A ile wy wydajecie na KSIĄŻKI? ;) - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-30, 20:18   #1381
Germini
Zakorzenienie

Dot.: A ile wy wydajecie na KSIĄŻKI? ;)

Cytat:
Napisane przez foxina Pokaż wiadomość
Dostarczają, ale na pewno za dodatkową opłatą i wcześniejszą deklaracją.
(...)
Mam nadzieję, że w UPS żadnych kosztów z tym związanych nie poniosę, jakby co

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Z tego co pamiętam (tak na 90%) dostałam jedną przesyłkę z Merlina właśnie w sobotę.
Tak tak, właśnie o Merlina mi chodzi (No wiem, że przeżywam, ale taaak się cieszę )

Cytat:
(...)
Więc ostatecznie kosztował mnie 25 zł. Jak ja kocham takie promocje!
Szczęściara
Gratuluję ofc

Cytat:
Smażone zielone pomidory 5,10zł
Rosyjski kochanek 2,25zł
Również gratuluję. Świetne ceny
"Pomidorów" (niestety) nie czytałam, ale dawno temu widziałam film. Bardzo mi się podobał, więc książki zazdroszczę

A w ogóle to chciałam się pochwalić, że kasuję wątek wymiankowy z książkami, bo przeniosłam się na Podaj.net. (Mam nadzieję, że nie "przejadę" się na tym serwisie )
Cztery książki zostały pobrane natychmiast po dodaniu - już wysłałam i teraz tylko czekam, aż punkty mi wpłyną na konto, żebym sama mogła coś pobrać
Stary 2008-01-30, 20:27   #1382
gasta18
Wtajemniczenie

A ja się nie rozstaję z książkami bo mi jakoś tak szkoda.... nawet tymi co mi się średnio podobały
Stary 2008-01-30, 20:32   #1383
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gasta18 Pokaż wiadomość
A ja się nie rozstaję z książkami bo mi jakoś tak szkoda.... nawet tymi co mi się średnio podobały
Wiesz, uwielbiam mieć książki, ale wychodzę z założenia, że taki Marquez, przez którego nie przebrnęłam, nie sprawia mi jednak żadnej przyjemności, gdy tak stoi sobie na półce Wolę wtedy puścić go w świat i dostać w zamian coś, co dostarczy mi jakąkolwiek radość podczas czytania (bo pozbywam się tylko i wyłącznie książek, które wyjątkowo mi się nie podobały albo których - mimo najszczerszych chęci - nie dałam rady przeczytać).

Stary 2008-01-30, 20:39   #1384
amber2046
Zakorzenienie

Germini jeśli przyjadą w sobotę nic ci nie doliczą, w końcu na każdy dodatkowy koszt musiałabyś wcześniej wyrazić zgodę.

Smażone zielone też znam tylko z filmu, a że zrobił on na mnie duże wrażenie (obejrzałam go dwa razy, choć kilka lat temu, więc nie pamiętam już zbyt dokładnie) to spodziewam się przyjemnie spędzonych chwil nad lekturą.

Kilka lat temu coś mi strzeliło do glowy, (to coś to brak wakacyjnych funduszy) i sprzedałam dwie półki książek dla dzieci. Trochę tego żałuję bo miałam na przykład wszystko Lucy Mound Montgomery. Do tego dostałam za to marne grosze. Zupełnie bez sensu postąpiłam. Jeśli będę mieć w przyszłości córkę z podobnym zamiłowaniem do czytania to wszystkie te książki przyjdzie mi kupić jeszcze raz i na pewno nie będą kosztować 2zł sztuka, a za takie kwoty je sprzedawałam.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 20:43   #1385
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Germini Pokaż wiadomość
A w ogóle to chciałam się pochwalić, że kasuję wątek wymiankowy z książkami, bo przeniosłam się na Podaj.net. (Mam nadzieję, że nie "przejadę" się na tym serwisie )
Cztery książki zostały pobrane natychmiast po dodaniu - już wysłałam i teraz tylko czekam, aż punkty mi wpłyną na konto, żebym sama mogła coś pobrać
Oooo, Germini to mam nadzieję, że napiszesz więcej na ten temat w swoim czasie. Zastanawiam się nad "podajem", ale jakoś nie miałam odwagi z niego skorzystać - mam trochę takich książek o jakich piszesz, których też bym się pozbyła, no ale nie wiem sama.... Do tej pory korzystałam z Allegro...
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 00:18   #1386
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Germini jeśli przyjadą w sobotę nic ci nie doliczą, w końcu na każdy dodatkowy koszt musiałabyś wcześniej wyrazić zgodę.
W sumie racja.
Zresztą i tak mam darmową wysyłkę

Cytat:
Kilka lat temu coś mi strzeliło do glowy, (to coś to brak wakacyjnych funduszy) i sprzedałam dwie półki książek dla dzieci. Trochę tego żałuję bo miałam na przykład wszystko Lucy Mound Montgomery. Do tego dostałam za to marne grosze. Zupełnie bez sensu postąpiłam. Jeśli będę mieć w przyszłości córkę z podobnym zamiłowaniem do czytania to wszystkie te książki przyjdzie mi kupić jeszcze raz i na pewno nie będą kosztować 2zł sztuka, a za takie kwoty je sprzedawałam.

Ja tam się z Montgomery nigdy nie rozstanę
Mam nadzieję, że w zawoalowany sposób nie próbujesz mnie przestrzec przed pozbywaniem się niektórych książek

W sumie chomikowanie wyniosłam z domu i powoli dojrzewam do tego, żeby przestać przechowywać absolutnie wszystko Nie mówię tutaj o książkach, które sprawiły mi frajdę - ale hodować tego przykładowego Marqueza na półce, bo a nuż za x lat mi się spodoba?
Z ciuchami mam podobnie: gniją w szafie od hoho, wielu z nich nawet od kilku lat nie miałam na sobie. Ale zawsze mogą się przydać... Robię już jednak postępy - wymieniłam na Wizażu jedną bluzkę

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Oooo, Germini to mam nadzieję, że napiszesz więcej na ten temat w swoim czasie. Zastanawiam się nad "podajem", ale jakoś nie miałam odwagi z niego skorzystać - mam trochę takich książek o jakich piszesz, których też bym się pozbyła, no ale nie wiem sama.... Do tej pory korzystałam z Allegro...
Napiszę, napiszę, jak trochę już tam pobędę
A czego się obawiasz w związku z Podaj.net?
Stary 2008-01-31, 10:30   #1387
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Napiszę, napiszę, jak trochę już tam pobędę
A czego się obawiasz w związku z Podaj.net?

Aaaa, że kasy za książki zero, a jeszcze inwestujesz w wysyłkę bez żadnej gwarancji, że Tobie ktoś coś wyśle...
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 13:32   #1388
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Aaaa, że kasy za książki zero, a jeszcze inwestujesz w wysyłkę bez żadnej gwarancji, że Tobie ktoś coś wyśle...
Ja tam staram się być dobrej myśli
Jeśli ktoś mi nie wyśle zamówionej przeze mnie książki, to dostaję zwrot punktów, za które mogę sobie zamówić coś innego. A osoby, które robią jakieś przekręty czy nagminnie zawalają sprawę, trafiają na czarną listę. Zresztą wychodzę z założenia, że zawsze można się jakoś dogadać czy wyjaśnić sprawę - o ile ktoś nie jest po prostu oszustem (tutaj patrz: zwrot punktów ).
Nie podoba mi się tylko to, że nie jest wymagane potwierdzenie nadania, żeby w razie czego udowodnić wysyłkę. I jak poczta np. zgubi książkę, to nie dostaję zwrotu tych punktów i w sumie to ja jestem poszkodowana.
Poza tym, na przykład taki "HP i Zakon Feniksa" poszedłby mi na Allegro za grosze - jeśli w ogóle. Więc zamiast sprzedawać za 15zł, mogę go komuś wysłać, dostać punkty i później pobrać książkę, która mnie interesuje i która równa się np. cenie rynkowej HP.
Uff, się rozpisałam

Przechodziłam dziś obok Taniej książki - więc jak mogłam nie zajrzeć?
Miałam ostatnio ochotę na coś lżejszego, więc kupiłam "Niebanalną więź" Sarah Waters (chociaż bardziej zależy mi na "Złodziejce" - ale cóż, przynajmniej zapoznam się z pisarką ) - z 29,90zł na 12,50 oraz "Szkiełka na piasku" Anity Shreve - z ok. 27zł na 7,50. No i jak mogłam ich nie wziąć?
Stary 2008-01-31, 13:52   #1389
gasta18
Wtajemniczenie

Czytałam "Złodziejkę" potem "Niebanalną więź" a na końcu "Muskając aksamit". Wszytskie posiadam i wszystkie mi się podobały ale jednak "Zjodziejka" wg mnie była najlepsza
Stary 2008-01-31, 14:08   #1390
foxina
Rozeznanie

Cytat:
Przechodziłam dziś obok Taniej książki - więc jak mogłam nie zajrzeć?
Miałam ostatnio ochotę na coś lżejszego, więc kupiłam "Niebanalną więź" Sarah Waters (chociaż bardziej zależy mi na "Złodziejce" - ale cóż, przynajmniej zapoznam się z pisarką ) - z 29,90zł na 12,50 oraz "Szkiełka na piasku" Anity Shreve - z ok. 27zł na 7,50. No i jak mogłam ich nie wziąć?
Nie mogłaś nie wziąść!!!
foxina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 15:19   #1391
meredith91
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tam staram się być dobrej myśli
Jeśli ktoś mi nie wyśle zamówionej przeze mnie książki, to dostaję zwrot punktów, za które mogę sobie zamówić coś innego. A osoby, które robią jakieś przekręty czy nagminnie zawalają sprawę, trafiają na czarną listę. Zresztą wychodzę z założenia, że zawsze można się jakoś dogadać czy wyjaśnić sprawę - o ile ktoś nie jest po prostu oszustem (tutaj patrz: zwrot punktów ).
Nie podoba mi się tylko to, że nie jest wymagane potwierdzenie nadania, żeby w razie czego udowodnić wysyłkę. I jak poczta np. zgubi książkę, to nie dostaję zwrotu tych punktów i w sumie to ja jestem poszkodowana.
Poza tym, na przykład taki "HP i Zakon Feniksa" poszedłby mi na Allegro za grosze - jeśli w ogóle. Więc zamiast sprzedawać za 15zł, mogę go komuś wysłać, dostać punkty i później pobrać książkę, która mnie interesuje i która równa się np. cenie rynkowej HP.
Uff, się rozpisałam
dokładnie, gorąco polecam serwis, nie macie się czego bać... ja korzystam już pół roku, oddałam 17 książek, a otrzymałam więcej, bo za wysłanie otrzymujesz 12 punktów, a pobierasz książkę (lub pakiet) za 10... nie miałam jeszcze żadnych problemów
full time traveller, somewhere in the sky in love with my life , books, learning new languages, law (hopefully becoming a future lawyer soon) and visiting new countries currently living in the Middle East, but my heart is in Poland
meredith91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 16:58   #1392
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam "Złodziejkę" potem "Niebanalną więź" a na końcu "Muskając aksamit". Wszytskie posiadam i wszystkie mi się podobały ale jednak "Zjodziejka" wg mnie była najlepsza
Na "Złodziejce" właśnie zależało mi najbardziej, ponieważ posiadam film na podstawie tej książki, a nie chcę go oglądać przed lekturą. No a Ty mnie jeszcze teraz utwierdziłaś w tym postanowieniu

Cytat:
Nie mogłaś nie wziąść!!!
Otóż to! To była (i tutaj moje ulubione słowo) okazja
Szkoda, że mam do tej księgarni tak daleko - choć z drugiej strony pewnie to i dobrze
Btw, ciekawe, jakimi prawami rządzą się takie sklepy z tanimi książkami

Cytat:
Napisane przez meredith91 Pokaż wiadomość
dokładnie, gorąco polecam serwis, nie macie się czego bać... ja korzystam już pół roku, oddałam 17 książek, a otrzymałam więcej, bo za wysłanie otrzymujesz 12 punktów, a pobierasz książkę (lub pakiet) za 10... nie miałam jeszcze żadnych problemów
Po prostu wszystko zależy od ludzi, z którymi prowadzi się "interesy" - wszędzie trafiają się i porządni, i kombinatorzy
Poza tym wmawiam sobie, że Podaj.net nie dotyczy wymiany odżywek dla sportowców (nie oburzać się - mówię stereotypowo ), a książek, z którymi na ogół obcują ludzie kulturalni (no, też stereotyp ).
Stary 2008-01-31, 17:42   #1393
gasta18
Wtajemniczenie

Cytat:
Na "Złodziejce" właśnie zależało mi najbardziej, ponieważ posiadam film na podstawie tej książki, a nie chcę go oglądać przed lekturą. No a Ty mnie jeszcze teraz utwierdziłaś w tym postanowieniu
J swego czasu kupiłam "Złodziejkę" i "Niebanalną więź" bodajże za 14zł każda, a "Muskając aksamit" za 9.9zł w KKKK.
Sprawdziłam na stornie czy przypadkiem nie ma "Złodziejki" w promocji... i niestety nie ma jest "Muskając aksamit" dalej za 9.9zł

A ja się znowu czaję na kolejne książki z all tata ma wrócić pod koniec marca zza granicy, to mnie chyba z tymi książkami z domu wygoni
Stary 2008-01-31, 19:57   #1394
Mia22
Zakorzenienie

Cytat:
ja tylko z tymi, ktore mam podwojne, albo jak mi sie cos wyjatkowo nie podobalo.
Cytat:
Wiesz, uwielbiam mieć książki, ale wychodzę z założenia, że taki Marquez, przez którego nie przebrnęłam, nie sprawia mi jednak żadnej przyjemności, gdy tak stoi sobie na półce Wolę wtedy puścić go w świat i dostać w zamian coś, co dostarczy mi jakąkolwiek radość podczas czytania (bo pozbywam się tylko i wyłącznie książek, które wyjątkowo mi się nie podobały albo których - mimo najszczerszych chęci - nie dałam rady przeczytać).

o rany, jak mozna nie przebrnac przez Marqueza?

Cytat:

Smażone zielone też znam tylko z filmu, a że zrobił on na mnie duże wrażenie (obejrzałam go dwa razy, choć kilka lat temu, więc nie pamiętam już zbyt dokładnie) to spodziewam się przyjemnie spędzonych chwil nad lekturą.

bajek w ogole nie sprzedaje, wlasnie z tego wzgledu, ze trzymam na ewentualny okres macierzynstwa
Mia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 20:09   #1395
gasta18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mia22 Pokaż wiadomość
Na mnie czeka na półce "Miłość w czasach zarazy" i nie wiem kiedy się zabiorę do jej przeczytania
Stary 2008-01-31, 20:15   #1396
Mia22
Zakorzenienie

Cytat:
Na mnie czeka na półce "Miłość w czasach zarazy" i nie wiem kiedy się zabiorę do jej przeczytania
swietna ksiazka. choc ja przygodę z Marquezem radzilabym zaczac od opowiadan
Stary 2008-01-31, 21:59   #1397
Taverney
Zakorzenienie

dzisiaj kupiłam sobie Rumunia. Podróże w poszukiwaniu Diabła Michał Kruszona
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 22:19   #1398
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tam się z Montgomery nigdy nie rozstanę
Mam nadzieję, że w zawoalowany sposób nie próbujesz mnie przestrzec przed pozbywaniem się niektórych książek

W sumie chomikowanie wyniosłam z domu i powoli dojrzewam do tego, żeby przestać przechowywać absolutnie wszystko Nie mówię tutaj o książkach, które sprawiły mi frajdę - ale hodować tego przykładowego Marqueza na półce, bo a nuż za x lat mi się spodoba?
Z ciuchami mam podobnie: gniją w szafie od hoho, wielu z nich nawet od kilku lat nie miałam na sobie. Ale zawsze mogą się przydać... Robię już jednak postępy - wymieniłam na Wizażu jedną bluzkę
Opisując moje handlowe poczynania nie myślałam o sugerowaniu czegokolwiek, choć faktycznie moja historia może być przestrogą przed pochopnym spieniężaniem swoich zbiorów.

Oto mój dzisiejszy nabytek - "Widma w mieście Breslau" Marek Krajewski.
Nowa, cena 7,90zł.
Mam dostęp do wszystkich części, więc jak mi się spodoba pójdę po następną.
Nie ma to jak odkryć księgarnię internetową w najbliższej okolicy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG.jpg (83,7 KB, 7 załadowań)

Crucify Your Mind
Stary 2008-01-31, 22:52   #1399
Mia22
Zakorzenienie

Cytat:
Opisując moje handlowe poczynania nie myślałam o sugerowaniu czegokolwiek, choć faktycznie moja historia może być przestrogą przed pochopnym spieniężaniem swoich zbiorów.

Oto mój dzisiejszy nabytek - "Widma w mieście Breslau" Marek Krajewski.
Nowa, cena 7,90zł
.
Mam dostęp do wszystkich części, więc jak mi się spodoba pójdę po następną.
Nie ma to jak odkryć księgarnię internetową w najbliższej okolicy.
Amber masz dostep do wszystkich czesci w takiej cenie? Co to za ksiegarnia internetowa? Droga maja przesylke??
Stary 2008-01-31, 23:01   #1400
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Amber masz dostep do wszystkich czesci w takiej cenie? Co to za ksiegarnia internetowa? Droga maja przesylke??
Za 7,90zł mają jeszcze "Festung Breslau".
11,70zł kosztuje "Śmierć w Breslau".
Natomiast "Koniec świata w Breslau" 12,90zł.

http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=7306820

Z przesyłką to już żadna okazja, bo doliczają 8zł plus 3zł za każdą kolejną książkę.

Crucify Your Mind
Stary 2008-01-31, 23:06   #1401
Mia22
Zakorzenienie

faktycznie, z przesylka sie w ogole nie oplaca coz, zapamietam jakbym kiedys sie do Lodzi wybierala.
Stary 2008-02-01, 11:06   #1402
foxina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
dzisiaj kupiłam sobie Rumunia. Podróże w poszukiwaniu Diabła Michał Kruszona
Taverney ja poproszę o recenzje jak przeczytasz.
Ja się wstrzymałam z kupnem, gdyż recenzje tej książki mnie skutecznie zniechęciły. Ale marzy mi się zebranie całej kolekcji z tej serii. (Poznaj świat)
Stary 2008-02-01, 11:59   #1403
witch_18
Zakorzenienie

Moje ostatnie nabytki:
'Przejęcie władzy' V.Flynn
'Mansfield Park'-J. Austen
'Kurtyzana z Wenecji' S. Dunant (zupełnie nieplanowany zakup)
zapraszam
witch_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 12:04   #1404
foxina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Moje ostatnie nabytki:
'Przejęcie władzy' V.Flynn
'Mansfield Park'-J. Austen
'Kurtyzana z Wenecji' S. Dunant (zupełnie nieplanowany zakup)
Nasze ulubione tłumaczenie.
Stary 2008-02-01, 12:34   #1405
amber2046
Zakorzenienie

Moje skarby:

Faktoria jedwabiu
Niecierpliwość serca
Fałszywa ścieżka (zaczęłam już ja czytać)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0001.jpg (94,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0002.jpg (103,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG.jpg (45,0 KB, 4 załadowań)

Crucify Your Mind
Stary 2008-02-01, 15:06   #1406
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
Taverney ja poproszę o recenzje jak przeczytasz.
Ja się wstrzymałam z kupnem, gdyż recenzje tej książki mnie skutecznie zniechęciły. Ale marzy mi się zebranie całej kolekcji z tej serii. (Poznaj świat)
of kors napiszę.
Ja też czytałam niezbyt pochlebne recenzje na merlinie, ale chcę przeczytać bo pochłaniam wszystko, co z podróżami po Rumunii jest związane, bo jestem w tym kraju po prostu zakochana. Niestety, ciągle brakuje ciekawych książek podróżniczych i rzetelnych polskich przewodników, a przecież kraj to fascynujący...
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 15:20   #1407
amber2046
Zakorzenienie

Przy składaniu zamówienia w Merlinie dołożyłam książkę z oferty specjalnej i od razu po zatwierdzeniu pojawiła sie informacja, że nakład wyczerpany i jej nie dostanę.
Za to w normalnej cenie wciąż można ja zamawiać i czas realizacji wynosi 3 - 5 dni.
Z tym mi podpadli...

Na dodatek dostałam dziś maila z Merlina, że nie mogą skompletować mojego zamówienia. Który to już raz szkoda nawet pisać...

W każdym razie oddzieliłam jedno podczepione do głównego o wartości 32,50zł i okazało się że przy takim odłączaniu realizacja jest wciąż za darmo. To im sie chwali, bo już się obawiałam, że będę ponosić koszty ich braków magazynowych.

Crucify Your Mind
Stary 2008-02-01, 16:28   #1408
Germini
Zakorzenienie

Cytat:
I jak poczta np. zgubi książkę, to nie dostaję zwrotu tych punktów i w sumie to ja jestem poszkodowana.
Olśniło mnie wczoraj!
To jest jednak dobry system, bo gdyby był zwrot punktów za zagubioną przesyłkę, ludzie by nagminnie oszukiwali - odbierali paczkę, a potem twierdzili, że jej nie dostali tylko po to, żeby otrzymać z powrotem punkty i zamówić coś innego.
Ech

Cytat:
Napisane przez meredith91 Pokaż wiadomość
Tak z ciekawości: ile książek pobrałaś?

Cytat:
Oj można, można I to przez dwie różne książki, i pomimo najszczerszych chęci

Cytat:
Na dodatek dostałam dziś maila z Merlina, że nie mogą skompletować mojego zamówienia. Który to już raz szkoda nawet pisać...

Nie strasz mnie
Cały czas czekam, aż mi skompletują zamówienie - na 10 książek chyba 4 miały się pojawić w ciągu 3-5 dni. Zamówienie złożyłam w poniedziałek i miałam nadzieję, że jutro paczka już będzie u mnie, ale cały czas czekają jeszcze na jedną książkę. Już kij z jutrem, wytrzymam do przyszłego tygodnia , byle tylko się nie okazało, że nie mogą sprowadzić tego jednego tytułu.
Stary 2008-02-01, 17:44   #1409
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:

Nie strasz mnie
Cały czas czekam, aż mi skompletują zamówienie - na 10 książek chyba 4 miały się pojawić w ciągu 3-5 dni. Zamówienie złożyłam w poniedziałek i miałam nadzieję, że jutro paczka już będzie u mnie, ale cały czas czekają jeszcze na jedną książkę. Już kij z jutrem, wytrzymam do przyszłego tygodnia , byle tylko się nie okazało, że nie mogą sprowadzić tego jednego tytułu.
To u mnie było to samo (też miało być 3-5 dni) ale ostatecznie okazało się że mogę tylko wybrać miedzy trzema opcjami:
a)czekać;
b)realizacja części;
c)rezygnacja.

To już moje drugie podejście do tych samych tytułów, bo raz je zamówiłam i dostałam informację, że ich nie ma. Teraz zamówiłam je ponownie, bo znów była taka możliwość i ponownie są problemy.
Dodam, że te książki można wciąż zamawiać i to mnie właśnie denerwuje. Niech sie zdecydują, czy je posiadają, czy też nie.

Crucify Your Mind
Stary 2008-02-02, 00:03   #1410
Mia22
Zakorzenienie

Cytat:
Olśniło mnie wczoraj!
To jest jednak dobry system, bo gdyby był zwrot punktów za zagubioną przesyłkę, ludzie by nagminnie oszukiwali - odbierali paczkę, a potem twierdzili, że jej nie dostali tylko po to, żeby otrzymać z powrotem punkty i zamówić coś innego.
Ech

Tak z ciekawości: ile książek pobrałaś?

Oj można, można I to przez dwie różne książki, i pomimo najszczerszych chęci

Nie strasz mnie
Bardzo się dziwię, nie twierdząc przy tym wcale, że Marquez jest dla wszystkich Ja teraz się czaję na jego książki w oryginale, po tych wszytskich, które przeczytałam.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości