Mamy listopadowe 2016 - cz. VII - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-08-29, 23:09   #541
Listopadowaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII

Cytat:
Napisane przez baletnica_natasza Pokaż wiadomość
Tyl musisz skrocic bo na pewno ktos Ci go nadepnie. A tyl jak sobie troszke inaczej zlapiesz tym paskiem to tez bedzie lepiej sie prezentowac. Sukienka wyglada zacnie.

Ja bylam dzis w CH. Nic nie kupilam tylko sie nachodzilam i umeczylam.
Ten paseczek to tylko sznurek, sukienka ma dwie maleńkie szlufki i są dość nisko ale sznurek i tak układa się nad brzuchem. Na zdjęciu z boku widać ze idzie po skosie ten sznureczek. A źle ten tył się układa ?
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 23:10   #542
kaga90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiii Pokaż wiadomość
Ja wyladowalam w szpitalu :-( upał dał mi popalić do tego się nakrecilam i mam efekt, ale cieszę się że to tylko panika a z małą ok od niczego zostawili mnie żeby mój prowadzący się wypowiedział. Listopadowa fajna kiecunia super podkreśla brzuszek ale ja też bym ją skrocila.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Współczuję ale dobrze ze z mala ok...dochodz tam do siebie!

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Napisane przez EmRzet Pokaż wiadomość
Yyy nie wiem ale pewnie jest ja akurat kupuję będąc w markecie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ok dzięki

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
kaga90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 23:12   #543
Listopadowaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MajWija Pokaż wiadomość
Mi też tak często uciska :/
Ja już coraz częściej czuje czkawke i coraz intensywniej. Ty też?
A masz jakiś sposób na to ? Ja wstałam i jest lepiej, teraz leże na prawym boku i jest ok. A Czkawke rzadko czuje. Czasami tylko. Strasznie dzisiaj młoda się rozpycha, kopie.
Listopadowaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-29, 23:24   #544
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed
Konto usunięte

Helenka ma właśnie czkawke Tż się uśmiał bo pierwszy raz czuł takie rytmiczne stuknięcia
60d64c77414195c3f1000bfc6e843f4303cd6908_5f3f0074680ed jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 00:28   #545
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość
Psychicznie do
Fizycznie w miarę, brzuch zaczyna twardnieć jak co wieczór, ale po dzisiejszym popołudniu to się wcale nie dziwię.
Na szczęście na TK się zator nie potwierdził, szukają dalej.

Jutro o 8 mam wizytę i badanie cukru, ciekawe jak to będzie wyglądało
A co to TK?

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Dobre

Mialam okropne bole w grazynie, jakby wewnatrz, ale nie w kroczu. Ewidentnie czulam ze to z.przodu, do tego kregoslup, pachwiny. W łóżku mialam zeby zmienić pozycje, zeby wogole wstac. Chodzic się nie dalo, taki bol. Podobno rozejscie jest bardzo bolesne, skoro mi sie rozchodzi w granicy normy to szczerze, nie chce wiedziec jak jest kiedy rozejscie robi sie juz patologiczne. I generalnie jesli to faktycznie spojenie to ucisk w tamto miejsce z zewnatrz jest bardzo bolesny. Ja taki mialam, ale tylko kiedy mialam ten okres bolowy. Teraz sie uspokoilo to i lekki nacisk nie boli. Mocniejszy juz tak.
To ja mam coś podobnego. Strasznie mnie boli krocze, pachwiny, podbrzusze i dół pleców. Przekręcić się z boku na bok czy wstać to wielki wysiłek dla mnie i boli...

Cytat:
Napisane przez Listopadowaa Pokaż wiadomość
A co to za wkładki? Ja teraz nie używam w ogole bo zauwazylam ze po nich tylko gorzej. Ale musze teraz globulki uzywac i bez wkladki nie da rady...Ja juz dwa razy bralam recepte od gina na moje infekcje i widze ze dalej cos mi dolega Az sie boje jaka ta cytologia mi wyjdzie teraz

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

ja tez uzywalam dlugo lactacydu i tez mialam po nich przeboje
Mają napis ohne folie czy jakoś tak. Polecam też patrzeć, czy nie są jakieś zapachowe

Cytat:
Ja wyladowalam w szpitalu :-( upał dał mi popalić do tego się nakrecilam i mam efekt, ale cieszę się że to tylko panika a z małą ok od niczego zostawili mnie żeby mój prowadzący się wypowiedział. Listopadowa fajna kiecunia super podkreśla brzuszek ale ja też bym ją skrocila.

O ludzie... Dobrze że z małą wszystko ok! Wiesz zawsze lepiej panikować niż olać. Mój synek w ciągu dnia dzisiaj niewiele się ruszał, za to wieczorem taki koncert dał, brzuch mi mega falował i się strasznie czymś wypychał. Czasem aż bolało, ale się śmiałam, bo to takie słodkie Teraz mu przeszkadza, że leżę z nogą zgiętą i ma mniej miejsca, no ale na lewym boku z prostymi nogami mi nie będzie wygodnie. Musimy dojść do jakiegoś kompromisu, chociaż póki co to słaba ze mnie negocjatorka i za szybko ulegam urokowi dziecka

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 04:18   #546
baletnica_natasza
Zakorzenienie

Cytat:
Ten paseczek to tylko sznurek, sukienka ma dwie maleńkie szlufki i są dość nisko ale sznurek i tak układa się nad brzuchem. Na zdjęciu z boku widać ze idzie po skosie ten sznureczek. A źle ten tył się układa ?
Wydawalo mi sie, ze nie widac w pelni aplikacji, ale spojrzalam teraz i widze, ze sie mylilam wybacz, to chyba zmeczenie. a skad w koncu te sukienke zamowilas, z H&M?
baletnica_natasza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 07:14   #547
domek_z_piernika
Zadomowienie

O kurczę, ale wczoraj naprodukowalyscie! Życzę wszystkim, aby dzisiaj był lepszy dzień

Sent from my iPhone
domek_z_piernika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 07:53   #548
geosmina
Wtajemniczenie

Dzień dobry! 😊

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

"Zenek, co ty jakiś nie w sosie jesteś? Może zjadłbyś jakichś pierożków babcinych?"
geosmina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 08:08   #549
Panna Izabela
Zakorzenienie

Dzisiaj właśnie nasza 2 rocznica jest I Wikusia skończyłaby dzisiaj 13 miesięcy... Ehh jak sobie przypomnę naszą pierwszą rocznicę ślubu, dokładnie miesiąc po śmierci Wiki... Ciężko nam się było cieszyć. Mam nadzieję, że mimo tego, że tż dzisiaj w pracy, nigdzie nie wychodzimy ani nic nie robimy, będzie to trochę lepszy dzień.

Ale przede wszystkim muszę się dzisiaj wyspać, więc wracamy z Juniorem do łóżka

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2016-08-30, 08:13   #550
ma_i
Zadomowienie

Dzień dobry 😃
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Dzisiaj właśnie nasza 2 rocznica jest I Wikusia skończyłaby dzisiaj 13 miesięcy... Ehh jak sobie przypomnę naszą pierwszą rocznicę ślubu, dokładnie miesiąc po śmierci Wiki... Ciężko nam się było cieszyć. Mam nadzieję, że mimo tego, że tż dzisiaj w pracy, nigdzie nie wychodzimy ani nic nie robimy, będzie to trochę lepszy dzień.

Dużo, dużo miłości 😘

ma_i jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 08:19   #551
mietowka25
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Panna Izabela dużo szczęścia!

Wstałam i czuje się jak na kacu :-/ Do tego jestem cała pogryziona przez komara :-(
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 08:22   #552
desire87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez geosmina Pokaż wiadomość

Hahaha dobry jest😆 mój tylko do higieny intymnej mi podbiera ten różowy facelle😉
a gdzieś czytalam że właśnie mężczyźni nie powinni używać kobiecych płynów do higieny intymnej bo mają inne PH

Cytat:

ojjj.. trzymam kciuki za szybkie wyjście i powrót dopiero w dniu porodu

[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;64716921]Helenka ma właśnie czkawke Tż się uśmiał bo pierwszy raz czuł takie rytmiczne stuknięcia [/QUOTE]

mój jak pierwszy raz mu pokazałam to się przestraszył i chciał jechać na IP później prosił mnie żebym spróbowała zjeść łyżkę cukru i pomogła młodemu bo on na pewno się męczy...
desire87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 08:23   #553
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
super kiecka ! troszkętył skróć żeby się o własne nogi nie zabić i już

Cytat:

to wracaj i spac szczesliwej rocznicy!

mój tż ma dziś urodzinki a że też jesteśmy spłukani to zrobie mu pyszną obiado kolację- sushi, ale się ucieszy !
sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 08:35   #554
domek_z_piernika
Zadomowienie

Panna Izabela, wszystkiego dobrego!

Sent from my iPhone
Stary 2016-08-30, 09:04   #555
aleksandramaj
Wtajemniczenie

Dobry dziewczyny

Hosenka gratuluję wizyty!

Fiii co tam się dzieje? Proszę nie straszyć

Listopadowa barzo ładna sukienka i faktycznie do skrócenia koniecznie

Śmieszna sytuacja z tymi herbatnikami aczkolwiek rozumiem, że wtedy zabawnie nie było

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:

jeszcze raz wszytkiego naj
aleksandramaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 09:09   #556
fiii
Rozeznanie

Hej wczoraj mała mi się wcale nie chciała ruszać a wieczorem brzuch mi się zrobił twardy jak skala i wystarczyła się pojechałam na IP w trakcie ktg olcia zaczęła kopać mega i do rana nie przestała. Ale strachu się najadlam :-( czekam teraz na mojego lekarza czy idę do domu czy zostaje

fiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 09:36   #557
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Hej wczoraj mała mi się wcale nie chciała ruszać a wieczorem brzuch mi się zrobił twardy jak skala i wystarczyła się pojechałam na IP w trakcie ktg olcia zaczęła kopać mega i do rana nie przestała. Ale strachu się najadlam :-( czekam teraz na mojego lekarza czy idę do domu czy zostaje

Dobrze zrobiłaś, że pojechałaś. Mam nadzieję, że już będzie dobrze!

Dziękuję Wam bardzo za życzenia! Ja też się nastawiam na jakąś kolację, prawdopodobnie będzie to po prostu spaghetti, ale oboje z mężem bardzo lubimy i będzie pasować do kolacji przy świecach. Później jakiś deser i film, obejrzymy też nasze wesele Nici ze spania, synek mnie podnosi. Jejku jak ja uwielbiam jak on się tak wypycha na różne strony, nawet jak to boli to to uwielbiam, te kopniaki i jak mu wystają różne części ciała (choć niestety nie wiem co gdzie ma, szkoda, przy Wiki wiedziałam), jak się przekręca... Aż mam łzy w oczach jak on to robi

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Stary 2016-08-30, 09:47   #558
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny mam sukienkę na wesele ale z tylu jest za dluga i nie wiem czy uda nam sie ja bez pomocy krawcowej skrocic, i moj brzuch dziwnie wygląda. Co myslicie?

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

najważniejsze, że mam apetyt mimo mdlosci
Hej

jak dla mnie sukienka super, tył obowiązkowo do skrócenia - nie będzie to nic trudnego więc jeśli ktoś ma jakieś pojęcie jak to na pewno sobie poradzi, grunt to dobrze wymierzyć bo trzeba będzie skrócić po skosie więc pewnie po ciąży trzeba będzie jeszcze skrócić z przodu (czyli wyrównać). Ja bym się jeszcze zastanowiła nad przeniesieniem szlufek kilka centymetrów wyżej - wtedy pod biustem byłby symetryczny/delikatny skos. Ale całokształt bardzo fajnie, jakieś kolczyki, bransoletka i będzie ekstra.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Cały dzień rozjazdach, dopiero nadrobiłam.

Nie potrzebie martwiłam się ręczniczkiem do przedszkola - nie trzeba kupować, bo w przedszkolu są. Za to jest parę innych rzeczy potrzebnych, więc muszę skompletować wyprawkę przedszkolną.
Przedszkole czynne 6,30 - 17 więc świetnie

Po wizycie u gina ok Przez 4 tygodnie przytyłam 1,5 kg, mam więc 6,5kg na plusie. Szyjka się skraca, mam nie panikować, bo tragedii nie ma (2,5 cm) ale oszczędzać się i polegiwać jak będzie okazja.
No i wyszło dzisiaj, że cc będzie nie jak zrozumiałam w skończonym 37 tyg a w skończonym 36 tyg (" w skończonym 37 tygodniu to już leci 38, więc miałem na myśli skończony 36" ), więc ucieka mi jeden tydzień, zostaje mi zaledwie niecałe 6 tygodni.
Na tę moją rwę gin zareagował: no co ja Ci poradzę jedynie paracetamol.

Kolejna wizyta za 3 tyg, z ktg.
Oj to masz szansę być pierwsza na wątku, czyli czekają tylko żeby się 9 miesiąc rozpoczął dobrze że lekarz nad malcem czuwa

Cytat:
Ok zaraz sprawdze. Póki co usiadłam i tak się mecze bo strasznie mnie uciska na płuca, oddycha mi ciężko az na plecach czuje ucisk :/ dziecko jeszcze cos pod zebra mi wciska. Masakra :/

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

Dzięki 😃
jak dłużej siedzę to muszę wstać albo się położyć i wziąć głębszy oddech. Brakuje tego powietrza w płucach, i też zaczynam czuć ucisk na żebra. Niska jestem to maluch dużo miejsca między miednicą a żebrami nie ma
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:21   #559
bluesberry
Zakorzenienie

HOSENKA 6 tyg wow ! Tosz to zleci jak z bata
Cytat:

Oj :/ ważne , że fałszywy alarm i nic się nie dzieje !

Cytat:
A co to TK?

Tomograf komputerowy
Cytat:
Napisane przez mietowka25 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Panna Izabela dużo szczęścia!

Wstałam i czuje się jak na kacu :-/ Do tego jestem cała pogryziona przez komara :-(
A to dziad ja mam wszędzie te wtyczki do prądu, rajd czy jak to się tam zwie i wszędzie leżą zwłoki komarów

Siedzę na tej paskudnej glukozie i u gina. Niestety nie nacieszylam się za bardzo bo dostałam nie syropek a zwykła glukozę z wodą. Trudno, damy rade
Czekam teraz na pobranie.

Z Małym wszystko ok, odwrócił się głową w dół jest szansa na SN o ile jeszcze neurolog wyrazi zgodę :/
Leosiek waży ponad kg i zasłanial się rączkami
U mnie wsio ok, wszystko pozamykane.
Ktg tez ok.

Po 9 próbach pobrania pielęgniarka zrezygnowała i zawołała lekarza. Ten po 3 wkłóciach w nadgarstki dał radę ! tak ze do glukozy gratis 15 plasterkow i wyglądam jak narkoman amator

No nic, zbieram się i jadę do domu, w końcu coś zjesc!

bluesberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:32   #560
MajWija
Wtajemniczenie

Witam się z czkawką Leonka
Moj mąż stwierdził, że to chyba serduszko tak Maluchowi puka a nie czkawka

Listopadowaa, no rady za bardzo na to nie ma... jedynie poleżec na lewym boku podobno jest dobrze.
Sukienka bardzo ładna
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:34   #561
domek_z_piernika
Zadomowienie

Blue, super że wszystko w porządku
Ale narkoman amator mnie rozwalił

Sent from my iPhone

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Wszystkie piszecie o czkawce, w książce tez czytałam. A ja nic takiego nie czuję... Czy jest możliwe że Jagódka nie ma czkawki? czy po prostu się nie znam?

Sent from my iPhone
Stary 2016-08-30, 10:36   #562
zielinka_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domek_z_piernika Pokaż wiadomość

Sent from my iPhone

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

Wszystkie piszecie o czkawce, w książce tez czytałam. A ja nic takiego nie czuję... Czy jest możliwe że Jagódka nie ma czkawki? czy po prostu się nie znam?

Sent from my iPhone
Ja tez nie czuje czkawki. To chyba te nasze lozyska

18cs, 5cs po laparo
szczęście trwało za krótko (8tc)

I ivf
II ivf Beta 9dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1244

zielinka_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:43   #563
doooti
Zadomowienie

Cytat:

Moje dziecko wczoraj też było tak uśpione przez cały dzień że się martwiłam. Co prawda czasami jakieś lekkie muśnięcia czułam, ale mimo wszystko należy do typów boksera więc było to dziwne. Ale za to jak zaczęła wariować od 20-ej to oczywiście całą noc się kręciła, wypychała i tak do teraz nieźle czasami nasze Malce nam strachu dodają.

A ja dzisiaj idę do leeekaaaarzaaa i podejrzę bejbi Ale się nagimnastykowałam przed chwilką z Bożenką aby jakoś wyglądała u lekarza.. bez lusterka to już ani rusz xD

Moje bejbi też ma czkawkę biedactwo.. Ale czytałam że czkawka noworodka nie jest tak męcząca dla niego jak dla dorosłych

PannaIzabella - wszystkiego najlepszego! nic tylko kolacyjka, filmik, a dalej to już wiesz co najbardziej uszczęsliwi faceta
doooti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:49   #564
KoniKa4
Rozeznanie

Cytat:

Sent from my iPhone

Sent from my iPhone
Ja też nic nie czuję tzn czkawki. raz czułam takie rytmiczne puknięcia może to była czkawka ale to było dawno. Może nie każde dziecko ma czkawke. Ja miałam kilka razy w życiu - może dziecko też nie ma do tego predyspozycji po mamie
KoniKa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:49   #565
MajWija
Wtajemniczenie

Cytat:

Sent from my iPhone

Sent from my iPhone
Mnie się gin pytał na ostatniej wizycie, czy odczuwam już czkawkę Małego, jak powiedziałam, że tak to stwierdził, że to dobrze bo to oznacza, że ćwiczy układ oddechowy.
A gdzieś, czytałam, że dziecko w brzuchu potrafi nawet kilkanaście razy dziennie mieć czkawkę tylko nie każdą odczuwamy więc może akurat Ty nie odczuwasz jeszcze bo nie są na tyle intensywne

Edytowane przez MajWija
Czas edycji: 2016-08-30 o 10:50
MajWija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:54   #566
bluesberry
Zakorzenienie

A co do moich twardnień, mam zwiększyć dawkę magnezu do 9tabl dziennie! i nie brać rano tylko w południe, wieczorem i na noc, duuużo wody pić i cieszyć się życiem, o żadnym leżeniu na kanapie nie ma mowy uwielbiam tego faceta
Stary 2016-08-30, 10:55   #567
Anettt87
Zadomowienie

Dzień dobry witam się w 3 trymestrze
Ależ ten czas leci.

Mój synek jest ostatnio mega aktywny, stuka, puka, rozrabia i kręci się, nie mogę się nadziwić jaki jest już duży i jaką ma rozpiętość ciałka

Wczoraj włączyłam mu Mozarta dla dzieci i chyba się spodobało, bo zaczął wariować (mi za to mniej, ale cóż... :P )

A czkawkę wydaje mi się, że kilka razy czułam, takie rytmiczne podskakiwanie w jednym miejscu brzucha a też mam łożysko z przodu. Zależy pewnie, jak dziecię jest ułożone.

Listopadowa - mi też się kiecka podoba

Cytat:

Dobrze, że wszystko ok.
Anettt87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 10:56   #568
bluesberry
Zakorzenienie

Sprawa z tz zalatwiona, innym sposobem niż planowałam, ale nie ważne. Przed zaśnięciem zapytałam go tylko co my robimy najlepszego, po co i dlaczego. Stwierdził, że on jest obojętny bo ja taka jestem, ja powiedziałam to samo i dodałam że zamiast teraz wywlekać co komu w kim przeszkadza zapomnijmy i zachowujmy się normalnie i sru, po problemie
Stary 2016-08-30, 10:58   #569
mietowka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesberry Pokaż wiadomość

HOSENKA 6 tyg wow ! Tosz to zleci jak z bata

Oj :/ ważne , że fałszywy alarm i nic się nie dzieje !

Tomograf komputerowy

A to dziad ja mam wszędzie te wtyczki do prądu, rajd czy jak to się tam zwie i wszędzie leżą zwłoki komarów

Siedzę na tej paskudnej glukozie i u gina. Niestety nie nacieszylam się za bardzo bo dostałam nie syropek a zwykła glukozę z wodą. Trudno, damy rade
Czekam teraz na pobranie.

Z Małym wszystko ok, odwrócił się głową w dół jest szansa na SN o ile jeszcze neurolog wyrazi zgodę :/
Leosiek waży ponad kg i zasłanial się rączkami
U mnie wsio ok, wszystko pozamykane.
Ktg tez ok.

Po 9 próbach pobrania pielęgniarka zrezygnowała i zawołała lekarza. Ten po 3 wkłóciach w nadgarstki dał radę ! tak ze do glukozy gratis 15 plasterkow i wyglądam jak narkoman amator

No nic, zbieram się i jadę do domu, w końcu coś zjesc!

Biedna Ty...
mietowka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-08-30, 11:00   #570
sosowhat
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zielinka_87 Pokaż wiadomość
Ja tez nie czuje czkawki. To chyba te nasze lozyska
Ja mam na tylnej i czkawki tez nie czuje chyba ze nie wiem ze to czkawka:d

sosowhat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości