|
|
#3511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne Mamy 2007
Może marne pocieszenie, ale ja też wstawałam kilka razy. Karmiłam też 3 razy w nocy, oprócz tego Maja przekręca się na brzuch robi przy tym dużo hałasu (to akurat dobrze), więc muszę wstać i ją przekręcić na plecki, chwilę pilnować by przysnęła, bo znów by się przekręcała.
|
|
|
|
#3512 |
|
Rozeznanie
|
Olivierku nasz kochany słuchaj się zawsze mamy a na tatę wołaj siostry
Wiktoria myszeczko uśmiechaj się jak najczęściej i bądź grzeczna A co to za posiedzenia nocne? Podziwiam bo ja padam po karmieniu o 20, ale o 24 też wstawłam na dokarmianie mimo że o tej 20-tej dostała 60 ml modyfikowanego i poprawiła cycorem. Za nią trudno trafić czasem zje wieczorem cyca i śpi do 4-tej a czasem nawpycham w nią i takie i takie mleko i tak się obudzi po 3-4 godz. Uroki bycia mamą - niewyspanie! Miłego dnia nocne gaduły |
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że nam się oberwie
![]() A my już mamy leżaczek i już go skręciłam, Ola chwilę w nim posiedziała, po czym zaczęła strasznie marudzić - czas drzemki. Załatwiła 3 smoki pod rząd (jej ulubione zajęcie rzucić i udać, że nie wie o co chodzi) i już strasznie jej się chciało usnąć ze smokiem w buzi i ryk straszny. Na szczęście mam jeszcze jeden na czarną godzinę schowany. Jeden gdzieś tak rzuciła, że go teraz nie mogę znaleźć. Chciałam fotki wrzucić, ale nie chce mi załadować... |
|
|
|
#3514 |
|
Rozeznanie
|
Oli, Wikunia sto lat, zdrówka
Naskrobałyście bardzo dużo. Agatka miała problemy z zaśnięciem, do 22 co godzinę domagała sie jedzonka. Na szczęście następne karmienie zażyczyła sobie o 5 rano. Prawie noc przespana. Dziś coś źle się czuje. Ciągnę nosem, kicham,bolą mnie uszy. Chyba mnie przewiało. W totlotka niestety nie wygrałam, ach co za życie. My planujemy rodzeństwo (najlepiej chłopczyka) dla Pucki tak za 2-3 lata, ale zobaczymy jak się ułoży. Wiadomo plany swoje ,a życie swoje... Czasem przeraża mnie fakt, ze mogłabym zajść w ciażę juz teraz. Zabezpieczamy się, ale i tak się boję. Dziecko rok po roku to wysiłek ogromny. Fizyczny pół biedy, ale emocjonalny straszny. Motylek bodajże pisała o takim małżeństwie. Z drugiej strony człowiek (czytaj kobieta) wszystko udźwignie. Nasze mamy: dzieci rok po roku to w zasadzie była norma... Pucka zasnęła uciekam ogarnąć kuchnie, bo potem idziemy na spacerek. Miłego dnia do wieczora. |
|
|
|
#3515 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki macie internet i ile za niego placicie?- umowa mi sie konczy.......
|
#3516 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam przez kablówkę, a płacę 26zł.
|
|
|
|
#3517 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam stałe łącze, też płacę 26 zł. Dobrze, że mi przypomniałyście muszę zapłacić za neta.
|
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
to tylko ze mnie frajer za 49,99?
|
#3519 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6457520]maatra jakie mleko dajesz i ile razy dziennie
[/quote]2,3 razy dziennie SMA, to samo co Ty mialas.teraz robi codziennie kupki,a nie raz na tydz Cytat:
HENNA WAX- OSLABIONE LUB ZNISZCZONE WLOSY,PRZEZ TRWALA,ROZJASNIANIE,LUB FARBOWANIE. [1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6457596]Jak juz mamy taki sabat to stawiam Wam winko, bo za kilka godzin Oli skonczy 4 miesiace Oli wszystkiego naj naj naj i Tobie Wiki tez ![]() Simon pobil rekord.poszedl spac o 8:30 a wstal o 10:45 KOCHAM mleko modyfikowane :P 3 razy go dokarmialam,ale to chyba bardziej picie bylo (juz cycem) u nas piekne slonce,ale TZ juz do mnie dzwonil,zebym nie szla na spacer, bo jest bardzo zzzzzimno ;/ ostatnio wrocilam cala przemarznieta i przewiana,ledwo rekami ruszalam ![]() aha Simon tez smieje sie w glos, jak bylismy w ikei,wzielam go rece, jak juz pakowalismy towary, jego smiechom nie bylo konca.rozgladal sie z taka ciekawoscia i caly cZas chichral jednak to juz ciezki klocek na takie noszenie...
|
|
#3520 |
|
Zadomowienie
|
Oli i Wiki sto lat
Taki wiatr, że chciało mi parę razy niuńkę z wózeczkiem porwać-nie mogłąm utrzymać |
|
|
|
#3521 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja do niedawna też sporo płaciłam, ale potem mąż poszedł do tej całej kablówki i okazało się, że są super fajne promocje w pakietach i teraz płacimy tylko 26zł.
Cytat:
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Rozeznanie
|
witam moje kochane dziewuszki
wysylam zdjecia nadiny tak w skrocie co u mnie- dzisiaj zagescilam mojej mleko kaszka bananowa, myslalam, ze butelke zje to taki zarlok ze zjada po 200ml i jej malo jest, musze jej zaczac wreszcie podawac inne jedzonko. bylam u ortopedy, z bioderkami wszystko ok... ale nadula ma wiotkie stawy
|
|
|
|
#3523 |
|
Raczkowanie
|
Ale nas tu dziś dużo ![]() A mój wrzaskun dalej nie chce jesc. Pociumkał cyca 5 min. i śpi ![]() Rece mi juz opadają Ehhhhh
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że jesteś. Nadina super, a włoski jakie ma śliczne. A z tymi stawami, to co to znaczy? |
|
|
|
|
#3525 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niby te stawy to ma genetycznie, po mnie albo po jej ojcu... hmm.. trzeba z nia bardzo delikatnie sie obchodzic, tyle mi ortopeda powiedzial. jak bede teraz u pediatry to sie dokladnie wypytam. a co u twojej slicznej oluni? |
|
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olunia właśnie siedzi w swoim nowym leżaczku i patrzy na wirujący bęben pralki .A tak poza tym, to nie chce jeść marchewki, ani żadnej innej rzeczy co nie jest moim mlekiem. O już ni siedzi, bo się wystraszyła i zaczęła płakać
|
|
|
|
|
#3527 |
|
Wtajemniczenie
|
NO NIE -TYLE SIE NAPISAŁAM I WCIĘŁO MI POSTA
NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA OLIVIERKA I WIKUNI MY ZA INTERNET PŁACIMY 137 ZŁ ALE JEST SUPER BEZ LIMITU , STAŁE ŁACZE I JAKIS SUPER SZYBKI. A JA ODESZŁAM OD KOMPA PO 22 A WY TYLE NASKROBAŁYŚCIE !!!
|
#3528 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mamusine mleczko najlepsze nadia poki co lubi kaszke bananowa, za dwa dni dostanie sok jablkowy i zobaczymy.hie.. biedna olcia, nadula sie ostatnio balonow wystraszyla ![]() a teraz cofne sie i poogladam sobie zdj olci |
|
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już debiut kaszkowobananowy był i czytam że smakował... ja jeszcze czekam wg zaleceń lekarza... w weekend zaczynamy z marfefką ![]() Ivy Ola już nie siedzi przed pralką i zaczeła płakac, bo pewnie jej się w główce zakręciło całuski dla ślicznej Olci
|
|
#3530 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to trzymam kciuki za marchewke ...podajesz jeszcze mleko 1 bo nie wiem czy ci wysylac, ja podaje juz 2![]() poison malo zdjec ale olcia przesliczna![]() a jak z zabkami u was? |
|
|
|
|
#3531 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
balonów ![]() Cytat:
![]() Wybrakowany egzemplarz mi się trafił, czy co? Ciekawe czy go jeszcze gwarancja obejmuje? O w końcu mi zdjęcia załadowało
|
||
|
|
|
#3532 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak balonow sie wytraszyla,bo mojej siory corcia rzucila 6 balonow do gory a tak w ryk ![]() haaaaaaa cudne zdjecia
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivy Olcia jak księżniczka w swym nowym tronie, ale ostatnie zdjęcie " akuku" najbardziej mi się podoba...
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
To akuku, to wyszło tak, bo ostatnio Olcia lubi leżeć na brzuszku w łóżeczku, a zadziera tak wysoko głowę, bo chce mnie dobrze widzieć.
|
|
|
|
#3535 |
|
Zakorzenienie
|
padam na twarz cala chalupa posprzatana
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia skoro Ci tak dobrze idzie, to ja zapraszam do siebie
|
|
|
|
#3537 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie sie nic nie chce- no poza spaniem ale z tym to muszę poczekać na tz jak zajmie sie mała to moze ja się zdrzemne.
w domku nie jest tak źle bo jedno pranie zrobione. a muszę iść jeszcze po shorme bo tż się zachciałao na obiad.
|
#3538 |
|
Zakorzenienie
|
Ivy ty sadystko, skoro pisze, że pada na twarz to na nosie musiałaby przyjechać, a to niełatwe ![]() Tak na serio to Sylwunia, łączę się w bólu, u mnie też po mega sprzątanku, a ja brak sił, ale za to satysfakcja jest jak patrzę na komody bez cienia kurzu
|
#3539 |
|
Zadomowienie
|
mnie jutro czeka sprzątanie, dziś mi się nie chciało.
Szykuje się do koleżanki, w końcu się trochę podmaluję, jak siedzę w domu to mi się nie chce. Oby Maja była grzeczna i nie marudziła, bo będziemy szybko uciekać do domu. |
|
|
|
#3540 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam tak: jesteście #@$%^&(*%^&$$#^*&^(*&% !!!
Jak można przez jeden wieczór tyle napisać? Przez Was nie zdążę się umalować i wystraszę lekarza! ![]() Cytat:
. Zdrówka Ci życzę!Ja też myję codziennie rano, bo mi się później kręci każdy włos w inną stronę. Od jakiegoś czasu wstawiam Jasia na leżaczku do łazienki, a sama pod prysznic. Bardzo grzecznie siedzi w swoim leżaczku, bawi się maskotkami, widocznie szum wody działa na niego kojąco .Cytat:
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;6457155]A to moj dzisiejszy misiek [/QUOTE]Śliczny misio! Pięknie prezentuje się w puchatym kombinezonie Cytat:
Mąż mówi, że samo przyjdzie . W końcu my też nie byliśmy jedynakami i nie czujemy się mniej lub bardziej kochani niż nasze rodzeństwo.A Henna Treatment Wax też używałam, byłam zadowolona. Miałam wersję do włosów ciemnych. Polecam Wam też inną, świetną odżywkę, używam jej od czasu do czasu, a teraz stosuję wraz z szamponem Dermena. Rigenol, Framesi: - http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5782 - http://www.allegro.pl/search.php?str...1436&country=1 Cytat:
.Mam nadzieję, że czujecie się już wystarczająco ubite. Ola dumnie się rozpiera w swoim nowym fotelu .* * * Serdeczności dla dzisiejszych Jubilatów: Wiktorii i Oliviera! * * * My za godzinę jedziemy do lekarza z wynikami morfologii Jaśka, a później na kolację do znajomych. Jutro wybieramy się na poszukiwania (kolejne) stołu i dywanu. Miłego popołudnia!
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

[/quote]

tak w skrocie co u mnie- dzisiaj zagescilam mojej mleko kaszka bananowa, myslalam, ze butelke zje

Ehhhhh
całuski dla ślicznej Olci
ale olcia przesliczna
Przez Was nie zdążę się umalować i wystraszę lekarza!