Rozstanie z facetem XXXV - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-17, 10:04   #3331
nyana89
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXXV

Cytat:
Napisane przez madlenee Pokaż wiadomość
Dla mnie dziś jest straszny dzień. Mam dziś wizytę u psychiatry. Strasznie się boję, ze stresu chce mi się płakać.
Choć nie wiem czy to ze stresu czy przez niego, bo bardzo liczyłam że mimo wszystko chociaż do mnie napisze, bo ponoć interesuje go czy coś ze sobą zrobię. Chyba straciłam nadzieję, że coś dla niego znaczę..
To co napisałaś brzmi tak, jakbyś wcale nie chciała iść do tego psychiatry dla siebie, tylko pod jego naciskiem, aby 'zasłużyć' znów na jego uwagę. To nie może tak działać, ale to już mam nadzieję ten specjalista Ci pomoże ułożyć (chociaż dla Ciebie raczej psychoterapeuta/psycholog byłby lepszy). I nie martw się, że on nic nie napisał. Ale my tutaj trzymamy za Ciebie kciuki i nas interesuje to, abyś doszła do siebie
Stary 2016-08-17, 10:10   #3332
madlenee
Raczkowanie

Chcę iść, ale boję się i liczyłam na jego wsparcie. Głupia ja naiwnie liczyłam, że mu na mnie zależy.
A o skierowanie do psychologa też poproszę, bo za dużo problemów mam i trzeba je przepracować. Choć teraz mam ochotę wszystko rzucić i zrezygnować.
madlenee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 10:12   #3333
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Chcę iść, ale boję się i liczyłam na jego wsparcie. Głupia ja naiwnie liczyłam, że mu na mnie zależy.
A o skierowanie do psychologa też poproszę, bo za dużo problemów mam i trzeba je przepracować. Choć teraz mam ochotę wszystko rzucić i zrezygnować.
Rozumiem Ciebie, że odechciewa się wszystkiego. Ale nie rezygnuj. Bądź konsekwentna a potem, po kilku miesiącach sobie za to podziękujesz Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
Stary 2016-08-17, 10:21   #3334
mon_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przypominajka Pokaż wiadomość
mon_92 to Wy sie widujecie po tym wszytskim??
Tak. Wiem, nie powinnam, ale to silniejsze ode mnie.

Wciąż go kocham i czuję się przy nim lepiej. To chore, bo on jest z nim. A ja nie czuję złości, żalu itp.

I jednak zdecydował się na wakacje z nim. Powtarza, że nie wie z kim chce być. Nie jest pewien swojej orientacji. Miał z nim zamieszkać, ale wycofał się z tego odkąd mamy kontakt.

Ciągle powtarza: "powiedz słowo, a z nim zerwę".

mon_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 10:24   #3335
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mon_92 Pokaż wiadomość

Wciąż go kocham i czuję się przy nim lepiej. To chore, bo on jest z nim. A ja nie czuję złości, żalu itp.

I jednak zdecydował się na wakacje z nim. Powtarza, że nie wie z kim chce być. Nie jest pewien swojej orientacji. Miał z nim zamieszkać, ale wycofał się z tego odkąd mamy kontakt.

Nie kochasz, tylko jesteś emocjonalnie uzależniona. On nie kocha żadnego z Was i powinien zostać sam, żeby sobie w głowie poukładać. A skoro wiesz co powinnaś to zrób to Jeśli nie dajesz rady, udaj się do specjalisty, który Ci pomoże. No chyba że lubisz ten stan cierpienia, bo paradoksalnie od tego też można się uzależnić, od tego masochizmu
Stary 2016-08-17, 10:31   #3336
madlenee
Raczkowanie

Cytat:

Jeśli on by chciał z Tobą być to by był. Po co takie teksty "powiedz słowo, a z nim zerwę".
On sam nie wie czego chce, szkoda żebyś tyle cierpiała przez niego.
Stary 2016-08-17, 11:06   #3337
mon_92
Raczkowanie

Macie rację

I te teksty, że jak ja kogoś będę miała to on nie wytrzyma, aczkolwiek chce, żebym była szczęśliwa.

Myślę, że nawet jeśli byśmy do siebie wrócili to i tak utrzymywałby kontakty z facetami i by go ciągnęło do nich, bo przecież przez ostatni rok naszego związku pisał z jakimiś. Ja odpuściłam i zaproponowałam zerwanie.

Myślę, że on jest zdecydowanie homo, bo dziewczyny go nie kręcą - jedynie umie powiedzieć o dziewczynie "ładna", ale nie podniecająca itp., bo seks z dziewczynami go raczej nie kręci.

A do mnie chyba czuje sentyment i przywiązanie, bo to w końcu 4 lata.

Tak, gdyby tylko mnie chciał to poruszyłby niebo i ziemię, starałby się i na sam z siebie zerwałby z tamtym chłopakiem...

Ech, jestem żałosna
Stary 2016-08-17, 11:28   #3338
matumaini
TU i TAM

mam 27 lat i malego psa, szukam kawalerki, osobnej bez wlascicieli, nie chce mieszkac ze studentami i nie wyobrazam sobie dzielic z kims obcym mieszkania, jestem juz zwyczajnie za stara
szukam czegos do 1200zl ze wszystkim

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
Napisane przez alex1231 Pokaż wiadomość
Zawsze mozna na Ciebie liczyc!
To cud, ze tych wrzodow ani zadnego innego chorobska nie sciagnelam na siebie przez to wszystko. W koncu drastycznie schudlam w przeciągu miesiaca, jadlam byle co i byle jak, i tylko te samoopamietanie sie w tym mi pomoglo jakos dojść do siebie. Dalej jem malo, jedzenie mi nie smakuje,no oprocz krewetek, tofu i awokado, ktore wielbie.
Wczoraj zasnelam w takim smutnym zamysleniu. Nie plakalam, ale bylo smutno. Dzisiaj nie ma mega energii, ale jest troszke lepiej. O 13 mam dopelnianie rzęs i na tym metodą step by step się skupiam

mon_92 u mnie tez tak bylo, że w przeciagu dnia sobie "wszedl w nowy zwiazek". Tylko ja nie mam z nim kontaktu. Co jest straszne, gdy przez 7 lat rozmawialo sie codziennie, czasami calymi dniami, czasami nocami. And now it's gone. Ale ten brak kontaktu pomógł mi chociaz troche sie podniesc. I Tobie tez to radze. Jest ciezko, wiem. Ale ten brak kontaktu moze podzialac dla niego niczym terapia szokowa, okreslic sie. Moze dotrze cos do niego.

Moje zaproszenie na Mazury wciaz jest aktualne. W przyszłym tygodniu wyjeżdżam nad morze. Ale z checia bym sie gdzies wybrala. Lubie podrozowac, tylko nie lubie sama. I na początku tego wszystkiego chcialam wyjechać, ale wszyscy znajomi albo w pracy, albo zajęci, albo bez pieniedzy na wyjazd. Jedyny wyjazd, którego jestem pewna to następne wakacje w stanach. I jak sie uda to moj przyjaciel poleci tam razem ze mna. Ale poki co musze przezyc ten rok. Wszystko pierwsze bez niego, Olsztyn bez niego, a na sam koniec potem jakos sie obronic.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
a nad morze sama?
matumaini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 14:48   #3339
alex1231
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matumaini Pokaż wiadomość
a nad morze sama?
Niee, z rodziną. Moja mama to wymyśliła, ze dobrze mi to zrobi. I mam nadzieję, że tak będzie.

alex1231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 14:57   #3340
mon_92
Raczkowanie

Jestem masochistką.

Albo szukam bodźca, który skutecznie sprawi, że nie będę chciała mieć z nim kontaktu.

Widziałam zdjęcia znad morza na fb, uśmiechnięci, zadowoleni... pewnie gruchają jak gołąbki i będą ze sobą bardzo długo...

Dlaczego ludzie są tak okrutni? I tak łatwo przychodzi im ranienie innych? A sami są szczęśliwi jak gdyby nigdy nic...?
Stary 2016-08-17, 16:42   #3341
matumaini
TU i TAM

Cytat:
Jestem masochistką.

Albo szukam bodźca, który skutecznie sprawi, że nie będę chciała mieć z nim kontaktu.

Widziałam zdjęcia znad morza na fb, uśmiechnięci, zadowoleni... pewnie gruchają jak gołąbki i będą ze sobą bardzo długo...

Dlaczego ludzie są tak okrutni? I tak łatwo przychodzi im ranienie innych? A sami są szczęśliwi jak gdyby nigdy nic...?
Nie jesteś, nie można chcieć kogoś zmienić, on woli mężczyzn i nie jest to Twoja wina, musisz zapomnieć o tym co było i jeżeli go kochasz to ciesz się z tego że odnalazl swoja drogę, o ile tak jest a to nie tylko jego chwilowy wymysł
zycze Ci wszystkiego dobrego

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez alex1231 Pokaż wiadomość
Niee, z rodziną. Moja mama to wymyśliła, ze dobrze mi to zrobi. I mam nadzieję, że tak będzie.

super masz, ja nawet nie mam z kim wyjechac, wszystkich znajomych mielismy wspolnych
Stary 2016-08-17, 18:10   #3342
mon_92
Raczkowanie

dziękuję matumaini

może to dobra okazja do zerwania kontaktu skoro jest nad morzem i się nie widujemy...

wczoraj narzekał, że między nimi kiepsko i wolałby być tam ze mną, ale dziś już się nie odezwał, więc wnioskuję, że już między nimi jest super...

powiedział kiedyś, że uczy się na błędach i że z nim inaczej postępuje - niby mówi o wszystkim, nie pisze z innymi facetami itp.
Stary 2016-08-17, 18:36   #3343
madlenee
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję matumaini

może to dobra okazja do zerwania kontaktu skoro jest nad morzem i się nie widujemy...

wczoraj narzekał, że między nimi kiepsko i wolałby być tam ze mną, ale dziś już się nie odezwał, więc wnioskuję, że już między nimi jest super...

powiedział kiedyś, że uczy się na błędach i że z nim inaczej postępuje - niby mówi o wszystkim, nie pisze z innymi facetami itp.
Nie możesz tak analizować jego zachowania. Musisz się odciąć od tego. Wiem, że łatwo się mówi, ale pomyśl o tym czy gdyby nawet do Ciebie wrócił to czy byłabyś w stanie zbudować szczęśliwy związek? Czy nie byłoby w tym ciągłej niepewności o to czy zaraz znowu nie odejdzie?
Stary 2016-08-17, 18:40   #3344
mon_92
Raczkowanie

Nie ma dobrego wyjścia.

Będąc z nim znów obawiałabym się, bo wydaje mi się, że on powinien być z facetem, ale bez niego chyba mi jeszcze gorzej, nie wyobrażam sobie być z kimś innym, kocham go...
Stary 2016-08-17, 19:46   #3345
liz747
Raczkowanie

Cytat:
Nie ma dobrego wyjścia.

Będąc z nim znów obawiałabym się, bo wydaje mi się, że on powinien być z facetem, ale bez niego chyba mi jeszcze gorzej, nie wyobrażam sobie być z kimś innym, kocham go...
A nie możesz go sobie zwyczajnie obrzydzić? Bo tak szczerze to ok, ja jestem na przyklad tolerancyjna, spoko, ale nie w przypadku, kiedy facet z którym bylabym 4 lata zostawil mnie dla...faceta. Są jakieś granice.

On nie wróci, bo mam nadzieje, ze na to nie pozwolisz. Zerwij z nim w koncu kontakt i zacznij żyć, znajdziesz kogoś kto będzie pewien, że jest hetero, co to za niedojrzały gówniarz który nie wie czy woli facetow czy kobiety :/ Obrzydliwe
liz747 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 19:48   #3346
mon_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez liz747 Pokaż wiadomość
A nie możesz go sobie zwyczajnie obrzydzić? Bo tak szczerze to ok, ja jestem na przyklad tolerancyjna, spoko, ale nie w przypadku, kiedy facet z którym bylabym 4 lata zostawil mnie dla...faceta. Są jakieś granice.

On nie wróci, bo mam nadzieje, ze na to nie pozwolisz. Zerwij z nim w koncu kontakt i zacznij żyć, znajdziesz kogoś kto będzie pewien, że jest hetero, co to za niedojrzały gówniarz który nie wie czy woli facetow czy kobiety :/ Obrzydliwe
Jestem tak zaślepiona, że nie obrzydził mnie jeszcze fakt, że uprawiają seks bez zabezpieczenia...
Stary 2016-08-17, 19:58   #3347
liz747
Raczkowanie

Cytat:
Jestem tak zaślepiona, że nie obrzydził mnie jeszcze fakt, że uprawiają seks bez zabezpieczenia...

O fuck me...

Dziewczyno ogarnij się, proszę Cię zrób to dla siebie....
liz747 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 19:59   #3348
madlenee
Raczkowanie

Mon_92, ja po zakończeniu 4 letniego związku, w którym mieszkaliśmy razem, była już mowa o ślubie itd. potrafiłam stworzyć nowy związek. Mówiłam tak jak Ty, że nikogo innego nie chce, ale czas leczy rany. Musisz jedynie odciąć się, nie spotykać. Oglądanie zdjęć z fb to najgorsze co możesz sobie zrobić.
Czytając twoje wypowiedzi zastanawiam się czego w tym momencie chcesz? Mam wrażenie że lubisz się teraz martwić, myśleć o nim itd. Mimo że wiesz doskonale że nic z tego nie będzie już.

Z kolei u mnie dziś słabo, mimo wizyty u psychiatry. Liczyłam że on się odezwie, zapyta jak tam, będzie ciekawy bo wcześniej dopytywal kiedy ta wizyta I że mu zależy bym poszła. A teraz zwyczajnie nie obchodzi go czy tam byłam, co wyszło z wizyty itd.

Edytowane przez madlenee
Czas edycji: 2016-08-17 o 20:00
Stary 2016-08-17, 20:12   #3349
just_wlosy
Zadomowienie

Nienawidzę tego forum, wątku itd. Ale tak cały czas tu wracam i piszę.... 😞😞
Do godziny 15 stej nie wychodziłam dziś z łóżka. Mam wrażenie, że zrobiłam straszny krok do tyłu. Czuję, że muszę z kimś pogadać, do kogoś się przytulić. Ale jestem tylko ja, cztery ściany i świat wirtualny. Tak bardzo nie chcę być sama, tak bardzo chciałabym aby wrócił 😢😢😢

just_wlosy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-17, 20:23   #3350
mon_92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez just_wlosy Pokaż wiadomość
Nienawidzę tego forum, wątku itd. Ale tak cały czas tu wracam i piszę.... 😞😞
Do godziny 15 stej nie wychodziłam dziś z łóżka. Mam wrażenie, że zrobiłam straszny krok do tyłu. Czuję, że muszę z kimś pogadać, do kogoś się przytulić. Ale jestem tylko ja, cztery ściany i świat wirtualny. Tak bardzo nie chcę być sama, tak bardzo chciałabym aby wrócił 😢😢😢

Czuję dokładnie to samo
Stary 2016-08-17, 20:44   #3351
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57
Konto usunięte

A znajomi, hobby?
Czasem tu zaglądam i trzymam kciuki, żebyście się w końcu otrząsnęły z przeszłości i były szczęśliwe, choć wiem, że nie jest łatwo, bo pamiętam przez co sama przechodziłam, mimo wszystko wierzę iż nic nie dzieje się bez przyczyny i Wy również odnajdziecie szczęście, choć czasem potrzeba sporo czasu. Pozdrawiam!
e60e5454b131baabfef11f4156e093bc04f95d5e_5ebdcd725ac57 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-18, 08:35   #3352
K_ropka
Raczkowanie

Dzień dobry Kochane
Dziś po raz pierwszy wstałam bez kluchy w gardle. Po raz pierwszy nie był pierwszą myślą po przebudzeniu Taki mały sukces
Wczoraj byłam u pani psycholog. Mam mieszane uczucia. Jest zupełnie inna od terapeutki, do której chodziłam latami. Z drugiej strony z tego chodzenia latami wyniknęło wiele dobrych rzeczy, ale w kwestii związków nadal jestem w czarnej .upie. Więc może to inne podejście obecnej pani psycholog ruszy mnie z miejsca. Taką mam nadzieję W każdym razie jestem dobrej myśli, dostałam zadania domowe, za miesiąc kolejna wizyta. We'll see
madlenee - to super, że zdecydowałaś się na wizytę u psychiatry! Sama przez to kiedyś przechodziłam i wiem, jakie to ciężkie. Mimo wszystko dałaś radę, zrobiłaś pierwszy krok ku wyzdrowieniu i lepszemu życiu Możesz być z siebie dumna! A że on się nie odezwał... Cóż, robisz to dla siebie, nie dla niego. Jeszcze znajdzie się facet u Twego boku, który będzie potrafił Cię docenić i wesprzeć.
matumaini - kurczę, gdyby nie to, że totalnie jestem spłukana, pojechałabym z Tobą. Ale no nie mogę :/ A może sprawdź, czy nie ma jakichś wyjazdów dla singli w najbliższym czasie? Gdzieś kiedyś widziałam takie oferty. To dobra okazja, żeby poznać nowych ludzi! Albo może jakieś warsztaty - jogi, zdrowego odżywiania, Body Chief organizuje co jakiś czas swoje wyjazdy. Miałabyś połączenie przyjemnego z pożytecznym - wakacje, wypoczynek i poznanie nowych ludzi
K_ropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-18, 09:40   #3353
matumaini
TU i TAM

Cytat:
Napisane przez K_ropka Pokaż wiadomość
Dzień dobry Kochane
Dziś po raz pierwszy wstałam bez kluchy w gardle. Po raz pierwszy nie był pierwszą myślą po przebudzeniu Taki mały sukces
Wczoraj byłam u pani psycholog. Mam mieszane uczucia. Jest zupełnie inna od terapeutki, do której chodziłam latami. Z drugiej strony z tego chodzenia latami wyniknęło wiele dobrych rzeczy, ale w kwestii związków nadal jestem w czarnej .upie. Więc może to inne podejście obecnej pani psycholog ruszy mnie z miejsca. Taką mam nadzieję W każdym razie jestem dobrej myśli, dostałam zadania domowe, za miesiąc kolejna wizyta. We'll see
madlenee - to super, że zdecydowałaś się na wizytę u psychiatry! Sama przez to kiedyś przechodziłam i wiem, jakie to ciężkie. Mimo wszystko dałaś radę, zrobiłaś pierwszy krok ku wyzdrowieniu i lepszemu życiu Możesz być z siebie dumna! A że on się nie odezwał... Cóż, robisz to dla siebie, nie dla niego. Jeszcze znajdzie się facet u Twego boku, który będzie potrafił Cię docenić i wesprzeć.
matumaini - kurczę, gdyby nie to, że totalnie jestem spłukana, pojechałabym z Tobą. Ale no nie mogę :/ A może sprawdź, czy nie ma jakichś wyjazdów dla singli w najbliższym czasie? Gdzieś kiedyś widziałam takie oferty. To dobra okazja, żeby poznać nowych ludzi! Albo może jakieś warsztaty - jogi, zdrowego odżywiania, Body Chief organizuje co jakiś czas swoje wyjazdy. Miałabyś połączenie przyjemnego z pożytecznym - wakacje, wypoczynek i poznanie nowych ludzi

chodzilo mi bardziej o spotkanie z osobami ktore maja te same przezycia

dobrze ze Ci lepiej
zycze dzsiaj wszysktim milego dnia
Stary 2016-08-18, 09:41   #3354
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Z kolei u mnie dziś słabo, mimo wizyty u psychiatry. Liczyłam że on się odezwie, zapyta jak tam, będzie ciekawy bo wcześniej dopytywal kiedy ta wizyta I że mu zależy bym poszła. A teraz zwyczajnie nie obchodzi go czy tam byłam, co wyszło z wizyty itd.
Tak wygląda przyjaźń i troska po rozstaniu. Nie miej złudzeń, on teraz prowadzi dalsze, własne życie, w którym czasem pojawi się wspomnienie o Tobie, ale generalnie nie musi już pamiętać o ważnych dla Ciebie wydarzeniach.
Cytat:
Napisane przez just_wlosy Pokaż wiadomość
Wyjdź do ludzi! Idź na jakiś fitness, pobiegaj po okolicy, cokolwiek...
Stary 2016-08-18, 09:43   #3355
Belka919
Przyczajenie

Cześć.

Wierzycie ze miłość jest tak silna i przetrwa wszystko?

Byłam z tz 5 lat ... Po 4 latach bardzo chciałam sie z nim rozstać, wyjechałam za granice i wdalam sie w przelotny romans, wróciłam, króciutka przerwa, spróbujmy bo nie potrafimy żyć bez siebie, jednak rok pózniej mając sile uciekłam do dużego miasta. Zostawiłam go.

Będąc przez ten rok byłam w związku, taka zapchaj dziura ale były momenty ze myślałam ze to ten, ale to nie ten bo tego nigdy nie kochałam, nigdy taka miłością jak poprzedniego, taka za którego mogłam umrzeć i umierałam z tęsknoty, gdy sie rozstawaliśmy byłam pewna ze go nie kocham, aczkolwiek wszystkich porównywałam, marzyłam o tym silnym uczuciu, pamiętałam o tej miłości jaka on mnie darzył. Zakończyłam związek "zapchaj dziura".

Uświadomiłam sobie ze bede sama bo nikogo nie jestem w stanie pokochać.

Wyjechałam do Warszawy, za długo rezygnowałem z siebie, żyłam na wsi, chroniczny brak kasy, wszystko na mojej głowie, tz został przecenie totalnie zdominowany, był nie idealny, chciałam aby spełnił wszystkie moje chore ambicje wiec zaczęłam w nim widzieć nieudacznika, bo jak on nie mógł być chcieć jakimś dyrektorem? Gdzie po prostu chłopak chciał całkiem inaczej żyć, a ja pogońilam za kasa, za życiem, za miastem.

On totalnie spadł gdy sie rozstaliśmy, zaczął pić nałogi, porażka.

Czy my możemy mieć jeszcze szanse? Dziewczyńy ja juz sobie nie radzę. Czy ktoś do siebie wrócił po takim czymś?
Belka919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-18, 09:47   #3356
nyana89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Belka919 Pokaż wiadomość
Cześć.

Wierzycie ze miłość jest tak silna i przetrwa wszystko?

Byłam z tz 5 lat ... Po 4 latach bardzo chciałam sie z nim rozstać, wyjechałam za granice i wdalam sie w przelotny romans, wróciłam, króciutka przerwa, spróbujmy bo nie potrafimy żyć bez siebie, jednak rok pózniej mając sile uciekłam do dużego miasta. Zostawiłam go.

Będąc przez ten rok byłam w związku, taka zapchaj dziura ale były momenty ze myślałam ze to ten, ale to nie ten bo tego nigdy nie kochałam, nigdy taka miłością jak poprzedniego, taka za którego mogłam umrzeć i umierałam z tęsknoty, gdy sie rozstawaliśmy byłam pewna ze go nie kocham, aczkolwiek wszystkich porównywałam, marzyłam o tym silnym uczuciu, pamiętałam o tej miłości jaka on mnie darzył. Zakończyłam związek "zapchaj dziura".

Uświadomiłam sobie ze bede sama bo nikogo nie jestem w stanie pokochać.

Wyjechałam do Warszawy, za długo rezygnowałem z siebie, żyłam na wsi, chroniczny brak kasy, wszystko na mojej głowie, tz został przecenie totalnie zdominowany, był nie idealny, chciałam aby spełnił wszystkie moje chore ambicje wiec zaczęłam w nim widzieć nieudacznika, bo jak on nie mógł być chcieć jakimś dyrektorem? Gdzie po prostu chłopak chciał całkiem inaczej żyć, a ja pogońilam za kasa, za życiem, za miastem.

On totalnie spadł gdy sie rozstaliśmy, zaczął pić nałogi, porażka.

Czy my możemy mieć jeszcze szanse? Dziewczyńy ja juz sobie nie radzę. Czy ktoś do siebie wrócił po takim czymś?
Po co chcesz wrócić do kogoś, kogo nie kochasz? Z tego opisu wynika, że raczej jesteś osobą, której ciężko jest być stałą w uczuciach. Najpierw tę kwestię przerób i sobie poukładaj a potem ewentualnie myśl o budowaniu związku
Stary 2016-08-18, 09:57   #3357
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

Cytat:
Napisane przez matumaini Pokaż wiadomość
rozumiem, nie musisz pisac szczegolow, juz o tylu swinstwach slyszalam ze strony meskiej ze nic mnie nie zdziwi

musimy dac rade i byc silne

chcialabym pojechac gdzies na weekend ale zadna z was sie nie pisze niestety
a dokąd? ja bym chętnie się wybrała (z tym że bardziej odpowiadałby mi następny weekend)

wróciłam od wtorku do pracy, na komputer nie mam już za wiele czasu, i myślę o nim też coraz mniej, choć nie ukrywam zerkam z utęsknieniem na telefon czy może nie napisał..
zajęłam się sobą, chodzę regularnie na siłownie by poprawić swoją sylwetkę, kondycję i pokochać siebie, mam zamiar podciągnąć się trochę w językach obcych, i choć cholernie smutno mi samej tak chyba musi być.. może te wszystkie porażki były spowodowane właśnie tym że na siłę próbowałam kogoś mieć, bo samotność mi doskwiera.. ale cóż czas pogodzić się z takim losem, i iść dalej z podniesioną głową, mam nadzieję że mi się to uda
Stary 2016-08-18, 10:19   #3358
Barbarella05
Wtajemniczenie

Hej, piękne Jak Wam dzień?
Buszowalam wczoraj w nocy do późna,weszłam na swój sposób profil na fb i przeglądałam, co do wywalenia a co nie. Natrafiłam na zdjęcia z grilla u koleżanki. Na zdjęciach mój eksio. Aż zaplułam minotor ze śmiechu, takie miny strzelał on i inny kolega. Kosmos.
Spać mi się źle spało, bo mi się delikwent z tego zdjęcia śnił.
Zaprosił mnie na swój ślub. Niby okej ale serio? Na uj mi takie sny.

Z drugiej strony, takiego rodzaju sny mi sie często spełniają, więc może faktycznie niedługo się ożeni
Barbarella05 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-18, 10:25   #3359
alex1231
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez WeWlasnejOsobie Pokaż wiadomość
a dokąd? ja bym chętnie się wybrała (z tym że bardziej odpowiadałby mi następny weekend)

wróciłam od wtorku do pracy, na komputer nie mam już za wiele czasu, i myślę o nim też coraz mniej, choć nie ukrywam zerkam z utęsknieniem na telefon czy może nie napisał..
zajęłam się sobą, chodzę regularnie na siłownie by poprawić swoją sylwetkę, kondycję i pokochać siebie, mam zamiar podciągnąć się trochę w językach obcych, i choć cholernie smutno mi samej tak chyba musi być.. może te wszystkie porażki były spowodowane właśnie tym że na siłę próbowałam kogoś mieć, bo samotność mi doskwiera.. ale cóż czas pogodzić się z takim losem, i iść dalej z podniesioną głową, mam nadzieję że mi się to uda
Tez sobie tak mówię. I idę do przodu, choć to dla mnie cholernie bolesne. Jeszcze ta pogoda, nigdy tak źle nie znosilam pogody jak teraz... juz nie bralam tabletek uspokajających, a wczoraj znowu do nich wrocilam...
Będę tak chorować w nieskończoność chyba. Za dupkiem, który rozegrał to w najbardziej bolesny dla mnie sposób i ma czelnosc tyle czasu siedziec mi w glowie. To jedynie świadczy o tym, ze prawdziwie go kochalam. Ale co mi z tego teraz.
Idę się czymś zająć byleby chociaż trochę te mysli odgonic.

alex1231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-18, 10:28   #3360
WeWlasnejOsobie
Zakorzenienie

GG do WeWlasnejOsobie

owszem, to bolesne, ale czasu nie cofniemy, jest jak jest, a w końcu życie jest tylko jedno, trzeba wziąć się w garść
i racja, tu potrzeba czasu, bo z każdym dniem będzie już tylko lepiej.

Barbarella05 hah co za sen ja też już miałam tyle odwagi by wejść na jego profil i przestać obserwować ufff z resztą zamierzam porządnie wziąć się za siebie a nie tylko siedzieć online i patrzeć jak innym jest dobrze mi R nigdy się nie śnił, dopóki mnie nie zostawił, później przez tydzień noc w noc był w każdym moim śnie i chyba już tylko tam zostanie

Edytowane przez WeWlasnejOsobie
Czas edycji: 2016-08-18 o 10:30
WeWlasnejOsobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości