Seks w trójkącie - wyrzuty sumienia - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-08-25, 20:22   #31
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Seks w trójkącie - wyrzuty sumienia

Cytat:
Napisane przez Clevland Pokaż wiadomość
Są różni faceci, jedni bez problemu przyjmują przeszłość kobiety, inni mogą być zazdrośni np. o to że poprzednik miał większego.
i to są ludzie, z którymi nie warto wchodzić w związek. nie mam ochoty na zabawę w terapeutę zakompleksionego misiaczka.

Cytat:
Napisane przez Clevland
Są też tacy, dla których sex może być tylko z miłości a trójkąt to jakaś patologia.
jeśli uznają tylko seks z miłości, to się z autorką nie dogadają, bo ona ma inne podejście do życia - więc strata czasu.

jeśli oceniają jej układy seksualne jako patologię, gdy do żadnej parafilii nie doszło, to są nie warci uwagi.
[quote=Clevland]
Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
A za zgodą rodziców?
dobre studio nie zadowoli się świstkiem i rodzic musiałby być obecny.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-26, 17:59   #32
Clevland
Rozeznanie

[QUOTE=kahoko hino;64578091]i to są ludzie, z którymi nie warto wchodzić w związek. nie mam ochoty na zabawę w terapeutę zakompleksionego misiaczka.

jeśli uznają tylko seks z miłości, to się z autorką nie dogadają, bo ona ma inne podejście do życia - więc strata czasu.

jeśli oceniają jej układy seksualne jako patologię, gdy do żadnej parafilii nie doszło, to są nie warci uwagi.
Cytat:
Napisane przez Clevland

dobre studio nie zadowoli się świstkiem i rodzic musiałby być obecny.
Możesz trafić na zakompleksionego faceta, któremu coś trzeba wytłumaczyć bo on kocha za mocno albo lovelasa, dla którego przeszłość kobiety nie ma znaczenia bo on ją chce tylko dopisać do kolejnych zdobyczy.
Clevland jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 13:56   #33
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

Możesz trafić na zakompleksionego faceta, któremu coś trzeba wytłumaczyć bo on kocha za mocno albo lovelasa, dla którego przeszłość kobiety nie ma znaczenia bo on ją chce tylko dopisać do kolejnych zdobyczy.
i ani jednym ani drugim nie jestem zainteresowana. btw dopisanie kobiety do listy zdobyczy to też objaw kompleksów.
Stary 2016-08-27, 14:47   #34
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
i
.
Niekoniecznie. Mój chłopak ma podejście "seks tylko z miłości" (pamiętasz jak mówiłam ci o tej dziewczynie z którą się całował w liceum ), dla mnie seks to seks i niczego poza pożądaniem do niego nie trzeba. I nie mamy żadnych spin w związku z tym bo oboje będąc w związku chcemy być wierni. Do tego on ma nieznane przez Cleveland podejście pt. 'Moje zasady obowiązują tylko mnie'. Chce seksu z miłości to taki uprawia, nie zagląda innym do łóżek. Także do moich łóżek "z przeszłości".

I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it.
Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet.

Edytowane przez thirky
Czas edycji: 2016-08-27 o 14:48
thirky jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 15:27   #35
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez thirky Pokaż wiadomość
Chce seksu z miłości to taki uprawia, nie zagląda innym do łóżek. Także do moich łóżek "z przeszłości".
I tak powinien wyglądać normalny związek
Stary 2016-08-27, 15:27   #36
201709120941
Konto usunięte

zakładam ze jakby tam było ich 10 tez byś in dala.. alkohol to nie wymówka trzeba mieć granice teraz cierp :p

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
201709120941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 15:34   #37
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

[1=9c7b885137e5ed850f86ce0 a9dd12dda548895b7_5ff7a0a ad4a4b;64639776]zakładam ze jakby tam było ich 10 tez byś in dala.. alkohol to nie wymówka trzeba mieć granice teraz cierp :p

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE]

Choćby ich było 10 to co z tego, czemu trzeba mieć granice? I czemu akurat takie?

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 15:35   #38
bibi1234
Zadomowienie

[1=9c7b885137e5ed850f86ce0 a9dd12dda548895b7_5ff7a0a ad4a4b;64639776]zakładam ze jakby tam było ich 10 tez byś in dala.. alkohol to nie wymówka trzeba mieć granice teraz cierp :p

Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2[/QUOTE]

A ja zakładam, że jakbyś dał 10 dziewczynom, to byłbyś z siebie dumny. A o kobiecie w trójkącie z dwoma facetami myślisz szmata. To jest średniowiecze.
bibi1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 15:53   #39
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bibi1234 Pokaż wiadomość
A ja zakładam, że jakbyś dał 10 dziewczynom, to byłbyś z siebie dumny. A o kobiecie w trójkącie z dwoma facetami myślisz szmata. To jest średniowiecze.
To podwójne standardy.
Stary 2016-08-27, 16:12   #40
adult90
Zadomowienie

Ten wątek porusza problem złamania własnej moralności...
Dziewczyn zrobiła coś, pod namową chłopaka, trochę pod wpływem alkoholu... ale gdyby nikt na nią nie naciskał - nie zrobiłaby tego.
I to właśnie jest opisywane w tym wątku przez Autorkę - ona nie uważa, aby postąpiła zgodnie ze swoją moralnością. Po części żałuje tego.

Chciałaby nie mieć tego na koncie, aby nie musieć opowiadać partnerowi, lu wymigiwać się gdyby kiedyś żartowali czy rozmawiali o trójkątach itp wymieniali się poglądami.

Ludzie czy tak ciężko to zrozumieć?

Co do Autorki - jeśli sądzisz, że niekorzystnie jest opowiadać swojemu przyszłemu mężczyźnie o tym - to nie opowiadaj i już.
Zapomnij o tym co się stało i nie roztrząsaj tego. Wiele tez zależy od typu faceta jakiego szukasz. Być może trafisz na bardziej luźnego w kwestiach związku, seksu i on będzie miał gdzieś Twój trójkąt. Ale nie sądzę, byś takiego mężczyznę szukała. Z Twoich postów wynika, iż poszukujesz bardziej konserwatywnego, standardowego mężczyzny, więc takiemu po prostu nie mów. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 16:15   #41
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Ale stało się. Obrzydzenie do siebie jej nie pomoże.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 16:16   #42
Shawtty
Zakorzenienie

Podsumowując więc - każdy w życiu często niejednokrotnie zrobi jakąś głupotę. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stało się to się stało, więcej się to powtarzać nie musi.
Stary 2016-08-27, 16:35   #43
bibi1234
Zadomowienie

Autorka nie zrobiła nic złego, mam do niej pełny szacunek i akceptację. Z opisu wynika, że jej się podobało, ale po czasie ma wyrzuty sumienia. Moim zdaniem nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. To wielowiekowy patriarchat i ograniczanie kobiecej seksualności odpowiada za twoją częściową dezaprobatę. Patriarchat znika, mam nadzieję, że znikną u Ciebie negatywne emocje.

Jaka jest różnica, pomiędzy sytuacją, gdy dziewczyna idzie do klubu i ma ochotę kogoś bzyknąć bez uczuć i go bzyka, a sytuacją gdy idzie do klubu i ma ochotę kogoś bzyknąć i zaczyna ją podrywać dwóch chłopaków jednocześnie, tańczą we trójkę i kończą we trójkę w łóżku? Dla mnie w obu przypadkach dziewczyna dostaje satysfakcję [o ile kochankowie są dobrzy] i to jest najważniejsze w seksie. Orgazm mężczyzny w porównaniu z orgazmem kobiety to jest nic, podobnie jak z odczuwaniem seksu. Jedyna różnica w obu sytuacjach jest taka, że w przypadku seksu z dwoma mężczyznami kobieta otrzyma dużo większą przyjemność niż w seksie z jednym mężczyzną. Dwóch jest lepszych niż jeden.

Jak oglądam film, na którym kobieta jest kochana przez dwóch mężczyzn, to najbardziej lubię patrzeć na jej twarz pełną ekstazy, często widać, że aktorka wcale nie udaje.

Edytowane przez bibi1234
Czas edycji: 2016-08-27 o 16:56
Stary 2016-08-27, 16:54   #44
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Są różni faceci, jedni bez problemu przyjmują przeszłość kobiety, inni mogą być zazdrośni np. o to że poprzednik miał większego.
Są też tacy, dla których sex może być tylko z miłości a trójkąt to jakaś patologia.

Ja nie umawiam się np. z kobietami które mają dziarę w jakimś widocznym miejscu.
Razi mnie to i mówię nie.

Zresztą za jakiś czas minie moda na dziary i będą się z takich nabijać.
A skąd oni mają mieć takie informacje? Zaglądają sobie nawzajem do gaci czy co?

Cytat:
Autorka nie zrobiła nic złego, mam do niej pełny szacunek i akceptację. Z opisu wynika, że jej się podobało, ale po czasie ma wyrzuty sumienia. Moim zdaniem nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. To wielowiekowy patriarchat i ograniczanie kobiecej seksualności odpowiada za twoją częściową dezaprobatę.

Jaka jest różnica, pomiędzy sytuacją, gdy dziewczyna idzie do klubu i ma ochotę kogoś bzyknąć bez uczuć i go bzyka, a sytuacją gdy idzie do klubu i ma ochotę kogoś bzyknąć i zaczyna ją podrywać dwóch chłopaków jednocześnie, tańczą we trójkę i kończą we trójkę w łóżku? Dla mnie w obu przypadkach dziewczyna dostaje satysfakcję [o ile kochankowie są dobrzy] i to jest najważniejsze w seksie. Orgazm mężczyzny w porównaniu z orgazmem kobiety to jest nic, podobnie jak z odczuwaniem seksu. Jedyna różnica w obu sytuacjach jest taka, że w przypadku seksu z dwoma mężczyznami kobieta otrzyma dużo większą przyjemność niż w seksie z jednym mężczyzną. Dwóch jest lepszych niż jeden.

Jak oglądam film, na którym kobieta jest kochana przez dwóch mężczyzn, to najbardziej lubię patrzeć na jej twarz pełną ekstazy, często widać, że aktorka wcale nie udaje.
Ale co to wnosi do sprawy i problemu autorki?
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 16:59   #45
bibi1234
Zadomowienie

^^^ Przeczytaj post autorki.
Stary 2016-08-27, 17:22   #46
thirky
on tired little feet

Cytat:
Napisane przez adult90 Pokaż wiadomość
Co do Autorki - jeśli sądzisz, że niekorzystnie jest opowiadać swojemu przyszłemu mężczyźnie o tym - to nie opowiadaj i już.
Zapomnij o tym co się stało i nie roztrząsaj tego. Wiele tez zależy od typu faceta jakiego szukasz. Być może trafisz na bardziej luźnego w kwestiach związku, seksu i on będzie miał gdzieś Twój trójkąt. Ale nie sądzę, byś takiego mężczyznę szukała. Z Twoich postów wynika, iż poszukujesz bardziej konserwatywnego, standardowego mężczyzny, więc takiemu po prostu nie mów. Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz.
Co ty chrzanisz za przeproszeniem? Autorka ma pełne prawo do związku w którym może powiedzieć partnerowi o wszystkim, tak aby mieć pewność że to nie żaden kretyn który odrzuci ją bo nie zniesie myśli ze kiedyś uprawiała seks w trójkącie. Nie trzeba być "luźnym w kwestiach związku" aby zaakceptować przeszłość seksualna partnera. Trzeba nie mieć skrzywionej psychiki. To bardzo pomaga.

Stary 2016-08-27, 18:45   #47
adult90
Zadomowienie

Cytat:
Co ty chrzanisz za przeproszeniem? Autorka ma pełne prawo do związku w którym może powiedzieć partnerowi o wszystkim, tak aby mieć pewność że to nie żaden kretyn który odrzuci ją bo nie zniesie myśli ze kiedyś uprawiała seks w trójkącie. Nie trzeba być "luźnym w kwestiach związku" aby zaakceptować przeszłość seksualna partnera. Trzeba nie mieć skrzywionej psychiki. To bardzo pomaga.
A Ty chrzanić za przeproszeniem, to już możesz?
Wiesz, nie każdy zaakceptuje, że kochała się z dwoma mężczyznami naraz. Zauważ, że dla wielu ludzi jest to zdrada jednego, stałego partnera.
Ja bym nie mogła być z człowiekiem, który kochał się z dwoma kobietami naraz. I gdybym się o czymś takim dowiedziała, to byłby to koniec związku.
Ludzie są różni. Piszesz, jakby wszyscy mieli ten sam tok rozumowania co Ty, te same poglądy i podejście do seksu. Otrząśnij się.

Trzeba wiedzieć, co komu mówić, trzeba też przewidywać skutki swoich działań. Są pewne rzeczy społecznie nieakceptowane, są też rzeczy, co do których każdy ma inne podejście. Jeden mężczyzna przełknie że kochała się z dwoma facetami, a drugi straci szacunek.
Cóż, życie. Autorka musi się pogodzić z tym, że nie każdemu może powiedzieć o tym co zrobiła, bo każdy na to inaczej zareaguje.
adult90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 19:16   #48
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, nie każdy zaakceptuje, że kochała się z dwoma mężczyznami naraz. Zauważ, że dla wielu ludzi jest to zdrada jednego, stałego partnera.
Pod warunkiem, że w trójkącie była para ;-)
Wszystko rozchodzi się o to by znaleźć kogoś normalnego. Normalnego według naszych standardów.

Nie mogłabyś byś z facetem co uprawiał seks z 2 kobieta bo....? Tzn chodzi i motyw ew zdrady czy zupełnie co innego?

"Wiedźmikołaj"
Frezja__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-27, 20:12   #49
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie. Mój chłopak ma podejście "seks tylko z miłości" (pamiętasz jak mówiłam ci o tej dziewczynie z którą się całował w liceum ), dla mnie seks to seks i niczego poza pożądaniem do niego nie trzeba. I nie mamy żadnych spin w związku z tym bo oboje będąc w związku chcemy być wierni. Do tego on ma nieznane przez Cleveland podejście pt. 'Moje zasady obowiązują tylko mnie'. Chce seksu z miłości to taki uprawia, nie zagląda innym do łóżek. Także do moich łóżek "z przeszłości".
ale on ma podejście 'ja uprawiam seks tylko z miłości', a nie 'seks ma prawo bytu tylko, gdy jest z miłości'. ja mówiłam o tym drugim. no i Twojemu nieco się zmienia
Cytat:
Napisane przez Shawtty Pokaż wiadomość
Podsumowując więc - każdy w życiu często niejednokrotnie zrobi jakąś głupotę. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, stało się to się stało, więcej się to powtarzać nie musi.
a gdzie ona zrobiła głupotę? odważyła się, chciała, była zadowolona. 'kac moralny' jest spowodowany oceną społeczną i podwójnymi standardami, a nie tym, że zrobiła błąd.
Cytat:
jakim cudem seks w trójkącie w przeszłości jest zdradą partnera, z którym sie jest 3 miesiące później?
Cytat:
Ja bym nie mogła być z człowiekiem, który kochał się z dwoma kobietami naraz. I gdybym się o czymś takim dowiedziała, to byłby to koniec związku.
że oceniasz po przeszłości łóżkowej - to tylko świadczy o Tobie. są ludzie, którzy tego nie robią i autorka nie powinna się przejmować opinią takich ludzi, którzy ją oceniają, a szukać partnera wśród facetów, którzy nie będą mieli o to bólu odwłoka.
Cytat:
Trzeba wiedzieć, co komu mówić
związek oparty na niedomówieniach, tajemnicach i kłamstwach
Cytat:
trzeba też przewidywać skutki swoich działań.
ew. skutkiem jest tu jakaś choroba weneryczna.
Cytat:
Są pewne rzeczy społecznie nieakceptowane
trójkąty są od wieków popularne i mają się dobrze. tylko część społeczeństwa ich nie akceptuje.
Cytat:
są też rzeczy, co do których każdy ma inne podejście. Jeden mężczyzna przełknie że kochała się z dwoma facetami, a drugi straci szacunek.
no to niech celuje w tych, którzy nie oceniają po przeszłości seksualnej.
Stary 2016-08-27, 20:58   #50
thirky
on tired little feet

Cytat:
Ludzie są różni. Piszesz, jakby wszyscy mieli ten sam tok rozumowania co Ty, te same poglądy i podejście do seksu. Otrząśnij się.

Trzeba wiedzieć, co komu mówić, trzeba też przewidywać skutki swoich działań. Są pewne rzeczy społecznie nieakceptowane, są też rzeczy, co do których każdy ma inne podejście. Jeden mężczyzna przełknie że kochała się z dwoma facetami, a drugi straci szacunek.
Cóż, życie. Autorka musi się pogodzić z tym, że nie każdemu może powiedzieć o tym co zrobiła, bo każdy na to inaczej zareaguje.
No właśnie jak najbardziej powinna mowic partnerowi aby jak najszybciej pozbyć się takiego który straciłby do niej szacunek przez jej przeszłość seksualna. Każdy ma prawo do bycia z kimś kto kocha nas w 100℅ takimi jakimi jesteśmy i autorka również, bezwarunkowo,bo nie zrobiła nic złego

Stary 2016-08-27, 21:13   #51
Shawtty
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość

a gdzie ona zrobiła głupotę? odważyła się, chciała, była zadowolona. 'kac moralny' jest spowodowany oceną społeczną i podwójnymi standardami, a nie tym, że zrobiła błąd.
W swojej opinii, źle się czuje z tym co zrobiła, dla niej było to głupim błędem? Tylko o tym mówię.

Ale masz rację, w sumie jej się podobało, więc może chodzi tylko o tę durną opinię społeczną, że kobieta to takich rzeczy robić nie może, nie nie nie, nie można się puszczać. i dziewczyna sobie myśli, że jej to obniżyło wartość. Przykre to bardzo, bo jak dla mnie to w ogóle tematu być nie powinno, przespała się z dwoma to się przespała, przespałaby się z czterema to by się przespała, po co sobie wrzucać cokolwiek.

Ale cóż zrobić, gdy i na tym forum wizażanki często gęsto piszą o nieszanowaniu się, bo seks bez miłości, bo ff, bo trójkąt, bo seks na pierwszej randce, bo olaboga!!! spała z więcej niż 3 facetami w życiu!!1!!11

Stary 2016-08-27, 23:16   #52
bibi1234
Zadomowienie

To jest właśnie zabawne, oskarżenia o jakieś nieszanowanie się. Te same dziewczyny nie powiedzą złego słowa o facecie zabawiającym się z dwoma kobietami. Facetowi wolno, im nie.

Wypowiedzi kobiet po seksie z kilkoma facetami, które ja czytałem, były takie. Każda pisała, że czuła, że wzrosła jej samoocena i była z siebie dumna.
Bycie pożądaną przez wielu facetów, bycie w centrum ich uwagi, bycie ich władczynią same pozytywne atrakcje.
Taki seks jest uzależniający, to są dosłownie godziny orgazmów. Nieszanowanie się?? To jest absurd. Kobieta uszanowała potrzebę swojej przyjemności.

Edytowane przez bibi1234
Czas edycji: 2016-08-27 o 23:17
Stary 2016-08-30, 01:57   #53
shini
Zakorzenienie

Cytat:
To jest właśnie zabawne, oskarżenia o jakieś nieszanowanie się. Te same dziewczyny nie powiedzą złego słowa o facecie zabawiającym się z dwoma kobietami. Facetowi wolno, im nie.

Wypowiedzi kobiet po seksie z kilkoma facetami, które ja czytałem, były takie. Każda pisała, że czuła, że wzrosła jej samoocena i była z siebie dumna.
Bycie pożądaną przez wielu facetów, bycie w centrum ich uwagi, bycie ich władczynią same pozytywne atrakcje.
Taki seks jest uzależniający, to są dosłownie godziny orgazmów. Nieszanowanie się?? To jest absurd. Kobieta uszanowała potrzebę swojej przyjemności.
Mialam cos napisac, ale podpisuje sie pod tym rekami i nogami
P.S. Szkoda, ze takie podejscie do kobieciej seksualnosci wsrod facetow i samych kobiet jest tak rzadkie...Ja niczego nie pragne bardziej niz rownouprawnienia i braku podwojnych standardow.
Bibi1234 gdyby nie to, ze jestem w saczesliwym zwiazku zapytalabym czy sie ze mna umowisz

Edytowane przez shini
Czas edycji: 2016-08-30 o 01:59
shini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-30, 22:38   #54
Truskawkowy1
Przyczajenie

Widzę że strasznie różne wypowiedzi się pojawiają w tym temacie, aż założyłem konto by swoje zdanie dołożyć

O trójkącie często się słyszy w żartach, zabawny temat z którego i ja czasami żartuje, ale będąc w tej kwestii poważnym, to u mnie z tym nie jest tak luźno jak u wielu się tu wypowiadających. Przykładowo, gdyby moja kobieta podsunęła mi propozycje seksu z nią i np jakąś inną kobietą, to musiałbym być naćpany, by się na to zgodzić + byłbym zły. Na szczęście zarówno ja jak i ona jesteśmy zgodni co do tego, że seks to tylko we dwoje

Można mieć najróżniejsze fantazje, pomysły, może być dziko, ostro, ale wszystko chce robić tylko z jedną kobietą, i chce, by kobieta uważała tak samo, i nie potrzebowała do tego osób trzecich. Nie wiem czy to przez to, że jestem wrażliwą duszą, czy może to przez wychowanie, własny kodeks... po prostu nie mógłbym tego robić bez uczucia, pociąga mnie tylko i wyłącznie gorący seks we dwoje z miłości, i nawet nie chce myśleć o innych osobach uczestniczących w tej chwili bo osobiście uważam to za coś obrzydliwego.

I ja, jako facet, mam prawo wybierać. Nie każda kobieta się zgodzi na trójkąt, ani też nie każda kobieta potrzebuje do seksu dwóch facetów, a dla mnie osobiście, to dosyć znacząca kwestia, i wbrew pozorom wiele ona mi mówi o tym, jak dziewczyna podchodzi do spraw związanych z seksem. Wiem, może to szokujące, a czytając niektóre tutejsze wypowiedzi - wręcz nie do uwierzenia, ale JA bardzo wyraźnie dostrzegam różnicę, pomiędzy kobietą która chce to robić jedynie ze swoim facetem, a kobietą która chce to robić z dwoma facetami lub więcej i jej się to podoba. Ja zdecydowanie wybieram tą, która tylko mnie będzie pożądała, i której ja będę w zupełności wystarczał.

Jeżeli ktoś lubi trójkąty - OK, ale takie osoby lubiące trójkąty, nie powinny obrażać facetów, którzy by nie chciały dziewczyny, która w takich trójkątach była i jej się podobało. Nie każdy po prostu coś takiego toleruje, i ja np bym... no po prostu nie chciał takiej dziewczyny stąd zawsze byłem i obecnie też jestem z taką, która ma takie samo zdanie na ten temat jak ja.

Bo nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, i tych co by nie chcieli - obrażać. Ktoś lubi trójkąty - niech szuka kogoś kto też to lubi, a oboje będą szczęśliwi. Ktoś lubi tylko we dwoje - niech szuka takiej osoby, i oboje też będą szczęśliwi.

Każdy ma jakieś swoje fantazje, własny kodeks moralny. Ja wiem jaki jestem, i wiem też że jedna kobieta, pod warunkiem że lubiła by urozmaicenia, i co najważniejsze traktowała mnie czule i dobrze - starczyłaby mi nawet i na 1000 lat jeżeli tyle by można było żyć bez starości, i piszę to śmiertelnie poważnie. Dlatego nie do zaakceptowania są dla mnie trójkąty, czy inne dziwactwa i mam co do tego prawo Dziewczyny są różne, faceci są różni, obie płcie mają pełną paletę do wyboru, każdy wybiera to co najbardziej woli
Truskawkowy1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-30, 23:20   #55
shini
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Truskawkowy1 Pokaż wiadomość
Widzę że strasznie różne wypowiedzi się pojawiają w tym temacie, aż założyłem konto by swoje zdanie dołożyć

O trójkącie często się słyszy w żartach, zabawny temat z którego i ja czasami żartuje, ale będąc w tej kwestii poważnym, to u mnie z tym nie jest tak luźno jak u wielu się tu wypowiadających. Przykładowo, gdyby moja kobieta podsunęła mi propozycje seksu z nią i np jakąś inną kobietą, to musiałbym być naćpany, by się na to zgodzić + byłbym zły. Na szczęście zarówno ja jak i ona jesteśmy zgodni co do tego, że seks to tylko we dwoje

Można mieć najróżniejsze fantazje, pomysły, może być dziko, ostro, ale wszystko chce robić tylko z jedną kobietą, i chce, by kobieta uważała tak samo, i nie potrzebowała do tego osób trzecich. Nie wiem czy to przez to, że jestem wrażliwą duszą, czy może to przez wychowanie, własny kodeks... po prostu nie mógłbym tego robić bez uczucia, pociąga mnie tylko i wyłącznie gorący seks we dwoje z miłości, i nawet nie chce myśleć o innych osobach uczestniczących w tej chwili bo osobiście uważam to za coś obrzydliwego.

I ja, jako facet, mam prawo wybierać. Nie każda kobieta się zgodzi na trójkąt, ani też nie każda kobieta potrzebuje do seksu dwóch facetów, a dla mnie osobiście, to dosyć znacząca kwestia, i wbrew pozorom wiele ona mi mówi o tym, jak dziewczyna podchodzi do spraw związanych z seksem. Wiem, może to szokujące, a czytając niektóre tutejsze wypowiedzi - wręcz nie do uwierzenia, ale JA bardzo wyraźnie dostrzegam różnicę, pomiędzy kobietą która chce to robić jedynie ze swoim facetem, a kobietą która chce to robić z dwoma facetami lub więcej i jej się to podoba. Ja zdecydowanie wybieram tą, która tylko mnie będzie pożądała, i której ja będę w zupełności wystarczał.

Jeżeli ktoś lubi trójkąty - OK, ale takie osoby lubiące trójkąty, nie powinny obrażać facetów, którzy by nie chciały dziewczyny, która w takich trójkątach była i jej się podobało. Nie każdy po prostu coś takiego toleruje, i ja np bym... no po prostu nie chciał takiej dziewczyny stąd zawsze byłem i obecnie też jestem z taką, która ma takie samo zdanie na ten temat jak ja.

Bo nie można wszystkich wrzucać do jednego worka, i tych co by nie chcieli - obrażać. Ktoś lubi trójkąty - niech szuka kogoś kto też to lubi, a oboje będą szczęśliwi. Ktoś lubi tylko we dwoje - niech szuka takiej osoby, i oboje też będą szczęśliwi.

Każdy ma jakieś swoje fantazje, własny kodeks moralny. Ja wiem jaki jestem, i wiem też że jedna kobieta, pod warunkiem że lubiła by urozmaicenia, i co najważniejsze traktowała mnie czule i dobrze - starczyłaby mi nawet i na 1000 lat jeżeli tyle by można było żyć bez starości, i piszę to śmiertelnie poważnie. Dlatego nie do zaakceptowania są dla mnie trójkąty, czy inne dziwactwa i mam co do tego prawo Dziewczyny są różne, faceci są różni, obie płcie mają pełną paletę do wyboru, każdy wybiera to co najbardziej woli
Rozumiem Cie po czesci, ale dlaczego mialaby Cie interesowac przeszlosc dziewczyny? Nie interesowaloby Cie to ze chce byc tylko z Toba i tylko z Toba uprawiac seks tylko to co robila wczesniej? Autorka nikogo nie zdradzila, zrobila to na co miala ochote i tyle, czemu zakladasz ze ktos, kto byl w trojkacie bedzie trojkatow dalej potrzebowal w zwiazku...?
Stary 2016-08-31, 10:40   #56
Siwy_Dym
...

Cytat:
Napisane przez shini Pokaż wiadomość
Rozumiem Cie po czesci, ale dlaczego mialaby Cie interesowac przeszlosc dziewczyny? Nie interesowaloby Cie to ze chce byc tylko z Toba i tylko z Toba uprawiac seks tylko to co robila wczesniej? Autorka nikogo nie zdradzila, zrobila to na co miala ochote i tyle, czemu zakladasz ze ktos, kto byl w trojkacie bedzie trojkatow dalej potrzebowal w zwiazku...?
W sumie autorka była w trójkącie będąc w związku i się jej to podobało. Więc jakaś szansa jest

Poza tym, on twierdzi, że uznaje tlyko seks z miłości, więc szuka kobiety o podobnej moralności, zasadach i wartościach - czy jest w tym coś złego? on nie obraża kobiet, które jednak takie coś lubią.
Siwy_Dym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 10:55   #57
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siwy_Dym Pokaż wiadomość
W sumie autorka była w trójkącie będąc w związku i się jej to podobało. Więc jakaś szansa jest

Poza tym, on twierdzi, że uznaje tlyko seks z miłości, więc szuka kobiety o podobnej moralności, zasadach i wartościach - czy jest w tym coś złego? on nie obraża kobiet, które jednak takie coś lubią.
Jakby brała udział w trójkącie nie będąc w związku to byłoby inaczej?

"Wiedźmikołaj"
Stary 2016-08-31, 12:36   #58
Siwy_Dym
...

Cytat:
Napisane przez Frezja__ Pokaż wiadomość
Jakby brała udział w trójkącie nie będąc w związku to byłoby inaczej?
To było do tego:

Cytat:
Napisane przez shini Pokaż wiadomość
Autorka nikogo nie zdradzila, zrobila to na co miala ochote i tyle, czemu zakladasz ze ktos, kto byl w trojkacie bedzie trojkatow dalej potrzebowal w zwiazku...?
Siwy_Dym jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-08-31, 13:48   #59
thirky
on tired little feet

Cytat:
To było do tego:
pomijając że została namówiona do tego a nie sama wpadła na ten pomysł...

Stary 2016-08-31, 14:01   #60
Frezja__
Zakorzenienie

Cytat:
To było do tego:
No właśnie do tego. Czyli zakładasz, że jak wzięła udział w trójkącie będąc w związku z X to później będąc w związku z Y też będzie chciałą trójkąta? Bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam

"Wiedźmikołaj"
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości