|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 | ||
Rzabbocop
|
Dot.: PoKaŻ bRzUcH!!!!!!!!!! :D II
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a z ta wytrwaloscia to wiadomo - jest najtrudniej ![]() ale dam rade ![]() ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#393 |
Raczkowanie
|
Dziewczyna ma rację - ten brzuch to TRAGEDIA.
Jest okropnie wychudzony! Brak biustu - podejrzewam,że przez diety cudy. Niedługo po tych pięknych włosach też nie będzie śladu. Nie powinnam krytykować, bo parę lat temu wyglądałam tak samo i też SKÓRĘ nazywałam tłuszczem, ale jakoś powstrzymać się nie mogę. W sumie trzeba się uczyć na błędach, ale czy koniecznie na swoich...? Kiedyś też mało jadłam, bo już po szklance wody mój brzuch przypominał balon (a przynajmniej wtedy tak mi się wydawało). Teraz wiem jaka głupiutka byłam i jak wiele straciłam. I nie zamierzam zmarnować następnej chwili życia na dążenie do niedoścignionego ideału jakim dla niektórych jest wieszak. Może lepiej byłoby skupić się na tym, co wartościowe i czerpać z życia to, co najlepsze? Takie carpe diem, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Młodość przeminie, a chyba nie chcesz wspominać jej jako ciągłej udręki - bo 1 cm za dużo w talii i o jeden ziemniak za dużo na talerzu. A jeżeli nie umiesz sobie tego sama wytłumaczyć to do psychologa marsz! Ufff. Dziękuję za uwagę. ![]()
#394 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja niedługo wstawię nowe fotki mojego brzucha, teraz jak zaczęłam więcej jeść wygląda o wiele lepiej ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
#395 |
Rozeznanie
|
Aralka...brak słów...napisz ile masz lat...cos mi sie wydae ze jesteś jeszcze baaardzo młodziutka...wszystkie kosci masz na wieszku, a dalej twierzdzisz ze masz tłuszcz na brzuchu...
![]() ![]() Moze naprawde powinnaś skorzystać z porady jakiegoś psychologa, bo ty mozesz miec poczatki anoreksji...nie pisze tego zlośliwie, a raczej jako przestroge. Ja jestem 2,5 miesiaca po porodzie, i brzuch , uda i biodra mam mega wielkie. musze bzrzucić 15 kg, zeby dojsc do swojej wagi sprzed ciąży. Mam 169 cm , wczesniej ważyłam 58 kg i wcale nie byłam gruba, byłam szczupła. Teraz waże 73 kg, waga stoi w miejscu od miesiaca, i poprostu szlag mnie trafia jak czytam takie wypowiedzi jak twoje ![]()
Nie bój się zrobić wielkiego kroku... nie pokonasz przepaści dwoma małymi... David Lloyd George Patryk urodził się 11.11.2007 r. ![]() ![]() ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200711111762.png |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Konto usunięte
|
Od kiedy wklęsły brzuch to definicja sex appealu? Zawsze słyszałam, że chodzi o płaski...
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
O mamo! To może ja lepiej swojego nie pokazuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Zadomowienie
|
A ja za rada wizazanek uchodowalam sobie cos, zeby brzuch nie byl taki wklesly, i teraz cwicze go i mecze zeby jakos wygladal
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
No dobra zaczynam ćwiczyć znowu :/ Znalazłam moje starsze fotki brzuszka i widzę,że mięśnie mi w sporej części 'wsiąkły' Na I-szej focie brzuch 'pewien czas temu' na pozostałych dziś [co prawda po sporym śniadaniu,ale i tak chozi o mięśnie :P]
A co najciekawsze -obwód w pasie się nie zmienił-56/57 cm |
![]() ![]() |
![]() |
#402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie Twoj brzuszek bardzo podoba ![]()
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
ale własnie o to chodzi,ze 'przed' był lepszy :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
ja na Twoim miejscu popracowalabym juz tylko nad wyrzezbieniem go sobie,bo teraz i tak jest bardzo ladny
![]()
#405 |
... choć nie Westwood
|
evaniqa, ja bym chciała jeszcze "wrócić" do Twojego brzucha! W wątku było i jest mnóstwo pięknych brzuszków, ale żadne zdjęcia nie zrobiły na mnie wrażenia jak Twoje. Naprawdę, spektakularna zmiana. Bardzo motywujące
![]() ![]() A Ty Aralko, jesteś na najlepszej drodze no anoreksji. Masz chudy brzuch, wręcz WYCHUDZONY i nie masz wcięcia w talii choć twierdzisz, że masz. jeśli chcesz wyglądac kobieco i ATRAKCYJNIE to zacznij jeść- jedyne wyjście dla Ciebie ![]() Życzę powodzenia (i rozumu)
![]() |
#406 |
Rozeznanie
|
bo tu nie chodzi o wklęsłość-ma być płaski, takie ma być wyrażnie zaznaczona.Jednak tak naprawdę ta płaskość polega też na nie posiadaniu tłuszczu z tyłu, na plecach, szczególnie w dolnej partii. Bo nawet ktos z dużą nadwagą może mieć płaski brzuch, jeśli go cwiczy. I ten brzuch jest płaski, ale nie jest ładny, A fuj
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Hisoka, masz śliczny brzuszek ^^
Co do wklęsłego, źle się może wyraziłam, chodziło mi oczywiście o płaski, a nie o oponki. http://img232.imageshack.us/img232/2939/dscn9008wa7.jpg Nadal uważacie, że nie mam wcięcia w talii? O_O |
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakies tam wciecie masz,ale brzuszek i tak masz straszliwie chudy. ![]()
![]() |
#410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Hisoka, masz booski brzusio
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aralka-na tym nowym zdjęciu brzuch wygląda dużo lepiej . I tak jesteś chudziutka,ale nie widać 'kaloryfera' żeber i widać jakieś tam wcięcie. Teraz spójrz-dziewczyny [szczególnie młode] chcą wyglądać jak która z pań na pierwszych 2 fotkach. Głupie, wygórowane cele 'wciągają je i nawet nie zauważają jak zaczynają wyglądać tak jak ktoś z dalszych zdjęć-sama powiedz-co jest ładne? Płaski czy wklęsły brzuch? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Nie, no to sie źle wypowiedziałam, ja preferuję płaski brzuch, nie tak chamsko wklęsły ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Hisoka nie strasz takimi fotkami!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
właśnie o przestrogę chodziło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Raczkowanie
|
Zaraz pójdę zrobić a6w, widząc efekty evaniqa wzięłam sie ostro do pracy. Dziś zakończę swój 4 dzień robienia 8abs i a6w
![]() ![]() ![]()
![]() |
#418 |
Zadomowienie
|
A mi sie tam podoba 4 i 5 zdjecie wstawione przez Hisokę, a pierwsze dwa nie... Moze dlatego ze w sumie ani taka figura jak na 3 zdjeciu ani jak tych na poczatku mi nie odpowiada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 razy sprawdzalam wracajac na poprzednia strone,zeby sie upewnic,ze o te kosciotrupy Ci chodzi. Fakt faktem gusta ludzkie nie podlegaja zadnej dyskusji,ale przeciez to co jest na tych zdjeciach to jest choroba ... czyli jednym slowem mowiac odpowiadaja Ci gosci,a normalne kobiece cialo nie .... no comment ![]()
![]() |
#420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.