Wszystko o Avonie II - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 18:40   #4591
patryk1305
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie II

Mam wystawioną fakture godzine temu
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 18:59   #4592
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Szczerze mówiąc, to nie zauważyłam tego efektu stopniowego zaróżowienia (zaróżawiania?)....
A ja widzę, z czerownych ust robią się troche różowe, taki ładny ciemny róż, może masz naturalnie takie różowe, że nie widać?
Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Taki troszkę melonkowy...
Oo właśnie myślałam z czym mi się kojarzy, jednak w zapachu/smaku czuć przewagę plastyku
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 19:02   #4593
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

zamówionko złożonejak tylko będę miała podgląd fakturki, dam znać o ewentualnych brakach
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 19:11   #4594
Emilkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monaliza666 Pokaż wiadomość
dziewczyny dziś jest tłusty czwartek oto POĄCZEK DLA WAS

http://www.paczekdlaciebie.pl/240433

SMACZNEGO
dziękować

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny

Chcialabym poznac wasza opinie nt. wody Flower Cynthii Rowley, bo jak dotad znalazlam same ogolniki w tylu" fuj", "smierdzi"

Moglybyscie troszke wiecej napisac?

no coz mozna o niej powiedziec...zapach na pewno nie jest ostry,nie mozna go porownac z zadnym zapachem z avonu,poniewaz nie czuje az tak zadnej nuty zwiazanej z jakas woda toaletowa...poprostu nie ma w nim nic co moze sie podobac,nie ma zadnego zakochania w tym zapachu...mi on niczym nie pachnie. oprocz polaczenia wszystkich kwiatkow(a polaczone zapachy nie zawsze sa ladne),utrzymuje sie probka dlugo na nadgarstku
taki zapach mozna kupic zwyczajnie w kiosku za 12zl.(sa takie) i uwazam,ze nikt nie odczuje,ze zaplacilo sie 100zl....koszt zapachu jest poprostu za drogi(pewnie za buteleczke i te rysunki) i przez to kazdy spodziewal sie swietnego zpaachu,a niestety okazal sie niewypalem pachnacym tanioscia....
ja go na pewno nie kupie,poniewaz zapach mi nie odpowiada no i cena jest za droga jak na taki zapach

a teraz ciekawostka,wylalam ta probke jakis czas temu i wszedl brat do pokoju i mowi 'cos slicznie pachnie' mysle chyba te perfumy i daje mu do powachania reke i mowie 'czy to to' a on na to' oj ale slicznie pachnie'!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
a ja na to,ze okropny zapach,a on ze sie nie znam hehe
a to niespodzianka....

Edytowane przez Emilkaa
Czas edycji: 2008-01-31 o 19:13 Powód: dopisek
Emilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 19:15   #4595
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

zamówiłam szminkę walentynkę Berry Nude i jest dużo ciemniejsza niż w katalogu. Zapach ogólnie znośny, nie jest tak kwasny jak w katalogu.

Co do wody Flower by CR to czuć tam jedynie bardzo mocno lilie, nic więcej.W składzie sa jeszcze frezje, drewno kaszmirowe, wanilia, piżmo i drewno sandałowe ale w ogóle ich tam nie wyczuwam. nie powalają na kolana.

Bardzo podoba mi się galaretka pod prysznic Mango- miałam okazję już wypróbować- nałożyłam troszkę na rękawicę i bardzo dobrze się pieni no i super konsystencja
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 19:42   #4596
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emilkaa Pokaż wiadomość
dziękować

no coz mozna o niej powiedziec...zapach na pewno nie jest ostry,nie mozna go porownac z zadnym zapachem z avonu,poniewaz nie czuje az tak zadnej nuty zwiazanej z jakas woda toaletowa...poprostu nie ma w nim nic co moze sie podobac,nie ma zadnego zakochania w tym zapachu...mi on niczym nie pachnie. oprocz polaczenia wszystkich kwiatkow(a polaczone zapachy nie zawsze sa ladne),utrzymuje sie probka dlugo na nadgarstku
taki zapach mozna kupic zwyczajnie w kiosku za 12zl.(sa takie) i uwazam,ze nikt nie odczuje,ze zaplacilo sie 100zl....koszt zapachu jest poprostu za drogi(pewnie za buteleczke i te rysunki) i przez to kazdy spodziewal sie swietnego zpaachu,a niestety okazal sie niewypalem pachnacym tanioscia....
ja go na pewno nie kupie,poniewaz zapach mi nie odpowiada no i cena jest za droga jak na taki zapach

a teraz ciekawostka,wylalam ta probke jakis czas temu i wszedl brat do pokoju i mowi 'cos slicznie pachnie' mysle chyba te perfumy i daje mu do powachania reke i mowie 'czy to to' a on na to' oj ale slicznie pachnie'!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
a ja na to,ze okropny zapach,a on ze sie nie znam hehe
a to niespodzianka....
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Co do wody Flower by CR to czuć tam jedynie bardzo mocno lilie, nic więcej.W składzie sa jeszcze frezje, drewno kaszmirowe, wanilia, piżmo i drewno sandałowe ale w ogóle ich tam nie wyczuwam. nie powalają na kolana.
Dzieki za opinieJa bede mogla wode powachac dopiero w sobote
Emilka twoja wypowiedz mnie powalilaAle jak wiadomo, kazdy ma swoje upodobania, mnie osobiscie bardzo kusza nuty zapachowe tej wodyA lilie bardzo lubie, jasmin takze wiec mam nadzieje,ze mi sie spodoba.

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 20:00   #4597
Karolin@@@
Raczkowanie

Wszyscy się dzielą wrażeniami z paczki więc i ja coś skrobnę:

-zamówiłam sobie naszyjnik Chunky (czy jakoś tak - ten fioletowy z netto) i straaaaaasznie mi się podoba. Fiolet jest taki ciemny i chłodny ale nie błyszczy sie aż tak jak na zdjęciu. Kule są chyba idealnej wielkości bo nie jest ani za masywny ani za malutki, bardzo mi sie podobają też te "kwiatuszki" pomiędzy kuleczkami bardzo ciekawy efekt
- cały czas wącham też próbki CR i mimo iż nie lubię ciężkich zapachów ten ma w sobie coś fajnego może dlatego że bardzo lubię lilie. mimo to raczej bym się nim nie psikała a już na pewno nie za taką cenę
- kupiłam też mozaikę rozświetlającą i też jestem z niej bardzo zadowolona tylko muszę się nauczyć jej używać bo można łatwo przesadzić. na oczach też sie ślicznie spisuje, bardzo ładnie się błyszczy
- poza tym brałam jeszcze kremik nawilżający i tonik nawilżający, podkład w musie i serum na końcówki ale tego chyba nie trzeba komentować

Mam też problemik bo zamawiałam z netto spraye do higieny intymnej i kurcze dwa są pełne a jeden całkiem puściutki. No i co ja teraz mam zrobić? hmmm?
Napisze im chyba maila chociaż nie wiem czy to coś da bo to przecież tylko netto.
Karolin@@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 20:10   #4598
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oceanie Pokaż wiadomość
Te braki to pewne? Kiedy składałaś zamówienie? Masz info że produkcja zakończona?
Ja mam produkcję zakończoną zestawu tych kremów za 37,90zł pisałam wcześniej o nim
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 20:12   #4599
blondyna89
Raczkowanie

GG do blondyna89

Cytat:
Napisane przez Oceanie Pokaż wiadomość
Te braki to pewne? Kiedy składałaś zamówienie? Masz info że produkcja zakończona?
chciałas powiedzieć SKŁADAŁES :P Patryk to chłopak xD

/Oscar Wilde/

Na Dukanie od 5.01.2011 waga: 84,3kg
Faza I: 5-14.01.2011 - -2,1kg
Faza II: 15.01.2011- ... -1,7kg

CEL: 69 kg

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...cbaea62140.png
blondyna89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 20:19   #4600
kasia2439
Zakorzenienie

Li_lio proszę napisz jak dostać się do forum dla konsultantek Bo chcę a nie ma postu o tym
Stary 2008-01-31, 20:26   #4601
nutka85
Wtajemniczenie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6455008]A ja widzę, z czerownych ust robią się troche różowe, taki ładny ciemny róż, może masz naturalnie takie różowe, że nie widać? [/quote]

To fakt...
Mam różowe usta... Ale mam taki błyszczyk bezbarwny zmieniający kolor na różowy z firmy Essence i on mi widocznie zmienia barwę ust na różowy...
No ale to zależy od intensywności

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;6455008]Oo właśnie myślałam z czym mi się kojarzy, jednak w zapachu/smaku czuć przewagę plastyku[/quote]

A ja tam plastiku nie czuję

No ale wiadomo - ile ludzie tyle opinii

Ale w sumie jestem zadowolona z zakupu

Pozdrawiam i życzę Wam udanej zimy, ja jadę odpocząć do Murzasichla, koło Zakopanego

Ale pewnie nie wytrzymam i dorwę tam jakiegoś kompa, żeby zajrzeć na mój Wizażyk

Pozdrawiam i do usłyszenia
Stary 2008-01-31, 20:44   #4602
aniamik
Raczkowanie

W brakach mam zielony cien do powiek w kulce i z netto fioletowy i turkusowy tusz do rzęs.
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:04   #4603
li_lia
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Kasiu, już Ci odpisałam na Avon Clubie

Moje wrażenia z katalogu 5/2008

Okładka- no, postarał się ten grafik ( albo graficzka hehe). Modelka ma tak błekitne oczy, że można się w nich zakochać. Wiadomo, takie bajki tylko w Avonie

Błyszczyk powiększający oraz błyszczyk UCR- każdy po 13.90.
Nowością jest kremowo-pudrowy podklad w kompakcie- podobno już kiedys był. Max Factor chyba wprowadził podobny??? Ten kosztuje 34.90. Ma lusterko i osobną przegródkę na gąbeczkę. Miodzio...

Promocja - jeśli wydamy 29.90 na zakupy z kat, możemy kupic zestaw 4 w 1 , w którego skład wchodzą:
- Celebre
- żel pod prysznic Romantic Kiss
- nawilżajacy krem do ciała SSS
- krem do twarzy z naturalsów z zieloną herbatką.

Jest nowa Pur Blanca Blush- cudna, już ją pożądam... Jest delikatna, pudrowa, nie tak intensywna jak nasza stara Pur Blaneczka, , faktycznie czuc różę i jakieś cytrusiki.

Do Rouge dodają tandetną szmatkę-apaszkę. No koment.

Ceny wód perfumowanych i toaletowych poszybowały w górę np.
- Wish off każda po 42,90
- True Glow, Percive, Extraordinary sa po 52.90
- Treselle za 72.90!!!
- Passion za 42,90

Do Fuul Speeda dołączaja portfel gratis.

Są nowe sypkie cienie do powiek z wygładzającymi minerałami- 4 odcienie, każdy za 19.90. Można dokupic do nich specjalny pędzelek only for 4.90......

Moje ukochana pojedyncze cienie sa po 15.90!!!

Pojawił się równiez precyzyjny ołówek do kredek z gąbeczką za 12.90.

Wróciła ta okropna paletka cieni w kremie z CT...Koszmar

Błyszczyki z CT sa po 5.90.

Nowa biżuteria..no jakby to powiedzieć, nie sprawiła, żeby moje serce szybciej zabiło...

To będzie dobre! Słuchajcie w środku katalogu jest mini książeczka z próbką nowego kremu nawilżajaco-opalajacego na dzień..No, postarali się...

Za zakupy na kwote min. 17.90 z solutions można kupić za 8,90 słoneczna kosmetyczkę.

Sa 2 strony poświęcone letnim kosmetykom do opalania.

I teraz perełka- nowe naturalsy TRUSKAWECZKA i guawa. Pychotka. Czuć truskawką . Wszystkie anturalsy, nawet szampony w promocji- 1 za 9.90 2 za 15.90/

W Planet Spa pojawia się krem relaksujący do dłoni i stóp z sake i ryzem za 16.90. Można kupić rekawiczki i skarpetki do REFLEKSOLOGII - narysowane na nich sa miejsca i punkty, które można masowac. Ich cena- 11.90

Telefonik My Avon Alcatel kosztuje teraz 199zł.

W Wyprzedaży:
- galaretki po 6.90
- szminki ucr po 9.90
-cienie CT po 6.90
- woda toaletowa Island Vibe za 19.90
- perfumetki Celebre PS, PB po 12.90
- szminka do ust Glass reflections po 14,90
- - wyprzedają Pro Wild

Jest nowy płyn do kapieli Kwiat wiśni- szczerze, to wiśnią nie pachnie..Jest bardzo subtelny, delikatny, ok

Nowość- krem nadający włosom słoneczne refleksy - do robienia pasemek z taką śmieszna szczoteczką do aplikacji za 14.90

Na koncu jest promocja szczotka plus grzebien gratis przy zakupie 2 dowolnych kosmetyków z AT.
li_lia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:19   #4604
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

ja odnośnie balsamu do ust nowego - myślałam że będzie trochę rozjaśniał usta (jak na zdjęciu), tymczasem nic nie robi (przynajmniej w sztucznym świetle), drobinki są takie małe że też są mało widoczne. Jedynie zapach jest zaskoczeniem bo nie pamietam by pisali coś o zapachu gumy do żucia hubba bubba

w katalogu 3 ciekawy się wydaje nowy odcień lakieru, ten ciemny fiolet...
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:19   #4605
joanna_k
Joanna d'Moder

li_lia dziękuję za opis.Katalog 5 zapowiada sie ciekawie-zwłaszcza te rękawiczki i skarpetki do refleksologii.Widziałam je kiedyś w amerykańskim katalogu.Każda kosztuje 11,90 czy jest to cena za komplet (marzenia)
Stary 2008-01-31, 21:28   #4606
li_lia

Joasiu no niestety to cena za jedną parę
może jeszcze coś o nich:
97% bawełna, 3% elastan - rękawiczki
92% bawełna, 8% elastan- skarpetki
W opakowaniu znajduje sie ulotka opisująca sposób korzystania z rekawiczek i skarpetek
Stary 2008-01-31, 21:36   #4607
patryk1305
Raczkowanie

Czy może ktoś podać link do forum avon club gdzie pisze o kat 5
patryk1305 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:42   #4608
li_lia

Patryk,
Nie wystarczy Ci to, co napisałam?
Na Avon Clubie są ofert netto, demo, ale dostępu do nich nie otrzymasz, gdyż nie jesteś u nas zalogowany i adminka nie udzieliła Ci dostępu do prywatnego podforum
Jesli jesteś konsultantem to wstydź się, że nawet nie zajrzałeś na oficjalne forum Avonu
Stary 2008-01-31, 21:51   #4609
amber2046
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez li_lia Pokaż wiadomość
Patryk,
Nie wystarczy Ci to, co napisałam?
Na Avon Clubie są ofert netto, demo, ale dostępu do nich nie otrzymasz, gdyż nie jesteś u nas zalogowany i adminka nie udzieliła Ci dostępu do prywatnego podforum
Jesli jesteś konsultantem to wstydź się, że nawet nie zajrzałeś na oficjalne forum Avonu
Tak trochę poza tematem - Patryk to kobieta.
Przynajmniej tak jest w profilu użytkownika.

Crucify Your Mind
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:56   #4610
li_lia

Amber nick mnie zmylił :0 pomijajac fakt, iż używa czasowników w rodzju męskim
P.S. są już wyniki konkursu na konsultantkę, która sprzedała najwięcej produktów z Różową wstążką. Szczęściarą jest Konsultantka Agnieszka Jakubowska reprezentująca okręg Izabelli Kaczmarczyk w Dywizji 6.
Stary 2008-01-31, 22:07   #4611
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Jest nowa Pur Blanca Blush- cudna, już ją pożądam... Jest delikatna, pudrowa, nie tak intensywna jak nasza stara Pur Blaneczka, , faktycznie czuc różę i jakieś cytruy

Ja mam tą wodę kupiłam kiedyś na allegro.I jak dla mnie i moich klijentek pierwsze porównanie Pink Siude.Super że woda będzie w katalogu mam na nią już parę chętnych
06.06.2015 II kreski
06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała
14.12.2016 II kreski
16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 22:11   #4612
ashiva
Wtajemniczenie

na fakturze wystawionej dziś zero braków.. z wyprzedażowej zamawiałam prefumetkę Pur Blanca i z internetowej pudełko ozdoben - przyjdą

oglądałam w COKu tą torebkę Beatrice wydaje się byc dobrze wykonana, jest na zamek w środku ma jedną małą kieszonkę na zamek, jest dość sztywna

woda Flower by Cynthia Rowlej dla mnie to straszny smierdziel jak powąchałam flakonik to aż mnie potrzepało fuuj dominują lilie których nie znoszę

kosmetyczka z orientalnym motywem w katalogu bardziej mi sie podobała.. jest z lekko błyszczacego materiału, jakoś tak mi się skojarzyła z takimi szeleszczącymi dresami w których można spotkać ludzi handlujących na bazarach... te dwie części zapinane są na zamek i połaczone sa ze sobą dwoma zatrzaskami

minimasażer który można kupić za 6,9 do solutions wydaje się być tandetny.. kawałek plastiku z ruchomymi kulkami.. nic specjalnego..

filiżanka z różową wstążką jest naprawdę rewelacyjna moim zdaniem, jest duża pojemna, wydaje się ze jest zrobiona z dość solidnej porcelany na bank ja biorę bo jest bardzo ładna i zmieści duuużo mojej ulubionej herbatki a i cel szczytny

naszyjnik Dinah wygląda lepiej niż w katalogu jest w ładnym złotym kolorze a te brązowe (w katalogu) kółka sa w takim ładnym miodowym odcieniu, jeśli ktoś lubi takie klimaty i spodobał mu się w katalogu to powinien być zadowolony z zakupu

to chyba tyle z moich wrażeń po wizycie w COKu
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 22:18   #4613
anna1112
Zadomowienie

Fajnie zapowiada się 5. Czytając opis nic nie mówisz o nowym tuszu do rzęs czyżby został wprowadzony dopiero w 6.
anna1112 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-31, 22:21   #4614
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu, już Ci odpisałam na Avon Clubie

Moje wrażenia z katalogu 5/2008

Okładka- no, postarał się ten grafik ( albo graficzka hehe). Modelka ma tak błekitne oczy, że można się w nich zakochać. Wiadomo, takie bajki tylko w Avonie

Błyszczyk powiększający oraz błyszczyk UCR- każdy po 13.90.
Nowością jest kremowo-pudrowy podklad w kompakcie- podobno już kiedys był. Max Factor chyba wprowadził podobny??? Ten kosztuje 34.90. Ma lusterko i osobną przegródkę na gąbeczkę. Miodzio...

Promocja - jeśli wydamy 29.90 na zakupy z kat, możemy kupic zestaw 4 w 1 , w którego skład wchodzą:
- Celebre

Jest nowa Pur Blanca Blush- cudna, już ją pożądam... Jest delikatna, pudrowa, nie tak intensywna jak nasza stara Pur Blaneczka, , faktycznie czuc różę i jakieś cytrusiki.

Do Rouge dodają tandetną szmatkę-apaszkę. No koment.

Ceny wód perfumowanych i toaletowych poszybowały w górę np.
- Wish off każda po 42,90
- True Glow, Percive, Extraordinary sa po 52.90
- Treselle za 72.90!!!
- Passion za 42,90

Do Fuul Speeda dołączaja portfel gratis.

Są nowe sypkie cienie do powiek z wygładzającymi minerałami- 4 odcienie, każdy za 19.90. Można dokupic do nich specjalny pędzelek only for 4.90......

Moje ukochana pojedyncze cienie sa po 15.90!!!

Pojawił się równiez precyzyjny ołówek do kredek z gąbeczką za 12.90.

Wróciła ta okropna paletka cieni w kremie z CT...Koszmar

Błyszczyki z CT sa po 5.90.

Nowa biżuteria..no jakby to powiedzieć, nie sprawiła, żeby moje serce szybciej zabiło...

To będzie dobre! Słuchajcie w środku katalogu jest mini książeczka z próbką nowego kremu nawilżajaco-opalajacego na dzień..No, postarali się...

Za zakupy na kwote min. 17.90 z solutions można kupić za 8,90 słoneczna kosmetyczkę.

Sa 2 strony poświęcone letnim kosmetykom do opalania.

I teraz perełka- nowe naturalsy TRUSKAWECZKA i guawa. Pychotka. Czuć truskawką . Wszystkie anturalsy, nawet szampony w promocji- 1 za 9.90 2 za 15.90/

W Planet Spa pojawia się krem relaksujący do dłoni i stóp z sake i ryzem za 16.90. Można kupić rekawiczki i skarpetki do REFLEKSOLOGII - narysowane na nich sa miejsca i punkty, które można masowac. Ich cena- 11.90

Telefonik My Avon Alcatel kosztuje teraz 199zł.

W Wyprzedaży:
- galaretki po 6.90
- szminki ucr po 9.90
-cienie CT po 6.90
- woda toaletowa Island Vibe za 19.90
- perfumetki Celebre PS, PB po 12.90
- szminka do ust Glass reflections po 14,90
- - wyprzedają Pro Wild

Jest nowy płyn do kapieli Kwiat wiśni- szczerze, to wiśnią nie pachnie..Jest bardzo subtelny, delikatny, ok

Nowość- krem nadający włosom słoneczne refleksy - do robienia pasemek z taką śmieszna szczoteczką do aplikacji za 14.90

Na koncu jest promocja szczotka plus grzebien gratis przy zakupie 2 dowolnych kosmetyków z AT.
Dziękuję zaraz tam zajrzę
A co do katalogu 5 to reakcja

Cytat:
Napisane przez justynka333 Pokaż wiadomość
Ja mam tą wodę kupiłam kiedyś na allegro.I jak dla mnie i moich klijentek pierwsze porównanie Pink Siude.Super że woda będzie w katalogu mam na nią już parę chętnych
oby nie był tak jak z Wish Of Love ... ktoś tu pisał że przypomina Pink Suede ale nic w nim nie czuć jest całkiem inny ...
Stary 2008-01-31, 22:24   #4615
joanna_k
Joanna d'Moder

Cytat:
Joasiu no niestety to cena za jedną parę
może jeszcze coś o nich:
97% bawełna, 3% elastan - rękawiczki
92% bawełna, 8% elastan- skarpetki
W opakowaniu znajduje sie ulotka opisująca sposób korzystania z rekawiczek i skarpetek
dziękuję za odpowiedź.Chyba się skuszę

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
oglądałam w COKu tą torebkę Beatrice wydaje się byc dobrze wykonana, jest na zamek w środku ma jedną małą kieszonkę na zamek, jest dość sztywna
czy ona jest duża?wymiary do mnie nie przemawiają,chyba będę musiała przejść się do COK-u.
Stary 2008-01-31, 22:48   #4616
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanna_k Pokaż wiadomość
czy ona jest duża?wymiary do mnie nie przemawiają,chyba będę musiała przejść się do COK-u.
to jest torebka raczej z kategorii duzych, niemniej nie jestem w stanie powiedzieć czy np zeszyt A4 się do niej zmieści bo zwyczejnie tego nie sprawdziłam i nie chcę wprowadzić w błąd ale sprawia wrażenie pojemnej nie wiem jak to w praktyce bo jest dość sztywna i raczej "elastyczna" pod względem pojemności nie będzie (mam nadzieję że nie zamotałam za bardzo i wiadomo o co chodzi )
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 23:22   #4617
justysiek
Zadomowienie

Ojoj juz zacieram rece na truskawkowe Naturalsy Poza tym ciekawi mnie ten podklad kremowo-pudrowy i nowa Pur Blanca - zerknelam na Allegro, zeby zobaczyc, jak sie prezentuje wizualnie i powiem, ze ten roz sam w sobie zacheca, buteleczka sliczna
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 08:11   #4618
li_lia

Cytat:
Napisane przez anna1112 Pokaż wiadomość
Fajnie zapowiada się 5. Czytając opis nic nie mówisz o nowym tuszu do rzęs czyżby został wprowadzony dopiero w 6.

Tusz jest i to już na okładce. Zapomnialam dodać, że katalog nosi tytuł ,,Wiosenne przebudzenie"....
Tuszujesz i szczotkujesz.
- szczoteczka przyszłości - rewolucyjna syntetyczna szczoteczka Volume Boost umożliwia nałożenie znacznie większej ilości tuszu już za jednym pociągnięciem i dokładnie go rozprowadza - bez grudek i sklejania. ( kolor szczoteczki jest niewidoczny pod warstwą tuszu).

- zaawansowana formuła - unikalna formuła z mikrowłóknami, które ,,puchną" jak gąbeczki, by nadać każdej rzęsie z osobna nieprawdopodobną i niezwykle trwałą objętość.

- efekt do 12x grubsze rzęsy za jednym pociągnięciem szczoteczki

Tusz odpowiedni dla oczu wrażliwych i dla osób noszących szkła kontaktowe.

Cena 19.990
regularna 34.90
Stary 2008-02-01, 08:31   #4619
majula
Zakorzenienie

To ja juz czekam na katalog 05 i dziekuje za opis bo z 03 biore az 2 rzeczy a z 04 az 3 a z 05 juz z samego opisu wezme kilka ten podklad w kompakcie cienie sypkie oj kusza
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 09:00   #4620
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Celebre
a ile to kosztuje?

dziewzczyny, a ta torebka sharma ma zakonczona produkcje? z ktorej jest storny i jaki numer ma?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości