|
|
#31 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks w trójkącie - wyrzuty sumienia
Cytat:
Cytat:
jeśli oceniają jej układy seksualne jako patologię, gdy do żadnej parafilii nie doszło, to są nie warci uwagi. [quote=Clevland] dobre studio nie zadowoli się świstkiem i rodzic musiałby być obecny. |
||
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=kahoko hino;64578091]i to są ludzie, z którymi nie warto wchodzić w związek. nie mam ochoty na zabawę w terapeutę zakompleksionego misiaczka.
jeśli uznają tylko seks z miłości, to się z autorką nie dogadają, bo ona ma inne podejście do życia - więc strata czasu. jeśli oceniają jej układy seksualne jako patologię, gdy do żadnej parafilii nie doszło, to są nie warci uwagi. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
i ani jednym ani drugim nie jestem zainteresowana. btw dopisanie kobiety do listy zdobyczy to też objaw kompleksów.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
), dla mnie seks to seks i niczego poza pożądaniem do niego nie trzeba. I nie mamy żadnych spin w związku z tym bo oboje będąc w związku chcemy być wierni. Do tego on ma nieznane przez Cleveland podejście pt. 'Moje zasady obowiązują tylko mnie'. Chce seksu z miłości to taki uprawia, nie zagląda innym do łóżek. Także do moich łóżek "z przeszłości".
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-08-27 o 14:48 |
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
zakładam ze jakby tam było ich 10 tez byś in dala.. alkohol to nie wymówka trzeba mieć granice teraz cierp :p
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#37 |
|
zuy mod
|
[1=9c7b885137e5ed850f86ce0 a9dd12dda548895b7_5ff7a0a ad4a4b;64639776]zakładam ze jakby tam było ich 10 tez byś in dala.. alkohol to nie wymówka trzeba mieć granice teraz cierp :p
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE] Choćby ich było 10 to co z tego, czemu trzeba mieć granice? I czemu akurat takie?
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
[1=9c7b885137e5ed850f86ce0 a9dd12dda548895b7_5ff7a0a ad4a4b;64639776]zakładam ze jakby tam było ich 10 tez byś in dala.. alkohol to nie wymówka trzeba mieć granice teraz cierp :p
Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE] A ja zakładam, że jakbyś dał 10 dziewczynom, to byłbyś z siebie dumny. A o kobiecie w trójkącie z dwoma facetami myślisz szmata. To jest średniowiecze. |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
To podwójne standardy.
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Ten wątek porusza problem złamania własnej moralności...
Dziewczyn zrobiła coś, pod namową chłopaka, trochę pod wpływem alkoholu... ale gdyby nikt na nią nie naciskał - nie zrobiłaby tego. I to właśnie jest opisywane w tym wątku przez Autorkę - ona nie uważa, aby postąpiła zgodnie ze swoją moralnością. Po części żałuje tego. Chciałaby nie mieć tego na koncie, aby nie musieć opowiadać partnerowi, lu wymigiwać się gdyby kiedyś żartowali czy rozmawiali o trójkątach itp wymieniali się poglądami. Ludzie czy tak ciężko to zrozumieć? Co do Autorki - jeśli sądzisz, że niekorzystnie jest opowiadać swojemu przyszłemu mężczyźnie o tym - to nie opowiadaj i już. Zapomnij o tym co się stało i nie roztrząsaj tego. Wiele tez zależy od typu faceta jakiego szukasz. Być może trafisz na bardziej luźnego w kwestiach związku, seksu i on będzie miał gdzieś Twój trójkąt. Ale nie sądzę, byś takiego mężczyznę szukała. Z Twoich postów wynika, iż poszukujesz bardziej konserwatywnego, standardowego mężczyzny, więc takiemu po prostu nie mów. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz. |
|
|
|
|
#41 |
|
zuy mod
|
Ale stało się. Obrzydzenie do siebie jej nie pomoże.
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Podsumowując więc - każdy w życiu często niejednokrotnie zrobi jakąś głupotę. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stało się to się stało, więcej się to powtarzać nie musi.
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Autorka nie zrobiła nic złego, mam do niej pełny szacunek i akceptację. Z opisu wynika, że jej się podobało, ale po czasie ma wyrzuty sumienia. Moim zdaniem nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. To wielowiekowy patriarchat i ograniczanie kobiecej seksualności odpowiada za twoją częściową dezaprobatę. Patriarchat znika, mam nadzieję, że znikną u Ciebie negatywne emocje.
Jaka jest różnica, pomiędzy sytuacją, gdy dziewczyna idzie do klubu i ma ochotę kogoś bzyknąć bez uczuć i go bzyka, a sytuacją gdy idzie do klubu i ma ochotę kogoś bzyknąć i zaczyna ją podrywać dwóch chłopaków jednocześnie, tańczą we trójkę i kończą we trójkę w łóżku? Dla mnie w obu przypadkach dziewczyna dostaje satysfakcję [o ile kochankowie są dobrzy] i to jest najważniejsze w seksie. Orgazm mężczyzny w porównaniu z orgazmem kobiety to jest nic, podobnie jak z odczuwaniem seksu. Jedyna różnica w obu sytuacjach jest taka, że w przypadku seksu z dwoma mężczyznami kobieta otrzyma dużo większą przyjemność niż w seksie z jednym mężczyzną. Dwóch jest lepszych niż jeden. Jak oglądam film, na którym kobieta jest kochana przez dwóch mężczyzn, to najbardziej lubię patrzeć na jej twarz pełną ekstazy, często widać, że aktorka wcale nie udaje. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2016-08-27 o 16:56 |
|
|
|
|
#44 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
^^^ Przeczytaj post autorki.
|
|
|
|
|
#46 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, nie każdy zaakceptuje, że kochała się z dwoma mężczyznami naraz. Zauważ, że dla wielu ludzi jest to zdrada jednego, stałego partnera. Ja bym nie mogła być z człowiekiem, który kochał się z dwoma kobietami naraz. I gdybym się o czymś takim dowiedziała, to byłby to koniec związku. Ludzie są różni. Piszesz, jakby wszyscy mieli ten sam tok rozumowania co Ty, te same poglądy i podejście do seksu. Otrząśnij się. Trzeba wiedzieć, co komu mówić, trzeba też przewidywać skutki swoich działań. Są pewne rzeczy społecznie nieakceptowane, są też rzeczy, co do których każdy ma inne podejście. Jeden mężczyzna przełknie że kochała się z dwoma facetami, a drugi straci szacunek. Cóż, życie. Autorka musi się pogodzić z tym, że nie każdemu może powiedzieć o tym co zrobiła, bo każdy na to inaczej zareaguje. |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko rozchodzi się o to by znaleźć kogoś normalnego. Normalnego według naszych standardów. Nie mogłabyś byś z facetem co uprawiał seks z 2 kobieta bo....? Tzn chodzi i motyw ew zdrady czy zupełnie co innego?
|
|
|
#49 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
związek oparty na niedomówieniach, tajemnicach i kłamstwach ew. skutkiem jest tu jakaś choroba weneryczna. trójkąty są od wieków popularne i mają się dobrze. tylko część społeczeństwa ich nie akceptuje. no to niech celuje w tych, którzy nie oceniają po przeszłości seksualnej. |
||||
|
|
|
|
#50 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale masz rację, w sumie jej się podobało, więc może chodzi tylko o tę durną opinię społeczną, że kobieta to takich rzeczy robić nie może, nie nie nie, nie można się puszczać. i dziewczyna sobie myśli, że jej to obniżyło wartość. Przykre to bardzo, bo jak dla mnie to w ogóle tematu być nie powinno, przespała się z dwoma to się przespała, przespałaby się z czterema to by się przespała, po co sobie wrzucać cokolwiek.Ale cóż zrobić, gdy i na tym forum wizażanki często gęsto piszą o nieszanowaniu się, bo seks bez miłości, bo ff, bo trójkąt, bo seks na pierwszej randce, bo olaboga!!! spała z więcej niż 3 facetami w życiu!!1!!11
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
To jest właśnie zabawne, oskarżenia o jakieś nieszanowanie się. Te same dziewczyny nie powiedzą złego słowa o facecie zabawiającym się z dwoma kobietami. Facetowi wolno, im nie.
Wypowiedzi kobiet po seksie z kilkoma facetami, które ja czytałem, były takie. Każda pisała, że czuła, że wzrosła jej samoocena i była z siebie dumna. Bycie pożądaną przez wielu facetów, bycie w centrum ich uwagi, bycie ich władczynią same pozytywne atrakcje. Taki seks jest uzależniający, to są dosłownie godziny orgazmów. Nieszanowanie się?? To jest absurd. Kobieta uszanowała potrzebę swojej przyjemności. Edytowane przez bibi1234 Czas edycji: 2016-08-27 o 23:17 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. Szkoda, ze takie podejscie do kobieciej seksualnosci wsrod facetow i samych kobiet jest tak rzadkie...Ja niczego nie pragne bardziej niz rownouprawnienia i braku podwojnych standardow. Bibi1234 gdyby nie to, ze jestem w saczesliwym zwiazku zapytalabym czy sie ze mna umowisz
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2016-08-30 o 01:59 |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Przyczajenie
|
Widzę że strasznie różne wypowiedzi się pojawiają w tym temacie, aż założyłem konto by swoje zdanie dołożyć
![]() O trójkącie często się słyszy w żartach, zabawny temat z którego i ja czasami żartuje, ale będąc w tej kwestii poważnym, to u mnie z tym nie jest tak luźno jak u wielu się tu wypowiadających. Przykładowo, gdyby moja kobieta podsunęła mi propozycje seksu z nią i np jakąś inną kobietą, to musiałbym być naćpany, by się na to zgodzić + byłbym zły. Na szczęście zarówno ja jak i ona jesteśmy zgodni co do tego, że seks to tylko we dwoje Można mieć najróżniejsze fantazje, pomysły, może być dziko, ostro, ale wszystko chce robić tylko z jedną kobietą, i chce, by kobieta uważała tak samo, i nie potrzebowała do tego osób trzecich. Nie wiem czy to przez to, że jestem wrażliwą duszą, czy może to przez wychowanie, własny kodeks... po prostu nie mógłbym tego robić bez uczucia, pociąga mnie tylko i wyłącznie gorący seks we dwoje z miłości, i nawet nie chce myśleć o innych osobach uczestniczących w tej chwili bo osobiście uważam to za coś obrzydliwego. I ja, jako facet, mam prawo wybierać. Nie każda kobieta się zgodzi na trójkąt, ani też nie każda kobieta potrzebuje do seksu dwóch facetów, a dla mnie osobiście, to dosyć znacząca kwestia, i wbrew pozorom wiele ona mi mówi o tym, jak dziewczyna podchodzi do spraw związanych z seksem. Wiem, może to szokujące, a czytając niektóre tutejsze wypowiedzi - wręcz nie do uwierzenia, ale JA bardzo wyraźnie dostrzegam różnicę, pomiędzy kobietą która chce to robić jedynie ze swoim facetem, a kobietą która chce to robić z dwoma facetami lub więcej i jej się to podoba. Ja zdecydowanie wybieram tą, która tylko mnie będzie pożądała, i której ja będę w zupełności wystarczał. Jeżeli ktoś lubi trójkąty - OK, ale takie osoby lubiące trójkąty, nie powinny obrażać facetów, którzy by nie chciały dziewczyny, która w takich trójkątach była i jej się podobało. Nie każdy po prostu coś takiego toleruje, i ja np bym... no po prostu nie chciał takiej dziewczyny stąd zawsze byłem i obecnie też jestem z taką, która ma takie samo zdanie na ten temat jak ja. Bo nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, i tych co by nie chcieli - obrażać. Ktoś lubi trójkąty - niech szuka kogoś kto też to lubi, a oboje będą szczęśliwi. Ktoś lubi tylko we dwoje - niech szuka takiej osoby, i oboje też będą szczęśliwi. Każdy ma jakieś swoje fantazje, własny kodeks moralny. Ja wiem jaki jestem, i wiem też że jedna kobieta, pod warunkiem że lubiła by urozmaicenia, i co najważniejsze traktowała mnie czule i dobrze - starczyłaby mi nawet i na 1000 lat jeżeli tyle by można było żyć bez starości, i piszę to śmiertelnie poważnie. Dlatego nie do zaakceptowania są dla mnie trójkąty, czy inne dziwactwa i mam co do tego prawo Dziewczyny są różne, faceci są różni, obie płcie mają pełną paletę do wyboru, każdy wybiera to co najbardziej woli
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#56 | |
|
...
|
Cytat:
Poza tym, on twierdzi, że uznaje tlyko seks z miłości, więc szuka kobiety o podobnej moralności, zasadach i wartościach - czy jest w tym coś złego? on nie obraża kobiet, które jednak takie coś lubią. |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#58 | |
|
...
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
on tired little feet
|
pomijając że została namówiona do tego a nie sama wpadła na ten pomysł...
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie do tego. Czyli zakładasz, że jak wzięła udział w trójkącie będąc w związku z X to później będąc w związku z Y też będzie chciałą trójkąta? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

), dla mnie seks to seks i niczego poza pożądaniem do niego nie trzeba. I nie mamy żadnych spin w związku z tym bo oboje będąc w związku chcemy być wierni. Do tego on ma nieznane przez Cleveland podejście pt. 'Moje zasady obowiązują tylko mnie'. Chce seksu z miłości to taki uprawia, nie zagląda innym do łóżek. Także do moich łóżek "z przeszłości".

i dziewczyna sobie myśli, że jej to obniżyło wartość. Przykre to bardzo, bo jak dla mnie to w ogóle tematu być nie powinno, przespała się z dwoma to się przespała, przespałaby się z czterema to by się przespała, po co sobie wrzucać cokolwiek.