłodzona dziewczynka. Na dodatek mierzy 154 cm wzrostu i zawsze ma masę zbyt wyrazistej tapety na twarzy (tak to przynajmniej wygląda na zdjęciach, nie śledzę jej 'kariery'
![]() Przestań się tym martwić albo znajdź sobie lepszy 'ideał' do ścigania bo od Ariany Grande na pewno jesteś atrakcyjniejsza. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
a ariana grande jest ladna ale ja sama czuje sie od niej ladniejsza ![]() kiedys sobie gadalismy z tż jakie znane osoby nam sie podobaja z wygladu, mezczyzni i kobiety i oboje bylismy zaskoczeni kto sie tam na tej liscie znajdowal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;64163916]To znaczy, że jest subiektywnie piękna. Obiektywne piękno nie istnieje
![]() Przepraszam, literówka. Oczywiście miałam na myśli subiektywnie. ![]()
![]() |
#189 |
BAN stały
|
Kiedyś czytalam, że Ariana ma straszny trądzik, było zbiżenie jej twarzy w makijażu i było widać, krostki, blizny itp.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie gdybym była taka od urodzenia to bym siebie lubiła. Ale z moim obecnym gustem... Może swojemu facetowi też wtedy byś się w ogóle nie podobała. Podobasz się TERAZ, czyli jak będziesz wyglądać inaczej, to jest szansa, że już nie będziesz.
![]() |
![]() |
#191 |
Amounted Princess
|
ja to wogole nie chcialabym wygladac jak nikt inny na swiecie. moj wyglad mi ie podoba i nie chce innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojciec, że w ogóle nie jestem, matka, że powinnam schudnąć i może wtedy. Tylko że ja nic na swoją twarz nie poradzę. Więc ją lubię i akceptuję i uważam, że jest bardzo ładna. A kiedy ją lubię i akceptuję to wszyscy wokół też. ![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Amounted Princess
|
tu masz ariane grande bez make upu. nie wyglada zbyt pieknie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba że wyanimowany, ale to się nie liczy, nie? ![]()
![]() |
![]() |
#197 |
Amounted Princess
|
kiedy bylam dzieckiem w podstawowce mi dokuczali ze mam murzynskie usta (bardzo pelne, cos jak tu na zdjeciu), nienawidzilam ich wtedy. Doroslam i nagle te usta staly sie jednym z moich najwiekszych atutow. wniosek z tego jest taki ze czasem mozesz uwazac cos za swoja wade a tak naparwde mozesz z tego zrobic swoj atut.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi na przykład wiele osób mówiło, że jestem średnia, ale mam niezwykłe oczy (koleżanki, rodzice, itd.). Do tego stopnia, że obcy ludzi na ulicy się zatrzymywali mi to powiedzieć. Tylko że do dwudziestego drugiego roku życia nie skalałam swojej twarzy kremem nawilżającym, nie mówiąc o makijażu. Miałam brodę (problemy hormonalne), cienie pod oczami od grania nocami i w ogóle, no dobrze nie było. Nauczyłam się dbać o siebie i podkreślać oczy. Nagle weszłam do świata "ładnych kobiet" i nikt mnie nie określa jako "średnią" (na pewno nie w twarz, bo w takie cuda nie wierzę ![]() Każda z nas ma jakiś atut, który można wykorzystać. Są nawet modelki, których atutem jet dziura między przednimi zębami, co dla mnie na przykład jet abstrakcją. ![]()
![]() |
![]() |
#199 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
![]() zreszta internet skutecznie przekonal mnie ze na swiecie nie ma kobiet naprawde brzydkich tylko sa te ktore o siebie nie dbaja ![]() u mnie tak samo najwiekszym moim atutem jest twarz. figury nie mam jakiejs powalajacej, to znaczy jestem raczej szczupla, ale generalnie szalu nie ma jesli o nia chodzi, a mimo to ze wzgledu na twarz jestem uwazana przez bardzo wielu mezczyzn za piekną. a tutaj wrzucam filmik co moze zdzialac magia makijazu ![]() https://www.facebook.com/Olipretty.2...6337501803275/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
U mnie wszystko zależy od dnia. Np. w poniedziałek mogę czuć się jak Miss Polonia, a we wtorek najchętniej nie wyszłabym z domu. Nie mam pojęcia, z czym to jest związane. Wiem, że mój TŻ kompletnie mnie wtedy nie rozumie. Mówi, że przecież nie ma ładniejszej (często to od niego słyszę) itp., ale i tak nie poprawia mi to humoru. Może to hormony? Próbuję sobie z tym radzić. Mówię sobie, że przecież jest mnóstwo rzeczy, których bym w sobie nie zmieniła, bo przecież uwielbiam swój wzrost, wagę, talię, oczy, twarz itp. itd. Czasem ponarzekam na nos (że niby jest za duży), biust (że za mały - mam C), ale patrząc na całokształt wcale nie jest źle
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak to prawda, każdy ma jakiś atut, który po prostu TRZEBA podkreślać. ![]() ![]() A co do Ariany to fakt jest niziutka, przesłodzona, ale zdziwiłam się, że została tak negatywnie oceniona, bo w moim odczuciu mimo tej swojej infatylności jest bardzo ładna. Tak troszkę odbiegając od tematu, dziewczyna z filmiku ( link podesłalam wcześniej) w Waszym odczuciu jest atrakcyjniejsza od Ariany, czy obie są dla Was nieciekawe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Amounted Princess
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;64175411]Zawsze intryguje mnie ta opinia. Co konkretnie masz na myśli?[/QUOTE]
to ze w obecnych czasach mozna zrobic makijazem cuda, poczawszy od makijazu oczu po konturowanie twarzy, mozna nim zniwelowac praktycznie wszytskie mankamenty, wyszczuplic twarz, zmniejszyc optycznie nos i wiele wiele innych rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
Stwierdzam, że jestem ładniejsza od Ariany bez tapety.
A jestem średnia. Z taką gładzią jaką ona ma na zdjęciach to Tż nie poznałby mnie.:-D
![]() |
#205 | |
Amounted Princess
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież ona ma fluid, który nakłada większość kobiet, kreski, jakiś tam cień, rzęsy pomalowane, brwi podkreślone, no na pewno bronzer i usta pomalowane. Albo ja jestem ślepa, albo nie wiem, bo nie dostrzegam ogromnej ilości tapety. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Konto usunięte
|
A od kiedy makijaż to dbanie o siebie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#208 | |
Amounted Princess
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;64175736]A od kiedy makijaż to dbanie o siebie?[/QUOTE]
moze zle to ujelam. zamiast "te ktore o siebie nie dbaja" powinno byc "te ktore nie potrafia ukryc swoich mankamentow urody i podkreslic atutow" ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Konto usunięte
|
Dla mnie dziewczyna z filmiku ok, jest ładna, ale nie zachwyca. Ma taką okrągłą twarz i nieciekawe włosy ;p. Widząc ją nie pomyślałabym na pewno "ale śliczna, wow". Ariana podoba mi sie o wiele bardziej. Ale cóż, dobre kosmetyki do makijażu i jego umiejętne wykonanie naprawdę działają cuda. Dobrze też pamiętać, że prawie wszystkie celebrytki miały poprawianą urodę chirurgicznie, mimo że nie o wszystkich przypadkach (jak np. Angelina Jolie, Winona Ryder) jest głośno. Podsumowując powiedziałabym, że nie ma brzydkich kobiet, są tylko biedne...
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-08-15 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
dokładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.