Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 17:08   #3571
Taverney
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek, vol V czas zacząć :D

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
**** idę się schować do szafy! I nigdy nie wyjdę! Pomyliłam godziny, jescze godzina! Ja już prawie na zawał zeszłam! Wszystko zwaliłam z biurka, gapiłam się na pocztę czy czasem nic nie przyszło i w ogóle . A tu jeszcze godzina . Tylko ja jestem taka zdolna . Poemi się nie zna na zegarku jak widać
niezła jesteś

Nie chowaj się do szafy, tylko czuwaj nad aukcją
to moderatorskie trzymanie kciuków przez najbliższą godzinę
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 17:10   #3572
natj
Rozeznanie

Cytat:
**** idę się schować do szafy! I nigdy nie wyjdę! Pomyliłam godziny, jescze godzina! Ja już prawie na zawał zeszłam! Wszystko zwaliłam z biurka, gapiłam się na pocztę czy czasem nic nie przyszło i w ogóle . A tu jeszcze godzina . Tylko ja jestem taka zdolna . Poemi się nie zna na zegarku jak widać
Przygotuj sobie stronę na allegro żeby minutę przed nacisnąć tam coś w stylu "jestem pewna, licytuję" a na drugiej stronie odświeżaj cały czas.
Możesz przygotować kilka tych stron potwierdzających licytację, na wszelki wypadek gdyby ktoś Cię przelicytował w tej minucie.
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 17:16   #3573
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
niezła jesteś

Nie chowaj się do szafy, tylko czuwaj nad aukcją
to moderatorskie trzymanie kciuków przez najbliższą godzinę
Teraz to już nie mam wyjścia, ta książka musi być moja

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
Przygotuj sobie stronę na allegro żeby minutę przed nacisnąć tam coś w stylu "jestem pewna, licytuję" a na drugiej stronie odświeżaj cały czas.
Możesz przygotować kilka tych stron potwierdzających licytację, na wszelki wypadek gdyby ktoś Cię przelicytował w tej minucie.
Wdzię, że dobra jesteś w te klocki . Tak właśnie zrobię, ale najpierw zadzwonię do TŻ-a się wyżalić, a co

Ps.
Powinnam mieć 5 z egzaminu za samą walkę o księżki . Wczoraj kupiłam jedną na allegro i w ciągu 45 minut była w moim domu bo się okazało, że kobitka która ją sprzedawała mieszka w tym samym mieście co ja
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 17:26   #3574
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
rav12345, dla dzieciaka to każda dawka, oczywiście ryzyko jest 50% na 50% więc nie musi być źle .
A z ciekawostek, kofeina zawarta w kawie, coca-coli, herbacie (tej zwykłej, owocowe nie mają kofeiny) może u noworodka prowadzić do rozszczepu wargi/podniebienia, ubytku paliczków lub całych palców. Zły wpływ ma też aspiryna, leki uspokajające, wirus opryszczki, grypy, krętek kiły ( ) i masa innych.

To prawda. Ale i tak już zdąrzyłam wyczytać, że najgorsze są retinoidy doustne, i że po nich przez 2 lata (! o dżizas) najlepiej zapomnieć o ciąży. I że jeśli chodzi o retinoidy zewnętrzne, to że można je odstawić w momencie zajścia w ciążę. Troche sie uspokoiłam. Chyba sie przerzucę na kwasy szybciej niż myślałam .

W sumie tych retinoidów też nie zużyłam nie wiem ile, bo 1/8 tubki przez miesiąc to chyba nie tragedia.

Znam te stresy związane z licytowaniem , ta podskakująca adrenalinka. Raz tylko nie udało mi się wygrać, ale było to coś mało istotnego.
Stary 2008-01-29, 17:40   #3575
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
L_V, rav12345, jako studentka uczelni prozdrowotnej zacytuję część wykładu -
witamina A (retinol) w czasie ciąży powoduje u płodu
* wady układu nerwowego
* zaburzenia części twarzowej.

Ogólnie po wykładzie nt. czynników tzw.teratogennych (mutacyjnych) refleksja pani doktor i nasza: jedynie bezpieczne w ciąży są - panadol (albo jakiś tam inny środek przeciwbólowy, nie pamiętam już) i herbatki owocowe
Oo, dziękuje za dane!

Cytat:
Napisane przez rav12345 Pokaż wiadomość

A test i tak miałam zrobić, bo zawsze jakieś prawdopodobieństwo jest że okres mi sie przedłuża ze względów nie hormonalnych. Ale aż mnie ciarki przechodzą na myśl, że gdyby co, to taką izotrexinową terapię zafundowałam ewentualnej fasolce . Życie kobiety jest ciężkie .
Rav, nie martw się ma wyrost. Będzie dobrze!

Cytat:
A nie lepiej użyć programu typu "snajper". który ustrzeli dla nas każdą aukcje....bez wysiadywania przed monitorem
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 17:44   #3576
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Znam te stresy związane z licytowaniem , ta podskakująca adrenalinka. Raz tylko nie udało mi się wygrać, ale było to coś mało istotnego.
Ja do tej pory licytowałam na zasadzie "jak kupię za tyle to fajnie, jak mnie ktoś przelicytuje to jakoś przeżyję i sobie odpuszczę", ale na tej książce mi baaardzo zależy i nie mam zamiaru jej oddać tak łatwo.
Za 15 minut rozpoczyna się decydujące starcie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
A nie lepiej użyć programu typu "snajper". który ustrzeli dla nas każdą aukcje....bez wysiadywania przed monitorem
Słyszałam, że na allegro walczą z takimi programami, ale jeśli nie to będę musiała się temu bliżej przyjrzeć
Stary 2008-01-29, 17:50   #3577
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam, że na allegro walczą z takimi programami, ale jeśli nie to będę musiała się temu bliżej przyjrzeć
Eeeeee tam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 17:51   #3578
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Rav, nie martw się ma wyrost. Będzie dobrze!
Masz jak najbardziej rację, tyle że człowiekowi ze skłonnościami do hipochondryzmu czy też nerwicy lękowej nie przegadasz .

L_V a wiesz coś może na temat ewentualnego szkodliwego działania kwasów AHA czy BHA na ciążę? Maseczka aspirynowa też odpada, co ?
Stary 2008-01-29, 17:57   #3579
kaska87
Zakorzenienie

dzisiaj zaliczylam statystyke (laboratorium)

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 17:59   #3580
Poemi
Zakorzenienie

Ha! Wygrałam . Dzięki za kciuki
Stary 2008-01-29, 18:17   #3581
rav12345
Wtajemniczenie

To gratulacje dziewczyny . Aaaale jestem głodna... zmykam do lodówki .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-29, 18:17   #3582
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba mamy podoby gust kulbit, skoro obie zaopatrywałyśmy się w obrączki w RedRubin .
Chyba tak Szczególnie ze twoje obraczki bardzo mi się podobają Z RedRubina mam też prezent na I rocznicę - piękne kolczyki z kamieni w kształcie motylków, maleńkie takie Jak zobaczyłam je na wystawie obsliniłam całą szybę.. mąz stał obok i się usmiechał.. po miesiącu już je miałam w uszach w dzień naszej pierwszej rocznicy

Cytat:
rav12345, dla dzieciaka to każda dawka, oczywiście ryzyko jest 50% na 50% więc nie musi być źle .
A z ciekawostek, kofeina zawarta w kawie, coca-coli, herbacie (tej zwykłej, owocowe nie mają kofeiny) może u noworodka prowadzić do rozszczepu wargi/podniebienia, ubytku paliczków lub całych palców. Zły wpływ ma też aspiryna, leki uspokajające, wirus opryszczki, grypy, krętek kiły ( ) i masa innych.
O rajusie jak to czytam to mi słabo... z drugiej strony sobie myślę, że kiedyś kobiety rodziły pracując w polu więc po ci się zamartwiać na zapas

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:18   #3583
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dziewczyny.. mam problem i oczywiście młodzieżowy ...

Jest możliwość,ale to jeszcze nie pewne, że będę mieć ślub nie w swojej miejscowości ale w miejscowości mojego przyszłego męża (ok45 min drogi samochodem!) i tam wesele.Ale wcześniej planowałam iść do fryzjera i na makijaż ślubny u siebie...

A wq takiej sytuacji nie wiem czy pójdę czy przypadkiem sama czegoś nie wymodzę już tam na miejscu...

Wy same będziecie(albo robiłyście-do mężatek) robić sobie makijaż? Czy jednak oddajecie(oddałyście) się w ręce specjalisty?

Nie jestem zawodową wizażystką... choć malować się lubię...
Tylko czy taki zrobiony własnoręcznie makijaż nie spłynie w trakcie wesela??

jakieś doświadczenia ktoś miał w zw. z tym?

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:22   #3584
Basia21
Rozeznanie

Hmm myśle ze dobre markowe kosmetyki nie spłyna jednak pomyśl czy nie bedziesz zabardzo zestresowana przed ceremonia aby zrobic sobie makijaz
Stary 2008-01-29, 18:30   #3585
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia21 Pokaż wiadomość
Hmm myśle ze dobre markowe kosmetyki nie spłyna jednak pomyśl czy nie bedziesz zabardzo zestresowana przed ceremonia aby zrobic sobie makijaz
może i będę i wtedy może mi nie wyjść. Ale jakbym robiła go u sibie to potem musiałabym w takiej zrobionej fryzurze , makijażu i z suknią na wieszaku ..jechać tak do tej 2giej miejscowości... kurcze..nie wiem czy to z czasem wyjdzie...

A mozę macie sprawdzone sposoby na "niespłynięcie" makijażu i jego efektowność

Stary 2008-01-29, 18:34   #3586
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! Wygrałam . Dzięki za kciuki
aaa widzisz super
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 18:34   #3587
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
może i będę i wtedy może mi nie wyjść. Ale jakbym robiła go u sibie to potem musiałabym w takiej zrobionej fryzurze , makijażu i z suknią na wieszaku ..jechać tak do tej 2giej miejscowości... kurcze..nie wiem czy to z czasem wyjdzie...

A mozę macie sprawdzone sposoby na "niespłynięcie" makijażu i jego efektowność
A sukienka nie moze na ciebie czekac w domu narzeczonego?

Stary 2008-01-29, 18:46   #3588
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny.. mam problem i oczywiście młodzieżowy ...

Jest możliwość,ale to jeszcze nie pewne, że będę mieć ślub nie w swojej miejscowości ale w miejscowości mojego przyszłego męża (ok45 min drogi samochodem!) i tam wesele.Ale wcześniej planowałam iść do fryzjera i na makijaż ślubny u siebie...

A wq takiej sytuacji nie wiem czy pójdę czy przypadkiem sama czegoś nie wymodzę już tam na miejscu...

Wy same będziecie(albo robiłyście-do mężatek) robić sobie makijaż? Czy jednak oddajecie(oddałyście) się w ręce specjalisty?

Nie jestem zawodową wizażystką... choć malować się lubię...
Tylko czy taki zrobiony własnoręcznie makijaż nie spłynie w trakcie wesela??

jakieś doświadczenia ktoś miał w zw. z tym?
Ja niby mam kurs wizażu, ale nikt mnie nie zmusi żebym przed własnym ślubem się sama malowała. Przypuszczam, że w takim stresie nie potrafiłabym sobie nawet rzęs pomalować, a jakby coś nie wyszło to pewnie odwoływałabym ślub . Przed sylwestrem nawet sobie paznokci nie maluję sama bo jeszcze coś mi nie wyjdzie i cała zabawa z głowy, wolę zapłacić 10 zł i mieć spokój (oczywiście od siebie wymagam więcej niż od tej dziewczyny która mi maluje paznokcie ). Myślę, że najważniejsze jest Twoje samopoczucie tamtego dnia więc zrób tak jak Ci będzie wygodniej

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
aaa widzisz super
Noooo . Cieszę się jakby to było nie wiadomo co, a nie używana książka do historii sztuki
Stary 2008-01-29, 19:00   #3589
rav12345
Wtajemniczenie

Ja w dniu ślubu byłam mocno zestresowana - i dałam radę sie pomalować. Jeśli chodzi o wytrzymałość makijażu, to trzeba potestować kosmetyki którymi się malujesz na codzień. Jak nie wytrzymują całego dnia, to znaczy, że przydałoby się rozglądnąć za czymś innym. O dobrych kosmetykach poczytasz na wątku o makijażu ślubnym.

