![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
nie wiem do konca, czy plany nie wypalily, ale zapowiada sie, ze tak bedzie. mialam jechac z tz tylko we dwoje do zakopanego, na mazury. jednak dzisiaj moja siostra cioteczna (mieszka we wloszech) poprosila mnie o bycie chrzestna jej dziecka. i nie moge odmowic.. i niestety finanse nie pzowola mi na podrozowanie po polsce. a mialo byc tak pieknie, razem z tz..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja sie zbieram zaraz na basen... ![]() musialam wypic kawe bo ledwo oczy otwieralam a po basenie jeszcze bardziej mi sie spac chce. zasnelabym w tramwaju i by mnie okradli ![]() miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja kawke strzele sobie w pracy. Mamy takie pyszne z automatu... dzien dobry, poniedzialek rano a humor mi nawet dopisuje co raczej rzadko spotykane ![]() oby tak pozostalo.. mam dzis szkolenie chyba. Pracy pod koniec miesiaca jakos niewiele bo wyplaty juz poszly wiec musze ten tydzien pilnie udawac,ze pracuje ![]() milego dnia dziewczynki ![]()
![]() |
#4894 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaluj ze nie masz tego kanalu xD Na basen...ale masz fajnie.Tezbym sie wybrała ,ale po 1 jest za zimno a nnie chce mi sie wlosow suszyc,po 2 daleko troche mam , a po 3 bikini za duze a nie bede wydawac kasy na nowe ^^. Milego plywania i nie zasnij w tramwaju. phenomena: Oj kochana nie bierz wszystkiego tak doslownie. Twj chlopak napewno powiedzial to tylko dlatego zeby cie podniesc na duchu a nie dobic. A wagi 39kg to nawet nie chce mi sie komentowac...Ja myslałam ze Twoje ED poszlo w zapomnienie bo juz tak ladnie jadlas...Prosze Cie nie rob glupst i nie powtarzaj historii. A wakacje tez napewno z Tż-etem spedzisz. Jak nie w Zakopanem to gdzie indziej. A z Włoch to bym sie cieszyła na Twoim miejscu. Grtuluje bycia cioicia xD Milego dnia wszystkim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie masz ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzień Dobry ![]() w nocy budziłam się parokrotnie i usnąć nie mogłam ![]() ![]() ![]() Na dworze wiosennie, humor mam znośny, nie jest źle ![]() Mam nadzieję, że u Was dziewczynki dzień rownież minie dobrze ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4898 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() ![]() jestem cala wymietolona a zamiast kumpela przyjechac do mnie to ja musze jechac do niej ![]() jak ja to uwielbiam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4899 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() moj humor sie nieco polepszyl, lecz nadal nie jest w idealnym stanie. na dodatek mam stan podgoraczkowy i dziwnie sie czuje. dzien mialam dosyc zabiegany. wybralam sie rano na zakupy. kupilam szampon timotei, odzywke gliss kur'a, balsam do ciala dove ujedrniajacy ( ![]() ![]() ![]() nie mam w ogole apetytu.. nie wiem, czy to podswiadome wyrzuty sumienia, czy po prostu dzialalnosc podwyzszonej temperatury.. referat z chemii przede mna, wiec prosze o trzymanie kciukow, zebym szybko sie z tym uwinela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zadomowienie
|
hej kochane
![]() ech nie mam czasu dokładnie poczytać coście napisały, wieczorem siądę i pokomentuję ![]() Rano byłam na zalce, zajęło to więcej czasu niż przypuszczałam, później się uczyłam i spałam na zmianę ![]() ![]() ![]() phenomenko, trzymam kciuki za Twoj referat i zapodaj sobie fervex-fajnie zbija gorączkę i stany podgorączkowe ![]() Trzymajcie się kochane i za mnie kciukasy dalej trzymajcie... ![]()
#4901 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() btw zazdroszczę Ci Twoich studiów ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do wyjazdów, to pomyśl: Włochy zobaczysz, a z TŻ0-em przecież możesz jechać w jakieś tańsze miejsce, niekoniecznie do Zakopanego, gdzie są mega wysokie ceny... ważne że razem prawda? ![]() zdrowiej ![]() u mnie całkiem humorek dopisuje, chociaż muszę przestać sie lenić w końcu (jak to robię od wczoraj ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tych cen podręczników,to żal.pl mi też babka wcisnęła z zawyżoną ceną kilka podręczników,w dodatku popisanych!! ale nie szłam już z reklamacją ![]() Dziewczyny mam do Was takie małe pytanie ![]() Czy miałyście taką sytuacją,że po tym jak już się pojawił wystąpił kiedykolwiek dwa razy w miesiącu? szczególnie się nie martwię,bo krwawienie jest bardzo niewielkie,ale jednak jest i jeżeli w przyszłym miesiącu będzie tak samo,to pójdę z mamą do ginekologa,ale chciałam się jakoś uspokoić ![]()
"Wielkość człowieka polega na jego postanowieniu, by być silniejszym niż warunki czasu i życia." Tymoteusz ![]() 23.11.2014r Edytowane przez LoLcIa123 Czas edycji: 2008-01-28 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zadomowienie
|
Szieea _^_
Dosłownie padam ![]() Spałam raptem 5 godzin ;] W szkole jak to w szkole. Kongo z deklaracjami maturalnymi. W pośpiechu zmieniłam ustną z anglika na poziom podstawowy i temat prezentacji, ściślej: Analiza języka w piosenkach współczesnego zespołu+uzasadnienie. Na środę trzeba podać bibliografię ![]() Wybrałam utwory Comy (w sam raz się ich stylistyka nadaje),do tego słownik wyrazow obcych synonimów ,może coś jeszcze i jazda z tym koksem ![]() Ogólnie smiać mi sie chce trochę z ludzi z klasy ;P Pierw ponad połowa wybrała roszerzona historię ,po wynikach próbnej i rozmowy z nauczycielem,jak jeden mąż zmienili na podstawę ![]() ![]() Yeah,zmienili nam plan i w poniedziałek mam 9 lekcji od 8 (wf na którym żem zwolniona jest w 'środku') o_O Z pozytywów ,sprawdzian z polskiego przełożyła z wtorku na czwartek ![]() w weekend wybieram się z przyjaciółkami do Gdańska,na ciacho i kawkę ;PP Poza tym wracawszy do domu na piechotę _^_ wstąpiłam do spożywczaka po małe co nieco ,nabyłam Glamour (wszakże wypada coś czytać w autobusie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Boże,jaka jestem zmęczona ![]() ![]() Napisałam tą fizykę,wybrała strasznie trudne zadania,w ogóle cała klasa nie jest zbyt zadowolona z klasówki ... Jeszcze jutro praca klasowa z angielskiego,a mi się wydaje,że niewiele umiem ![]() ![]() Czuję się grubo,brzydko,beznadziejn ie,i w ogóle ... Phenomenko - ... ![]() LoLciu - Ja kiedyś,o ile dobrze pamiętam miałam chyba zdecydowanie za szybko niż powinnam,ale to normalne,bo ten okres musi się unormować,i raz będzie regularnie,a raz nie ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
eh no i sie zaczeło
![]() ![]() Witaj szkoło ;] aa i bylam dzis u ortopedy powiedzial ze nie jest tragicznie i ide na nastepna wizyte dopiero za 3 miechy ![]() jak bedzie wolniejsza chwila w tygodniu to zaglądnę .. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zakorzenienie
|
![]() Widze, że nie tylko mi Wizaż szwankował (szwankuje)... ![]() Co za dziwny portal, ciągle się wiesza ![]() cały dzień się leniłam... I szczerze jestem tym faktem przerażona. Źle się czuje, tzn. źle psychicznie, znów mam te chole*ne wyrzuty sumienia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
strasznie dziś Wizaż muli, masakra
![]() ![]() Karolinko - zgadzam się z Agusią ![]() Snieżka -strasznie się cieszę zez nogą okej ![]() ![]() Aguś, Moniczka przytulam ![]() wracam do nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Też mam ostatnio dziwne noce, wierce się w łożku jak pokręcona. Nie wiem o co chodzi ![]() ![]() A ja dopiero komputer załaczyłam co jest.. niewiarygodne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Za 2 tygodnie mam konkurs recytatorski, a ja jeszcze nawet wiersza sobie nie wybrałam ![]() Dobra uciekam pobuszować w internecie i uciekam się uczyć ;( Miłego wieczoru ;* W ogole to mam focha na wizaż - muli strasznie!
![]() |
#4909 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez sie czuje wielka,brzydka i wogle bleee. czekam na okres, lada chwila pownien byc.. Cera mi sie nie podoba, wlosy robia co chca i wogole jestem podminowana cala... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja lece do gory juz czytac ksiazke. Normalnie uwielbiam thrillery a ten jest rewelacja! Uwielbiam Harlana Cobena ale Michael Connelly jest jednak (z ciezkim sercem przyznaje ![]() Dobranoc dziewczynki ![]()
![]() |
#4910 |
Zakorzenienie
|
Phenomenko, cieszę się, że już troche lepiej
![]() Jabłuszko nadal trzymam kciuki ![]() ![]() ![]() Lolcia, nie masz się czym martwić, to jak najbardziej normalne ![]() Schism bibliografia ![]() ![]() ![]() ![]() Agness napewno dasz sobie rade na jutrzejszym angielskim ![]() Śnieżka super, że z nóżką ok ![]() ![]() ![]() Ewuś czasem trzeba się polenić ![]() ![]() Nefre, zamist się cieszyć, że ktoś płaci za Ciebie, to narzekasz ![]() ![]() ![]() ![]() A mi się chce spać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4911 |
Zakorzenienie
|
Uf,pocieszyłyście mnie
![]() Przed tym całym odchudzaniem miałam okres bardzo regularny,zawsze wiedziałam kiedy będzie, a teraz robi sobie co chce,ale to akurat jestem w stanie zrozumieć po tym całym roku ![]() agolek łącze się z Tobą w bólu,bo moja cera właśnie też teraz robi co jej się podoba[dobrze,że mam w kosmetyczne swego niezawodnego dermablenda,bo bez niego ani rusz] a o włosach nie wspomnę,właśnie myślę co by tu z nimi zrobic ![]() Tak poza tym,szybko mi zleciał ten dzisiejszy dzień w szkole,a jutro będzie ciężko,bo chociaż mam na 8,to 9lekcji ![]() Wrócę o 17 i prosto na korki z matmy ![]()
#4912 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a filologia zawsze Ci sie przyda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() więc tak: bardzo szybko to poszło, każdy z nas wchodził pojedynczo do studia, stawał przy stoliku-kamera na wprost:P- i miał powiedzieć coś o sobie (grrr nie znoszę tego typu zadań bo zawsze plotę totalne bzdury) oraz przeczytać dwa teksty. No i tak szczerze to nie jestem z siebie zbyt zadowolona, boje sie,ze mowilam za szybko bo czesto mi sie to zdarza no i raz (na samym koncu!) sie zacielam ![]() jednym słowem moglo byc gorzej, ale moglo byc i duzo lepiej - wkurza mnie to, ze takie 2minuty maja decydowac o mojej specjalizacji no,ale rozumiem,ze nie mieli czasu i mozliwosci dac nam sie bardziej wykazac... zobaczymy jak bedzie, wyniki za kilka dni ![]() ![]() btw. jutro z rańca 'casting' w radiu wiec prosze o dalsze kciukasy ślicznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia ![]() Cytat:
mam nadzieje,ze krtk z wosu nie bedzie ![]() ![]() Cytat:
![]() wizażowe dni paszteta całą parą... Cytat:
![]() ![]() Dobra dziewuszki, zmykam z notatkami do łóżeczka i życzę wam pięknych snów buziaki ![]()
![]() |
#4913 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc Słonka
![]()
![]() |
#4914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki jutro i za wyniki dzisiejszego castingu ![]() ![]() pouczyłam sie ale jakoś tak nie czuje się nauczona ![]() ![]() dobranoc Dziewczynki ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4915 |
Zakorzenienie
|
Jabłuszko - nie był to żaden casting. Po prostu kiedyś pojechałam z cała klasą do telewizji do programu "Trzy po trzy" Przed rozpoczęciem odegrałam tam pewną scenkę wraż z innymi osobami. PO programie poprosili mnie i wychowawczynię na rozmowe i powiedzieli, ze chca, abym została prezenterką programu "Koszałek Opałek"
![]()
#4916 |
Zakorzenienie
|
nefre : To my tu mamy gwiazde telewizjii a nawet nie wiedzieliśmy xD No,no xD Ale miałas fajnie.Zazdroszcze Ci straaasznie. Moim marzeniem od dawna bylo,jest i bedzie zostanie aktorka ew.dziennikarka. Powiedziałam o tym rodzicom,tata powiedzial ze sie do tego naddaje mama tez nie ma nic przeciwko.Ale ja kompletnie nie wiem co mam zrobic w tym kierunku...A innego zycia sobie nie wyobrazam...Do ajkiego liceum w takim razie polecacie isc?
madame_apple: Bardzo mocno trzymam kciuki za te castingi. Bardzo chcialabym zeby Ci sie udalo. Tez pragne robic w przyszłosci to co Ty takze mozesz mi wierzyc . LoLcIa123: Jesli moge spytac to co zrobilas ze okres wrocil? Tabletki czy wiecej jedzenia? A wizaz widze ze nie tylko wam szwankuje. U mnie to normalnie masakra jakas.! Albo sie nie laduje,albo wyskakuja b;edy,nie moge dodawac emotek,Zrobil sie jakis dlugi ,jednokolorowy i brzydki...ech ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry laleczki,
ja juz w pracy,mialam nie isc ale jednak sie zebralam...czuje sie dalej beznadziejnie...okresu jeszcze ne ma..jakbym siedziala na bombie normalnie,ktora ma zaraz wybuchnac ![]() posprzeczalam sie rano z TZ o jego balaganiarstwo,moje hormony szlaja chyba.. milego dnia wma zycze! ![]()
#4918 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Spuchłam ![]() ![]() Kurcze musze zacząć wstawać wcześniej, (co dziś wprowadziłam już w czyn, bo wstała po 9 ![]() ![]() Tymczasem idę po jakąś kawe, bo głowa boli... Miłego Dnia Słoneczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja też przy szaleństwie hormonów ciągle sie kłócę.. zwłaszcza z TŻ-em ![]() jak zwykle nie udało mi się wstać wcześnie ![]() ![]() miłego dnia Słoneczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() eh.. mi też wizaż zamulał ![]() też miałam wczoraj dzień paszteta ale dzisiaj już jest zdecydowanie lepiej ![]() znowu byłam na basenie - ostatni raz ![]() ![]() i zmiescilam sie w dolnej granicy olimpiady chemicznej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.