|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Drobne ciałem, wielkie duchem
Mmm... jak tu milutko
Dzieki ![]() Mam na imie Karolina, mam 19 lat (13. pazdziernika skoncze 20 ) i mieszkam we Wroclawiu. Studiuje zarzadzanie na Politechnice. To tyle o moim zyciu zawodowym...![]() Teraz cos ciekawszego - hmm... co by tu napisac Dla kumpli zawsze bylam "Mala" albo "Malutka", ale lubie to okreslenie, bo jest slodziutkie Chociaz ja wcale taka slodka nie jestem:P Potrafie pokazac pazurki i robie to praktycznie codziennie:P Nie pozwalam soba rzadzic i sama decyduje o sobie i swoim zyciu!! Uwielbiam tanczyc, spiewac i dobrze sie bawic, najlepiej przy czarnych rytmach Zawsze duzo mowie i czesto sie usmiecham A jak jestem w dobrym towarzystwie, to praktycznie caly czas Uwielbiam zakupy!!! To moj sposob na wszystko I kosmetyki!!! Uzywanie, kupowanie, sprawdzanie, dobieranie - wszystko, co tylko mozna z nimi lub nimi zrobic I kino Bollywoodzkie Szkoda, ze w prawdziwym zyciu nie jest tak jak tam:/ Idealne kobiety, idealni mezczyzni, prawdziwa milosc... Chociaz moge sobie poogladac![]() Co moge jeszcze o sobie powiedziec?? Mam kota!!! A wlasciwie kotke. Przeslodka, puszysta, sliczna i czesto pokazujaca pazurki Sugar Zalaczam jej zdjecie. Czy nie jest wyjatkowa??![]() Nooo to sie rozpisalam Jak macie jakies pytania, to pytac od razu!! A ja bede sie zadomawiac
|
|
|
|
#4472 |
|
Zakorzenienie
|
Standardowe pytania to waga wzrost, wiek i stan cywilny
Wiec wiek już mamy to teraz reszta
|
#4473 |
|
Przyczajenie
|
Waga - 55kg, ale do wakacji bedzie mniej
Wzrost 163cm (chociaz wszystkim mowie, ze 165cm ) I oczywiscie panna Do tego singielka
|
|
|
|
#4474 |
|
BAN stały
|
nikuś
tak mnie właśnie boli jak zjem coś smażonego,lbo ostrego ... czsami czuje pieczenie w żóładku,a czasmi mam tak jak tutaj ostatniO pisałam że boli mnie żółądek i czuje się tak jak bym miała zaraz wymiotować ![]() jejku przeraziłam się strasznie tym co teraz napisałaś że to takie grozne jest ...ja pewnie bym tak samo zachowywała się jak Twoja koleżanka nie dałabym sobie zrobić tego badania ... ;] |
|
|
|
#4475 |
|
BAN stały
|
Karo
witamy ;* chyba nie nie jesteś aż taka drobniutka ;] waga prawidłowa do wzrostu może jakieś foteczki wgrasz ? ![]() a dlaczego chesz schudnąć? chciałabym ważyć tyle cO ty ![]() przepraszam za post pod postem ;] |
|
|
|
#4476 |
|
Zadomowienie
|
anitka to nie jest aż takie straszne, sama choruje na wrzody od 4 lat i jakoś daje radę, na początek spróbuj brać Ranigast powinno pomóc, to lek bez recepty właśnie polecany przy wrzodach. Do tego lekkostrawna dieta, mało kawy, mało smażonego, mało surowych owoców ( chyba ze banany) i lekko czerstwe pieczywo.
|
|
|
|
#4477 |
|
Zakorzenienie
|
Karola w takim razie jesteś jedyna która chce schudnąć. Bo my tutaj wszystkie walczymy o dodatkowe kilogramy.
|
#4478 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja kocham jeść smażone wogóle to zle się odżywiam,pije mało wody,ostatniO dużo kawy,bo a nockach w pracy bym usnęła ... ale chyba czas to zmienić,dziekuje za pomoc lece za chwilke po ten ranigast ...
|
|
|
|
|
#4479 |
|
Zadomowienie
|
kawa to twój wróg... ja kochałam kawe.. sypaną mniam piłam dużo 7-8 kubków dziennie.. wiem zabójstwo
teraz pije 2-3 rozpuszczalne, resztę dopycham zbożówkami, to tylko namiastka ale zdrowa dla żołądka. Jesli musisz pic kawe, zawsze z mlekiem, ono troche neutralizuje jej zgubne skutki.. a z tym smażonym przystopuj z nim narazie a potem powoli do niego wracaj.. ja tez jadam smażonego kurczaczka i mase np pizzy i nic mi nie jest.. |
|
|
|
#4480 |
|
Przyczajenie
|
To ja wam oddam te moje kilka
Serio:P Bo ja chce schudnac tylko kilka... Mam drobna budowe, nosze rozmiar 36,czasami nawet 34, wiec ogolnie to jest ok, ale zalezy mi na wyszczupleniu nog:/ Zdjecia dolacze za jakis czas, bo planuje jakas fajna sesje z moja mlodsza siostra, to sie wam pochwale ![]() Wtedy same mnie zobaczycie i ocenicie... |
|
|
|
#4481 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro jesteś szczupła i masz rozmiar 34/36 to nie licz na to że wyszczuplą ci się nogi, tylko schudniesz cała i wtedy to będzie problem.
Boże jak można się odchudzać ! Ja chce te twoje kilka kilogramów !
|
#4482 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.kiedy planujesz zrobić ten test???Cytat:
Cytat:
55 kg i 153 to masz idealną wagę i na pewno nie jesteś chuda/bardzo szczupła jak my tutaj . My tu mamy problem jak przytyć, a nie jeszcze schudnąćCytat:
|
|
|
#4483 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
liczę na jakies zdjecia was imprey by zobaczyc ta chudzinke martunie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
> w sobote rano chce zrobic ![]()
|
|||
|
|
|
#4484 |
|
Przyczajenie
|
Och... bo ja mam poludniowe pochodzenie i mam taka budowe jak wszystkie Latynoski - w miare duze piersi, okragla pupa i masywne uda. Piersi i pupa sa idealne
ale uda hmm...:/ Tylko nie martwcie sie, ze mam zamiar sie glodzic, czy cos w tym stylu!! Po prostu chce w koncu zaczac sie zdrowo odzywiac i zapisalam sie od stycznia na aerobik Caly miesiac juz chodze i efekty w sylwetce juz widac Tylko na wadze nie bardzo...Wiecie co, moja starsza siostra tez miala kiedys straszne problemy z waga. Byla przerazliwie chuda i chudla coraz bardziej... W koncu mama zaciagnela ja na badania (bo oczywiscie mojej siostrze na poczatku to sie bardzo podobalo, ze chudla, a potem to juz nie widziala, jak bardzo:/) i okazalo sie, ze nalozyly jej sie 2 choroby - nadczynnosc tarczycy i refluks zoladka. Dlugo sie leczyla, ale teraz juz jest ok. Tylko czasami zoladek jej sie odzywa, ale to juz rzadko. No i dalej jest szczupla, ale juz nie wychudzona, jak byla kiedys... A wy sprawdzalyscie juz, czy powodem waszej niedowagi nie jest jakas choroba?? Wrzody zoladka tak samo powoduja szybkie chudniecie:/ |
|
|
|
#4485 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja 11 pazdziernika bede miec 19 milo mi
|
|
|
|
|
#4486 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
daj mi te 5kg albo i z 10, bede ci bardzo wdzieczna ![]()
|
|
|
|
|
#4487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4488 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
ja robiłam wieczorem, oba testy i się sprawdziły
![]() Karo ja choroby chyba nie mam, wszystkie badania mi zawsze ok, wychodziły, jedynie tarczycy nigdy nie badałam, a moja mama miała problemy z tarczycą, więc może i ja też mam . Jakie to badania sie robi na tarczyce, krew pobierają czy jakoś inaczej??Kuzynka też była zawsze taka chuda, dopiero ok. 2 lata temu odkryli, że ma problemy z tarczycą, zaczęli to leczyć i od razu przytyła i super teraz wygląda
|
|
#4490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bój się, teraz testy raczej się sprawdzają a czy Twój tż dotknął Cię mokrą ręką w "tych" miejscach, że tak się boisz?? Pamiętasz to dokładnie jak było?? I kiedy to było zaraz po okresie czy w czasie dni płodnych?? PS. dziękuję za pw, zapisałam sobie Twój numerek
|
|
|
#4492 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bylo to niby bezpiecznie, lecz boje sie czy tż czasem po tym jak doszedl czy czasami siebie, a potem mnie nie "dotknal" on mowi ze nie ma takiej opcji raczej, ze po tym jak dojdzie to mnie juz nie dotykal ale nie wiem; boje sie. Malo to jest przypadkow dziewic w ciazy
|
|
|
|
|
#4493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ZOBACZYSZ
|
|
|
#4494 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Ja Cię doskonale rozumiem, bo sama miesiąc temu przeżywałam podobną sytuację, też ubzdurałam sobie ciążę, zupełnie bezpodstawnie, takie schizy miałam, już płakałam po nocach i w ogóle kosmos taki
|
|
|
#4496 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rano na czczo ![]() Cytat:
Nie truje, nie truje, tylko rozmawia Niki nie próbuj nawet tak głupio myśleć, a co dopiero pisać Kacha nie zadręczaj się, niepokalane poczęcie w Twoim przypadku nie jest możliwe A tak na serio, to chłopak chyba wie co mówi, zaufaj mu, ale teścik zawsze możesz sobie zrobić, dla spokojności ![]() Edit: Ale wizaż muli....
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Kacha no oczywiście że wam zaprezentuje Martusie w całej okazałości
Jakże by mogło być inaczej Nie martw się na zapas co do ciąży. Virka w takim razie moje spalanie to Inter City
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz ktoś tu wyskoczy, że jego spalanie to LOT
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
a czy to badanie to nie jest czasem TSH (to co w ciąży robią??)
Cytat:
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak TSH
Cytat:
![]() Takie oczy zrobiłam jak przeczytałam te głupoty Jeszcze raz tak głupio napiszesz i ......nie wytrzymam i Ci nakopię na serio
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Dzieki

może jakieś foteczki wgrasz ? 

wogóle to zle się odżywiam,pije mało wody,ostatniO dużo kawy,bo a nockach w pracy bym usnęła ... 

test w sobote rano zrobie zeby byc pewniejsza
nie próbuj nawet tak głupio myśleć, a co dopiero pisać
oczy zrobiłam jak przeczytałam te głupoty