Dwa - pytanie, czy potrafisz się malować tak, by w ten dzień wyglądać wyjątkowo. Ja nie jestem wizażystką, i długo przed ślubem podpatrywałam Age na wizażu, ćwiczyłam, i sobie cośtam wymyśliłam. I zrozumiałam, że to co wcześniej uważałam za "potrafię się pomalować" było wielkim no-no . Tak więc najlepiej krytycznie do siebie podejść: pomalować się, zrobić sobie zdjęcia, zobaczyć czy na nich ten makijaż w ogóle widać. Kupić jakieś nowe cienie - ja w dniu swojego ślubu chciałam wyglądać inaczej niż do tej pory - konieczna więc była dla mnie inwestycja w inne cienie, pomadkę i róż.

I ogólnie jeśli z efektów będziesz zadowolona, to wtedy czemu nie.
Natomiast nieraz, nawet tutaj na wizażu widze zdjęcia dziewczyn, które mówią "sama się malowałam, co o tym myślicie" a na zdjęciu widać niepomalowaną osobę. Makijaż czasami wychodzi im za słaby - wtedy wolałabym właśnie iść do kosmetczki.

EDIT:
jeśli nie masz sprawdzonego fryzjera, warto wybrać sobie jakąś prostą fryzurę - fale/loki, kok. Wtedy szanse że wszystko pójdzie po naszej myśli są większe. Warto miec też plan awaryjny - ja z fryzury próbnej byłam średnio zadowolona, ale juz nie miałam szans na znalezienie terminu u innego fryzjera. Postanowiłam więc, że gdyby coś nie wyszło w ten dzień - głowa pod prysznic, i sama się uczeszę. Ogólnie jakoś ten fryzjer się spisał, ale gdyby nie kwiatek i woalka, to pewnie nie byłabym zadowolona z efektu. No a niby najlepszy zakład w mieście - i ufaj tu sugestiom innych. Dlatego cieszę się, że w sprawie makijaży mogłam sobie sama decydować co i jak. Nie był on pewnie idealny, ale na pewno lepszy niż to, co zafundowałaby mi "najlepsza kosmetyczka w mieście".
Stary 2008-01-29, 19:47   #3590
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
A sukienka nie moze na ciebie czekac w domu narzeczonego?
Może..I chyba będzie.Ja będę wypożyczać suknie więc chyba ją od razu do niego przewiozę??

Cytat:
Ja niby mam kurs wizażu, ale nikt mnie nie zmusi żebym przed własnym ślubem się sama malowała. Przypuszczam, że w takim stresie nie potrafiłabym sobie nawet rzęs pomalować, a jakby coś nie wyszło to pewnie odwoływałabym ślub . Przed sylwestrem nawet sobie paznokci nie maluję sama bo jeszcze coś mi nie wyjdzie i cała zabawa z głowy, wolę zapłacić 10 zł i mieć spokój (oczywiście od siebie wymagam więcej niż od tej dziewczyny która mi maluje paznokcie ). Myślę, że najważniejsze jest Twoje samopoczucie tamtego dnia więc zrób tak jak Ci będzie wygodniej
Ja niestety takiego kursu nie mam
Pewnie było by mi latwiej gdybym go miała..

Cytat:
Ja w dniu ślubu byłam mocno zestresowana - i dałam radę sie pomalować. Jeśli chodzi o wytrzymałość makijażu, to trzeba potestować kosmetyki którymi się malujesz na codzień. Jak nie wytrzymują całego dnia, to znaczy, że przydałoby się rozglądnąć za czymś innym. O dobrych kosmetykach poczytasz na wątku o makijażu ślubnym.

Dwa - pytanie, czy potrafisz się malować tak, by w ten dzień wyglądać wyjątkowo. Ja nie jestem wizażystką, i długo przed ślubem podpatrywałam Age na wizażu, ćwiczyłam, i sobie cośtam wymyśliłam. I zrozumiałam, że to co wcześniej uważałam za "potrafię się pomalować" było wielkim no-no . Tak więc najlepiej krytycznie do siebie podejść: pomalować się, zrobić sobie zdjęcia, zobaczyć czy na nich ten makijaż w ogóle widać. Kupić jakieś nowe cienie - ja w dniu swojego ślubu chciałam wyglądać inaczej niż do tej pory - konieczna więc była dla mnie inwestycja w inne cienie, pomadkę i róż.

I ogólnie jeśli z efektów będziesz zadowolona, to wtedy czemu nie.
Natomiast nieraz, nawet tutaj na wizażu widze zdjęcia dziewczyn, które mówią "sama się malowałam, co o tym myślicie" a na zdjęciu widać niepomalowaną osobę. Makijaż czasami wychodzi im za słaby - wtedy wolałabym właśnie iść do kosmetczki.

EDIT:
jeśli nie masz sprawdzonego fryzjera, warto wybrać sobie jakąś prostą fryzurę - fale/loki, kok. Wtedy szanse że wszystko pójdzie po naszej myśli są większe. Warto miec też plan awaryjny - ja z fryzury próbnej byłam średnio zadowolona, ale juz nie miałam szans na znalezienie terminu u innego fryzjera. Postanowiłam więc, że gdyby coś nie wyszło w ten dzień - głowa pod prysznic, i sama się uczeszę. Ogólnie jakoś ten fryzjer się spisał, ale gdyby nie kwiatek i woalka, to pewnie nie byłabym zadowolona z efektu. No a niby najlepszy zakład w mieście - i ufaj tu sugestiom innych. Dlatego cieszę się, że w sprawie makijaży mogłam sobie sama decydować co i jak. Nie był on pewnie idealny, ale na pewno lepszy niż to, co zafundowałaby mi "najlepsza kosmetyczka w mieście".
Hm..
mądrze piszesz..Dałaś mi do myślenia.
Na pewno perfekt nie umiem się pomalować ale wiec co podkreślić.
Kosmetyki na bank kupie nowe.Myślałam o jakichś wodoodpornych cieniach albo cienii w kremie w kolorze bladego różu lub szampana?
Wodoodpornym tuszu do rzęs (na bannk się popłaczę ) bazie pod cienie i bazie pod podkład oraz pudrze fixującym ??
Ah... jak ja luuubie kupować kosmetyki
I..po prostu poćwiczę.Aby było widać na zdjęciu..czasem jak się maluję na imprezę to robię zdjęcia i ładnie widać.Choć już w klubie w tych ciemnościach i przy lampie błyskowej to nie zawsze
Będzie okazja aby poćwiczyć umiejętności.

Najłatwiej byłoby iść do kogoś aby mnie pomalował ale (!) w miejscowości Mojego narzeczonego nie wiem czy
a) będą terminy
b) będzie ktoś taki choć chyba jest..To jest mniejsza miejscowość.

jakbym kogoś znalazła to pewnie..nie będę się zastanawiać tylko się zapisze i heja..

Co do fryzury
ja mam włosy półdługie, a la Victoria TO za wiele się tu nie da zrobić..Sięgają brody może trochę za
Pewno żadne upięcie nie wyjdzie co?

Stary 2008-01-29, 20:24   #3591
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

L_V a wiesz coś może na temat ewentualnego szkodliwego działania kwasów AHA czy BHA na ciążę? Maseczka aspirynowa też odpada, co ?
AHA nie są wskazane, natomiast BHA można stosować w niskich stężeniach - maseczka, tomik aspirynowy czy tez Effaclar K mogą być.
Stary 2008-01-29, 21:28   #3592
rav12345
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do fryzury
ja mam włosy półdługie, a la Victoria TO za wiele się tu nie da zrobić..Sięgają brody może trochę za
Pewno żadne upięcie nie wyjdzie co?
Zobacz fryzure Hanii, ona miała krótkie włoski - twojej długości, a jaką fajną fryzurę jej fryzjerka wymyśliła .

Ja sie przed chwilą zapisałam do doktora. Liczyłam, że uda mi się na przyszły tydzień najpóźniej. Wiecie - miałam taki obraz w głowie "w polsce są kolejki, wszyscy narzekają, tutaj nikt nie narzeka = kolejek nie ma, tym bardziej jak się płaci". I co - termin na połowę marca . Mam nadzieję że to dlatego, że to jest renomowany ośrodek od pcos.

No nic, jutro podejdę do przychodni pod nosem, i spróbuje ustawic się na jakąś szybszą wizytę u pierwszego lepszego ginekologa/endokrynologa, a tam jak się doczekam, to też podejdę.
Stary 2008-01-29, 22:43   #3593
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

hej kochane

nie mam w ogole czasu Was czytac a tymbardziej pisac

z tego co dzis pobieznie wyczytalam to vadi stala sie szczesliwa narzeczona moje gratulacje

widzialam takze zdjecia SoNeRy piekne

nic wiecej nie doczytalam bo tylko rano chwilke udalo mi sie cos przejrzec
mam nadzieje ze niczego waznego nie przegapilam
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 00:38   #3594
Poemi
Zakorzenienie

Rozmawiałam z TŻ-em o tych moich oświadczynach, dowiedziałam się, że jak zawsze wylatuję z takimi rzeczami nie w porę i on wie lepiej jak będzie dla nas dobrze bo ja tylko chcę sobie życie urozmaicać, a nie myślę o ważnych rzeczach itp. Na koniec powiedział, że miał pomysł na jakąś niespodziankę i w ogóle i że popsułam go . Ale doprowadziłam go do tego, że powiedział, że jednak nie popsułam (wiecie: "aniołek popsiuł nieśpodźankę? aniołek nic nie popsiuł, plawda?")

Ps.
Kiedyś TŻ planował jakąś mega super niespodziankę, a ja mu powiedziałam żeby sobie odpuścił bo wolę sobie wyobrażać tą super niespodziankę niż przeżyć rozczarowanie . Chyba miałam wtedy PMS, ale i tak nic mnie nie tłumaczy. Ja nie wiem czemu ten biedny TŻ ze mną jest, jestem taka okropna dla niego
Stary 2008-01-30, 07:24   #3595
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Rozmawiałam z TŻ-em o tych moich oświadczynach, dowiedziałam się, że jak zawsze wylatuję z takimi rzeczami nie w porę i on wie lepiej jak będzie dla nas dobrze bo ja tylko chcę sobie życie urozmaicać, a nie myślę o ważnych rzeczach itp.
A jak to się ma do rzeczywistości? Troszkę dziwne, że "on wie lepiej"...

p.s.
Mój Mąż wczoraj uznał, że praca to jedno, a czas z Żoną to drugie i wrócił wcześniej
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:38   #3596
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
p.s.
Mój Mąż wczoraj uznał, że praca to jedno, a czas z Żoną to drugie i wrócił wcześniej
Zawsze mówiłam że masz boskiego męża

Stary 2008-01-30, 07:43   #3597
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze mówiłam że masz boskiego męża
A teraz bez niego tyyyleeee czasssuuuuuuu

Ale wróci. I wtedy będę psescęśliwa!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 07:44   #3598
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz bez niego tyyyleeee czasssuuuuuuu

Ty się skup na tym WRÓCI i PRZESZCZĘŚLIWA! okey?

Stary 2008-01-30, 07:52   #3599
zuzaneczka
Zakorzenienie

Cytat:

a w ogóle to dzieńdoberki,

nadal walczę ze stroną www i szlag mnie trafia powoli!!!!
poemi jesteś tu? i inne spece?

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:54   #3600
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Ty się skup na tym WRÓCI i PRZESZCZĘŚLIWA! okey?
OKEJ!! OKEJ !!

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość

a w ogóle to dzieńdoberki,
Ty mi nie śmiej się, bo będę zła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości