Plotkowy dla dietetyczek :) III - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 11:26   #4921
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Cytat:
Napisane przez asiek14 Pokaż wiadomość
i zmiescilam sie w dolnej granicy olimpiady chemicznej - jakimś cudem przeszłam dalej
gratulacje

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:43   #4922
tamonita
Zakorzenienie

Asiek gratulacje

Ależ ten ból zęba (a dokładniej takie 'pulsowanie') jest irytujące..
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 11:47   #4923
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość

ja Cię normalnie znajdę i zaciągnę do dentysty siłą

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-01-29, 12:21   #4924
madame_apple
Zadomowienie

bonjour
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Jabłuszko - nie był to żaden casting. Po prostu kiedyś pojechałam z cała klasą do telewizji do programu "Trzy po trzy" Przed rozpoczęciem odegrałam tam pewną scenkę wraż z innymi osobami. PO programie poprosili mnie i wychowawczynię na rozmowe i powiedzieli, ze chca, abym została prezenterką programu "Koszałek Opałek" Wystąpiłam w jednym odcinku i chcieli podpisywac ze mną kontrakt na 3 lata, lecz niestety ze względu na moje problemy zdrowotne , mama się nie zgodziła. Chodziło o to, że przez pierwsze pół roku byłabym zmuszona dojeżdzac tam sama, własny transport na własny koszt. A my nie mamy auta.. I mama tez chyba bała się, że stracę dzieciństwo. Bądź co bądź mam mały żal do niej jesli chodzi o to... Ale cóż..
ale fajnie nie dziwię się, że żałujesz, ale...z drugiej strony nic straconego - predyspozycje zapewne masz więc gdybyś chciała teraz coś zrobić w tym kierunku to duże prawdopodobieństwo, że by Ci się udało

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Moim marzeniem od dawna bylo,jest i bedzie zostanie aktorka ew.dziennikarka. Powiedziałam o tym rodzicom,tata powiedzial ze sie do tego naddaje mama tez nie ma nic przeciwko.Ale ja kompletnie nie wiem co mam zrobic w tym kierunku...A innego zycia sobie nie wyobrazam...Do ajkiego liceum w takim razie polecacie isc?
hmm jeśli aktorstwo to zdecydowanie klasa humanistyczna bo tam na wstępnych egzaminach powinnaś w miarę dobrze znać literaturę i sztukę
a jeśli dziennikarstwo to w gruncie rzeczy nie ma aż takiego znaczenia - u mnie na roku są ludzie i po humanistycznych i po mat-fizach i po językowych choć taka klasa jak Ewusi byłaby super, tylko takie się niestety rzadko zdarzają... No i dziennikarką możesz być na dobrą sprawę po każdych studiach (taka Monika Olejnik jest po zootechnice i dobrze:P) tylko wtedy musisz mieć większe samozaparcie żeby szukać praktyk, albo znajomości
a w czasie wakacji swoja droga mozesz pochodzic i popytac o staze, czasem przyjmuja, a praktyka jest bardzo wazna

Cytat:
madame_apple: Bardzo mocno trzymam kciuki za te castingi. Bardzo chcialabym zeby Ci sie udalo. Tez pragne robic w przyszłosci to co Ty takze mozesz mi wierzyc .

Cytat:
Kochana o jejku jeśli miałabym ustać przed kamerą i do niej mówić to yyyy nie dałabym rady Normalnie Cię podziwiam ! A co do tego zacięcia to jedno to każdemu może się zdarzyć i wierze, ze taki 'mały' incydent nie zawazy na Twojej specjalizacji, aczkolwiek za radio trzymam od samego rańca kciuky
Cytat:
w takim razie trzymam kciuki

ojj w radiu mi się podobało strasznie - w ogóle bardziej profesjonalnie podeszli do sprawy i więcej uwagi nam poświęcili niż w tv. Był z nami jeden redaktor i jedna pani od emisji głosu. Każdy wchodził do studia, słuchawy na uszy i najpierw rozmowa z redaktorem, taka luźna. Później czytaliśmy tekst z różnymi obcojęzycznymi wyrazami (txt dostaliśmy parę min wcześniej żeby się móc z nim zaznajomić). Następnie dostaliśmy kolejny tekst, informacyjny tym razem - z tym, ze musialismy go czytac "a vista" czyli z marszu. No, a na koniec jeszcze parę takich dziwnych txtów typu: "Pan ślepo śle, panie pośle". Generalnie atmosfera była bardzo fajna. Później szło się do studia obok i mogliśmy odsłuchać swoje nagranie, a babka od emisji komentowała. W sumie nie zjechała mnie jakoś - coś tam wspomniała o końcówkach(ze nie zawsze wyraźnie). Ja sie oczywiscie tlumaczylam katarem, ze "gdyby nie zatkany nos mowilabym duuuzo lepiej:P". Najbardziej mi sie smiac chcialo jak babka stwierdzila,ze mam "dynamiczny, taki trochę męski głos"-w sensie,ze by sie do informacji nadawał...ale męski?aaa heh no,ale nie wiem - mysle,ze na roku jest sporo osob,ktore beda w tym lepsze ode mnie (a jest tylko 8miesjc) wiec nie mam zbytnich nadziei...bedzie co ma byc, w razie czego prasa tez jest ciekawa przeciez

dziękuję za kciuki

Cytat:
Kurcze musze zacząć wstawać wcześniej, (co dziś wprowadziłam już w czyn, bo wstała po 9 ) Bo potem pół nocy nie moge zasnąć, a przy tym budzę się jeszcze kilkakrotnie... a na drugi dzień jestem nie do życia
ojj znam to :/ zwykl właśnie w ferie zegar biologiczny sie przestaiwa i kladziesz sie pozno, wstajesz pozno, w ciagu dnia jestes nie do zycia, a kiedy przychodzi pora snu dopiero sie ozywiasz i tak w kolo macieju...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak zwykle nie udało mi się wstać wcześnie kończę śniadania i idę się uczyć
powodzenia, mnie tez czeka masa wchlaniania wiedzy...

Cytat:
i zmiescilam sie w dolnej granicy olimpiady chemicznej - jakimś cudem przeszłam dalej
bestia z Ciebie Kongrata

Cytat:
irytujące jest to, że ciągle nie poszłaś do zebologa!

Cytat:
otóż to!

Koniec tego dobrego, trza się brać do nauki buuu ale na wizaż na pewno podczas przerw bede zagladac, trzeba sobie jakos rekompensowac nieprzyjemne chwile nad ksiazkami^^

Milego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 12:37   #4925
Baby14
Zakorzenienie

madame_apple: Oj masz racje. We wakacje porozgladam sie juz za czyms. W sumie Krakow nie daleko w razie czego xD. A do klasy no to raczej jezykowej albo humanistycznej ,bo innej sobie nie wyobrażam...
A moze akurat u ciebie nie wszystko stracone? Moze dostrzega Twoj talent? Życze Ci tego z calego serducha. Ale w sumie tak sie zastanawiam czy taka praca ma jakis sens bo jak nie znajde nigdzie roboty to co ja bede przez cale zycie robila? No ale kto nie probuje to nic nie zyskuje...A chce robic w zyciu cos co mnie pociaga a nie byc np.lekarzem i cale zycie zalowac ze nie jestem dziennikarka...A z czego sie uczysz kochana? Milej i owocnej nauki zycze ;*

asiek14; Wieeelkie gratulacje! Asiek z ciebie az taki kujon jest? xD

Ale nudyy... Czemu takie pustki na wiazazu co?
Mam ochote obgrysc paznokcie...ale nie dam sie...przez 3 tygodnie nie obgryzalam i urosly mi jak nigdy przedtem w zyciu ! Musze uchodowac na Wielkanoc piekne...xD

A i jeszcze kolczyk w pepku mi spokoju nie daje :P
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 12:38   #4926
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hello,

ja wlasnie zjadlam lunch i popijam kawke i czytam gazete. Okresu dalej nie ma mam nadzieje,ze dzis dostane..

w pracy totalna nuda i jutro chyba po raz pierwszy wezme 2 dni chorowego. A co! nalezy mi sie wszyscy biora jak popadnie a ja sie czaje zawsze..

wieczorem przychodzi doradca finansowy do domu i bedzie nam doradzal.. nie cierpie takich gosci bo gadaja i gadaja i ciezko ich wyprosic..

to tyle u mnie, milego popoludnia kochane
Stary 2008-01-29, 13:13   #4927
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Ewuuuuuś nie bij !
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

ojj w radiu mi się podobało strasznie - w ogóle bardziej profesjonalnie podeszli do sprawy i więcej uwagi nam poświęcili niż w tv. Był z nami jeden redaktor i jedna pani od emisji głosu. Każdy wchodził do studia, słuchawy na uszy i najpierw rozmowa z redaktorem, taka luźna. Później czytaliśmy tekst z różnymi obcojęzycznymi wyrazami (txt dostaliśmy parę min wcześniej żeby się móc z nim zaznajomić). Następnie dostaliśmy kolejny tekst, informacyjny tym razem - z tym, ze musialismy go czytac "a vista" czyli z marszu. No, a na koniec jeszcze parę takich dziwnych txtów typu: "Pan ślepo śle, panie pośle". Generalnie atmosfera była bardzo fajna. Później szło się do studia obok i mogliśmy odsłuchać swoje nagranie, a babka od emisji komentowała. W sumie nie zjechała mnie jakoś - coś tam wspomniała o końcówkach(ze nie zawsze wyraźnie). Ja sie oczywiscie tlumaczylam katarem, ze "gdyby nie zatkany nos mowilabym duuuzo lepiej:P". Najbardziej mi sie smiac chcialo jak babka stwierdzila,ze mam "dynamiczny, taki trochę męski głos"-w sensie,ze by sie do informacji nadawał...ale męski?aaa heh no,ale nie wiem - mysle,ze na roku jest sporo osob,ktore beda w tym lepsze ode mnie (a jest tylko 8miesjc) wiec nie mam zbytnich nadziei...bedzie co ma byc, w razie czego prasa tez jest ciekawa przeciez
Ale gdzie Twoja wiara w siebie ?!!! zaraz będą baciki ! Masz wierzyć w siebie i swój "troche meski glos' Będzie dobrze zobaczysz

ojj znam to :/ zwykl właśnie w ferie zegar biologiczny sie przestaiwa i kladziesz sie pozno, wstajesz pozno, w ciagu dnia jestes nie do zycia, a kiedy przychodzi pora snu dopiero sie ozywiasz i tak w kolo macieju...
dokladnie...

irytujące jest to, że ciągle nie poszłaś do zebologa!
Bo ja się boooje

Koniec tego dobrego, trza się brać do nauki buuu ale na wizaż na pewno podczas przerw bede zagladac, trzeba sobie jakos rekompensowac nieprzyjemne chwile nad ksiazkami^^

Milego dnia
Miłej nauki

A ja właśnie zjadłam, smaczną aczkolwiek tłustą zupe ! I z tego powodu az chce mi się płakać !!!!!! Nienawidze tego uczucia ! Nienawidze jeść takich rzeczy, bo siedze, patrze w talerz i normalnie az mi sie słabo robi

Miłego dnia Kobietki

Btw. o 16 fryzjer...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-29, 15:22   #4928
schism_
Zadomowienie

Pózniej się rozpiszę.

W każdym razie wszelakie trudy dzisiejszego dnia zrekompensował mi długoooo oczekiwany klip 30 STM

http://pl.youtube.com/watch?v=Jr-0sjinuMI

Cudo !!!! ! *________________________ ___________________*

nie żebym sie podkochiwała w wokaliście

schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 17:10   #4929
Baby14
Zakorzenienie

Tamo:

Ej kochana...Nie mozna tak. Zupa na pewno nie byla bardzo tlusta i na 100% pojdzie Ci na zdrowie. Ja tez dzis zjadlam mega tluste udko i salatke w oleju,cukrze i zyje. Brak wyrzutow sumienia i czegokolwiek. A wiesz ze bywało ze mna gorzej niz z Toba.Wez sie w garsc.

Zycze zadowolenia z fryzurki ;*

Alez ten dzien szalony...Siedze na ,,mojej klasie". Normalnie dajna zabawa z ta stronka xD. Ususzylam sobie jablka dzis .Hehe . smaczne. Mama poweidziala ze w tygodniu pojde do gina... Ja niee chce! Teraz to juz na pewno hormony mi wpakuje...Coz mialam szanse.-niewykorzystalam jej. No ale dobra pozyjemy ,zobaczymy.Moze nie bedzie tak zle akurat. Przy okazji kupie teflon i hula hop. No i zapas homo oczywiscie

Alez tu pustki dzis...
Stary 2008-01-29, 17:43   #4930
tamonita
Zakorzenienie

Baby

Wróciłam od fryzjera !

Miałam długie (do połowy pleców, jak nie lepiej) włosy z dużą ilością blond pasemek, a teraz mam włosy do ramion i ciemne (czerń połączona z brązem) oraz czerwone (choc cieniutkie i takie delikatne) pasemka, przez co wyglądam zupełnie inaczej ! Zupełnie inna osoba i wiecie co ?!!
PODOBA MI SIĘ !

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-29, 17:50   #4931
agggunia
Rozeznanie

Cytat:
Tamo:

Ej kochana...Nie mozna tak. Zupa na pewno nie byla bardzo tlusta i na 100% pojdzie Ci na zdrowie. Ja tez dzis zjadlam mega tluste udko i salatke w oleju,cukrze i zyje. Brak wyrzutow sumienia i czegokolwiek. A wiesz ze bywało ze mna gorzej niz z Toba.Wez sie w garsc.

Zycze zadowolenia z fryzurki ;*

Alez ten dzien szalony...Siedze na ,,mojej klasie". Normalnie dajna zabawa z ta stronka xD. Ususzylam sobie jablka dzis .Hehe . smaczne. Mama poweidziala ze w tygodniu pojde do gina... Ja niee chce! Teraz to juz na pewno hormony mi wpakuje...Coz mialam szanse.-niewykorzystalam jej. No ale dobra pozyjemy ,zobaczymy.Moze nie bedzie tak zle akurat. Przy okazji kupie teflon i hula hop. No i zapas homo oczywiscie

Alez tu pustki dzis...
Pierwsza wizyta? Mam nadzieję, że to nic poważnego 3mam kciuki.

Cytat:
Baby

Wróciłam od fryzjera !

Miałam długie (do połowy pleców, jak nie lepiej) włosy z dużą ilością blond pasemek, a teraz mam włosy do ramion i ciemne (czerń połączona z brązem) oraz czerwone (choc cieniutkie i takie delikatne) pasemka, przez co wyglądam zupełnie inaczej ! Zupełnie inna osoba i wiecie co ?!!
PODOBA MI SIĘ !
I to jest najważniejsze. Ciekawa jestem efektu :P
Ja niestety chyba jeszcze nigdy w życiu nie wyszłam od fryzjera zadowolona
agggunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:05   #4932
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane padam. 4 godziny nauki. Za chwilę biorę się za konspekt , bo tamten też straciłam ;( Jestem zmęczona tą szkołą, a dopiero co się zaczęło...

Ehh nie mam siły nawet w klawisze pykać.. ;(

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 19:09   #4933
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
A moze akurat u ciebie nie wszystko stracone? Moze dostrzega Twoj talent?
hyhy, talent to za dużo powiedziane, ale mogliby choć zapał dostrzec
Cytat:
Życze Ci tego z calego serducha.
oby Twoje życzenia się spełniły
a jak nie - trudno, stwierdziłam, ze co ma być-będzie jesli nie dostane sie do tv ani radia to sprobuje sie sprawdzić w pisaniu - w końcu pisanie jest najbardziej dziennikarskim zajęciem
Cytat:
Ale w sumie tak sie zastanawiam czy taka praca ma jakis sens bo jak nie znajde nigdzie roboty to co ja bede przez cale zycie robila? No ale kto nie probuje to nic nie zyskuje...A chce robic w zyciu cos co mnie pociaga a nie byc np.lekarzem i cale zycie zalowac ze nie jestem dziennikarka...
ależ oczywiście, to jest najważniejsze bo jeśli robisz coś co cię kręci to automatycznie wkładasz w to serce i jesteś w tym dobra - a wtedy i o pracę łatwiej skoro praca zabiera tyle czasu, to nie ma sił - trzeba ją lubić żeby wytrzymać
Cytat:
A z czego sie uczysz kochana? Milej i owocnej nauki zycze ;*
yhhh uczę się Polskiego Systemu Medialnego (czyli PSM, który u mnie chyba zbiega się z PMS ) i Historii Politycznej XXw - rzeźnia, masa materiału

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
w pracy totalna nuda i jutro chyba po raz pierwszy wezme 2 dni chorowego. A co! nalezy mi sie wszyscy biora jak popadnie a ja sie czaje zawsze..
pewnie, że Ci się należy!

Cytat:
wieczorem przychodzi doradca finansowy do domu i bedzie nam doradzal.. nie cierpie takich gosci bo gadaja i gadaja i ciezko ich wyprosic..
to życzę mało marudnego i taktownego doradcy

Cytat:
Miłej nauki

A ja właśnie zjadłam, smaczną aczkolwiek tłustą zupe ! I z tego powodu az chce mi się płakać !!!!!! Nienawidze tego uczucia ! Nienawidze jeść takich rzeczy, bo siedze, patrze w talerz i normalnie az mi sie słabo robi
ojjj bo baciki będa! co masz w podpisie tamo, no co? Ważne, że była smaczna - rozumiem, gdyby Ci nie smakowała z powodu tłustości (ja np. nie znoszę tłustych rzeczy-od zawsze wycinam żyłki i tłuste kawałki w mięsie i wyławiam oka z zup:P). Ale skoro była dobra to ciesz się, że zjadłaś i już!

a moja wiara w siebie ekhem... od dłuzszego czasu jest uśpiona. Wychodzę z założenia, że lepiej się nie nastawiać żeby uniknąć rozczarowań...

PS. super, ze jestes zadowolona z fryzurki skoro sie sobie podobasz, moze fotkę, he?

Cytat:
nasza-klasa jest całkiem fajna poza tym, że się wiesza tylko denerwuje mnie strasznie to, że niektorzy w dzikim szale kolekcjonuja znajomych, zeby tylko miec ich wiecej. jak widze zaproszenie od osoby, ktora widzialam raz w zyciu, a w ogole z nia nie rozmawialam to mnie cos trafia
a do gin to tak kontrolnie po raz pierwszy czy cos sie stalo?

Cytat:
Napisane przez agggunia Pokaż wiadomość
Ja niestety chyba jeszcze nigdy w życiu nie wyszłam od fryzjera zadowolona
ojejj a chodzisz za każdym razem do innego?
Ech ja też nie wychodzę zbyt często zadowolona, niemniej zdarza mi sie to na szczescie

Cytat:
Kochane padam. 4 godziny nauki. Za chwilę biorę się za konspekt , bo tamten też straciłam ;( Jestem zmęczona tą szkołą, a dopiero co się zaczęło...

Ehh nie mam siły nawet w klawisze pykać.. ;(
zrob sobie godzinke przerwy pracusiu, a pozniej bedziesz miec wiecej energii do konspektu

Ja mam wlasnie taka przerwe teraz a ze w zalozeniach na dzis jeszcze kupa materialu to pewnie posiedze do 2 w nocy^^ ale jutro moge wstac o ktorej chce wiec luz

Milego wieczoru

Stary 2008-01-29, 19:18   #4934
schism_
Zadomowienie

Link do klyyypu nie działa więc zarzucę następny
http://www.youtube.com/watch?v=4JfHdSnbkKU

Hiehie,czuję wiosnę xD znów opuściłam pierwsza lekcje ,na wstępie dowiedziałam sie,ye jutro mam skrócone 35 minutowe i to tylko 3 h,sprawdzian z matmy przełożyła na poniedziałek Bibliografia zrobiona,wstępny zarys prezentacji tez,reszta nauki nie ruszona Za to humor bardzoooooo poprawiony ww klipem Uwielbiam taki kunszt. Mimo,ze tematyka ekologii,aktywizmu zielonych itp nie jestem zainteresowana ,tia jestem okrutna to brawa dla zespołu,głównie lidera grupy za poruszenie problemu...
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 19:56   #4935
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
podpisie tamo, no co? Ważne, że była smaczna - rozumiem, gdyby Ci nie smakowała z powodu tłustości (ja np. nie znoszę tłustych rzeczy-od zawsze wycinam żyłki i tłuste kawałki w mięsie i wyławiam oka z zup:P). Ale skoro była dobra to ciesz się, że zjadłaś i już!

a moja wiara w siebie ekhem... od dłuzszego czasu jest uśpiona. Wychodzę z założenia, że lepiej się nie nastawiać żeby uniknąć rozczarowań...
Kochana, ja wiem, co mam w podpisie, ale ... mnie jedzenie takich rzeczy 'boli', tak wewnętrznie, fakt zupa mi smakowala, co więcej nie wyczówalam nawet tego tłuszczu, ale go widziałam, widziałam takie oczka pływające na powieszchni zupy, niby to normalne, bo przeciez nie da się jej ugotować na wodzie, ale ja zaraz mam nerwy jak widze te oczka i az mi się płakac chce Tez zawsze wycinam wszelkie tłuste kawlaki, zyłki itd. z mięs, wędlin itp. od dziecinstwa
Odnośnie zdjęcia, to nie mam może jutro zrobie...
A co do twojej wiary w siebie, to powinnaś ją mieć ! ja nie mówie, ze musi być ogromna i wogole, ale chociaż malutka Miłej nauki i spania jutro do południa
Nefre współczuje tej nauki
Schism no to jutro masz luuuzik szczęsciara

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-29, 20:11   #4936
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

powodzenia, mnie tez czeka masa wchlaniania wiedzy...
mam nadzieję że dobrze Ci idzie wchłanianie wiedzy
ja coś tam wchłonęła, zobaczymy jutro co z tego wyniknie

Cytat:

no nareszcie to wymyśliłaś już myślałąm że u Was się nie bierze chorobowego

Cytat:

dokładnie

Cytat:

PODOBA MI SIĘ !
cieszę sie że fryz udany czekam na fotkę

Cytat:
oj zapracowana kobietko

Cytat:

a jak nie - trudno, stwierdziłam, ze co ma być-będzie jesli nie dostane sie do tv ani radia to sprobuje sie sprawdzić w pisaniu - w końcu pisanie jest najbardziej dziennikarskim zajęciem

no właśnie nikt prasy nie docenia, obrazi się prasa

trzymam kciuki nadal
Cytat:
nasza-klasa jest całkiem fajna poza tym, że się wiesza tylko denerwuje mnie strasznie to, że niektorzy w dzikim szale kolekcjonuja znajomych, zeby tylko miec ich wiecej. jak widze zaproszenie od osoby, ktora widzialam raz w zyciu, a w ogole z nia nie rozmawialam to mnie cos trafia
niektórzy sobie kolekcję robią tylko nie wiem po co myślą że wyglądają wtedy na bardziej lubianych ?

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

muszę obadać ten sławny klip ale to później

zmęczyłam się tą nauką nie lubię sesji

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-01-29, 20:42   #4937
asiek14
Zakorzenienie

a ja jestem zdecydowanie wkurzona i nie moge sie doczekac az wyjde z tej cholernej szkoły
dobranoc

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 21:10   #4938
madame_apple
Zadomowienie

Cytat:
zobaczę jak się uporam z nauką piosenkę znam już od dawna, a klip zapowiada się ciekawie
Cytat:
Hiehie,czuję wiosnę xD znów opuściłam pierwsza lekcje ,na wstępie dowiedziałam sie,ye jutro mam skrócone 35 minutowe i to tylko 3 h,sprawdzian z matmy przełożyła na poniedziałek Bibliografia zrobiona,wstępny zarys prezentacji tez,reszta nauki nie ruszona
zazdroszczę Ci jutra i przełożonego sprawdzianu ech czemu mi nikt egzaminow nie przełoży?

Cytat:
Odnośnie zdjęcia, to nie mam może jutro zrobie...
tak tak pro-si-myyyy
Cytat:
A co do twojej wiary w siebie, to powinnaś ją mieć ! ja nie mówie, ze musi być ogromna i wogole, ale chociaż malutka Miłej nauki i spania jutro do południa
ech...

Cytat:
mam nadzieję że dobrze Ci idzie wchłanianie wiedzy
ja coś tam wchłonęła, zobaczymy jutro co z tego wyniknie
dobrze żarło i zdechło - przerwa mnie rozleniwiła, ale zaraz się zmobilizuję
a Tobie powodzenia jutro

Cytat:
no właśnie nikt prasy nie docenia, obrazi się prasa

trzymam kciuki nadal

Cytat:
niektórzy sobie kolekcję robią tylko nie wiem po co myślą że wyglądają wtedy na bardziej lubianych ?
najwyraźniej...zwłaszcza, ze kolekcje robia często tacy "mniej lubiani" z tego co widzę :P

Cytat:
zmęczyłam się tą nauką nie lubię sesji
łączę się z Tobą w bólu... na dodatek:
po pierwsze mam mega zakwasy bo najlepiej mi się uczy na rowerku i już wyjeździłam masę kilometrów w ten sposób
po drugie zrobiłam sobie herbę i zanim przebrnęłam przez temat to o niej zapomniałam i wystygła
po trzecie już mi się wszystko plącze
jednym słowem:

ALE! dziś Chirurdzy i nie ma żadnej sił, która by mnie powtstrzymała od ich obejrzenia, o!

Cytat:
a ja jestem zdecydowanie wkurzona i nie moge sie doczekac az wyjde z tej cholernej szkoły
co się stało...?

Stary 2008-01-29, 21:13   #4939
asiek14
Zakorzenienie

po prostu mam tak falszywych ludzi w szkole że szkoda słów...

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 22:04   #4940
tamonita
Zakorzenienie

coś kiepsko się czuje
Dobranoc Kochane

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-01-29, 23:21   #4941
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Jabłuszko , ja też oglądam Chirurgów oczywiście
mam nadzieję ze jednak Ci się to czego sie nauczyłaś nie poplątało
Asku

dobrej nocki Dziewczyny

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-01-30, 05:51   #4942
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Dzien dobry kochane ;*

miłego dnia życzę

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:10   #4943
Baby14
Zakorzenienie

Tamonita: Ciesze sie ze fryzura sie podoba! Czekam na fotke tak jak wszyscy z wielka niecierpliwoscia. A wracajac do zupy to u mnie tez sie gotuje na miesie i zazwyczaj jest tlusta,ale ja np. mam sposob zeby ja odtłuscic xD Zawsze nabieram z pod spodu bo tam jest najmniej tluszczu.Bo prawda jest taka ze tluszcz wyplywa na powierzchnie.Albo po prostu wrzucam kostki lodu i tluszcz osiada na nich. Ja nie mam takich problemow juz. Kiedys tak robilam ,ale teraz jem zupe taka jaka robi babcia i tyle. No alb ew. sama sobie ugotuje na bulionie,bez zasmazek,smietany itd. Ale Tobie radze nie odtluszczac zup tylko je jesc.!

agggunia: Nie , nie pierwsza. To bedzie 2 wizyta. Ale wiadomo ze wizyty u gina nie naleza do przyjemnych takze dzieki za kciuki.A ide z powodu braku miesiaczki spowodowanej odchudzaniem...

madame_apple: Masz racje. W życiu trzeba robic to co sie lubi. A z nasza-klasa tez mnie wkurza jak wszyscy zapraszaja do znajmoych. Niektorzy maja nawet Ewe Drzyzge xD A czemu ide do gina napisalam wyzej

asiek14: Oj łacze sie w z Toba w bolu asiek...Tylko wiesz?Ja juz sie kompletnie nie przejmuje takimi debilami.Bo niby po co?

Alez mam piekna pogode^^. Słoneczko swieci tak strasznie mocno ze az isie chce zyc. I ptaszki spiewaja jak na wiosne.
Dzis musze leciec do kosmetyczki na paznokcie,takze sie przejde troche

Miłego dnia ;*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 07:22   #4944
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III

Hallo Kochane

Nie zapomniałam o Was Po nocach mi się śnicie

Ja też chętnie lookne na nowego fryza Tamo

Asiu przykro mi z powodu sytuacji w szkole Chyba już nie wiele Ci zostało do odbębnienia Nie ma co się przejmować takimi ludzmi, na pewno wśród wielu znajomych masz kogoś komu możesz naprawdę zaufać i tego się trzymaj Gratuluje sukcesu w olimpiadzie

Jabłuszko z tego co wyczytałam szykuje się jakaś wielka kariera w mediach Trzymam kciuki, że się uda

Baby co dokładnie z tymi paznokciami robisz I za ile

Uroczyście dołączam do zmęczonych nauką i wogóle już wszystkim czym tylko można się zmęczyć Po roku specjalności nagle mnie olśniło i doszłam do wniosku, że ta specjalność jest nie dla mnie Gdybym tylko mogła cofnąć czas... teraz już niestety za późno Do tego bardzo zależy mi na pewnej pracy, ale po moich wtopach an interview moje szanse są zerowe I teraz ostatnio tak chodzę i to przeżywam, że taka beznadziejna jestem

Już się nie odzywam bo tak pesymizmem zaleciało

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:33   #4945
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Eh, a ja od dwóch dni nie mogę spać w nocy - nie wiem czy to wina kawy, a raczej jednej wielkiej,z kawiarki którą piję czy czegoś innego.
Próbuję zasnąć i boli mnie np wtedy skroń z jednej strony
Chyba wina kawy
Dzisiaj nie pije, zobaczymy czy uda się zasnąć

A wczoraj dostałam w końcu prezent na Gwiazdkę od TŻ -sklep internetowy zrealizował - W POŁOWIE- zamówienie z 18 grudnia
Pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:36   #4946
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Eh, a ja od dwóch dni nie mogę spać w nocy - nie wiem czy to wina kawy, a raczej jednej wielkiej,z kawiarki którą piję czy czegoś innego.
Próbuję zasnąć i boli mnie np wtedy skroń z jednej strony
Chyba wina kawy
Dzisiaj nie pije, zobaczymy czy uda się zasnąć

A wczoraj dostałam w końcu prezent na Gwiazdkę od TŻ -sklep internetowy zrealizował - W POŁOWIE- zamówienie z 18 grudnia
Pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie.
Ja też nie mogę spać Winie duże ilości kawy i stres. Potrafie teraz kilka godzin przewracać się z boku na bok Koszmar

A co to za prezent Lepiej późno niż wcale
Stary 2008-01-30, 07:47   #4947
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Ja też nie mogę spać Winie duże ilości kawy i stres. Potrafie teraz kilka godzin przewracać się z boku na bok Koszmar

A co to za prezent Lepiej późno niż wcale
bielizna, której mam tylko jedną część
Tydzień temu napisali,że wysłali,ale nie mogą znaleźć dowodu nadania i nie odpisują już na e-mail.
Jestem strasznie zawiedziona, że tak można traktować Klientów-żywą i najlepszą reklamę
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 07:52   #4948
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
bielizna, której mam tylko jedną część
Tydzień temu napisali,że wysłali,ale nie mogą znaleźć dowodu nadania i nie odpisują już na e-mail.
Jestem strasznie zawiedziona, że tak można traktować Klientów-żywą i najlepszą reklamę
No to rzeczywiście Ale w naszym kraju to nic nowego niestety Ja miałam takie przejścia z apteką internetową

A moja siostra wczoraj u fryzjera Weszła do środka a tam trzy baby siedzą i czytają gazety i żadna dupska nie ruszy żeby do klientki podejść... Dopiero po 5 minutach jedna z nich łaskawie zapytała się w jakim celu moja siostra przyszła. Aż ją podziwiam (moją siostrę, nie tego nieprzyjemnego babsztyla), bo ja bym od razu zrezygnowała z usług tego renomowanego salonu fryzjerskiego w galerii Biorąc pod uwagę, że za głupie podcięcie zalaciła 80 zł a obsługa... pożal się Boże Krakowianki wystrzegajcie się fryzjera na Kazimierzu
Stary 2008-01-30, 08:52   #4949
asiek14
Zakorzenienie

dzień dobry
dziekuje za wszystkie miłe słowa - naprawde dobrze że zostało mi już tylko pare miesiecy po prostu po prostu zostałam wsadzona w pewna ramke zachowania i jak robie cos co poza nia wykracza to od razu jest źle no cóż - życie.

za godzine wychodze przekłuć pepek - nawet sie nie boje bardziej boi sie moja siostra która robi tragusa
może jeszcze sobie pojdziemy do kosmetyczki zrobic cos z brwiami
a potem trzeba cos wymyśleć bo rodzice maja rcznice ślubu

miłego dnia

12.10.2012 moje włosy
14.09.2012 CP
Stary 2008-01-30, 09:53   #4950
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry
Jestem padnięta / załamana / wściekła / smutna / zmęczona
A dlaczego ? Bo spuchałam tak, że szok Brak słów normalnie, całe oko mi zapuchło i połowa twarzy, ząb nie boli, aczkolwiek sam fakt tego, że mam takie "coś" na twarzy jest wkurzający i irytujący...
Na dodatek fakt tego, że w nocy najpierw mam problem z zaśnięciem, a potem budze się co godzine i zasnąć nie mogę pomijam... Dziś obudziłam się m.in. o 4, popatrzyłam na TV, za nic zasnąć nie mogłam, bo ząb mnie bolał Więc co zrobiłam w przypływie zrezygnowania z marną szansą na zaśnięcie ? Zaczęłam czytać "Pana Tadeucza" ( do ktorego w dzień jakoś ciężko mi się był zabrać) No i czytałam go do koło 6, gdy zapadłam w lekką drzemke do domu z pracy wrócił tata i ponownie się obudziłam Potem budziłam się jeszcze kilkakrotnie, aż wkońcu koło 10 wstałam z łóżka, bo wiem, że dziś znów zasnąć nie będe mogła
Ogólnie zastanawiam się jak spożytkować dzisiejszy dzień, aby nie był stracony, tak jak dwa poprzednie Chyba zaczne robić coś pożytecznego... Może się poucze, tudzież poczytam dalej tego Tadzika.

Baby, odnośnie zup, to ja zawsze i od zawsze nabieram ze spodu, bo fakt, faktem tam najmniej tłuszczu jest, ale i tak jest Ogólnie to poprostu nie lubie tłustych rzeczy więc takiej zupy z wierzchu bym nie tknęła Mam nadzieje, że paznokietki się udadzą
Asiek powodzenia na tym przekłuwaniu, a ludźmi ze szkoły sie nie przejmuj...
Milciu nie jesteś beznadziejna, nie gadaj mi tu głupstw bo baciki będą ! fajnie, że zajrzałaś wkońcu na Wizaż !
Irsin, łączę się z Tobą w tym bolu z powodu snu, a właściwie z powodu jego braku A co do tego zamówienia prezentu, ktory doszedł dopiero teraz, to lekkie przegięcie ! Ja bym się wściekla! W sumie to dlatego własnie (z obawy przed takimi sytuacjami) nie robię zakupów przez neta

A tak wogole to nie wiem czy się "chwaliłam", ale mam już praktycznie połowę kasy na laptopa Ale i tak musze poczekać do maja...

Miłego dnia Kochane

Niech się stanie... !
KCP

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości