Mamy styczniowe 2017 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-19, 09:15   #4621
obca7
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy styczniowe 2017

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;64325196]U mnie dzisiaj 21t0d, witamy się w drugiej polowce [/QUOTE]
My mamy ten sam tp, nawet nie wiedziałam
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 09:15   #4622
NiEBiE
Zakorzenienie

Konkardia, no koleżanka miała nosa i nie wiem do tej pory jak ona to wyniuchała.
Też mnie brzuch czasem boli jak kicham, no i prawie zawsze jak ziewam. A w ciąży mam wrażenie, że ziewam jakoś bardziej intensywnie, aż mnie szczęka boli. :P

obca, naprawdę warto kupić "W oczekiwaniu na dziecko"? Nawet na tym etapie ciąży, gdy już prawie połowa za nami? Oglądałam ją wczoraj i jakoś tak mnie nie przekonała, choć bardzo ją chciałam.

furjatka, donka, ja jestem dzień za Wami, bo zaczynam jutro.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 09:21   #4623
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez NiEBiE Pokaż wiadomość
obca, naprawdę warto kupić "W oczekiwaniu na dziecko"? Nawet na tym etapie ciąży, gdy już prawie połowa za nami? Oglądałam ją wczoraj i jakoś tak mnie nie przekonała, choć bardzo ją chciałam.
mi przez cała poprzednia ciąże służyła Ale jak uważasz, ze za późno na nią to nie warto kupować
Stary 2016-08-19, 09:41   #4624
surka
Zakorzenienie

za dzisiejsze wizyty.

Ja sobie musiałam tż wychować Trochę to trwało, ale uważam, że jest całkiem nieźle (żeby nie usłyszał )
On jest rodzynkiem, ma 3 siostry min. o 10 lat starsze i wszyscy go rozpieszczali. Mamusia na obiad to nawet mu ogórka na plasterki kroiła Na początku wesoło miałam

Cytat:
Oddałabym wszystkie łóżka "tylko dla mnie" na świecie, za jedno wspólne z Tż. My nawet śpimy pod jedną kołdrą, co zawsze było dla mnie po prostu niewyobrażalne.
My początkowo też spaliśmy pod wspólną kołdrą, ale ja lubię opatulić się, jak w śpiworze, więc mamy już 2 kołdry. po ukończeniu przez moją córkę roku zyskaliśmy trzeciego lokatora w łóżku. Teraz jesteśmy na etapie powrotu do dwuosobowego łóżka i o dziwo wychodzi nam, tż śpi u córki, a ja z młodą

Cytat:
Napisane przez Lidka99 Pokaż wiadomość
Pozdrawiam dziewczyny jest cudnie Załącznik 6598291

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Wow Wypoczywaj

Cytat:
Napisane przez chupacabra88 Pokaż wiadomość
Byłam u tego nowego lekarza. Zmierzył mi szyjkę, wszystko obadał. Szyjka wzorcowa 4,75cm! zamknięta i twarda. Mam pozwolenie na tańće w dniu ślubu - bez szaleństw! wiadomo kamień z serca. Bede sie do niego przenosić. Bo tamta nawet mi nie powiedziała ze na usg pochwowe powinnam isc zeby szyjke zmierzyc! krowa!

Nikt mi nie chce płci potwierdzić. Ja już od takiego czasu mówię Antoś Antoś do brzucha a tu zonk hehe Najważniejsze że zdrowy. Wazy już 300 g. Za tydzień w środę połówkowe
Ładna waga, ja w sumie nie wiem ile ten mój mały człowiek waży

Cytat:
Napisane przez donka_bez_ogonka Pokaż wiadomość
Dziekuje za odpowiedz. Jestem totalnie zielona w tym temacie
Tak pomyslalam po Twoim poscie, ze lepiej kupic wozek 2w1 i osobno fotelik samochodowy, ktory faktycznie tym fotelikiem z atestami jest. Aleeee. Zastanawiam sie, czy nam sie przyda taki fotelik samochodowy, bo auta nie mamy. Jedyne co, to pewnie bedziemy musieli ze szpitala jakos wrocic np taxi, to wtedy fotelik by sie przydal, ale to jednorazowo tak. I nie wiem, czy w ogole jest sens bawic sie w zakup fotelika...
W takim przypadku kupiłabym używany, na jednej z grup sprzedażowych na fb w moim mieście widziałam fotelik Maxi Cosi już od 100 zł, więc zobacz sobie czy u ciebie w okolicach ktoś nie sprzedaje

Cytat:
Napisane przez furjatka Pokaż wiadomość
Moje dziecię tez wieczorami bardzo aktywne jejku tez tak macie ze jak kichniecie albo kaszlniecie to was macica boli? :/ mało to przyjemne...
Jak czuję, że będę kichać zginam się i wtedy nie jest tak nieprzyjemnie

Cytat:
Dziś mam 17t0d czyli zaczynam 18 tydzień czyli zaczęłam 5 miesiąc! Tak pokazuje bellybestfriend

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Cytat:
Napisane przez donka_bez_ogonka Pokaż wiadomość
Piateczka mamuska! U mnie tez 17tc0d

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;64325196]U mnie dzisiaj 21t0d, witamy się w drugiej polowce [/QUOTE]

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ----------

Cytat:
[

Miałam ją w pierwszej ciąży prawie od początku, fajnie się ją czyta, ale te same informacje przeczytasz na stronach internetowych opisujących każdy tydzień ciąży, więc ja w połowie ciąży nie zdecydowałabym się na zakup
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 09:41   #4625
donka_bez_ogonka
Wtajemniczenie

Przy sniadaniu poruszylam temat wozkow. Doszlismy z TZtem do wniosku, ze kupimy 2w1 plus jakis używany fotelik samochodowy, chyba, ze nie wyjdzie zbytnio roznicy w cenie pomiedzy wózkiem 2w1 a 3w1. Jezeli jednak bedzie roznica w cenie o 50, 70, czy 100 funtow, to wybieramy tansza opcje plus uzywany fotelik.

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-08-19, 09:46   #4626
surka
Zakorzenienie

Tu np. przykładowe strony, na których można czytać co się dzieje w określonym tygodniu ciąży:

http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...7.html?week=20
https://mamotoja.pl/tydzien-20,ciaza-kalendarz,r6.html
https://parenting.pl/portal/20-tydzien-ciazy

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

A mnie ostatnio zaskoczyła Pani w sklepie dziecięcym, oglądałam wózki i mam już chyba swój typ Pytam się jej z ciekawości, jak okres oczekiwania na dany wozek w wybranym kolorze, a ona do mnie, że czasami i 2 miesiące :O W takim razie chyba szybciej będzie zamówić przez net, choć w przypadku ewentualnych reklamacji lepiej jednak stacjonarnie
Stary 2016-08-19, 09:47   #4627
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
My mamy ten sam tp, nawet nie wiedziałam
Nawet nie widziałam! Ja obstawiam, że urodze w przerwie świąteczno-noworocznej

Cytat:
Konkardia, no koleżanka miała nosa i nie wiem do tej pory jak ona to wyniuchała.
Też mnie brzuch czasem boli jak kicham, no i prawie zawsze jak ziewam. A w ciąży mam wrażenie, że ziewam jakoś bardziej intensywnie, aż mnie szczęka boli. :P

Wg mnie na tym etapie bym sobie odpuściła. Lepiej zainwestuj w literaturę okolodzieciowa
a6594ed1feebe4acee52c55875557823d72aa50e_6074d104093b7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 09:52   #4628
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

A mnie ostatnio zaskoczyła Pani w sklepie dziecięcym, oglądałam wózki i mam już chyba swój typ Pytam się jej z ciekawości, jak okres oczekiwania na dany wozek w wybranym kolorze, a ona do mnie, że czasami i 2 miesiące :O W takim razie chyba szybciej będzie zamówić przez net, choć w przypadku ewentualnych reklamacji lepiej jednak stacjonarnie
ja wczoraj byłam w dziecięcym sklepie zaopatrzyć starszaka do przedszkola i przy okazji ogladałam wózki Całkiem inne są niż 4 lata temu Róznią się wyglądem i przede wszystkim kolorystyką: teraz biel, szary i wzorki dominują na gondoli
I ceny śpiochów i body ale podskoczyły-w szoku byłam:P dobrze, że mam po synusiu pełno ciuszków

---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;64327111]Nawet nie widziałam! Ja obstawiam, że urodze w przerwie świąteczno-noworocznej [/QUOTE]
a ja liczę na cud i chce 1 stycznia synka przenosiłam-tp był 21 grudnia a urodził się 2 stycznia więc może teraz tez się uda
No chyba, ze lekarz mnie na cc skieruje to pewnie wcześniej się urodzi
Stary 2016-08-19, 10:06   #4629
zie_l_ona
Rozeznanie

Cytat:
Ja ją czytam i sobie chwalę. Staram się czytać na bieżąco rozdział o odpowiednim miesiącu ciąży, ale zdarza się, że doczytuję sobie coś z innych (np. ćwiczenia są omówione w czwartym miesiącu, dieta na samym początku). Tak więc kupiłabym ją nawet teraz. Widziałam, że jest też drugi tom, dotyczący dwóch pierwszych lat życia dziecka, również planuję go kupić jak gdzieś okazyjnie trafię.
zie_l_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:07   #4630
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzymam kciuki za potrzebujące!

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzieki

donka Ale super! Weszla czy sie wystraszyla?

Wysłane z mojego LG-D290 przy użyciu Tapatalka
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:10   #4631
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zie_l_ona Pokaż wiadomość
Ja ją czytam i sobie chwalę. Staram się czytać na bieżąco rozdział o odpowiednim miesiącu ciąży, ale zdarza się, że doczytuję sobie coś z innych (np. ćwiczenia są omówione w czwartym miesiącu, dieta na samym początku). Tak więc kupiłabym ją nawet teraz. Widziałam, że jest też drugi tom, dotyczący dwóch pierwszych lat życia dziecka, również planuję go kupić jak gdzieś okazyjnie trafię.
ja mam 2 i 3 część
ja książki lubię zamawiać na aros.pl albo nieprzeczytane.pl-dużo tańsze niż w innych księgarniach
Stary 2016-08-19, 10:12   #4632
zie_l_ona
Rozeznanie

donka_bez_ogonka zorientuj się, czy w okolicy szpitala nie ma wypożyczalni sprzętu dla maluszka (laktatory, monitory oddechu) - być może będę mieli również fotelik do wypożyczenia.

U mnie 18t2d, wczoraj cały dzień czułam kopanie
Stary 2016-08-19, 10:20   #4633
camilla21
Rozeznanie

My kupijemy wózek 3w1 ze wgledu na fotelik, z ktoeym wrócimy ze szpitala,ale fotelik samochodowy chcemy rowniez kupić, z tym ze troche później.
Nie kupowalabym fotelika uzywanego, bo nie mam gwarancji czy sa nezwypadkowe, aa takie juz nie spellniaaja swojej roli w 100%
Chyba za duzo naczytalam ssie. Bloga ossiemgwiazdek hehe
Maz dlugo wslczyl ze mna o fotelik podpinany do ISOFIX ale w koncu odpuścił.I
I musze pochwalic meza bo wczoraj wykspal psa, chociaz zwykle ja to robie ale wie ze ciezko mi siie schyla nad wanna.
Ogolnie moj maz w domu rowniez gottuhe czasami, i po upominaniusnieci wyniesiie ale dla mnie to jest z malo. Po prostu chcialabym zeby obowiazki byly na pol dzielone do czasu mpjego urlopu, a pozniej sobie poradze

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Drugie szczęście Tp. 19.05.2019
camilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:23   #4634
NiEBiE
Zakorzenienie

Cytat:

Miałam ją w pierwszej ciąży prawie od początku, fajnie się ją czyta, ale te same informacje przeczytasz na stronach internetowych opisujących każdy tydzień ciąży, więc ja w połowie ciąży nie zdecydowałabym się na zakup
Cytat:
Tu np. przykładowe strony, na których można czytać co się dzieje w określonym tygodniu ciąży:

http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod...7.html?week=20
https://mamotoja.pl/tydzien-20,ciaza-kalendarz,r6.html
https://parenting.pl/portal/20-tydzien-ciazy
[1=a6594ed1feebe4acee52c55 875557823d72aa50e_6074d10 4093b7;64327111]
Wg mnie na tym etapie bym sobie odpuściła. Lepiej zainwestuj w literaturę okolodzieciowa [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez zie_l_ona Pokaż wiadomość
Tak sobie właśnie pomyślałam, że dalej będę czytać strony w necie, a raczej zainwestuję w kolejne części już o dziecku. Może gdybym trafiła na okazyjną cenę, ale nie udało się - kosztuje 50 zł w Empiku, teraz chyba po prostu ściągnę e-booka na Kindle.

Mamy taki zwyczaj, że co tydzień w sobotę, gdy zaczynam kolejny tydzień, czytam Tż o tym, co sie teraz dzieje / zmienia.

Idę na morfologię i mocz, we wtorek wizyta u gina.

NiEBiE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:25   #4635
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez camilla21 Pokaż wiadomość
My kupijemy wózek 3w1 ze wgledu na fotelik, z ktoeym wrócimy ze szpitala,ale fotelik samochodowy chcemy rowniez kupić, z tym ze troche później.
Nie kupowalabym fotelika uzywanego, bo nie mam gwarancji czy sa nezwypadkowe, aa takie juz nie spellniaaja swojej roli w 100%
Chyba za duzo naczytalam ssie. Bloga ossiemgwiazdek hehe
Maz dlugo wslczyl ze mna o fotelik podpinany do ISOFIX ale w koncu odpuścił.I
I musze pochwalic meza bo wczoraj wykspal psa, chociaz zwykle ja to robie ale wie ze ciezko mi siie schyla nad wanna.
Ogolnie moj maz w domu rowniez gottuhe czasami, i po upominaniusnieci wyniesiie ale dla mnie to jest z malo. Po prostu chcialabym zeby obowiazki byly na pol dzielone do czasu mpjego urlopu, a pozniej sobie poradze

my tez mamy wózek 3 w1 dobrze nam służył i nie będziemy zmieniać
Stary 2016-08-19, 10:26   #4636
furjatka
Zadomowienie

Cytat:

Jak czuję, że będę kichać zginam się i wtedy nie jest tak nieprzyjemnie
Dzięki za radę I brawa za wychowanie TŻta

Ja to dziś w ogóle się do niczego nie nadaję - tak mnie macica boli że masakra, nawet jak pięć kroków zrobię

W dodatku od kilku dni mam nieprzyjemne zakwasy w udach, poszukałam w googlach i wygląda na to że mam niedobór magnezu. Badania dopiero za tydzień, chyba sobie mogę sama przydzielić dawkę magnezu bez konsultacji?
Stary 2016-08-19, 10:27   #4637
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Cytat:

Może mnie za to wsadzą ale na chomiku jest ta książka, w małym rozmiarze wiec dla każdego dostępna
ItsyBitsyTeenieWeenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:32   #4638
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ItsyBitsyTeenieWeenie Pokaż wiadomość
Może mnie za to wsadzą ale na chomiku jest ta książka, w małym rozmiarze wiec dla każdego dostępna
lubię chomika ale takie ksiązki to jednak wolę w wersji papierowej
Stary 2016-08-19, 10:35   #4639
muffi24
Zadomowienie

Dorota wow już druga połówka gratki

Nibie akurat to super Wam się trafiło że Was poznała Moje koleżanki singielki 23letnie narzekają że właśnie nie ma gdzie poznać fajnegi chłopaka... Bo w klubie słaby materiał na męża, tacy co na ulicy zaczepią tak samo Więc koleżanka cud miód!

Donka z tymi fotelikami to jeszcze jest tak, że te z zestawów 3w1 nie mają często atestów bezpieczeństwa. Ale są ludzie którzy w takich wożą. Skoro Wam tylko na raz/kilka razy to myślę że możecie jakiś okazyjnie kupić spokojnie i niekoniecznie z atestami

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
muffi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:36   #4640
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Nie wiem na ile aktualna tam jest wersja ale i tak mi przypadła do gustu, dlatego kazałam sobie ja wydrukować i zbindować... Wyszło 27zł, ale ja lubie taką formę, chyba mi po studiach zostało
Stary 2016-08-19, 10:37   #4641
zie_l_ona
Rozeznanie

Na nieprzeczytane.pl wychodzi za 36zł z wysyłka do kiosku ruchu.
Stary 2016-08-19, 10:42   #4642
wild_girl1
Rozeznanie

GG do wild_girl1

Ale skrobiecie szybciutko wszystko staram się podczytywać ale już na odpisywanie czasu brakuje.

Ale temat o TŻach się wywiązał szczerze to mój tak na mnie mógłby ponarzekać, bo szczerze nie lubie prac domowych... No co zrobić... Mi się najwspanialszy mąż trafił, który gotuje ( bo jak mówi jego to odstresowuje), posprząta, o co bym go nie poprosiła to zrobi
Ja niby brzucha nie mam ale plecy tak mnie bolą że wytrzymać nie moge, pochodze z 30 min. I musze usiąść a najlepiej sie położyć... Mój naszczęście to wszystko rozumie.

Co do tych moich haftowanek to jak tylko przyjdzie mi zestawik to wstawie Wam co będe haftować a potem efekt końcowy, choć troszke mi sie pewnie zejdzie bo od gimnazjum nie haftowałam. Ogólnie lubie wszystkie prace manualne i tworzenie a pracując nie było na to już czasu i chęci( wiadomo w przedszkolu trzeba sporo dekoracji i prac dla dzieciaczków przygotowywać). 1 trymestr dał popalić to teraz nadrabiać bede

A powiedzcie mi kiedy zamierzacie wózki kupować?

My w październiku bierzemy sie za malowanie pokoju dla dziecka, wykładzinę już zamówiłam , meble też ( chociaż cieżko było coś znaleźć co nie będzie w mini rozmiarze a będzie pasować). Ogólnie pokój w odcieniach szarości, meble w bieli a dodatki turkusowe. Tak to sobie wymyśliłam

Co do kichania to nawet mi nie mówcie... Przed ciążą miałam iść na testy alergiczne bo wiecznie tylko smarkanie, kichanie... Nie zdążyłam i teraz męcze sie z codziennym katarem i kichaniem... I faktycznie to boli czasem:/ ale już tyle wytrzymałam to wytrzymam jeszcze troche.

A miała któraś z Was wycinany wyrostek? Ja miałam 2 lata temu i szczerze to zaczyna mnie teraz ta blizna boleć i nie wiem czy to normalne...

Kciuki za wszystkie wizyty

http://www.suwaczek.pl/cache/a51c7de9d8.png
wild_girl1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:42   #4643
ItsyBitsyTeenieWeenie
@}-,-'-

Na Allegro tez były np używki taniej
Stary 2016-08-19, 10:43   #4644
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez muffi24 Pokaż wiadomość
Dorota wow już druga połówka gratki

Nibie akurat to super Wam się trafiło że Was poznała Moje koleżanki singielki 23letnie narzekają że właśnie nie ma gdzie poznać fajnegi chłopaka... Bo w klubie słaby materiał na męża, tacy co na ulicy zaczepią tak samo Więc koleżanka cud miód!

Donka z tymi fotelikami to jeszcze jest tak, że te z zestawów 3w1 nie mają często atestów bezpieczeństwa. Ale są ludzie którzy w takich wożą. Skoro Wam tylko na raz/kilka razy to myślę że możecie jakiś okazyjnie kupić spokojnie i niekoniecznie z atestami

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
Kolezanki singielki 23letnie? Ehhh... Ja mam tyle starszych kolezanek i z LO i z pracy, super babeczek, dosc ze ladnych to jeszcze ogarnietych zyciowo i tez czekaja na jakiegos fajnego faceta... Strasznie bym chciala zeby byly szczesliwe...

Stary 2016-08-19, 10:46   #4645
camilla21
Rozeznanie

My w październiku zaczynamy kompletowac wyprawkę, wozek kupimy przez internet kolo listopada zeby moc go zareklamowac w razie "w".
Pokoj malujemy na bialo szary kolor, i meble białe. W salonie rowniez nedzie bialo szary ale Meble mamy ciemne

Drugie szczęście Tp. 19.05.2019
camilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:48   #4646
zie_l_ona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wild_girl1 Pokaż wiadomość

A powiedzcie mi kiedy zamierzacie wózki kupować?

My w październiku bierzemy sie za malowanie pokoju dla dziecka, wykładzinę już zamówiłam , meble też ( chociaż cieżko było coś znaleźć co nie będzie w mini rozmiarze a będzie pasować). Ogólnie pokój w odcieniach szarości, meble w bieli a dodatki turkusowe. Tak to sobie wymyśliłam
My wózki już powoli oglądamy, ale kupimy pewnie w listopadzie (bo czeka się nawet 6-8 tygodni). Dziecko przez jakiś czas będzie u nas w sypialni, a mebelki dla niego kupimy też jakoś październik-listopad. Tak, żebym jeszcze miała czas jakieś gadżety typu zrobić, np. uszyć ochraniacz na szczebelki.
Stary 2016-08-19, 10:52   #4647
obca7
Wtajemniczenie

Ja od wrzesnia powoli zaczynam Daję wózek i fotelik do czyszczenia, w październiku posegreguję i wypiorę ubranka, w listopadzie pokupie rzeczy apteczne, pielęgnacyjne i do szpitala. No i chyba tyle moich zakupów
Stary 2016-08-19, 10:55   #4648
KPZ
Raczkowanie

Ja powoli chyba zrobię listę co jest potrzebne żeby zacząć od września powoli kupować a nie na raz, szukać okazji.

Właśnie, piszcie jakie macie na oku wózki bo może odgapię :P

Co do książek to mnie chodzilo o książki już na temat dziecka a nie ciąży. Coś poszukam i chcę kupić sobie.

Muszę wymyślić dziś coś na wieczór, zeby w koncu spędzić fajnie wieczór. Może zrobię sushi, tylko nie wiem co potem, macie jakiś pomysł ?
Nie układa nam się ostatnio mało rozmawiamy, po pracy zajęci jesteśmy swoimi sprawami... jakoś tak się mijamy.

Edytowane przez KPZ
Czas edycji: 2016-08-19 o 10:57
KPZ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-19, 10:57   #4649
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez camilla21 Pokaż wiadomość
Ja już wolałabym używany fotelik z atestem, niż nosidło montowane do wózka
Stary 2016-08-19, 10:58   #4650
Konkardia
Wtajemniczenie

Moze taka liste przyszlych wozkow damy na pierwsza strone? Tez sie chetnie zainspiruje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości