|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie II
Cytat:
![]() Hymm..wrażenia z paczki: * dla mnie nasyzjnik Chunky - cudny ![]() ![]() ![]() Jogurty Naturals .. czereśniowy( w ogóle nie pachnie jak cała seria- pachnie delikatniej i tak bardziej budyniowo ![]() W końcu pierwszy raz zamówiłam tak zachwalany krem do stóp z kofeiną heh ![]() ![]()
![]() |
#4562 |
Konto usunięte
|
jezynowy mi przychodzi raz w takim raz takim...;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny proszę o pomoc...jeśli któraś może to niech napisze kod na próbki Cynthia by flower...please
![]()
#4564 |
Zakorzenienie
|
Próbki zapachu Flower by CR- 32078
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4566 |
Rozeznanie
|
http://allegro.pl/item303353421_elegancka.html#photo
http://allegro.pl/item302863147__sup...on_.html#photo Torebka Beatrice real....jakoś nie jestem przekonana ![]() A ten tonik solutions gratisowy to z 21.04.2007.. musza porozdawać starsze partie .. ![]()
#4567 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Raczkowanie
|
dziewczyny dziś jest tłusty czwartek oto POĄCZEK DLA WAS
http://www.paczekdlaciebie.pl/240433 SMACZNEGO ![]()
#4569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz takiego calego zjadlam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4570 |
Zakorzenienie
|
a ja chyba dziś takiego nie zjem bo mi ząb rośnie ten niby "mądrości" i mnie bolii
![]() ![]() Ja z katalogu 02 tym razem nic nie zamówiłam dla siebie, jedynie rodzinka coś chciała;] mimo, że nic dla mnie nie będzie to nie mogę się doczekać aż pójdę do swojej konsultantki po paczuszkę ![]()
#4571 |
Wtajemniczenie
|
dziś składam zamówienie z k02. czekamtylko na jedną klientkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 |
Rozeznanie
|
Wczoraj złożyłam zamówienie z katalogu 2 i w brakach mam roziskrzony cień do powiek w kulce CT Gold, ten z oferty do wyczerpania zapasów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Raczkowanie
|
Witam
Dostalam wczoraj paczuche o dziwo w srode doznalam szoku. Zawsze w piatki przychodzily ewentulanie w czwartek a tu teraz sroda :O Dla siebie wzielam mozaike - rzeczywiscie rewelacyjna !!!!! Cienie złociscie polyskujace kolor deep purple - rowniez bardzo udany zakup, dobrze mi w tym kolorku ![]() pumeks - nie uzywalam jeszcze ale bardzo mi sie podoba nowy zel i płyn truskawkowy do kapieli - rowniez zapach sliczny. myjka do twarzy = rowniez nie udalo mi sie jej jeszcze przetestowac ale bardzo mieciutka szczoteczka, wiec mam nadzieje ze bede z niej zadowolona. pomadka ochronna do ust ta z osteniej strony - kolorek taki jak na rysunku, na ustach ladnie wyglada ale nie wiem czy bedzie mi sluzyla jesli chodzi o nawilzanie (niestety moim ustom pomaga tylko bardzo tlusty kremik) Jesli chodzi o nowe perfumki to ich zapach mnie drazni, nie przypadly mi do gustu bynajmniej narazie. W razie jakis pytan piszcie. Pozdrawiam ![]()
#4574 |
Raczkowanie
|
Słuchajcie dziewczynki, dostałam dzisiaj paczkę i...
- konturówka czarna wysuwana - hmm, trochę sie zawiodłam, myślałam, że będzie bardziej czarna, a ona jest taka jakaś trochę.. blada. Ale nie jest zła. Zobaczę jeszcze później, bo teraz tak tylko na próbę się maznęłam. - błyszczyk Diamond Dust - fajny. Bardzo delikatniutki, bezbarwny błyszczyk z drobinkami. Drobinki niezbyt widać, ale myślę, że to kwestia światła w pokoju - na słońcu na pewno dużo bardziej są widoczne te drobinki - kredka "Miękkość kaszmiru" Soft Green - aaa! To w ogóle nie jest taki kolor jak w katalogu! Przyznam szczerze, że sugerowałam się tym kolorem na "powiece" na str 15, chociaż wiem przecież że one są komputerowe.. ale w zasadzie ten na kredce wydawał mi sie podobny.. taka jasna trawkowa zieleń.. Nic z tych rzeczy. Kredka jest zgniłozielona. Bardzo zgniła nawet ![]() ![]()
#4575 |
Rozeznanie
|
Przejrzałam właśnie fakturę i nadal brak braków. Jedynie balsamy z jojobem zaczynaja przychodzić jako alternatywne i krem odżywczy do rąk.
Mam pytnie do naszych drogich prognozujacych: czy może któraś z Was próbowała już nowego pogrubiającego tuszu??? Strasznie jestem ciekawa,bo czekam na tą premierę z niecierpliwością! A może już któraś avonka miała błyszczyk powiększający do ust? Ciekawa jestem kolorków i jak w praktyce wychodzi ten efekt "powiększenia". Byłam już pare razy w COKu i nie ma ich tam narazie do obejrzenia ![]()
#4576 |
Wtajemniczenie
|
Byłam dziś w łódzkim COKu...
Wąchałam te szminki walentynkowe z CT. Naprawdę śmierdzą (pachną?) tak jak katalogowa strona.... Nie zniosłabym czegoś takiego na ustach... masakra ![]() Za to dostałam w COKu te roziskrzone cienie w kulce:P Na pewno mieli zielone i złote i jeszcze jakieś ![]() A zaraz idę wypróbować błyszczyk, ten z ostatniej strony ![]()
![]() |
#4577 |
Raczkowanie
|
W brakach roziskrzony cień do powiek z CT Gold ze stron wyprzedazowych w katalogu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Nutka85, wypróbowałaś już ten błyszczyk
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4580 |
Rozeznanie
|
Witam po długiej nieobecności!
ja na swoją paczuszkę czekan nadal, dostanę ją dopiero w sobote. Katalog w sumie mnie nie zachwycił ale w ostatniej chwili zamówiłam kilka rzeczy dla siebie. m.in szczoteczkę do twarzy, błyszczyk + tusz z demo, żel nowy senses , płyn truskawkowy. Opisze wrażenia.
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4583 |
Zakorzenienie
|
te cienie w kulce to produkcja zakończona ? bo bym sobie nimi zamówienie podbiła
![]() dostałam paczkę dzisiaj ![]() ![]() szaliczek męski jest bardzo ładny, postaram sie za chwilkę wrzucić fotki. woda Flower By CR jak dla mnie śmierdzi, nie preferuje takich zapachów. nowe senses - romanticc kiss bardzo ładnie pachną, ale spring sensations podobają mi się duuużo bardziej ![]()
#4584 |
Rozeznanie
|
zamówiłam błyszczyk powiększający usta w odcieniu Plumping Pearl - ma pędzelek, jest bezbarwny z dużą ilością delikatnych srebrnych drobinek (ładnie moim zdaniem podkreśla naturalny kolor ust)
mrowienie utrzymywało się u mnie ok. 15 minut, powiększenia nie zauważyłam, dla mnie ma taki dziwny (chemiczny) posmak, zapach taki mentolowy, nie za mocny (trochę ostry) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fajnie,fajnie ![]()
![]() |
#4586 |
Zakorzenienie
|
ja nie mam
ZESTAW AGELESS RESULTS |
![]() ![]() |
![]() |
#4587 |
Raczkowanie
|
Witam
Aktualne braki z katalogu 2: Szminka z musem 29587 str 47 cien do powiek green i gold z wyprzedaży Zestaw ageless results P.S.Czy wiecie cos może o katalogu 5/2008 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wypróbowałam ![]() Szczerze mówiąc, to nie zauważyłam tego efektu stopniowego zaróżowienia (zaróżawiania?).... Taki sobie bezbarwny błyszczyk. Ma dość gęstą konsystencję, bardzo ładny zapach - mi przypomina zapach mini wibrujących błyszczyków (czy jakoś tak) z CT. Taki troszkę melonkowy...Sama nie wiem jak to określić. Taki sam zapach miały właśnie te błyszczyki z CT, teraz są różowy i bezbarwny z brokatem, a kiedyś nie miały brokatu - ten błyszczyk ma właśnie taki zapach jak ten bez brokatu (nie wiem jak pachną brokatowe, bo nie miałam). Testowałam go w domu, ze związanymi włosami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny
![]() Chcialabym poznac wasza opinie nt. wody Flower Cynthii Rowley, bo jak dotad znalazlam same ogolniki w tylu" fuj", "smierdzi" ![]() Moglybyscie troszke wiecej napisac?
#4590 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:33.