|
|
#3361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D
Cytat:
Cytat:
. Teraz jest dużo możliwości, kiedyś oglądałam zestawy, męska się nie zmieniała a damskiej 105 różnych wzorów . Kulbit, faktycznie miła obietnica ![]() Dziewczyny, myślicie, że za 40000 można zrobić sensowne wesele (wszystkie koszty) na tak ze 150 osób? |
||
|
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo miła
![]() Potem mąż próbował się wycować na żarty jak gadaliśmy ze znajomymi, że to nie co rok a co 10 lat będzie mi wstawiał ten kamień Ale ja wiem, że to zart, u niego dane słowo to dane słowo
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mój TŻ czasami mówi, że pierścionkiem się nie przejmuje, kupi pierwszy lepszy i to nie jego problem czy będzie mi się podobać . Ale wiadomo, że tylko się drażni paskuda jedna kochana . Bliżej prawdy jest mówiąc, że się nie przejmuje bo któregoś dnia zarzuci temat a ja go zasypię linkami ze zdjęciami tego co mi się podoba .
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
Kulbit, świetny pomysł z tymi diamentami
![]() mój mi obiecał diamencik w obrączce na narodziny naszego dziecka. |
|
|
|
#3365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak serio to mój mąż o takich sprawach pamięta lepiej niż ja Tak samo ma większa pamięć do dat, wydarzeń itp. Mój kochany![]() Kochana te linki ze zdjęciami to nie taki zły pomysł Ja w ten sposób pokazałam mężowi jaki styl pierścionków mi odpowiada Bo tak mnie podpytywał, że w końcu pokazałam dokładnie. Jakiego by mi nie kupił byłabym najszczęśliwsza, pisałam tu już kiedyś, że mógł mi dac nakrętkę do śruby, bo to nie o to chodzi, ale miło jest dostać pierścionek zgodny z upodobaniami![]() Cytat:
Czekaj ja muszę teraz pomyśleć co ja sobie zamówię z okazji urodziń dziecka hahahhaa
|
|
|
#3366 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My zapraszaliśmy według zasady - z kim utrzymywaliśmy kontakt w przeciągu ostatniego roku dostał zaproszenie. Na zaproszonych 120 osób potwierdziło 80 (ale dużo osób mieszka za granicą). Cytat:
Eee tam, obrączka ma służyć mi, nie ja obrączce. Ja wszystko robię w obrączce/pierścionku zaręczynowym. Pierogi lepię, woskuje podłogę... Haha, my też mamy z RedRubin, tyle że według własnego projektu - wybraliśmy te katalogowe (zdj1), z połyskiem, i moja obrączka ma kamyczki w poprzek. Po roku czasu przez liczne ryski wyglądają jak matowe. Jestem ciekawa ile zapłaciliście za swoje obrączki ? (my 1200zł). Mój Tż obiecał mi kiedyś, że wymieni mi kamyk w pierścionku zaręczynowym na lepszej jakości (mam szafir, ale dosyć ciemny). Później jak zamawialiśmy obrączki, to też mówił, że za jakieś 5 lat sobie wymienimy na inne. A ostatnio burczy na mnie jak mu pokazuję jaki chce zestaw. Bo w USA polskie pierścionki i obrączki wyglądaja tandetnie przy tych, które można kupić tutaj.
|
|
#3367 |
|
*sportaddict*
|
A ja wczoraj zostałam zaskoczona przez Tż w windzie
Nadal pozostaje w ciężkim szoku chociaż powooli do mnie dociera W załączniku pierścionek Oczywiście na żywo wygląda 100 x ładniej i przepięknie się skrzy |
|
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() vadi- gratulacje ![]() ![]() ![]() Ja wczoraj przezyłam kolejną rozmowe w sprawie pracy i jestem załamana, pierwsze pytanie - panna plany małeżeńśkie. I co zrobiłam -skłamałam. Chociaz nie powinna się pytac o to! Praca ciekawa, z perspektywa rozwoju i 2 umowa juz na czas nieokreslony, ale wymóg jesli Pani chce pracowac żadnego dziecka przez 2,3 lata. I rozmawiałam z kobieta!!!! Po rozmowie z Tz stwierdzilismy,że jezeli dostane ta propozycje, albo jakakolwiek to sie musimy zastanawić nad ślubem i co dalej robic. Bo to na mnie aktulanie spadło jarzmo utrzymania go, bo on chce się dalej uczyć. Nie moge mu przeciez powiedzieć ( jak to moja kochana ciotka juz uczyniła), że jak to ja mam robic na chlopa, ze chłop nie do nauki tylko do rorboty. Nie chce niszczyć jego marzeń o nauce, ale w tym momencie niszcze swoje o slubie i chciałam dziecko jak najwczęsniej. Jedna wielka zagadka
|
|
|
|
#3369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3370 |
|
Zadomowienie
|
Vadi
GRATULUJE ![]() ![]() :piw o:![]() ![]() Lemoorko, wszystko sie ulozy Dacie rade3 mam kciuki ![]()
|
|
|
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez wsyztsko robie w pierscionku zareczynowym i jak bede wybierała obraczki to tez będe chciala aby bylo funkcjonalne, tzn abym nie musiała ich przy byle robocie zdejmowac
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi gratulacje !!!!
dziewczyny od wczoraj zachorowaliśmy na takie, tytanowe obrączki Co sądzicie o tytanowo- złotych obraczkach, bo ja nic nie wiem na ten temat ![]() HIHI to z tej Twojej strony, zadzwonię tam dowiem się co i jak ....
|
|
|
|
#3373 |
|
*sportaddict*
|
Dziewczyny -
![]() Dorinko, wg mnie bardzo fajne |
|
|
|
#3374 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
vadi gratulujemy!!! coś nam ostatnio sporo zaręczonych przybywa ![]() dorino ciekawe te obrączki choć zupełnie nie w moim stylu, zastanawia mnie tylko jak się będą zachowywać na tych łączeniach - na zdjęciu widzę jakiś podejrzanie duży odstęp między "kolorami" ![]() a w ogóle to radzę wam oglądać obrączki przed zakupem, mnie się też podobały różne w tym dwukolorowe i jak zobaczyłam jakie są grube na żywo to mi się odwidziały, szczególnie że przy takich kolorowych nie można pogrymasić z grubością
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po obejrzeniu obrączek na stronie zadzwoniłam i poprsiłam o "real photo", bo chciałam zobaczyć obrączki na żywo Dostałam zdjęcia po kilku godzinach i dopiero wtedy wiedziałam, że to co, czego szukałam - naprawdę dobra obsługa - doradzą i bez ściemniania odpowiedzą na pytania ![]() Tytanowe wyglądają fajnie, ale tak jak zuza bałabym się trwałości...
|
|
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzis dzien paszteta. leżę w łózku i ryczę
wczoraj tez miałam taki dzien (tzn. nie az taki aby plakać) ale TZ zaraz mnie przytulił, ucałowal i powiedział mile słowa i bylo lepiej a dzis?? nawet nie ma kto mnie przytulic
|
|
|
|
#3377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiem że to nie to co przytulanie TŻ ![]() ale powiadam Ci odpasztetuj się! szkoda czasu
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3379 |
|
Zadomowienie
|
Dorinko, ciekawe te obraczki, ale nie w moim stylu.. Do mnie one nie pasuja
Marzy mi sie cos innego, jak zobacze to bede wiedziala ze To to!! he heMadzia, przytulam mocno A teraz po kapieli, wlacz sobie muzyczke i troche sie poruszaj, mi to zawsze pomaga, i mysl pozytywnie dziewczyno,. ten Twoj czas to pelnia szczescia Szkoda takiego dnia, na dzien paszteta...To cudowne kochac i byc kochanym |
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3381 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi gratulacje
Madzia ja mam dola z innego powodu. czyli szkoly. zaliczylam juz jeden egzam ale ten najlatwiejszy. w piatek mam 3 i normalnie plakac mi sie chce. nienawidze tej szkoly.... ![]() dobrze ze chociaz na TZa moge liczyc...stara sie jak moze odciagnac moje mysli od tego.. ech..ide zrobic herbatki i ucze sie dalej
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a do mnie własnie dzwonił TZ ze dzis tylko 2 godziny w nicy spał bo go ząb bolał. I wiecie co?? dobrze mu tak, bo juz rok sie wybiera do dentysty, tak sie cyka
|
||
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak z kolanem na izbe przyjec trafilismy. dostal zastrzyk to przezywal jeszcze na drugi dzien ze go tylek boli i w ogole. wielka mi rzecz-ja juz takie (bolesne) niestety kilka razy mialam i zyje
|
|
#3386 |
|
Zakorzenienie
|
ach ci faceci
![]() Nie pójdą do dentysty bo sie boją. a potem jak juz ich boli to lecą tam nagle.. hehe ja chodze do dentysty co pół roku i juz 3 lata nie miałam nic robionego. ale nawet jakby sie co pojawiło to chyba lepiej zaleczyc mały ubytek niz wielki powodujacy az bol zęba
|
|
|
|
#3387 |
|
Zakorzenienie
|
Vadi gratuluję
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Mąż... przez swoją chorobę lekarzy unika jak ognia i idzie dopiero jak naprawde musi albo jak powiem "Zrób to dla mnie"... Wtedy bez słowa.
|
|
|
|
#3389 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#3390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja chodze ciagle i zawsze cos do roboty jest![]() dobrze ze nie mam do czynienia z lekarzami. pechowa jestem. dawali mi zastrzyk p/bolowy to zle sie wbili i tylek mine naprawde miesiac przy siadaniu bolal, jakas gual mi sie zrobila pobierali krew to zyly nie mogli znalezc a jak znalezli to krwi zatamowac nie mogli srodek lata a ja jak rasowy narkoman z rekami posiniaczonymi i poklutymi chodzilam
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.

Czyli co roku kolejny kamień począwszy od 2 rocznicy slubu
Takia miła obietnica
Ale ja wiem, że to zart, u niego dane słowo to dane słowo
a nie mydłem smaruje
przy tych, które można kupić tutaj.

:piw o:

a ja chodze ciagle i zawsze cos do roboty jest