![]() |
#4471 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Może to nie od tego, może od czego innego swędziało. Pamiętam jak ja miałam taki chroniczny napad świądu skóry, głównie nóg. Pisał mi Wizaż wówczas, ze tak objawiać lubi się buntująca się wątroba. Trochę przydietowałam, wtedy jadłam masę przetworzonego żarcia, ograniczyłam, i się uspokoiło samo. 2. Senkju, na ten moment się poddaliśmy, czekam aż przyjedzie brat chuopina, i poszuka, bo tak z głowy to nie wie. 3. Ale Office ani Parks nie oglądałąm, to w ciemno strzały. Cytat:
Cytat:
![]() Choć dziś jej się przypomniało, że po head&Shoulders jej wypadały włosy. Znam inne babcie, które mieszkają z rodzinką w jednym domu. One są takie "zmodernizowane" bo to rodzinka robi zakupy i pilnuje, żeby babcia jadła to co trzeba i stosowała to co trzeba i tak jak trzeba. A ta nasza, żyje jak chce, robi co chce bo jest sobie sama Panią własnego życia. ![]() No ten typ tak ma. Niemniej wiem, że gdybym znalazłą coś, co jej będzie odpowiadało, to owszem, skorzysta. Tylko czasem takie rzeczy nie istnieją, bo się wykluczają. ![]() ![]() Gdzie jest Red? A propos red, jaka firma lakierów ma TRWAŁE modele w odcieniach wina? Obecnie to mój szał, ale po jednym dniu matowieją i się ścierają. Astora teraz mam, ale Maybelline to samo. nie wiem Golden Rose ma trwałe bordo kolorki? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Nindżopesz
|
Na agrowiosze. Podczytuję na szybkiego z doskoku, ale nie mam czasu pisać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kaczka w rosole jeszcze ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Już samo to to wystarczający powód ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4474 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.a na mleko jak reagujesz ? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() czyli ugotowane ostudzone buraki poszatkować na plasterkującej tarce, takoż ogóra , cebulkę jak wyżej i już . 2.a nie zwracam na to uwagi , jak epidemia to nic ciekawego ![]() Cytat:
![]() 2.no paczaj , a mnie i Śnieżce Agafia i małżowi Siberica doskonale robią ![]() 3.normalka ![]() ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Mursicie mieć problem mniejszego kalibra, tudzież lepszo tolerancje ichnich skłądników. ![]() ![]() 3. Ano fakt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Zakorzenienie
|
Jadę do koleżanki i potem wybywamy na miasto
![]() Może dzisiaj na jakimś nieszczęśniku cza-cze poćwiczę? ![]()
![]() |
#4478 | |
Panaroja
|
Cytat:
2.nie szkodzi , przynajmniej miałaś łaźnię luksusowo wymytą ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4480 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | ||
BAN stały
|
Wyczuwam agresywno-napastliwy ton!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak serio, jakem tró Polak z krwi i kości, w takiej odsłonie buraków nie jadłem ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() --- Śpita, baru? |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4482 |
Zakorzenienie
|
Nie śpimy
Jeszcze ![]()
#4483 |
BAN stały
|
Znad śniadania i w pralce prania (joł!)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 |
Zakorzenienie
|
Wylukalam sobie na imprezie fajnego blondyna i co? I Niemiec :P
- English? - A Little bit... - German? -Yy... Ich bin nicht vorbereitet! ![]()
#4485 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Znad zimnej latte na mleku owsianym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Sia pozamiatala - głos i choreo tak perfekcyjne, że ludzie się za głowy lapali, że to na żywo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 | |
BAN stały
|
Hiiipsteeer!
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Z cyklu "problemy trzeciego świata" - czy wywieszanie prania w ogrodzie to wiocha i wstyd? Takie pytanie mnie naszło, gdy leciałem z miską za dom ![]() ... Może chociaż gatki powinienem schować, coby "odarcie z intymności" mniejsze było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 |
Nindżopesz
|
![]() Nie... -_- To tylko dwoje dzieci, które wyją na zmianę -_- |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4490 |
Zakorzenienie
|
Weeeź, nie zniechęcaj!
![]() ![]() A, przypomniało misie, że miałam do Ciebie pytanie. Polecasz jakieś gotowce pseudo-azjatyckie do jedzenia? Coś poza sajgonami z Biedry. Lubiłam też warzywne z Lidla. Może jakies DOBRE sosy? pasty? Ciężko mi znaleźć dobrego, smacznego gotowca. W sensie potrawę. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2016-08-20 o 14:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4491 |
BAN stały
|
Nie ma to jak przypomnieć sobie po ponad dwóch miesiącach, że przecież kupiłem krótkie spodenki - na szczęście pasują (ach, ta guma w pasie)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | ||
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.jaka nowomoda , jak to od babci znam ![]() 3.u mnie warzywa się jadło we wszelkich postaciach i temperaturach ![]() 4.no fię właśnie ![]() 5.prawie ![]() przeczytałam śniadania w pralce i WTF sobie myślę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zapisz
||
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Przeglądam sobie pięknych ludzi na instagramie i stwierdzam, że moja szafa to je jakiś dramat ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4494 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() 3.ja nie wiem kiedy , pamiętam ino, że warzywa to od zawsze . 4.a czyścisz potem filtr ![]() 5.moim zdaniem jak nie od frontu na widoku , tylko dyskretnie z tyłu to żaden problem w ogrodzie pranie suszyć , jeszcze się na słońcu wybieli i ładnego zapachu od świeżego powietrza nabierze . Ale jak kto ma suszarnię w domu to nic dziwnego że nieposiadacz suszarni to slums i patolog ![]() 6. złe podejście , jesteś po prostu niekonwencjonalny i nie podążasz ślepo za modą, a wręcz przeciwnie , sam mógłbyć nowe trędy wprowadzać ,tylko Ci się nie chce ![]() ![]() Vanilla , dziecko pakujesz ![]() ![]() ![]() Zapisz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |||||
BAN stały
|
Witaj (chyba się nie przywitałem ostatnio, buc ze mnie)
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Big Bang znam, H. się znudził, więc teraz będę oglądać samotnie Cytat:
Do steka było dodane nic, po prostu usmażone mięsko, niestety, wydawało mi się że jest taka zależność, a teraz zaczynam się upewniać ![]() Za to po żeberkach jagnięcych nic się nie działo, jest nadzieja U psokotów uczula po prostu dany rodzaj białka, już nieraz było tak, że po wywaleniu np. kurczaka z diety w cudowny sposób przechodziło chroniczne zapalenie uszu Cytat:
3. Ale Office ani Parks nie oglądałąm, to w ciemno strzały. Cytat:
Cytat:
![]() No dopra, ale tylko kawałekDobre pytanie, tego nie analizowałam, bo w sumie to nie przepadam i rzadko spożywam. A jakie to ma znaczenie? Alergia na wołowinę powinna iść w parze ze złą reakcją na mleko? Dotyczy też przetworzonego (lody, sery itd.)? Cytat:
![]() Uwielbiam, ze dwa razy obejrzane w całości ![]() ![]() Każdy ma taki romantyzm na jaki zasługuje, wczoraj H. pofarbowawszy mi włosy poprosił, żebym spytała księgową jak by wyglądało nasze wspólne rozliczenie podatku ![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4499 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() --- Obudziło mnie oberwanie chmury, dwa dni ładnej pogody to widocznie za dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4500 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Podzielę los Rejczusia chyba - myłam pióra potem modelowalam i garściami mi wychodzą
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.