Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 11:32   #3421
lemoorka
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D

witam w przerwie od nauki

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Lemoorko a dlaczego macie sie zastanawiać ? Tzn. wcześniej chcieliscie a teraz zaczekacie?
Mam juz załatwionego skiadza, fotografa i sale na poczekaniu. data 6 wrzesnia tego roku. Ale skoro bym dostała prace wymagajaca poświecenia i spełaniajacą moje oczekiwania zaowodwe jak i finansowe, to będe musiała zrezygnowac. Tym bardziej,że skoro TZ wybiera się na studia doktorancke to bede mu musiała pomagać finansowo. Bo ciezko będzie uwtrzymac się z jego stypendium Od mamy tez juz mi głupio brac pieniadze.

Dlatego tera zmam dymelamt- brać slub w tym roku cichy, bo mam żałobe. CZy za rok kiedy niestety czekało by mnie wesele i cąły rok pracowałabym na slub- kupy się to nie trzyma jak choinka. Zwłaszcza, że Tz już prawie u mnie mieszka i takie przeciąganie nie ma sensu.

No po prostu nie wiem co robić

Cytat:
Napisane przez Basia21 Pokaż wiadomość
Witam  Od wczoraj śledzę ten wątek, i chyba pora się przyłączyć
No , wiec w skrócie moja historia : Z Dawidem jestem już przeszło 4 lata obecnie jesteśmy w trakcie kupna mieszkania ok. kwietnia/maja remoncik i przeprowadzka nie mogę się już doczekać. Ale nie o to chodzi, wszyscy no może nie wszyscy ale większość naszych znajomych to już małżeństwa bądź zaręczeni a my nie więć nie dawało mi to spokoju .... postanowiłam zapytać Dawida czy on w ogóle chce żebyśmy się kiedyś zaręczyli czy chce tak po prostu ze mną być no ale która dziewczyna nie marzy o pierścionku no wiec zapytała a Dawid odpowiedział ze oczywiście że tak ale ogarnęła mnie radość hehe
Teraz się tylko zastanawiam kiedy to nastąpi ponieważ Dawid nie należy do zbyt wylewnych i romantycznych mężczyzn, nie wiem czy mam go jakoś naprowadzić, jak mu delikatnie dać do zrozumienia żeby to nie trwało kolejne 4 lata Czasem mam wrażenie ze che tego i to bardzo tylko chyba nie bardzo wie jak sie do tego zabrac
Witam kolezanke katowiczanke

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
pare fotek ślubnych
Sonera- ale fota z tą latarnia : Takie zboczone zdjęcia pokazujesz Oczywiście, że Cie pamiętamy. Gotowanie nic trudnego, też się nauczyłam jak babci zabrakło
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:33   #3422
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
.... postanowiłam zapytać Dawida czy on w ogóle chce żebyśmy się kiedyś zaręczyli czy chce tak po prostu ze mną być a Dawid odpowiedział ze oczywiście że tak ale ogarnęła mnie radość hehe
jak mu delikatnie dać do zrozumienia żeby to nie trwało kolejne 4 lata
Witaj Basiu moim zdaniem skoro jesteście szczęśliwi i macie nawet wspólne mieszkanie to po prostu powiedz mu że bardzo byś chciała wprowadzić się do mieszkania juz jako narzeczona myślę, że zrozumie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:37   #3423
SoNeRa
Zakorzenienie

i jeszcze pare ze ślubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_6930.jpg (110,7 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 26.jpg (75,5 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7331.jpg (74,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7370.jpg (93,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_7377.jpg (100,3 KB, 27 załadowań)
Stary 2008-01-29, 11:39   #3424
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

śliczne zdjęcia

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:42   #3425
SoNeRa
Zakorzenienie

a teraz podróż poślubna do Egiptu 27 październik - 10 listopad
tydzień rejs po nilu a tydzien wypoczynek. Świetna sprawa każdemu polecam właśnie tam udać się na podróż po ślubna bo jest bajkowo!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (99,6 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 02.jpg (99,2 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 08.jpg (119,1 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 17.jpg (103,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 22.jpg (111,7 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 107.jpg (69,1 KB, 24 załadowań)
Stary 2008-01-29, 11:45   #3426
SoNeRa
Zakorzenienie

i jeszcze kilka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 108.jpg (111,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (121,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 13.jpg (119,6 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 18.jpg (88,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 208.jpg (102,8 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_0950.jpg (114,5 KB, 21 załadowań)
Stary 2008-01-29, 11:45   #3427
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Moja koleżanka z grupy tam pojechała ale nie turystycznie ale na zawsze

Stary 2008-01-29, 11:45   #3428
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Co do obrączek, wiem że wszystkie się rysują ale miałam wrażenie, że on to podkreslił jakby te tytanowe zwłaszcza, coś o jakiejś szmatce mówił do polerowania, którą dają w komplecie .....?
Nie ryzykowałabym chyba
Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Mam juz załatwionego skiadza, fotografa i sale na poczekaniu. data 6 wrzesnia tego roku. Ale skoro bym dostała prace wymagajaca poświecenia i spełaniajacą moje oczekiwania zaowodwe jak i finansowe, to będe musiała zrezygnowac. Tym bardziej,że skoro TZ wybiera się na studia doktorancke to bede mu musiała pomagać finansowo. Bo ciezko będzie uwtrzymac się z jego stypendium Od mamy tez juz mi głupio brac pieniadze.

Dlatego tera zmam dymelamt- brać slub w tym roku cichy, bo mam żałobe. CZy za rok kiedy niestety czekało by mnie wesele i cąły rok pracowałabym na slub- kupy się to nie trzyma jak choinka. Zwłaszcza, że Tz już prawie u mnie mieszka i takie przeciąganie nie ma sensu.

No po prostu nie wiem co robić
lemoorka ciężka sytuacja.... a ta praca to spełnienie narzeń?
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:47   #3429
Basia21
Rozeznanie

Cytat:
Witaj Basiu moim zdaniem skoro jesteście szczęśliwi i macie nawet wspólne mieszkanie to po prostu powiedz mu że bardzo byś chciała wprowadzić się do mieszkania juz jako narzeczona myślę, że zrozumie
No tak do dobry pomysł Dziekuje
Stary 2008-01-29, 11:47   #3430
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
pare fotek ślubnych
super dopiero teraz zauważyłam, ze Wy po roku bycia razem ślubowaliście to się nazywa pewność!

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
c.d. nastąpi po naszej przeprowadzce
Czemu? nie opiszesz jak to zrobił? Wsiedliście i wyjął pierścionek?

Cytat:
Ale skoro bym dostała prace wymagajaca poświecenia i spełaniajacą moje oczekiwania zaowodwe jak i finansowe, to będe musiała zrezygnowac. Tym bardziej,że skoro TZ wybiera się na studia doktorancke to bede mu musiała pomagać finansowo.
Ale właśnie nie rozumiem: przecież wcześniej on juz planował te studia, czyli tym bardziej skoro wcześniej nie pracowała a teraz tak i bedziesz zarabiać to będzie Wam łatwiej. W czym przeszkadza praca przy ślubie?
Czy u niego nic się nie zmienia. A jak wcześniej planowaliście? Za co on chciał się utrzymywać? może coś przeoczyłam

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:48   #3431
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No tak do dobry pomysł Dziekuje
bo jak juz zamieszkacie razem to wtedy może zareczyny odłozyc na jeszcze dalsze plany... tak czasami bywa

Stary 2008-01-29, 11:49   #3432
hania811
Zakorzenienie

Sonerko no nie bedę ukrywac ze zazdroszcze Ci tej podrózy poślubnej....super szczęsliwe zdjęcia
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:52   #3433
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Kochana te linki ze zdjęciami to nie taki zły pomysł Ja w ten sposób pokazałam mężowi jaki styl pierścionków mi odpowiada Bo tak mnie podpytywał, że w końcu pokazałam dokładnie. Jakiego by mi nie kupił byłabym najszczęśliwsza, pisałam tu już kiedyś, że mógł mi dac nakrętkę do śruby, bo to nie o to chodzi, ale miło jest dostać pierścionek zgodny z upodobaniami
TŻ tak się śmieje z tych linków, bo ja mam manię, jak mi się coś podoba to link do TŻ-a i obowiązkowa dyskusja . Prawie wszystkie prezenty które dostałam od TŻ-a były praktyczni wybrane przeze mnie . Pokazywałam kiedyś TŻ-owi, a on zapamiętał co wcale nie jest takie łatwe bo ja linki dzielę na kilka grup: "fajne dla mnie", "fajne dla kogoś", "fajne, ale nie wiem dla kogo", "byłoby fajne gdyby nie..." .
W tym moim śnie niby dostałam pierścionek i byłam szczęśliwa, ale jednak pierścionek nie był w moim stylu... Był okropny . Cieszyłam się, że TŻ mi się oświadczył, ale jednak było mi trochę przykro, że tak zignorował moje upoobania . Na szczęście to tylko sen

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
A ja wczoraj zostałam zaskoczona przez Tż w windzie i jestem już zupełnie oficjalnie narzeczoną Nadal pozostaje w ciężkim szoku chociaż powooli do mnie dociera

W załączniku pierścionek Oczywiście na żywo wygląda 100 x ładniej i przepięknie się skrzy
Gratuluję

Wczoraj byłam w barze ze znajomymi (koleżanki ze szkoły, przyjaciel i dużo ludzi z mojej szkoły), TŻ nie poszedł z nami bo nie mógł. To było pierwsze takie wyjście bez niego . Tańczyliśmy wszyscy razem (jak to zazwyczaj przy takiej muzyce - punk). Gdy jakiś chłopak się do mnie zbliżał to machałam mu przed nosem obrączką i mówiłam, że ten chłopak który właśnie idzie w naszą stronę to przyjaciel męża (oczywiście chodziło o mojego przyjaciela, który bardzo lubi mojego TŻ-a i po prostu mnie pilnował żeby wszystko było tak jak być powinno). W pewny momencie zostałam sama, wyszłam na dwór, a tam moje koleżanki rozmawiają z przyjacielem mojej przyjaciółki (facet 40 lat, z opowieści wynika, że zachowuje się jak niedorozwinięty 16 - latek). Podeszłam do niech a ten facet "właśnie obgadujemy tego twojego narzeczonego czy tam chłopaka", koleżanki "no, idź bo chcemy jeszcze pogadać", facet "bardzo ci współczuję, tak sobie komplikujesz życie" . Ja zbaraniałam, powiedziałam, że właśnie sobie nie komplikuję i że nie ma mi czego współczuć i poszłam . Zadzwoniła do TŻ-a, a on focha strzelił, że do tej godziny jestem i że o 22 powinnam wyjść. Z tego wszystkiego się rozpłakałam, przyszedł mój przyjaciel, zadzwonił do TŻ-a i mu powiedział, że zachowuję się świetnie, że nawet nie gadam z chłopakami i w ogóle... Dogadałam się z TŻ-em, wróciłam do środka i od tej pory rozmawiałam tylko z przyjacielem, jakoś mi się nie chce gadać z koleżankami... TŻ twierdzi, że mam się nimi w ogóle nie przejmować bo one niedługo będą chodzić okrakiem itp., ale przykro mi jednak . Dla mnie jest naturalne, że mam się zachowywać tak, że jakby TŻ był tam ze mną i na to patrzył to żeby nie miał żadnych ale co do mojego zachowania... Nie czuję się przez to pokrzywdzona, ale jednak jest mi przykro, że tak wyszło .
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:53   #3434
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

lemoorka ciężka sytuacja.... a ta praca to spełnienie narzeń?
Tak

Bardzo mi zalezy, żebym ja dostała- umowa o prace, po umowie na czas póbny umowa na cza snieokreslony ( czyli nie miałabym 2 na czas okreslony jak to ejst w KP) do tego potem podwyżka i robiłabym to, na czym sie znam, do tego mam idelany dojazd I te warunki finansowe.... Za bardzo nie mysle, może mnie nie przyjma i problem rozwiąze się sam CHociaz wolałaby,.zeby się udało
Stary 2008-01-29, 11:56   #3435
SoNeRa
Zakorzenienie

Gold- fish tak po roku dokladnie w rocznice pierwszego pocalunkui z dnia na dzien nasza milosc rosnie - cudowne uczucie.
Dziekuje wszystkim za mile komentarze.
Hania a Ty skladaj kase i tez jedz cudowne przezycie zakochalismy sie w Egipcie na pewno jeszcze tam wrocimy najpiekniejszy jest Asuan na aamym dole Egiptu. My teraz zbieramy na Chiny bo to moje marzenie zeby tam kiedys pojechac mam nadzieje ze kiedys sie spelni
Stary 2008-01-29, 11:56   #3436
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Tak

Bardzo mi zalezy, żebym ja dostała- umowa o prace, po umowie na czas póbny umowa na cza snieokreslony ( czyli nie miałabym 2 na czas okreslony jak to ejst w KP) do tego potem podwyżka i robiłabym to, na czym sie znam, do tego mam idelany dojazd I te warunki finansowe.... Za bardzo nie mysle, może mnie nie przyjma i problem rozwiąze się sam CHociaz wolałaby,.zeby się udało
Trzymam kciuki...

Wyjaśnij mi tak w 4 słowach - jakie sa przeciwskazania do tego, abyś tam pracowała?
Stary 2008-01-29, 11:59   #3437
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

Ale właśnie nie rozumiem: przecież wcześniej on juz planował te studia, czyli tym bardziej skoro wcześniej nie pracowała a teraz tak i bedziesz zarabiać to będzie Wam łatwiej. W czym przeszkadza praca przy ślubie?
Czy u niego nic się nie zmienia. A jak wcześniej planowaliście? Za co on chciał się utrzymywać? może coś przeoczyłam
Widzisz troche to skomplikowane

Zaproponowlai mi prace, ale namdieniono,ze dobrz eby było, gdybym była pannna na dodatek bezdzietną I wypytano mnie o plany w związku z tym

Od dawna było wiadomo,że TZ idzie się dalej uczyć, on wczęsniej pracowął, ale musiał zrezygnowac ze względu na studia dzienne, które oboje kończymy.

Wiaodmo było,że będe go przez jakiś czas utrzymywąc, ale bierzmey slub i zyjemy razem, a teraz praca stanela na przeszkodzie I takie mieszkanie na kocią łąpe i odwlenaie mi się nie podoba Bo ja jestem gotowa się poświecic, jelsi on będzie mało dostawął stypendium, a tak mam jakies obawy, że ja mu pomoge, rozmyślimy się co do slubu i ........ no mam jakies dziwne obawy
Stary 2008-01-29, 12:04   #3438
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Zaproponowlai mi prace, ale namdieniono,ze dobrz eby było, gdybym była pannna na dodatek bezdzietną I wypytano mnie o plany w związku z tym
Że bezdzietna to rozumiem, ale dlaczego panna? Praca wiąze się z nadgodzinami i częstymi delegacjami (chcą kogoś nieuwiązanego i mobilnego?)???

Bo koleżanka niedawno była na rozmowie i... zasugerowano jej, że szkoda, że jest w związku, że lepiej by było, żeby była wolna z takim niefajnym podtekstem...

A niby firma poważana I jakoś tak mi się skojarzyło z relacją koleżanki...
Stary 2008-01-29, 12:04   #3439
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83

Cytat:
a teraz podróż poślubna do Egiptu 27 październik - 10 listopad
tydzień rejs po nilu a tydzien wypoczynek. Świetna sprawa każdemu polecam właśnie tam udać się na podróż po ślubna bo jest bajkowo!!
Super! mi też sie marzy Egipt ale boję się ze w lipcu to może tam być za gorąco dla mnie i nie wytrzymam bo nie przepadam za strasznie wysokimi temperaturami.
A za jakim biurem podróży jechaliście?
Stary 2008-01-29, 12:08   #3440
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki...

Wyjaśnij mi tak w 4 słowach - jakie sa przeciwskazania do tego, abyś tam pracowała?

Nie dziekuje

Cytat:
Że bezdzietna to rozumiem, ale dlaczego panna? Praca wiąze się z nadgodzinami i częstymi delegacjami (chcą kogoś nieuwiązanego i mobilnego?)???

Bo koleżanka niedawno była na rozmowie i... zasugerowano jej, że szkoda, że jest w związku, że lepiej by było, żeby była wolna z takim niefajnym podtekstem...

No niestety moja przyszła paraca wymaga ciągłego bycia na bieżaco w podatkach, przepisach, uczenia sie w praktyce.

Po prpstu pani prezes obawia si,ez ejak wyjde to zaraz dzidzi W końcu spytałam sie, czy utożsamia małzeństwo z dzieckiem, stwieirdzia,że jednak nie. I zrozum babe
Stary 2008-01-29, 12:10   #3441
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepiej bezdzietna panna, bo mężatka pewnie od razu zajdzie w ciąże . Czy takie sugestie nie są czasem łamaniem prawa? Bo wiem, że jakby to był powód nie przyjęcia do pracy to to jest przestępstwo
Stary 2008-01-29, 12:12   #3442
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Najlepiej bezdzietna panna, bo mężatka pewnie od razu zajdzie w ciąże . Czy takie sugestie nie są czasem łamaniem prawa? Bo wiem, że jakby to był powód nie przyjęcia do pracy to to jest przestępstwo
Jest, ale jak to udowodnisz??

Chciałoby Ci się po sadach latać?
Stary 2008-01-29, 12:13   #3443
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Po prpstu pani prezes obawia si,ez ejak wyjde to zaraz dzidzi W końcu spytałam sie, czy utożsamia małzeństwo z dzieckiem, stwieirdzia,że jednak nie. I zrozum babe
Na poprzedniej rozmowe, jak juz mieli mnie przyjmować Pan Prezes zapytał o moje priorytety życiowe i plany a rekrutowali mnie na przełomie - jadna rozmowa jako Panna, a dwie kolejne jako Mężatka, to od razu powiedziałam, że dla mnie małżeństwo nie jest tozsame z posiadaniem dzieci, czym rozwiałam wątpliwości
Cytat:
Bądźmy realistkami, to naturalne, że facet nie chce przymować do pracy kogoś, kto za chwile pójdzie na macierzyński, a później nie daj Panie na wychowawczy - ja to rozumiem i nie wiedzę nic dziwnego w tym pytaniu - człowiek chce miec czysta i jasną sytuację, dziwisz się? To jego pieniądze, firma, rozwój...
Stary 2008-01-29, 12:13   #3444
SoNeRa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mbu83 Pokaż wiadomość
Super! mi też sie marzy Egipt ale boję się ze w lipcu to może tam być za gorąco dla mnie i nie wytrzymam bo nie przepadam za strasznie wysokimi temperaturami.
A za jakim biurem podróży jechaliście?
z Alfa Star
Co do temperatury to zależy jeśli chcecie jechać na rejs i zwiedzac - a zwiedza sie duuuuuuużo to wtedy odradzam lipiec bo upaly straszne sa. My bylismy na dole Egiptu w listopadzie na poczatku a bylo 47 stopni w cieniu!!!!myslalam ze padne ale to dwa dni tam bylismy tylko - na szczescie! W hotelu jest fajnie bo masz morze i zawsze sie schlodzisz chociaz troche Ale to zalezy od osoby ja uwielbiam goraco moj mąż nie znosi
Stary 2008-01-29, 12:15   #3445
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
bede wybierała obraczki to tez będe chciala aby bylo funkcjonalne, tzn abym nie musiała ich przy byle robocie zdejmowac
ja też takie mam zamiar wybrać. i tak postępować. Nie chę zdejmować obrączki.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
a do mnie własnie dzwonił TZ ze dzis tylko 2 godziny w nicy spał bo go ząb bolał. I wiecie co?? dobrze mu tak, bo juz rok sie wybiera do dentysty, tak sie cyka
ha ha ha skąd ja to znam? Mój rozciął sobie palec i potem ze 3 tyg. chodził z "nieschodzącą" opuchlizną i nie mógł nim ruszać ani zgiąć palec.. ale nie poszedł do doktora chociaż i ja i jego mama już go prawie za uszy wyciągałyśmy
A teraz to się niby zagoiło..ale dalej w środku coś go pobolewa.. i co? i znowu nie chce iść do doktora? Oj oj..Ci mężczyźni

Cytat:
pare fotek ślubnych

CUUUDNEEEEE Śliczne wyszliście na zdjęciach!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 12:19   #3446
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Jest, ale jak to udowodnisz??

Chciałoby Ci się po sadach latać?
Nie wiem czy by mi się chciało, i nie wiem jak to wygląda, ale wiem, że w dniu dzisiejszym łatwo wygrać takie sprawy. Mama była jakimś tam inspektorem w swoim miejscu pracy, jak ktoś chciał to pisała raport i ta osoba sprawę wygrywała... W sumie nigdy się nie zdarzyło by wygrał pracodawca/niedoszły pracodawca, ale szczegółów nie znam
Stary 2008-01-29, 12:21   #3447
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Czemu? nie opiszesz jak to zrobił? Wsiedliście i wyjął pierścionek?
no bo to jest tak, że on już oświadczył sie dawno, tylko pierścionek chciał porządny kupić, więc to trochę trwało i kiedy w końcu kupił pierścionek od razu poleciał z nim do mnie, a romantyczna zaręczynowa kolacja itp. będzie dopiero po przeprowadzce, wiec to wszystko tak na raty
i tak, wsiedliśmy, on tak patrzy, patrzy, ja - hę? co jest? a on się denerwował po prostu wykorzystał jedyną chwilę, kiedy byliśmy sami, bo powiedziałam mu, że ja bym nie chciala przy rodzicach itp a tego dnia nie miałam więcej wolnego czasu

Sonero - CUDOWNE te z podróży a to z sziszą wygrywa

Poemi - dziękuję

Lemoorko
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 12:23   #3448
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Bądźmy realistkami, to naturalne, że facet nie chce przymować do pracy kogoś, kto za chwile pójdzie na macierzyński, a później nie daj Panie na wychowawczy - ja to rozumiem i nie wiedzę nic dziwnego w tym pytaniu - człowiek chce miec czysta i jasną sytuację, dziwisz się? To jego pieniądze, firma, rozwój...
Ja tylko mówię, że to nie jest zgodne z prawem
Stary 2008-01-29, 12:24   #3449
SoNeRa
Zakorzenienie

vadi - no ja nie palę i nigdy nie paliłam więc miałam niezłą korbe jak wstałam po takim paleniu
Stary 2008-01-29, 12:25   #3450
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tylko mówię, że to nie jest zgodne z prawem
Nie jest. ale co na to poradziśz, ze polowa firm prosto z mostu juz na wstepie pyta cię o twoje plany życiowe

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości