Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze mamy'' - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-25, 21:44   #4921
EmRzet
Rozeznanie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez Betameta Pokaż wiadomość
Czy któraś też czuje taki nacisk pod biustem bardzo bolesny? Często wieczorem, chociaż także za dnia.

Ja czuję ale tylko z jednej strony nie mam pojęcia z czego to może wynikac

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
EmRzet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 21:45   #4922
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Napisane przez Kasmaris Pokaż wiadomość
My do tego wózka własnie dokupiliśmy jeszcze fotelik recaro - bardzo polecam, zamontowalismy na probe w aucie i wszystko z nim w porzadku a co najważniejsze słyszałam, że to teraz jeden z najbezpieczniejszych fotelików!

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Dziękuję, a prababcia ma gust, nie ma co
Ok doczytalam my tez chcieliśmy recaro ale ktoś tu pisał na forum ze pozycja w nim dla dziecka nie jest korzystna.
Dostaliscie adaptery do tego recaro ?

Edytowane przez Listopadowaa
Czas edycji: 2016-08-25 o 21:46
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 21:45   #4923
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zingi Pokaż wiadomość
Annulka, zerknij tu, to moje nieustające źródło inspiracji i zaśliniania się http://www.mojewypieki.com/
Polecam muffinki z gruszkami i imbirem, jedne z moich ulubionych: http://www.mojewypieki.com/przepis/m...kami-i-imbirem

Słuchajcie, jestem po trzecich prenatalnych...(28 tc +5 dni)
Młody, licząc z nóżkami, ma 48 cm długości i waży 1.5 kg ! Pani dr robiąca usg spytała, na jaki rozmiar ciuszki kupowałam
Wszystko jest ok, super hiper w porządeczku, uff

Przy okazji polecam gorąco przychodnię Genom w Rudzie Śląskiej-świetny sprzęt, przemiła obsługa i bardzo kompetentni lekarze. I to wszystko NFZ, niesamowite

No to bodziaki i pajacyki na 50 cm to mogę spokojnie już na olx srzucać
Kolejny wielki mały człowiek 😜 Gratki!

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 21:47   #4924
Listopadowaa
Zakorzenienie

Zingi ale twój dzieci duży ! Gratuluję !
Stary 2016-08-25, 21:50   #4925
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Czy któraś też czuje taki nacisk pod biustem bardzo bolesny? Często wieczorem, chociaż także za dnia.
Nacisku nie czuję, ale jak leżę na boku to czuję pieczenie pod piersiami.

Dziś ból pośladka i naddupia znowu dał o sobie znać, choć znacznie słabiej niż w niedziele. Przynajmniej chodzić mogłam, ale znowu jak staruszka. W poniedziałek zapytam gina jakie ma na to rady.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 21:55   #4926
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez desire87 Pokaż wiadomość
piąteczka, mam taki sam

to ja ale jeszcze nie kupiłam

Załapałam doła bo właśnie dzwonił tż że mu prawko zabrali na 3 msce (przekroczenie prędkości w zabudowanym)
a mieliśmy jechać autem na wakacje w przyszłym tygodniu... do tego on bardzo dużo jeździ w pracy.. na i z porodówki to się chyba sama zawiozę :/ ehhh o mandacie nawet nie wspominam
Współczuję komplikacji
Szczerze powiedziawszy, jak mój Tż dostał gigantyczny mandat i dość dużo punktów za przekroczenie prędkości i rozmowę przez tel, w zasadzie się ucieszyłam, bo to odniosło jakiś skutek, trochę się opamiętał. Niewiele brakowało a też straciłby prawko na te 3 miesiace.

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
Wróciłam :-D moja gwiazda waży 1410 mierzy 25 cm wszystko jest książkowe i mam nie wymyślać żadnych dolegliwości, mam rodzic zgodnie z terminem SN więc od września idę do szkoły rodzenia.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Jadę do babci na weekend i na pierogi :-D

Gratki!

Cytat:
Napisane przez aleksandramaj Pokaż wiadomość
Ja w Pl 3 kg przytyłam, jak Ty to zrobiłaś z 300g?
Chyba Jasper przejął większość kalorii
Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Ja dzis sobie poduszke pod posladki wcisnelam, liczylam na cud i obrot, a tylko plecy mnie rozbolaly. Moze jakos zle to zrobilam. Bede nadal probowac
U mnie to samo, podłożyłam raz i więcej tego nie zrobię
Cytat:
Oszczędzaj się matka!

Mam ochotę na kanapkę z jajem na twardo, ale nie mam pomysłu na dodatki. Przyszedł mi do glowy tylko szczypiorek, ale niestety nie mam. Jak żyć??
Do jajek to tylko majonez i szczypiorek

Cytat:
Annulka, zerknij tu, to moje nieustające źródło inspiracji i zaśliniania się http://www.mojewypieki.com/
Polecam muffinki z gruszkami i imbirem, jedne z moich ulubionych: http://www.mojewypieki.com/przepis/m...kami-i-imbirem

Młody, licząc z nóżkami, ma 48 cm długości i waży 1.5 kg ! Pani dr robiąca usg spytała, na jaki rozmiar ciuszki kupowałam

Przy okazji polecam gorąco przychodnię Genom w Rudzie Śląskiej-świetny sprzęt, przemiła obsługa i bardzo kompetentni lekarze. I to wszystko NFZ, niesamowite

Gratulacje!

Cytat:
Im prościej tym lepiej

Ja niestety nie pomogę, nigdy nispy nie zażywałam.

Za to dziś kupiłam magnez, jedyne 21 euro za 30 tabletek.. jak żyć 2.
Strasznie drogi...

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Niech mnie ktoś dobije.. Musze rano wcześniej wstałem i przygotować urodzinowe śniadanie dla całej grupy !

Ty trochę przystopuj kobito
Pytałaś wcześniej o nospę, na dobę max 8 tabletek zwykłej lub 4 forte.

Stary 2016-08-25, 22:01   #4927
doooti
Zadomowienie

Cytat:

łooo kobieto, idziesz na rekord w wątku :P

Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Sorry kochana ;-) dzisiaj nic nie jadłam więc smaka nie narobie ;-)

Kłótnia z Tż zaliczona ale co tam. Wyprawki dalej nie szykuje. Powiedział że zwariowalam że wszystko chce mieć na już.
No to proszę. Sam zrobi zakupy w listopadzie. Palcem nie kiwne.

Do tego Tapatalk mnie wku... Zawsze jak pojawiały się powiadomienia to wrzucał mnie tam gdzie czytałam ostatnio. A teraz mnie przerzuca do ostatniego wpisu....

Humor mam taki że bez kija nie podchodź.
daj mu listę i powiedz aby już sam zaczął jeździć bo robisz się coraz słabsza :P weź trochę posymuluj wieczorami jaka to jesteś zmęczona etc. Zacznij oczywiście przy tej liście mówić, ze co do pieluszek to by się przydały tetrowe, ale może bambusowe, ale niech zapyta o muślinowe i flanelowe to może jak tak zaczniesz mu gmatwać w głowie to zorientuje się że będzie w ciemnej d... jak sam z tym zostanie

A co do Tapatalk to też tak mam.. na dodatek zawsze ładnie wchodziły mi wszystkie foty.. Wy mówiłyście że je zawsze widzicie a teraz czy to obrazek bym chciała wstawić czy załącznik to cały czas mam Houston mamy problem.. a ja raczej na telefonie non stop wiszę więc potem i nie widzę Waszych fotek i sama też nie mogę wstawić

Cytat:
Hej Dziewczyny, melduje się, że mamy się dobrze, zarówno rodzice jak i córa, śledzę Was w miarę na bieżąco, ale rzeczywiście mało się ostatnio udzielałam, problemy osobiste i trochę się zrobiłam mało towarzyska...najważniejsz e jednak, że z Małą wszystko w porządku i to też sobie powtarzam już potwierdzone, że dziewucha, imię już zaklepane - Agatka - jak się Wam podoba? pozdrawiam Was gorąco!
Agatka U mnie nadal albo Julka albo Agatka więc może nasze Agatki się spotkają, a jak nie to inne Julki się spotkają też na wątku cieszę się że wszystko ok
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-08-25, 22:25   #4928
ma_i
Zadomowienie

Cytat:
Pochwalę się Wam od razu wózkiem, który w tym tygodniu odebraliśmy (czekaliśmy na niego jakiś miesiąc). Z tego co pamiętam to któraś z Was zastanawiała się właśnie nad Anex Sport'em, my właśnie taki wybraliśmy, co prawda rzetelną opinię będzie można mu wystawić po jakimś czasie użytkowania, ale już mogę potwierdzić, że prezentuje się świetnie, ma rewelacyjne amortyzatory i nie możemy się doczekać pierwszego spaceru!
Super bryka!

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Dzisiaj na SR zwiedziliśmy porodówkę. Jest jeden pokoik 1-osobowy, z fajnym łóżkiem i kabiną z hydromasażem. Ponoć nie można go rezerwować, tylko komu się trafi to ma szczęście. Obok jest sala przedporodowa z 3 łóżkami, a obok sala porodowa też z 3 fotelami porodowymi, oddzielonymi ściankami, ale w zasadzie to jedna sala. Może być dziwnie jęczeć razem z jakąś inną laską za przepierzeniem. Chyba że wtedy to jest już wszystko jedno 😉 położona opowiedziała gdzie co się robi, jakie są gadżety do dyspozycji itp. Wycieczka spoko, tylko coraz bardziej dociera do świadomości nieuniknione...
Potem przyszła laska z banku komórek macierzystych i zachwala swoją firmę. Sama nie wiem co o tym myśleć.
Po SR poszliśmy jeszcze na kolację, bo wczoraj tż miał urodziny, ale jakoś nie złożyło się wczoraj żeby świętować 😒 za to dzisiaj nadrobiliśmy zaległości 😊

Stary 2016-08-25, 22:56   #4929
Kasmaris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość

Agatka U mnie nadal albo Julka albo Agatka więc może nasze Agatki się spotkają, a jak nie to inne Julki się spotkają też na wątku cieszę się że wszystko ok
U nas Julka była na 2 miejscu, też się długo wahaliśmy, ale w końcu stwierdziliśmy ze Agatka trochę bardziej oryginalnie pewnie jeżeli przydarzy się nam kiedyś druga córa to będzie Julka Laura jest na trzecim miejscu

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
Ok doczytalam my tez chcieliśmy recaro ale ktoś tu pisał na forum ze pozycja w nim dla dziecka nie jest korzystna.
Dostaliscie adaptery do tego recaro ?
Tak, miały kosztować jakoś niedużo, ale w końcu przy odbiorze wózka i fotelika dali nam je za darmo.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
My go chcemy kupić szkoda ze zdjęcia nie widzę.... Jaki wybraliscie fotelik, ten z 3w 1 czy zupełnie inny ?
teraz ja doczytałam W ostatniej chwili zdecydowaliśmy sie na inny fotelik, niż ten w komplecie, bo ten z kompletu ma słabe opinie jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, a na tym nam zależało najbardziej. Gdzieś wyczytałam, że brakuje mu jednego z (nieobowiązkowych, ale jednak) atestów.
Kasmaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 23:08   #4930
Zingi
Raczkowanie

Cytat:
Zingi ale twój dzieci duży ! Gratuluję !
Cytat:
Napisane przez doooti Pokaż wiadomość

Mogę zwalić gabaryty na Tż nie dość, że ma 193 cm wzrostu, to urodzeniowo miał 63 cm
Stópka Młodego ma w tym momencie 6 cm! To tłumaczy uczucie w brzuszku na poziomie kolejki górskiej załadowanej bokserami

Agatka miała na imię moja wychowawczyni z liceum-cudowna babka, istna siekiera, ale absolutnie uczciwa, honorowa, wyrozumiała i kochana) więc mi to imię się bardzo dobrze kojarzy, tak sympatycznie i zadziornie
Zingi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-25, 23:10   #4931
kaga90
Zadomowienie

Masakra...tez macie teraz tak ze byście tylko spaly?

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Pochwalę się Wam od razu wózkiem, który w tym tygodniu odebraliśmy (czekaliśmy na niego jakiś miesiąc). Z tego co pamiętam to któraś z Was zastanawiała się właśnie nad Anex Sport'em, my właśnie taki wybraliśmy, co prawda rzetelną opinię będzie można mu wystawić po jakimś czasie użytkowania, ale już mogę potwierdzić, że prezentuje się świetnie, ma rewelacyjne amortyzatory i nie możemy się doczekać pierwszego spaceru!
Super! To jeden z moich typów

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-08-26, 05:37   #4932
pstryczek84
Zakorzenienie

Hej.
Dzis mam wizyte. Ciekawe ile mlody wazy i jak tetno?

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 06:05   #4933
Gosiurek
Wtajemniczenie

Cytat:
Czasami. Wydaje mi się że to z ucisku na przeponę. Ot, uroki III trymestru

Cytat:
Też to słyszałam i że Recaro jest świetny ale w wersjach dla starszych dzieci

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hej.
No to kciuki!

Jeszcze 8 godzin i weekend zaraz zacznę odliczać minuty
Gosiurek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 06:38   #4934
geosmina
Wtajemniczenie

Dzień dobry! Dziś dzień sprzątania 😕

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 06:43   #4935
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
U nas Julka była na 2 miejscu, też się długo wahaliśmy, ale w końcu stwierdziliśmy ze Agatka trochę bardziej oryginalnie pewnie jeżeli przydarzy się nam kiedyś druga córa to będzie Julka Laura jest na trzecim miejscu

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Tak, miały kosztować jakoś niedużo, ale w końcu przy odbiorze wózka i fotelika dali nam je za darmo.

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

teraz ja doczytałam W ostatniej chwili zdecydowaliśmy sie na inny fotelik, niż ten w komplecie, bo ten z kompletu ma słabe opinie jeżeli chodzi o bezpieczeństwo, a na tym nam zależało najbardziej. Gdzieś wyczytałam, że brakuje mu jednego z (nieobowiązkowych, ale jednak) atestów.
dlatego ja fotelik koniecznie osobno kupuje

---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

Kasmaris teraz dopiero widzę jaki kolor wozka wybralas, tez biorę go pod uwagę Ewentualnie szary, miętowy albo ten rudy z czarnym.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-26, 06:59   #4936
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Dzien dobry
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:08   #4937
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej.

A który tc?
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:18   #4938
desire87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Współczuję komplikacji
Szczerze powiedziawszy, jak mój Tż dostał gigantyczny mandat i dość dużo punktów za przekroczenie prędkości i rozmowę przez tel, w zasadzie się ucieszyłam, bo to odniosło jakiś skutek, trochę się opamiętał. Niewiele brakowało a też straciłby prawko na te 3 miesiace.
może też bym się ucieszyła gdyby nie było to w takim okropnym czasie no i ta praca jego gdzie musi trochę jeździć..
obawiam się, że mój tż tylko przez chwilę będzie się pilnował a później wróci do starych nawyków

biorę się za prasowanie póki jeszcze temperatura znośna!
desire87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:18   #4939
Anettt87
Zadomowienie

Dzień doberek, witam się znad płatków Lion z mlekiem

Cytat:
Napisane przez KarolinaNL Pokaż wiadomość
Chciałabym wiedzieć jak długo jeszcze. Na przyszła niedzielę tz skończy w sypialni panele a za dwa tygodnie przyjedzie mój brat pomoc malować. I jak pomaluja to zostaną nam meble i lampy do kupienia... Pewnie jeszcze cały wrzesień to wszystko potrwa, bo tz pracuje też w soboty.
Oj, wiem niestety jak remonty się ciągną, bo też niedawno przerabialiśmy to z TŻ. Ale z każdym dniem już bliżej niż dalej

Cytat:
Napisane przez patrycjazuzanna Pokaż wiadomość
Tak sobie myślę, że z maluszkiem chyba nie da się za długo siedzieć u rodziny? Bo jak w święta wpadają goście, to jest praktycznie siedzenie od południa do wieczora. Nie wyobrażam sobie posiadówy np z trzytygodniowym dzieckiem (mogę urodzić nawet 6 grudnia). Na wigilię podjedziemy do teściów, a do moich rodziców mielibyśmy 120km, nie wiem czy się zdecydujemy.
W sumie ciężko mi sobie na razie wyobrazić jak to w praktyce wygląda. U nas jest o tyle dobrze, że mamy od jednych do drugich rodziców jakieś 3 km, więc w razie czego można wpaść na trochę i się potem przemieścić szybko z powrotem. Zobaczymy, jak to będzie. Słabe mam doświadczenie z takimi maluszkami.

Cytat:
Załapałam doła bo właśnie dzwonił tż że mu prawko zabrali na 3 msce (przekroczenie prędkości w zabudowanym)
a mieliśmy jechać autem na wakacje w przyszłym tygodniu... do tego on bardzo dużo jeździ w pracy.. na i z porodówki to się chyba sama zawiozę :/ ehhh o mandacie nawet nie wspominam
Kurczę, nieciekawie. Jeśli jest jakaś możliwość odwołania to próbujcie. Swoją drogą ja muszę swojego przestrzec, niech uważa, bo ja jestem niejeżdżąca i dla nas taka sytuacja to by była, delikatnie mówiąc, katastrofa.
Może jeszcze się uda coś wskórać

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
Wróciłam :-D moja gwiazda waży 1410 mierzy 25 cm wszystko jest książkowe i mam nie wymyślać żadnych dolegliwości, mam rodzic zgodnie z terminem SN więc od września idę do szkoły rodzenia.
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
ile nospy dziennie mozna ??
Mi lekarz mówił, że max 6 zwykłych nosp.

Cytat:
Super!

Cytat:
Napisane przez kaga90 Pokaż wiadomość
Masakra...tez macie teraz tak ze byście tylko spaly?
Tak, szczególnie rano

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość
Piona, u mnie też!
Anettt87 jest teraz online Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:22   #4940
Zingi
Raczkowanie

Oświećcie nieoświeconą-skoro mój dzieć już teraz ma 48 cm, to za jaką długością wanienki się rozglądać? Mam do wzięcia tanio o dł 87 cm, wystarczy, czy szukać dłuższej?
Zingi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:25   #4941
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja czuję. Ni to ucisk, ni to skurcz. Nie trzyma długo i nie boli bardzo, ale takie wkurzające to jest.
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:28   #4942
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:
Oświećcie nieoświeconą-skoro mój dzieć już teraz ma 48 cm, to za jaką długością wanienki się rozglądać? Mam do wzięcia tanio o dł 87 cm, wystarczy, czy szukać dłuższej?
I tak większy niż 56-58 się pewnie nie urodzi bo podobniez jak gdzieś tam było dziecko 62 to byl już fenomen.

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Ja leżę z lodem na oku bo nadal spuchniete. Jak do jutra nie przejdzie to muszę iść do lekarza...
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:37   #4943
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Talking Dot.: Mamy listopadowe 2016 cz. VI - ''W trzeci trymestr wkraczamy, ale sily jeszcze

Cytat:
Hej.

Będzie idealne trzymam kciuki

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Dobry.
Witam się znad kawki i bułeczki z serkiem i miodziem. Trochę sobie odpocznę i zbieram się do pracy.
W poniedziałek rozpoczynam przymusowy macierzyński, ale i tak z 3 razy w tygodniu będę jeździła do pracy na 3-4h

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Wczoraj odebrałam badania, nic mi się nie polepszyło, ale przefaksowałam je gin i wg niej to sukces, że znów się nie pogorszyły, także tak trzymać, brawo ja

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Uprałam też pierwszą partię ciuszków, ale upierdliwe jest wieszanie tych malenstw

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-08-26, 07:45   #4944
Panna Izabela
Zakorzenienie

Niestety całe cytowanie mi usunęło. Ja już po glukozie, mogłam dodać cytrynę, zniwelowało paskudny zapach. Wypiłabym na raz ale się zakrztusiłam. Najgorzej jak skończyłam pić było, ale z cytryną duża różnica. Teraz mi tylko słabo a jeszcze 2h przede mną...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:48   #4945
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Niestety całe cytowanie mi usunęło. Ja już po glukozie, mogłam dodać cytrynę, zniwelowało paskudny zapach. Wypiłabym na raz ale się zakrztusiłam. Najgorzej jak skończyłam pić było, ale z cytryną duża różnica. Teraz mi tylko słabo a jeszcze 2h przede mną...

Dasz radę!
Stary 2016-08-26, 07:51   #4946
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Hej.

Kciuki!!

kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:51   #4947
magda17x
Zadomowienie

GG do magda17x

dzień dobry

Gratuluję dorodnych dzieciaczków i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty

u mnie wczoraj wszystko na wizycie idealnie, także jestem spokojna

włączyłam kolejne pranie, jeszcze dwa i powinnam z tym skończyć :P

"Miłość jest wtedy wielka, kiedy gra na wszystkich strunach serca"

magda17x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-26, 07:54   #4948
ma_i
Zadomowienie

Dzień dobry 😃
Cytat:
Hej.

Kciuki!
Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Mam podobne plany 😉

Cytat:
może też bym się ucieszyła gdyby nie było to w takim okropnym czasie no i ta praca jego gdzie musi trochę jeździć..
obawiam się, że mój tż tylko przez chwilę będzie się pilnował a później wróci do starych nawyków

Prasowanie też mam w planach 😉

Cytat:
Będzie idealne trzymam kciuki

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Dobry.
Witam się znad kawki i bułeczki z serkiem i miodziem. Trochę sobie odpocznę i zbieram się do pracy.
W poniedziałek rozpoczynam przymusowy macierzyński, ale i tak z 3 razy w tygodniu będę jeździła do pracy na 3-4h

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Wczoraj odebrałam badania, nic mi się nie polepszyło, ale przefaksowałam je gin i wg niej to sukces, że znów się nie pogorszyły, także tak trzymać, brawo ja

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Uprałam też pierwszą partię ciuszków, ale upierdliwe jest wieszanie tych malenstw
Dobrze że wyniki się nie pogorszyły.

Wieszanie ciuszków rzeczywiście jest wymagające, ja musiałam dokupić spinacz, bo mi nie starczało żeby powiesić cała suszarkę tych maleństw 😜 a jeszcze to potem wyprasować, to już w ogóle masakra 😁
Cytat:

Najgorsze za Tobą, wytrzymasz do końca!

Stary 2016-08-26, 07:55   #4949
patrycjazuzanna
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej.

Kciuki!

Cytat:

Wiesz, bez samochodu jak bez ręki... Gdyby mój stracił teraz prawo jazdy, bylibyśmy bardzo głęboko w dupie. Za przeproszeniem.
Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
I tak większy niż 56-58 się pewnie nie urodzi bo podobniez jak gdzieś tam było dziecko 62 to byl już fenomen.

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Ja leżę z lodem na oku bo nadal spuchniete. Jak do jutra nie przejdzie to muszę iść do lekarza...
W aptece można kupić ziele świetlika w torebkach ekspresowych, chłodne okłady mogą delikatnie załagodzić obrzęk.
Cytat:

Teraz już z górki, dasz radę!

Stary 2016-08-26, 08:02   #4950
paulinika
Zakorzenienie

Witam sie w 27-tyg Wedlug alplikacji to pierwszy tydzien III trymestru
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości