|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na dzieci grudniowe czekamy, drożdżówką się zajadamy 2016 - III część
Cytat:
Cytat:
Ja pieklam w 180 dobre 50m bo jak wyjęłam po 40 to patyczek byl wilgotny. Cytat:
Jedna dziewczyna na szkole rodzenia to miala brzuch zelowany z 10 min bo nie mogli znalezc ![]() Dzis na obiad robie kurczaka w porach i wioze go do nowego mieszkania bo mi tz z bratem meble kuchenne skrecaja, to pojedza ![]() A moze dadza mi cos porobic... :/
|
|
|
#332 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy mogę się przyłączyć? Pisałam troszkę na początku, ale potem praca mnie pochłonęła i tylko podczytywałam. Znam Was zatem chociaż Wy mnie nie
teraz jestem na L4, wolnego czasu więcej, więc postanowiłam się uaktywnić. Mam nadzieję, że mnie jeszcze przyjmiecie ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Siedzę na badaniu krzywej. Myślałam, że to gorsze będzie Córunia teraz szaleje po takiej dawce cukru---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- O jasna dupa jak się dziecko drze przy kłuciu, normalnie w jakąs traumę wpadło. Aż ucho sobie przytkałam ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Odnośnie bloga srokao wlaśnie testuje od wczoraj polecany przez nia olej z Alepia. Mam też odżywkę do włosów i jutro będę próbować. Ten olej cudownie pachnie. Miałam go użyć tylko na noc ale pokusilam się też na dzień bo buzia się tak nie świeci po nim. Zamówiłam też ręcznie robione mydełka z koziego mleka i z Weleda krem na dzień i szampon z owsa ![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Pani się pyta: jak się Pani czuje po tej glukozie? Ja: bardzo dobrze! P: Oooo Pani chyba lubie słodycze? Ja: ehem ![]() ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Jedna Pani w ciąży wygląda jak sobie pileczkę schowała pod bluzkę Uroczo wyglada heh
|
||
|
|
|
#334 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie kojarzeciebie z poczatku watku ale jeszcze nie jest za późno zeby sie przylaczyc ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
Chyba, że jesteś z okolic Bielska to polecam sklep Blanca Baby ![]() ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#336 | |
|
Wtajemniczenie
|
To od razu pokażę Wam co dziś nakupowałam w Lidlu.
![]() U mnie był szał Moja mama kupiła jeszcze komplet pościeli w gwiazdki i sweterek. Ciuszki są z fajnej bawełny, ale wydaje mi się, że wypadają duże. No nic, lepiej za duże niż za małe ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
cudne
ja prosiłam mame ze jak bedzie w lidlu niech coś kupi ale wątpie ![]() byłam na budowie zrobiłam fotki, wrociłam i się muszę polożyć bo osłabiło mnie... łóżeczko maluje w tyg. tata mi pomoże i będzie chłodniej.. mama stwierdziła tata 3 razy machnie i będzie
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#339 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jak go juz znajda to tętno ma wzorowe ![]() Cytat:
zawsze mu tez moje rzeczy podrzucam do prasowania ![]() Cytat:
![]() Mam plan sie dzis troche poopalać , ciekawe co mi z tego wyjdzie |
|||
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 9 pieluch tetrowych, 3 muslinowe, dwie bambusowe i jedna wielka bambusowa 120x120
|
|
|
|
#341 | ||
|
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
Cytat:
Ja mojej nawet o to nie prosze bo "babcia wariatka kupi wszystko" a tyle juz mam ze juz niepotrzebne. Poza tym w moim ulubionym lumpku maja w przyszłym tyg wielka dostawęCytat:
Ja mam chyba z 15 tetrowych w rożne śliczne wzorki , 6 flanelowych i chciałabym bambusowa ale nie moge sie zdecydować gdzie kupic Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-08-27 o 10:48 |
||
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i raczej nie kupię pieluch flanelowych
|
|
|
|
#343 |
|
Zadomowienie
|
Mamusie grudniowe w dalszym ciągu odlotowe ;) 2016
.
Edytowane przez mademoiselle_m Czas edycji: 2016-08-27 o 10:48 |
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Bobini
Ależ macie tempo My dziś bawimy na weselu, ale mała zaczęła imprezę już od 6 rano Jak będzie tak robić w trakcie wesela to bedzie ubaw, bo wtedy mój brzuch wygląda jakby był w nim obcy i probówał się wydostać Także życzę wszystkim udanego weekendu, bez zgag, boleści i z dużą ilością ciastków
|
|
#346 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, zerknijcie do Lidla jak macie okazję
Ja już ciuszków nie kupuję Pieluch kupiłam 25 sztuk. Teraz widzę, że za dużo? Kurcze nie mam wyczucia z maluszkowym rzeczami Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://m.aliexpress.com/item/326197...ilesitedetail& ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
Rajstopki z lidla maja 98% bawekny i 2 % elastanu.
|
|
|
|
#349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#350 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jestem po 30 i to moje pierwsze dziecko Staraliśmy się z TŻ pół roku.Najprawdopodobniej będzie dziewczynka Termin porodu mam wg USG na Wigilię ![]() Jestem aktualnie na L4 z powodu krotkiej szyjki i twardnienia brzucha ![]() Idę do kontroli na początku września i wtedy zobaczymy czy jeszcze wrócę do pracy czy już do końca zwolnienie. Ale dziś upał ![]() Leżę sobie na ogródku i popijam lemoniadę Witam Was wszystkie jeszcze raz Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja sie witam w 26t. Jeszcze tydzien i zaczynam 7 miesiac o mamo
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#353 | |||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natury nie oszukany Wracam do nadrabiania zaległości Wczoraj padlam w pewnym momencie Byłam rano w lidlu Kupiłam tyle że mogę mieć już dużo dziecia Było dużo ludzi ale obrażeń na ciele nie stwierdziłam 😑 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Jem zero mięsa Nawet kfc odpadło Tż przywiózł do domu i nawet nie spojrzałam Koniec naszej big love 🙈 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
Damy radę schudnąć wszystkie Jak nie to się pochlastam tymi nowymi ubraniami Które kupiłam w zarze w swoim normalnym rozmiarze No ale musiałam...musiałam kupić bo są boskie i za 29 zł za szt No to miałam nie brać?🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
Mam takich chyba ze 3 szt w spadku Nie wiem czy to bardzo się przydaje 🤔 Monitora nie kupuje Za dużo stresu by mnie kosztował Gdyby się przekrecila a on zaczął by wyc 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Cytat:
Wczoraj zapragnelam loda I wsunelam ukochanego kaktusy Dziś wsuwam niedojrzale kwaśne jabłka Każdy dzień, to inna czyli nowa ja 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
bo jak na razie to wiem że niepotrzebne Tylko jak to wygląda? 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Stare po domu Nowe w gości 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Nie mam rajstop dla Karola A on będzie niczym dziecko prlu w body i rajtach i pielusze biegać Moj oldskulowy chłopak 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
Jakoś o tym nie pomyślałam...😶 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
Mad a jak w pasie? Wąskie czy szerokie? Dziś w lidlu były śliczne Kupiłam 2 pary Ale zwracam do będą cisnąć chyba karola w pasie Swoją drogą szerokość pasa w rozm 62,64 i 80 jest taka sama Czyli nogi rosną ale brzuch już nie Ciekawa teoria 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
A te bambusy to on line czy u siebie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
Bambus Tetra Flanela Wtf? 🤔 Jakąś ściąga co do czego by się przydała laski dla zielonych głów stąd 😩 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
Moj pierwszy slawny zakup na rozm 80 😆 To chyba na lato jest bo ma krótkie nogawki i rękawki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
Żeby nie zalal materaca Na przewijak to chyba ręcznik starczy albo...gazeta 😁 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||||||||||||||
|
|
|
#354 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hej ![]() Nie wiem czy nadal po tych śliwkach, czy po czym, ale od samego ran boli mnie żołądek i jest mi niedobrze
|
|
#355 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Używam od lat dla siebie Kiedyś ciało aż mnie swedzialo Teraz mogę balsamu nie stosować Lubie bardzo ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
A wy od wczoraj drugie tyle naprodukowalyscie😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
A no i dowiedziałam się wczoraj od tż ciekawej informacji
Mówię mu, że chyba przejdę na dietę, bo tyle już przytyłam i nie chcę wyglądać jak tocząca sisię obok niego kuleczka i powiem Wam, że chyba po tym tekście tak żarłam te śliwki bez wyrzutów sumienia
|
#357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
On line też chyba bylo Bo taka info znalazłam na stronie Stacjonarnie jest jeszcze jakiś wybór czy nie ma po co jechać? KURDE trzeba by zacząć jakoś kontrolować te ilości Jak nie miałam nic to nic A teraz to😮 Osobowość impulsywna Mewkaa pracujemy nad sobą 😣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Motylek 😘 Muszę założyć tam konto i niech mnie spamuja Takimi info W końcu jestem matką To nie tylko nobilituje Ale i zobowiązuje 😎 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
Albo wymienić na coś innego? Nie martw się. Nauka w nas, a nie w las 😘 Ja też już zaczęłam kojarzyć rozmiary 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#358 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To nie polozylabym dupki Ale na pielusze czy reczniku 🤔 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
Dzięki za linka Ja sobie zapisałam 😊 Wszystkie linki zapisuje, niedługo zacznę się gubic w tym 😆 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

Jedna dziewczyna na szkole rodzenia to miala brzuch zelowany z 10 min bo nie mogli znalezc 

Córunia teraz szaleje po takiej dawce cukru

stąd ta cena 

są nawet takie małe 30cm za 7zł.
Młodemu też się nie podobało, że matka się wierci i oberwało mi się kopniakami do samego rana