|
|
#1471 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy listopadowe 2016 - cz. VII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#1472 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#1473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny. Widze, ze u nas wszystkich jakies niefajne nastroje. Zapraszam na zbiorowe glaskanie i przytulanki
Myslalam, ze jak moj Tz bedzie na wolnym to zaczniemy przygotowywac mieszkanie na przywitanie malucha. Wczoraj zrobil tylko 1/3 tego co bylo zaplanowane. Dzis mielismy oklejac pokoj i malowac, ale jak to zrobic kiedy polowa innych rzeczy jest nieprzygotowana. Hormony mi tak buzuja, ze mam ochote trzepnac go w leb. |
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Gin pewnie da skierowanie na kolposkopie bo takie było zalecenie tego co mi ja robił pierwszy raz. Ale wynik tak dziwnie jest opisany ze nie potrafię go zinterpretować. Zobaczymy co na to lekarz.
|
|
|
|
#1476 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Święto narodowe normalnie
![]() Zebraliśmy się do południa do teściów i przywieźliśmy 10 worów takich na śmieci i 4 duże pudła ubranek rozmiary 50-62 i akcesoria typu laktator, staniki do karmienia czy inne takie. Drugie tyle jeszcze zostało. Siostra męża pożyczy nam swoją gondolę - ma ten sam wózek co my, tylko kolejną edycję i tam daszek jest fajniejszy. Ale stelaż będziemy swój używać, bo jest lepszy co ona tez potwierdza - lepsze amortyzatory i większe koła pompowane. Nosidełko też nam pożyczy bo w tym naszym daszek jest zepsuty - gdy byliśmy z Kacprem na basenie jakaś dziewczynka biegła i wpadła na nosidełko (dobrze, że Kacpra w nim nie było) i ułamała taki plastik, którym montowało się daszek do nosidełka. Wanienki nie braliśmy, dopiero jak się dziecko urodzi mąż podjedzie po nią, bo nawet nie mamy gdzie tego trzymać. Wzięliśmy też łóżeczko - mąż już zabrał na działkę, będzie czyścił i lakierował bo jednak jest zniszczone troszkę. Musimy przewijak nowy kupić, bo nasz jest popękany.
|
#1479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam mocne kciuki, oby się okazało, że sytuacja nie jest tak groźna jak wygląda!!! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1480 |
|
Zakorzenienie
|
Fiii fajnie że już w domu
MajWija nie smutaj. Pewnie nawet nie pomyślał, że może Ci tym przykrość sprawić. Listopadowaa głowa do góry mimo wszystko ;-) Hosenka super, że się zebraliscie Wrzucam foto do klubu ;-) |
|
|
|
#1481 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1482 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, jednak w Polsce nie można narzekać na kulturę ludzką
Byłam właśnie w aptece, tłum jakby za darmo dawali No sto stanęłam i stoję, jakaś babka przede mną, na oko koło 40-tki najpierw mnie zmierzyła z góry na dół i patrząc na mnie mówi do jakiejś babci, że taki straszny tłum dzisiaj, ale na szczęście są fotele, na których każdy bez wyjątku na swoją kolej może poczekać Tak sobie tylko pomyślałam "ty głupia ci.." za przeproszeniem. Ani nawet nie pomyślałam, że ma mnie ktoś przepuścić więc nie wiem do czego to w ogóle było. 10min później w piekarni to samo, stoję w kolejce, a tu jakaś babcia mi się wryła na bezczelnego, babka z piekarni tylko głową pokręciła, ja się uśmiechnęłam i stałam dalej Ogólnie mam to w nosie, krzywda mi sie nie dzieje, żeby mnie ktoś musiał przepuszczać, ale zachowania niektórych ludzi są po prostu żałosne |
|
|
|
#1484 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Brawa dla Kubsona
![]() ![]() Cytat:
natłuszczaj mocno skórę (polecam masła i balsamy z shea z organique) ewentualnie zapytaj w aptece o jakąś maść silikonową na świeże blizny.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chociaż wczoraj byłam w aptece też, po tardyferon to Pani zauważyła że stoję w kolejce i sama mnie poprosiła, kiedyś Pan w kolejce przede mną też kazał przejść do kasy. Ale to i tak 2 przypadki tylko takie miałam, bardzo miłe. Wkurza mnie często jak stoję na pasach i sznur aut jedzie 30km/h i żaden się nie zatrzyma widząc ciężarną, mimo tego że jadą wolno bo korek.
|
|
#1487 | |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...rost-rzes.html
http://www.rossmann.pl/Produkt/Inveo-hypoalergiczne-serum-do-rzes-rewitalizujace-i-pielegnujace-3-5-ml,350249,6508,5389 Używałam obu produktów, działanie to samo. Szał robi Bimatoprost w składzie, ale to jest dyskusyjna sprawa, ponieważ ta substancja jest stosowana w leczeniu jaskry (obniża ciśnienie wewnątrzgałkowe). Wg badań przenika do mleka, w ciąży i w czasie karmienia lepiej sobie odpuścić. ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
najgorsze że nie robię tego dla siebie, bo mi się nie chce siedzieć w kolejce, tylko dla dziecka.
|
|
#1488 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.ceneo.pl/27411790?se=LmeY...FdXNGwodzFEB_w
Ta odżywka też jest dobra, ja nie używałam ale koleżanka miała piękne firaneczki po niej.
|
#1489 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też jakoś specjalnie się wcześniej ciężarnymi nie przejmowałam, ale teraz będę bardziej kulturalna dla innych. Dobrze się czuję nie zależy mi na przepuszczaniu, ale jak ktoś zaproponuje to miło. A takie komentarze jak blue słyszała to poniżej krytyki. Za przeproszeniem ale stare baby są chyba najgorsze - mi to się nie raz w kolejkę wpieprzyła, a że chcę się wykazać jakąś kulturą to w pyskówkę się nie wdaję bo to i tak nic nie da. Ja olejek rycynowy polecam do rzęs Wczoraj chyba czułam czkawkę małego - takie rytmiczne co ok 2 sekundy podskakiwania - trwało to ze 3 minuty - to mogło być to? Edytowane przez KoniKa4 Czas edycji: 2016-09-02 o 12:46 |
|
|
|
|
#1490 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Konika, to czkawka
|
|
#1491 | ||
|
Zakorzenienie
|
zrobilam jeszcze 14 sloikow papryki
i obiad. jeszcze przyadloby sie troche chalupke ogarnac ale to moze po obiedzie ![]() Cytat:
ale dzis mimo wszystko kupilam podklady seni, beda i dla mnie w razie czego ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
z tysiac razy mnie przepraszal i calowal i pytal czy juz lepiej no to ja wtedy w jeszcze wiekszy ryk ale teraz juz wiem ze tak mozna, i co gorsza czlowiek nad tym nie panuje ![]() super ze juz w domku!!! ja pierdziu, co za laska!! |
||
|
|
|
#1492 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
||||
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
sliczne! |
||
|
|
|
#1494 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chatę ogarniam. Nie chce mi się ale już jest taki rozgardiasz, że muszę...
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1496 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Gość się odwraca do mnie i pyta czy robią problem z przepustkami, a ja mu na to że tutaj nawet do szpitalnego sklepiku nie można wyjść jeżeli się tego nie uzgodni z położną w dyżurce.
|
|
#1497 |
|
Rozeznanie
|
Macie dziewczyny jakieś sprawdzone przepisy na zapiekanki obiadowe z piekarnika? obojętne czy z makaronem, ryżem, ziemniakami, warzywne albo z mięsem. Bo nigdy nie robiłam i ciężko mi jakiś przepis ot tak wybrać.
|
|
|
|
#1498 |
|
Wtajemniczenie
|
Pstryczek, a no śliczne, cieszę się bo wyprawkę ubraniową już mam nawet w nadmiarze
![]() Ja wczoraj miałam wenę to sprzątałam, za to dziś tylko siedzę, no i poćwiczyłam sobie z rana
|
#1499 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.kwestiasmaku.com/przepis/...na-z-warzywami Poszperaj też na tym blogu, bo przepisy są świetnie i godne uwagi
|
|
#1500 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie wrąbałam makaron na patelnię hortexu i jestem pełna😉 nie gotuję nic bo jedziemy niedługo a córka ma obiad w przedszkolu więc mam spokój 😃 Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

ale musialam ta frustracje wyrzucic z siebie
a najlepsze ze wysyłali ja do gabinetu w innym mieście, do tej samej kliniki w której miałam robiona kolposkopie i robił ja ten sam lekarz. Czyli odesłał mnie po kolposkopii do mojego lekarza żeby to on mi ja pobralm jakby nie mógł tegozribic sam od razu. I teraz znowu będę pewnie spowrotem dyndala 100 km do niego na kolposkopie. Pewnie wszystko rozchodzi się o kasę. Masakra jakaś. A ja jak idiotka w ciąży muszę jeździć w te i tamta i tylko się stresuje.

trzeba walnac sobie henne. Chociaż tyle zrobić dla siebie. No i paznokcie pomalowac :-P

28.062014

ale teraz juz wiem ze tak mozna, i co gorsza czlowiek nad tym nie panuje